öncelikle unutmadığın için teşekkür ederim canım.dün 2. tese ameliyatımızı olduk.Rabbime binlerce şükürler olsun ki sperm bulundu,mucizesini ikinci kez gösterdi bize.benim yumrtalar toplandıktan sonra aldılar onu ameliyata.12 tane yumurta toplandı,9 u olgun mikroenjeksiyon ile 3 tanesi döllenmiş çok şükür,yarın transfer yapılacakmış az önce aradılar.ama dün hastanede sonucu öğrenmek için çok bekledik (ömrümden ömür gitti inanın)ve tam ümidi kesmek üzereydik ki daha kapıya varmadan arayıp haber verdiler.Bu mübarek gecenin ve üç ayların yüzü suyu hürmetine rabbim bu yolda giden herkesin yardımcısı olsun ve inş bizim de güzel ve hayırlı sonuçlar almamıza vesile olsun.
nur efsan..meraba canim benim..nehaber nasilsin ..bende kulaniyorum sigara ama fazla deyil .gerci azida zarar coguda zarar..benim denemlerimde igne yapilirken bir iki nefes cekim atiyordum sigarayi yani hemen hemen hic icmiyordum..transferden sonra hic icmiyordum tabii ki biraksak daha iyi ama birakamiyorum azda olsa gunluk iciyorum..rabbim yardimcimiz olsun da tiksindirsin su sigaradan ustelik esimde cok iciyor biraktiramiyorumm..:44:
merhaba nursen cok guzel bir haber bu insaalah canli sperler de yolda bence olu ciktiysa uretim var demektirKızlar eşimin sperm tahlil sonucunu yazıyorum:
miktarı: 2cc
ph: 8
viskozite: normal
NOT: TÜM MİKROSKOP SAHASINDA 4 ÖLÜ SPERMATOZOİT HÜCRESİ GÖRÜLDÜ.
Allahım bu bile o kadar güzel sonuç ki bizim için ölü de olsa testte sperm hücresi görüldü.Çünkü daha önceki testlerinde ölü ya da canlı hiç hücre görülmemişti.Dün eşim aradı beni telefonla ben de o sırada misafirlikteydim ve evin bahçesinde oturuyoduk ve öğrenince nasıl sevindiğimi anlatamam o kadar doluydum ki dokunsanız ağlıcak gibiydim içeri girdim ve hıçkıra hıçkıra ağladım mutluluktan.Allahım inşallah canlı spermi de testte görmeyi nasip eder.Hormon sonucunu da yazayım:
FSH: 9,57 (0,95-11,95)
LH: 4.59 (1,14-8,75)
PROLAKTİN: 56,81 (2,6-18)
TOTAL TESTESTERON: 4,36 (1,56-8,77)
ESTRADİOL: 22,54 (11-44)
Prolaktin hormonu haricindekiler iyi hayırlısı Allahtan.
kızlarr slm.artık eskisi kadr çok giremiyorum ama hep aklımdasınız.babam yoğun bakımda 2 aydır.ev ve hastane arasında koşturdum hep.tabi birde okul..umarım herkes iyidir.temmuzda tedaviye başlıcak arkadşlar vardı.ne durumdasınız? ben adetimin 2. günü gidiyorum genart tüp bebeğe.büyük ihtimalle bu hafta gidicem.bu kez önce beni hazrlıcaklar.şimdiden gerildim walla.inşallah rabbim yüzümüze bu kez güler.bu arada daha önce genartta giden varsa bana kadın doğum doktoru tavsiye edebilir mi?
toanacim iyiyim canim sen nasilsin?ben biraz uzgunum turkiyeye gitmeme 12 GUN vardi simdi 16 gun varmis.esime kagit geldi 18 inde esimi devlet cagriyomus.herkes izne gitti bile.hayirlisi boyleymis ama ailemi cok ozledim.bende zorluk cekiyorum sigarayi birakmada kendime cok kiziyorum ama ya tupbebek tutmassa diye dusununce bi tane yakiyorum.uc gunde bir paket iciyorum.esim hic sigara kullanmiyor bana da azaltmami soyluyor;Gunde bir tane bile icsen bir pakette icsen zarari ayniymis;ve tupbebek basarisini %35 dusuruyormus.
nur efsan olumlu düşün olumlu olsun bak tüp bebek yapıyor olmanız bile çok büyük bi gelişme değil mi eğer bebiş genlerini senden alır da annesi gibi azimli olursa kesin tutar bu ben sana diyeyimbuna benzer bi sürü çocukların olur inşallaaaaah böyle sen de tüm gün onlarla ilgilenir durursun
kızlarr slm.artık eskisi kadr çok giremiyorum ama hep aklımdasınız.babam yoğun bakımda 2 aydır.ev ve hastane arasında koşturdum hep.tabi birde okul..umarım herkes iyidir.temmuzda tedaviye başlıcak arkadşlar vardı.ne durumdasınız? ben adetimin 2. günü gidiyorum genart tüp bebeğe.büyük ihtimalle bu hafta gidicem.bu kez önce beni hazrlıcaklar.şimdiden gerildim walla.inşallah rabbim yüzümüze bu kez güler.bu arada daha önce genartta giden varsa bana kadın doğum doktoru tavsiye edebilir mi?
ay canim insallah yaa dediklerin allahim sana da bizlere de yasatsin insallah.siz tedavi olmuyomusun yada tupbebek denemesindemisiniz?benim esim bundan 5 sene once sperm testi yaptirmis 10 000 sperm cikmis sonra 1000 cikmis.turkiyede iki ayri yerde yaptirdigimiz testte azosperm dediler.geldik burda yapti esim 25 sperm cikti 5 i canliymis sadece.esimin testisinde boyle damar gorunuyo mor mor internette okumus sirkeli bez testise kondugunda damarlari aciyomus az once esim yarim saat kadar bekletti damarlanma kayboldu ama baya yakmis sirke.bakalim bu ayin 23 unde emre beyle randevumuz var.benim merak ettigim sey emre beyin tedavi yapip yapmadigi hemen teseyemi yoneltir bilmiyorum.insallah su mubarek gunlerin hurmetine gelmis gecmis peygamberler hurmetine bizlere de anneligi yasatir hayirli evlatlarimiz olur insallah
cicek00 canim insallah. insallah seninde hamileyim diye sevinc yazilarini okuruz.rabbim isteyen tum kuluna versin insallah.
kimi eslerde hersey normal olsina ragmen yine olmuyor cocuklari tupbebekle bile olmuyor.yani demek istedigim sperm 0 da olsa milyonda olsa olmadimi olmuyor.hersey allahtan simdi bizim yapmamiz gereken allaha siginmak ve tevekkul etmek derdi veren rabbim dermaninida verecektir.insallah sende bende herkes burda bangir bangir bagiricaz hamileyiz diye.guclu olmaliyizamin insallah bilmiyorum o gunleri gorurmuyum canim..rabbim hepimize annelik duygusunu tattirir insallah...
ay canim insallah yaa dediklerin allahim sana da bizlere de yasatsin insallah.siz tedavi olmuyomusun yada tupbebek denemesindemisiniz?benim esim bundan 5 sene once sperm testi yaptirmis 10 000 sperm cikmis sonra 1000 cikmis.turkiyede iki ayri yerde yaptirdigimiz testte azosperm dediler.geldik burda yapti esim 25 sperm cikti 5 i canliymis sadece.esimin testisinde boyle damar gorunuyo mor mor internette okumus sirkeli bez testise kondugunda damarlari aciyomus az once esim yarim saat kadar bekletti damarlanma kayboldu ama baya yakmis sirke.bakalim bu ayin 23 unde emre beyle randevumuz var.benim merak ettigim sey emre beyin tedavi yapip yapmadigi hemen teseyemi yoneltir bilmiyorum.insallah su mubarek gunlerin hurmetine gelmis gecmis peygamberler hurmetine bizlere de anneligi yasatir hayirli evlatlarimiz olur insallah
cicek canim sizin tedaviniz ne durumda?sormayi unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?