Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım bu hangi site bize Kaan hoca hemen bildirdi o bilgi yanlış bence başka bir çift vardı bizim gibi ona hemen söylediler.Yani kimsenin kafası karışmasın öyle birşey yok

istiyorumbebeyimi..canim ben antep merkez dogma buyume..ben hollan da dayim canim..benimde kimsem yok buralarda .bir esim birde ben rabbim esimi basimdan eksik etmesinn .birde evlat verirse herkese sonrada bana rabbim layik gorupte verirse insallah..

Kızlar mrh merak eden olmamış ama ben yinede yazayım..size iii haberler yazmak isterdim ama olmadı malesef ama çok sayıda olgunlaşmamış sperm bulundu tedaviye devam edicez

canim inan 2 gundur hep sen aklimda varsin kulube giriyorum bakiyorum bir haber varmi diye
hep aklimdaydin inan
canim cok uzldum keske birsuru ciksaydi ama nasip iste,yinede olgunlasmamis cikmis biraz daha tedaviyle onlarda olgunlasir insaalah,Allaha emanet ol

canım bu hangi site bize Kaan hoca hemen bildirdi o bilgi yanlış bence başka bir çift vardı bizim gibi ona hemen söylediler.Yani kimsenin kafası karışmasın öyle birşey yok

canim valla ben oyle okudum azosperm erkeklerden ve sasirdim ne biliyim valla bende dedim arkadaslara bi soyleyim cunku karikocanin birlikte hazirlanmasi dogru olan.sevindim ozaman canim ya sizler icin.cocukistiyorum diye bir site var ve orda bi topikte erkekler dertlesiyorlar kullandigi ilaclari filan yaziyolar kaan hocayida methediyolardi ama bazilari daha bizim tese sonucu belli olmadi 20 gun oldu filan diye soruyolar COK OKUDUM BOYLE;o yuzden yazma geregi duydum.

eskişehirde tabiat aktar diye bir yer istersen telefon numarasınıda gidip alabilirim.

nurevsan bilmiyorum o siteyi ama bize hemen cevap verdi hoca ...ama biz özelde ameliyat olduk belkide devlette patoloji raporu geç çıkıyodur onu demişlerdir onlar.canım 2 tarafında hazırlanması bana göre bizim için azolarda yanlış nedense hiç garantimiz yok çıkması şansı çok az neden diğer ytarafta bir sürü ilaç kullansınki çıktıktan sonra donduruyorlar zaten .Şöyle söyliyeyim eğer hazırlanıpta sperm bulunmazsa daha çok yıkım...Allah hepimiz için hayırlısını versin

olmadı işte ne yapalım nasip çok üzüldüm ama elden gelen yok malesef.Tek ümidim hücrelerin olgunlaşıp sperme dönüşmesi işallah bakalım.Beni merak ettin için tşk ederim

evet onlar devlette yapmis ondandir canim.sizin azosperm sebebi neymis soyledimi doktor?ilk tesenizi emre beymi yapti ilac filan kullanmismiydiniz?ALLAH kerimdir insallah sizinde sperm cikisiniz olur detaylica hergunumu bu konuya verip okuyorum canim ilac TEDAVISI en az 24 ayda tam etki yaparmis?devam edin ilac tedavisine ve esine keci boynuzu pekmezini sutle karistirip icir esine.

iiiiinnnnşşşşşAllah çift çizgi çıkar canım Allahın mucizeleri çok neden olmasın .bu arada evide almışsınız hayırlı olsun bebişle dolsun krediyi çekediniz o zaman Allah ödeme kolaylığı versin . evi aldınya gerisi yavaş yavaş olur öyle ahizeye başka şeye takılma Rabbim bizide kiralardan kurtarsın ev sahibi yapsın .babamda Allahın izniyle emekli oldu.çiftçi ya emeklilik hakkı doğdu nasıl sevindim bilemessin.

obk mrb, anlatılanlar çok mantıklı bence. karışımlar neler kaç gr. yapılışı nasıl öğrenin kendimiz yapalım daha ucuza gelir. lütfen bizim için araştırın. 18 çeşit ne olabilir hepsini yazabilir misiniz? lütfen.

Mrb canım.en iyisi karışımı kendin yapman.Aktarlara ben güvenemiyorum gözünün önünde yaparsa güvenirsin ancak:bİzede öyle karışımlar vermek isteyen aktar çok oldu bende eskişehirliyim bu arada.ama biz güvenip alamadık biz kendimiz bir karışım yaptık.Arısütü, polen,bal,ginseng,çörekotu bunları biz kendimiz karıştırdık.Aldığımız ürünlerden kendimiz karıştırarak yaptık aktarların ne kadar karıştıracağı yada ne karıştıracağını bilemeyiz.gözümüzn önünde yapmadıkça.

KIZLAR ..BEN antepliyim..bende 3 ay once gitmistim tr cunki annem vefat etmisti ona gittim kimseye vermesin rabbim cok zor anne acisi..canim annem mekanin cennet olsun insallah..:85:

canim basin sagolsun allah rahmet eylesin anneni

Kızlar mrh merak eden olmamış ama ben yinede yazayım..size iii haberler yazmak isterdim ama olmadı malesef ama çok sayıda olgunlaşmamış sperm bulundu tedaviye devam edicez

canim arkadasim benim gecmis olsun, cok üzüldüm rabbim yardimcin yardimcimiz olsun zor bir durum anliyorum seni, hatirlarsan bizimde olgunlasmayan sperm bulunmustu nasil olgunlasacak bilmiyorum bu spermler

canim o tese sonucu degildir patoloji raporunun sonucudur patoloji raporu 15 20 gunde cikiyor

canım nasılsın hasret giderdinmi ailenle bari biraz iyi gelmiştir bu tatil sana yarın görüşürüz ,öpüyorum.

canım nasılsın hasret giderdinmi ailenle bari biraz iyi gelmiştir bu tatil sana yarın görüşürüz ,öpüyorum.

sagol canim iyiyim gittim geldim iste birazda olsa giderdim hasretimi canim
ailemin yaninda kafamda bir suru soru olsada rahattim canim..sen nasilsin canim?
cikiyormusun canim yarin gorusuruz o zaman bende öptüm

leylakcim..merak ettim esinin spermine neyle baktilar normal yolladanmi alip baktilar yoksa pesa veya tese mi oldu merak ettim..:44:

eskişehirde tabiat aktar diye bir yer istersen telefon numarasınıda gidip alabilirim.

canım yazmayayım dedim ama dayanamadım bu aktar ne koyacakmıişki 750 tl altın tozu filanmı katıyor inanmayın böyle şeylere safran 7.000 bin tl demiş safranın en alası 150 tl kilosu nekadar abartmış 3 kilo olsada kesinlikle bu fiyat tutmaz hadi en fazla hadi dediği balı koysa 40 tlden 2,5 kg bal koysa eder 100 tl hadi 18 tane koyacagı bitkiler onlarda tutsun 50 tl hadi çatla 100 tl pahalı birşeyler koydu diyelim içine koyacagı gramla zaten herşey eee oldu 200 tl hepsi paranıza yazık genede tabi kendiniz bilirsiniz o balla içinin malzemesini alıp kendiniz yapsanız hem daha ucuza getirirsiniz hem daha güzel olur bu işlerin içinde olan biri olarak inanmayın böyle şeylere bizde aktarız ben sana o adamın yapacagı karışımın alasını yaparım 150 ty ama reklama girecegi için yapamam arkadaşlar kendiniz yapın derim paranıza yazık sokaktan toplanmıyor sonuçta ümüt dünyası insan duydugunu acababı diyor ama birazda gerçekçi olmak lazım faydasızdır demiyorum ben kesinlikle faydası vardır fayda görenlerde olmuştur ama fiyat çok acayip aktar birisi olaratan cevapsız kalamadım iyi akşamlar..

bizim sebepsiz canım hatta Kaan hocada şaşırdı bir tek fsh yüksekti oda şimdi tedaviden sonra normale döndü biz Kaan hocada tedavi oluyoruz
canım bu keçi boynuzu ve süt ne işe yarıyo hiç duymamıştım da

leylakcim..merak ettim esinin spermine neyle baktilar normal yolladanmi alip baktilar yoksa pesa veya tese mi oldu merak ettim..:44:

mikro tese oldu canım

çicek canım kader arkadaşım ne olacak bilmiyorum siz şü an ne kullanıyorsunuz size ne demişti hoca ?birde bu tese sonraası dikişler var ya onları naptınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…