Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım hayırlı olsun insallah bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur ve hayırlısı ile kucagına alırsın bende malatyadayım ve aynı dert bizdede var bana hastaneni ve doktorunu yazarsan sevinirim neslicimbiom@hotmail.com da benim mailim eklersen sevindirirsin beni haylı haberlerini bekliyoruz

nursencim,eseslim, masalcim,allah hepinizden razi olsun.nursencim karabas otunu duymustum ama belcikada bulmam zor.ama su bir gercekki o bu mana;insan isterse birakir ben hep nefsime yenik dusuyorum guclu olmaliyim sigara birakma konusunda.ben bu kadinlar kulubunu didik didik inceleyip okuyorum.ayni bizler gibi esleri azosperm olanlar dertlesmisler uzgun olduklarini yazmislar.ama sonunda muratlarina ermisler.insallah allah bizlerinde yuzune baksin bizlere de o kutsal duyguyu annelik duygusunu bizlere tattirsin mevlam.amin amin amin.........

Troubled canım nerelerdesin inşallah herşey yolundadır be bebişin sana tutunmuştur.

troublet..canim gozun aydin ..seni anliyorum canim benim esimde iki defa amaliyat oldu sukurler olsunki benimkide bulundu ama ..4 defa denedik ama tutmadi malesef saglik olsun azim edicez ve olucak bizimde bebislerimiz..tatlim insallah transferin olur ve bebisin sana siki siki sarilir bu yolda emek veren butun arkadaslarimin spermleri dolu dolu bulunsun vede kucaklarimizi rabbim doldursunn insallahh

nur efsan..meraba canim benim..nehaber nasilsin ..bende kulaniyorum sigara ama fazla deyil .gerci azida zarar coguda zarar..benim denemlerimde igne yapilirken bir iki nefes cekim atiyordum sigarayi yani hemen hemen hic icmiyordum..transferden sonra hic icmiyordum tabii ki biraksak daha iyi ama birakamiyorum azda olsa gunluk iciyorum..rabbim yardimcimiz olsun da tiksindirsin su sigaradan ustelik esimde cok iciyor biraktiramiyorumm..:44:

toanacim iyiyim canim sen nasilsin?ben biraz uzgunum turkiyeye gitmeme 12 GUN vardi simdi 16 gun varmis.esime kagit geldi 18 inde esimi devlet cagriyomus.herkes izne gitti bile.hayirlisi boyleymis ama ailemi cok ozledim.bende zorluk cekiyorum sigarayi birakmada kendime cok kiziyorum ama ya tupbebek tutmassa diye dusununce bi tane yakiyorum.uc gunde bir paket iciyorum.esim hic sigara kullanmiyor bana da azaltmami soyluyor;Gunde bir tane bile icsen bir pakette icsen zarari ayniymis;ve tupbebek basarisini %35 dusuruyormus.

kızlarr slm.artık eskisi kadr çok giremiyorum ama hep aklımdasınız.babam yoğun bakımda 2 aydır.ev ve hastane arasında koşturdum hep.tabi birde okul..umarım herkes iyidir.temmuzda tedaviye başlıcak arkadşlar vardı.ne durumdasınız? ben adetimin 2. günü gidiyorum genart tüp bebeğe.büyük ihtimalle bu hafta gidicem.bu kez önce beni hazrlıcaklar.şimdiden gerildim walla.inşallah rabbim yüzümüze bu kez güler.bu arada daha önce genartta giden varsa bana kadın doğum doktoru tavsiye edebilir mi?

merhaba nursen cok guzel bir haber bu insaalah canli sperler de yolda bence olu ciktiysa uretim var demektir
sizin hormonlariniz tedaviden once kacti,kac yildir tedavidesiniz,ve hangi ilaclari kullanarak ne yaparak bu sonuca ulastiniz???hic tese olmusmuydunuz?
canim inan o kadar mutlu oluyorumku boyle guzel haberler alinca, bana umut oluyosunuz

büyük geçmiş olsun arkadaşım Allah babana şifa versin inşallah.bebeğin de inşallah sana sıkı sıkı tutunur da sen de hamile kalırsın

nur efsan olumlu düşün olumlu olsun bak tüp bebek yapıyor olmanız bile çok büyük bi gelişme değil mi eğer bebiş genlerini senden alır da annesi gibi azimli olursa kesin tutar bu ben sana diyeyimbuna benzer bi sürü çocukların olur inşallaaaaahböyle sen de tüm gün onlarla ilgilenir durursun

ccccooooook sevindim ,allah hepimize nasip etsin o duyguyu,
insallah hersey bundan sonra iyi olur ve bebisin tutunur allah kucagina alma nasibi etsin!!!

ay canim insallah yaa dediklerin allahim sana da bizlere de yasatsin insallah.siz tedavi olmuyomusun yada tupbebek denemesindemisiniz?benim esim bundan 5 sene once sperm testi yaptirmis 10 000 sperm cikmis sonra 1000 cikmis.turkiyede iki ayri yerde yaptirdigimiz testte azosperm dediler.geldik burda yapti esim 25 sperm cikti 5 i canliymis sadece.esimin testisinde boyle damar gorunuyo mor mor internette okumus sirkeli bez testise kondugunda damarlari aciyomus az once esim yarim saat kadar bekletti damarlanma kayboldu ama baya yakmis sirke.bakalim bu ayin 23 unde emre beyle randevumuz var.benim merak ettigim sey emre beyin tedavi yapip yapmadigi hemen teseyemi yoneltir bilmiyorum.insallah su mubarek gunlerin hurmetine gelmis gecmis peygamberler hurmetine bizlere de anneligi yasatir hayirli evlatlarimiz olur insallah

merhaba gamzecigim gecmis olsun canim allah sifa versin babana....
canim tedaviye basliyorsun demek rabbim insallah bu kez yüzünü güldürür allah yardimcin olsun canim bizi habersiz birakma

merhaba nur rabbim kimseyi evlatsiz birakmasin allah hepimizin yardimcisi olsun...insallah emre bey guzel seyler soyler

cicek00 canim insallah. insallah seninde hamileyim diye sevinc yazilarini okuruz.rabbim isteyen tum kuluna versin insallah.

amin insallah bilmiyorum o gunleri gorurmuyum canim..rabbim hepimize annelik duygusunu tattirir insallah...

amin insallah bilmiyorum o gunleri gorurmuyum canim..rabbim hepimize annelik duygusunu tattirir insallah...
kimi eslerde hersey normal olsina ragmen yine olmuyor cocuklari tupbebekle bile olmuyor.yani demek istedigim sperm 0 da olsa milyonda olsa olmadimi olmuyor.hersey allahtan simdi bizim yapmamiz gereken allaha siginmak ve tevekkul etmek derdi veren rabbim dermaninida verecektir.insallah sende bende herkes burda bangir bangir bagiricaz hamileyiz diye.guclu olmaliyiz

bize daha önce gittiğimiz doktor spermiograma bakıp kontrolden sonra tese dedi biz de sebebini bilmek istiyoruz dedik onlarla uğraşmayın dedi ne şimdi bubiz de o doktora tekrar gitmedik bitkisel denedik ama fark olmadı şimdi ateş kadıoğluna gidiyoruz perşembe tekrar gidicez ne olacak bakalım... ben hep emre beye gitmek istedim ama nasip bu arada nurcum ben de bazı spermiogramların 25000 den az spermleri azosperm sıfır diye verdiğini duydum ama konduramıyorum böyle bişeyi insanı da şaşırtıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…