cicek00..nehaber canim sen nasilsin ..dualarina katiliyorum rabbim cumlemizi evlatsiz koymasin insallahh..sen gitmiyormusun tr ye..
nur efsan iyi aksamlar..canim burda olupta ailesini ozlemeyen varmi ama sonucta gidip kavusucan insallah saglik olsun ha bir gun once ha bir gun sonra..sen nereliydin tatlimm..bu gittiyinde gidicen demi dr a .insallah tese demez dr ..normal yoldan alir insallah..rabbimin mucizesi cok bizlerede ugrasin insallah o mucizelerden..nekadar kalican canim tr de ..
merhaba gamzecigim gecmis olsun canim allah sifa versin babana....
canim tedaviye basliyorsun demek rabbim insallah bu kez yüzünü güldürür allah yardimcin olsun canim bizi habersiz birakma
Kızlar mrh merak eden olmamış ama ben yinede yazayım..size iii haberler yazmak isterdim ama olmadı malesef ama çok sayıda olgunlaşmamış sperm bulundu tedaviye devam edicez
amin canım Allah razı olsun,Allah sizinde yardımcınız olsun.biz doğu fertil tüp bebekte yaptırdık.uğraş uçar ve denizhan deniz doktorları.mailini en kısa zamanda ekliyicem.inş mutlu haberlerle dönerim size..Canım hayırlı olsun insallah bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur ve hayırlısı ile kucagına alırsın bende malatyadayım ve aynı dert bizdede var bana hastaneni ve doktorunu yazarsan sevinirim neslicimbiom@hotmail.com da benim mailim eklersen sevindirirsin beni haylı haberlerini bekliyoruz
Kızlar mrh merak eden olmamış ama ben yinede yazayım..size iii haberler yazmak isterdim ama olmadı malesef ama çok sayıda olgunlaşmamış sperm bulundu tedaviye devam edicez
KIZLAR ..BEN antepliyim..bende 3 ay once gitmistim tr cunki annem vefat etmisti ona gittim kimseye vermesin rabbim cok zor anne acisi..canim annem mekanin cennet olsun insallah..:85:
çok sağol canım Allah razı olsun.Canım biz doktorda hiç tedavi olmadık yalnız endokrinoloji dr.u hormonlar için ilaç vermişti hatta 2 yıllık raporla verdi bunu ama eşim 1 ay anca kullandı;biz hep bitkisel şeyler kullandık canım ilk başta devalokmandan,sonrası ermiş attardan en son internetten buldu eşim şifa marketten yeşilex isimli bitkisel kapsül,birkaç ay kullandıktan sonra tahlil sonucu olumsuz olunca değiştirdik hep araştırdık en sonki 4 aylık kullanımdan sonra bu sonuç çıktı çok şükür.1 yıl 4 ay oldu biz durumumuzu öğreneli ve o zamandan bu yana da bitkisel kullanıyoruz hiç tese olmadı eşim.Bu kullandıklarımız haricinde keçiboynuzu kürü,nohut kürü,ruşeym,çörek otunu kendim ezim balla karıştırıp yedirdim;bu şekilde yani canım.İnşallah daha da iyi sonuçlar almak nasip olur,sizlere de inşallah canım.Allah hepimizin yüzünü güldürsün.merhaba nursen cok guzel bir haber bu insaalah canli sperler de yolda bence olu ciktiysa uretim var demektir
sizin hormonlariniz tedaviden once kacti,kac yildir tedavidesiniz,ve hangi ilaclari kullanarak ne yaparak bu sonuca ulastiniz???hic tese olmusmuydunuz?
canim inan o kadar mutlu oluyorumku boyle guzel haberler alinca, bana umut oluyosunuz
canım Allah rahmet etsin annene sabırlar versin sana da.KIZLAR ..BEN antepliyim..bende 3 ay once gitmistim tr cunki annem vefat etmisti ona gittim kimseye vermesin rabbim cok zor anne acisi..canim annem mekanin cennet olsun insallah..:85:
canım tedaviniz hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsınız.sağol çiçekcim.artık son kez denicez şansımızı.rabbim hepimizin yüzünü güldürdüsn inşallah...
canım benimmmm hiç merak etmez miyiz! Elbette senin güzel haberlerini yazman için beklemedeydik canım benim moralini bozma tatlım olgunlaşmamış sperm bulunmuş bu yine de güzel bi haber inşallah bir dahakine daha güzel sonuçlar alırsınız canım morali bozmadan tedaviye devam inşallah.Kızlar mrh merak eden olmamış ama ben yinede yazayım..size iii haberler yazmak isterdim ama olmadı malesef ama çok sayıda olgunlaşmamış sperm bulundu tedaviye devam edicez
öncelikle unutmadığın için teşekkür ederim canım.dün 2. tese ameliyatımızı olduk.Rabbime binlerce şükürler olsun ki sperm bulundu,mucizesini ikinci kez gösterdi bize.benim yumrtalar toplandıktan sonra aldılar onu ameliyata.12 tane yumurta toplandı,9 u olgun mikroenjeksiyon ile 3 tanesi döllenmiş çok şükür,yarın transfer yapılacakmış az önce aradılar.ama dün hastanede sonucu öğrenmek için çok bekledik (ömrümden ömür gitti inanın)ve tam ümidi kesmek üzereydik ki daha kapıya varmadan arayıp haber verdiler.Bu mübarek gecenin ve üç ayların yüzü suyu hürmetine rabbim bu yolda giden herkesin yardımcısı olsun ve inş bizim de güzel ve hayırlı sonuçlar almamıza vesile olsun.
amin canım Allah razı olsun,Allah sizinde yardımcınız olsun.biz doğu fertil tüp bebekte yaptırdık.uğraş uçar ve denizhan deniz doktorları.mailini en kısa zamanda ekliyicem.inş mutlu haberlerle dönerim size..
KIZLAR ..BEN antepliyim..bende 3 ay once gitmistim tr cunki annem vefat etmisti ona gittim kimseye vermesin rabbim cok zor anne acisi..canim annem mekanin cennet olsun insallah..:85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?