Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nur efsan iyi aksamlar..canim burda olupta ailesini ozlemeyen varmi ama sonucta gidip kavusucan insallah saglik olsun ha bir gun once ha bir gun sonra..sen nereliydin tatlimm..bu gittiyinde gidicen demi dr a .insallah tese demez dr ..normal yoldan alir insallah..rabbimin mucizesi cok bizlerede ugrasin insallah o mucizelerden..nekadar kalican canim tr de ..

cicek00..nehaber canim sen nasilsin ..dualarina katiliyorum rabbim cumlemizi evlatsiz koymasin insallahh..sen gitmiyormusun tr ye..

cicek00..nehaber canim sen nasilsin ..dualarina katiliyorum rabbim cumlemizi evlatsiz koymasin insallahh..sen gitmiyormusun tr ye..

iyilik canim sen nasilsin? canim ben yeni geldim bir hafta olmadi...sen gidiyormusun

canim doktora 2O gunumuz kaldi.allahim kazasiz belasiz gitmek nasip etsin.ben turkiyede bikasiya kadar kalicam.ben afyonluyum.tese olmadan olur insallah benimde arzum bu.sen nerelisin toanacim.

KIZLAR ..BEN antepliyim..bende 3 ay once gitmistim tr cunki annem vefat etmisti ona gittim kimseye vermesin rabbim cok zor anne acisi..canim annem mekanin cennet olsun insallah..:85:

merhaba gamzecigim gecmis olsun canim allah sifa versin babana....
canim tedaviye basliyorsun demek rabbim insallah bu kez yüzünü güldürür allah yardimcin olsun canim bizi habersiz birakma

sağol çiçekcim.artık son kez denicez şansımızı.rabbim hepimizin yüzünü güldürdüsn inşallah...

Kızlar mrh merak eden olmamış ama ben yinede yazayım..size iii haberler yazmak isterdim ama olmadı malesef ama çok sayıda olgunlaşmamış sperm bulundu tedaviye devam edicez

Kızlar mrh merak eden olmamış ama ben yinede yazayım..size iii haberler yazmak isterdim ama olmadı malesef ama çok sayıda olgunlaşmamış sperm bulundu tedaviye devam edicez

canım merak etmez olurmuyuz .bizde doktora gidip geliyoruz o yüzden yazamadım. inşallah o spermler olgunlaşır bebeklerine kavuşursun .peki testte nasıl yazıyordu olgunlaşmamaş hücre benim eşimdede
500000bin yuvarlak hücre görüldü yazıyor acaba bundan mı bahsediyorsun

amin canım Allah razı olsun,Allah sizinde yardımcınız olsun.biz doğu fertil tüp bebekte yaptırdık.uğraş uçar ve denizhan deniz doktorları.mailini en kısa zamanda ekliyicem.inş mutlu haberlerle dönerim size..

canım öncelikle böyle düşünmene sebep olduğumuz için çok özür dilerim.inan bana senin mutlu haberlerini alabilmek umuduyla açtım interneti,kaç gündür girmiyodum zaten.inan bana çok üzüldüm böyle hissettirdiğimiz için.elbette ki çok merak ettim.kusura bakma.hakkını helal et.umarım herşey daha güzel olur bundan sonra,inş tedaviniz güzel sonuçlanır canım sıkma canını.Allaha emanet ol..

Mrb canım eminim hiç kimse unutmamıştır burda okuduğumuz bildiğimiz kişilerin hiç bişeyini unutmuyoruz. Ama dünya telaşesi içinde atlıyoruz sadece.inşallah iyi haberlerinide yazacaksın.sperm bile bulunması çok güzel.onlar elbet olgunlaşacaktır.Umudunu yitirme canım tedaviye olumlu bi şekilde devam et.İnşallah herşeyin hayırlsı olur hakkında canım.

canım geçmiş olsun peki tedaviye devam edeceğiz derken ne gibi bir tedavi uygulanacak

çok sağol canım Allah razı olsun.Canım biz doktorda hiç tedavi olmadık yalnız endokrinoloji dr.u hormonlar için ilaç vermişti hatta 2 yıllık raporla verdi bunu ama eşim 1 ay anca kullandı;biz hep bitkisel şeyler kullandık canım ilk başta devalokmandan,sonrası ermiş attardan en son internetten buldu eşim şifa marketten yeşilex isimli bitkisel kapsül,birkaç ay kullandıktan sonra tahlil sonucu olumsuz olunca değiştirdik hep araştırdık en sonki 4 aylık kullanımdan sonra bu sonuç çıktı çok şükür.1 yıl 4 ay oldu biz durumumuzu öğreneli ve o zamandan bu yana da bitkisel kullanıyoruz hiç tese olmadı eşim.Bu kullandıklarımız haricinde keçiboynuzu kürü,nohut kürü,ruşeym,çörek otunu kendim ezim balla karıştırıp yedirdim;bu şekilde yani canım.İnşallah daha da iyi sonuçlar almak nasip olur,sizlere de inşallah canım.Allah hepimizin yüzünü güldürsün.
KIZLAR ..BEN antepliyim..bende 3 ay once gitmistim tr cunki annem vefat etmisti ona gittim kimseye vermesin rabbim cok zor anne acisi..canim annem mekanin cennet olsun insallah..:85:
canım Allah rahmet etsin annene sabırlar versin sana da.
sağol çiçekcim.artık son kez denicez şansımızı.rabbim hepimizin yüzünü güldürdüsn inşallah...
canım tedaviniz hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsınız.
canım benimmmm hiç merak etmez miyiz! Elbette senin güzel haberlerini yazman için beklemedeydik canım benim moralini bozma tatlım olgunlaşmamış sperm bulunmuş bu yine de güzel bi haber inşallah bir dahakine daha güzel sonuçlar alırsınız canım morali bozmadan tedaviye devam inşallah.

Kızlar eğer bizim bu kullandığımız YEŞİLEX adlı üründen kullanmak isteyen varsa özellikle yurtdışında olan arkadaşlar-alma imkanı olmadıkları için-eşim ben bile gönderebilirim dedi;bilginize canlarım.Biz Allahın izniyle faydasını görmeye başladık inşallah sizlere de fayda verir.

canım gözün aydın bu aralar giremediğimden bu güzel haberi yeni duydum inşallah bebeğin sana tutunmuştur canım eşinin ilk tesesindede sperm bulunmuşmuydu ne zaman nerede olmuştu ilk tesesini..

canım geçmiş olsun inşallah birdaki sefere olgunlaşmış spermler bulunur allah herkezin yüzünü ğüldürsün tedaviye devam derken nerde tedavi oluyorsunuz ne kullandınız şimdiye kadar kaç sefer mikrotese oldunuz allah hepimizin yardımcısı olsun valla çok zor bu işler insan maddi manevi yıkılıyor.

inşallah bebeklerin sana tutunmuştur mutlu haberini alırız sevinelim artık bir kişi daha bu derten kurtulmuş olsun..

canım başın sagolsun seni anlıyorum anne baba acısı zor benim babamda 3 yıl önce vefat etti insanın içinde hiç çıkmıyor helede gurbette olupta böyle bir haber almak daha zor allah sabır versin mekanları cennet olsun ayrıca bende antepliyim hemşeriymişiz ..:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…