benimde adet gunum 29 filan gibi olacagi icin bende senin gibi dusundum adet olmadan once esime randevu aldim.ben ilk emre beyden randevu aldim esimin azosperm nedeni neymis tedavisi varmi yoksa tesemi olacak net belli olsun diye esime randevu aldim.emre beyinde 150 diye biliyorum.tupbebege baslandiginda muane ucreti tedavi ucretinden dusuyolar.kadin dogumcuda adetin 3 uncu gunu muane eder bence tedavi baslarsa.bence sende oyle yap ilk esine randevu al.BIRDE BEN BURDAN KAAN AYDOS HASTALARINA BIRSEY SOYLEMEK ISTIYORUM;kaan hoca cok basarili doktor duyduguma gore;kaan hocada tedavi olan arkadaslar tesenizi kaan hocada olmayin derim ben cunku sonucu 15 ile 20 gun sonra ogreniyolarmis baska bir sitede hep bunu okuyorum; iyi dusunun iyi tasinin eskiye donus bir daha olmuyor.
istiyorumbebeyimi..canim ben antep merkez dogma buyume..ben hollan da dayim canim..benimde kimsem yok buralarda .bir esim birde ben rabbim esimi basimdan eksik etmesinn .birde evlat verirse herkese sonrada bana rabbim layik gorupte verirse insallah..
Kızlar mrh merak eden olmamış ama ben yinede yazayım..size iii haberler yazmak isterdim ama olmadı malesef ama çok sayıda olgunlaşmamış sperm bulundu tedaviye devam edicez
canım bu hangi site bize Kaan hoca hemen bildirdi o bilgi yanlış bence başka bir çift vardı bizim gibi ona hemen söylediler.Yani kimsenin kafası karışmasın öyle birşey yok
şifanın nerden geliceği belli olmaz bence al hatta bunu diyen aktar nerde hangi ilde adresini verirmisin merak ettim bence al kullan inşallah olurda çıkar burda böyle macunla kullanıp çıkan oldu Rabbimin ol demesi yeter bak bacım ilerde en azından acaba kullansak çıkarmıydı düşüncen olmaz bence kullan tamam 750 hakketen çok ama ya çıkarsa bir mtese bile 2500 den başlıyor çıkarsa ameliyatı şuyu buyu olmaz tabi karar senin sen bilirsin de yerini söylersen sevinirim
canim inan 2 gundur hep sen aklimda varsin kulube giriyorum bakiyorum bir haber varmi diye
hep aklimdaydin inan
canim cok uzldum keske birsuru ciksaydi ama nasip iste,yinede olgunlasmamis cikmis biraz daha tedaviyle onlarda olgunlasir insaalah,Allaha emanet ol
nurevsan bilmiyorum o siteyi ama bize hemen cevap verdi hoca ...ama biz özelde ameliyat olduk belkide devlette patoloji raporu geç çıkıyodur onu demişlerdir onlar.canım 2 tarafında hazırlanması bana göre bizim için azolarda yanlış nedense hiç garantimiz yok çıkması şansı çok az neden diğer ytarafta bir sürü ilaç kullansınki çıktıktan sonra donduruyorlar zaten .Şöyle söyliyeyim eğer hazırlanıpta sperm bulunmazsa daha çok yıkım...Allah hepimiz için hayırlısını versin
nasılsınız bacılar ben hiç iyi değilim midem çok bulanıyor en ufak bir konuda bile ayaklanıyor midem hiç iyi değilim neden dir bilmiyorum ama herife göre hamile olmam gerekiyor yoksa neden bu kadar bulansın ki ama tabii bizdeki dert ortayken nasıl olur nasıl hamile kalınır gerçi Allah ol dedikten sonra olur boş bit ümit bizimkisi insan işte isteyince olsun diye bekliyorsun
evime yerleştim ama hala dogal gaz açılmadı gaz açılmayıncada ankastreler takılmadı of of çok iş var daha perde dikilcek avizeler alıncak balkon yapılcak biter inşallah şimdi evimde dğilim kendi annemdeyim onlar memlekete gidince cocuklara bakmak bana kaldı bu cumada biz herifin memleketine gidicez ramazan gelmeden bitirebilsek bari
kızlar bu akşam herifin istegiyle evde test yapıcam gene tek çıkıcak ama çift çıkarsa yazarım
arkadaşlar herkeze selam.ben bu sitede yeniyim.geçmişi okumak istedim ama baya uzun.
bir konu hakkında sizin bilginize ihtiyacım var.bizde bitkisel ilaçlar kullanmaya başladık.keçı boynuzu özünü balla karıştırıp sabah akşam içiriyorum birde çakşır otu suyu içiriyorum eşime. bunları aldığım aktar benim ne için aldığımı anladı ve bana bir öneri sundu.bir karışım hazırlıyormuş, karışımda 18 çeşit ürün varmış aklımda kalan bazıları safran ,keçi boynuzu, çakşır kökü,ginseng,arı sütü,polen,bal,ceviz ,badem,nohut vs.. özellikle bu kullandıklarının çin malı değil yerli üretim olduğunu söyledi.hatta benim yanımda dur bunların hepsini beraber hazırlayalım dedi . 50 nin üzerinde kişiye bu karışımı yapmış ve hepsi çok memnun kalmış çoğunun bebeği olmuş.bu karışım 3 kilo falan oluyormuş 3 ay kullanılıyormuş.ama ücret için 750 tl falan tutar dedi. safranın kilosu 7.000 tl falanmış balı özel artvin balı kullanıyormuş kilosu 40 tl civarındaymış.ben çok pahalı dedim.oda işçilik masrafı almıycam yanlızca malzeme parası alıcam,gerekirse boğazından kes ama bunu mutlaka kullanın dedi.aktarın yanında eşide vardıoda çok umut verici konuştu.(şakayla karışık aman eşim ölmesin dedim.eşide yok o ölmez ama senin işin zor olur dedi) bana diyorki içeride bir tane bile sperm varsa yakalar ve çoğaltır.
ne yapacağımı bilemedim.ne dersiniz böyle karışımlar işe yararmı. kullanan varmı. bana yardımcı olursanız sevinirim. bütün kader arkadaşlarımı örtüm.
arkadaşlar herkeze selam.ben bu sitede yeniyim.geçmişi okumak istedim ama baya uzun.
bir konu hakkında sizin bilginize ihtiyacım var.bizde bitkisel ilaçlar kullanmaya başladık.keçı boynuzu özünü balla karıştırıp sabah akşam içiriyorum birde çakşır otu suyu içiriyorum eşime. bunları aldığım aktar benim ne için aldığımı anladı ve bana bir öneri sundu.bir karışım hazırlıyormuş, karışımda 18 çeşit ürün varmış aklımda kalan bazıları safran ,keçi boynuzu, çakşır kökü,ginseng,arı sütü,polen,bal,ceviz ,badem,nohut vs.. özellikle bu kullandıklarının çin malı değil yerli üretim olduğunu söyledi.hatta benim yanımda dur bunların hepsini beraber hazırlayalım dedi . 50 nin üzerinde kişiye bu karışımı yapmış ve hepsi çok memnun kalmış çoğunun bebeği olmuş.bu karışım 3 kilo falan oluyormuş 3 ay kullanılıyormuş.ama ücret için 750 tl falan tutar dedi. safranın kilosu 7.000 tl falanmış balı özel artvin balı kullanıyormuş kilosu 40 tl civarındaymış.ben çok pahalı dedim.oda işçilik masrafı almıycam yanlızca malzeme parası alıcam,gerekirse boğazından kes ama bunu mutlaka kullanın dedi.aktarın yanında eşide vardıoda çok umut verici konuştu.(şakayla karışık aman eşim ölmesin dedim.eşide yok o ölmez ama senin işin zor olur dedi) bana diyorki içeride bir tane bile sperm varsa yakalar ve çoğaltır.
ne yapacağımı bilemedim.ne dersiniz böyle karışımlar işe yararmı. kullanan varmı. bana yardımcı olursanız sevinirim. bütün kader arkadaşlarımı örtüm.
KIZLAR ..BEN antepliyim..bende 3 ay once gitmistim tr cunki annem vefat etmisti ona gittim kimseye vermesin rabbim cok zor anne acisi..canim annem mekanin cennet olsun insallah..:85:
Kızlar mrh merak eden olmamış ama ben yinede yazayım..size iii haberler yazmak isterdim ama olmadı malesef ama çok sayıda olgunlaşmamış sperm bulundu tedaviye devam edicez
canim valla ben oyle okudum azosperm erkeklerden ve sasirdim ne biliyim valla bende dedim arkadaslara bi soyleyim cunku karikocanin birlikte hazirlanmasi dogru olan.sevindim ozaman canim ya sizler icin.cocukistiyorum diye bir site var ve orda bi topikte erkekler dertlesiyorlar kullandigi ilaclari filan yaziyolar kaan hocayida methediyolardi ama bazilari daha bizim tese sonucu belli olmadi 20 gun oldu filan diye soruyolar COK OKUDUM BOYLE;o yuzden yazma geregi duydum.
canim basin sagolsun allah rahmet eylesin anneni
canim arkadasim benim gecmis olsun, cok üzüldüm rabbim yardimcin yardimcimiz olsun zor bir durum anliyorum seni, hatirlarsan bizimde olgunlasmayan sperm bulunmustu nasil olgunlasacak bilmiyorum bu spermler
canim o tese sonucu degildir patoloji raporunun sonucudur patoloji raporu 15 20 gunde cikiyor
canım nasılsın hasret giderdinmi ailenle bari biraz iyi gelmiştir bu tatil sana yarın görüşürüz ,öpüyorum.
eskişehirde tabiat aktar diye bir yer istersen telefon numarasınıda gidip alabilirim.
bizim sebepsiz canım hatta Kaan hocada şaşırdı bir tek fsh yüksekti oda şimdi tedaviden sonra normale döndü biz Kaan hocada tedavi oluyoruzevet onlar devlette yapmis ondandir canim.sizin azosperm sebebi neymis soyledimi doktor?ilk tesenizi emre beymi yapti ilac filan kullanmismiydiniz?ALLAH kerimdir insallah sizinde sperm cikisiniz olur detaylica hergunumu bu konuya verip okuyorum canim ilac TEDAVISI en az 24 ayda tam etki yaparmis?devam edin ilac tedavisine ve esine keci boynuzu pekmezini sutle karistirip icir esine.
leylakcim..merak ettim esinin spermine neyle baktilar normal yolladanmi alip baktilar yoksa pesa veya tese mi oldu merak ettim..:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?