hoşbulduk çiçekcim.iyi sayılırım canım sen nasılsın? özlemişim walla sizlerle sohbeti
gelismemis spermin adi yani duraklama bozukllugu var bizde
patoloji raporunda yazar canim herhalde
sizde patolojide öyle mi yazıyo canım
iiiiinnnnşşşşşAllah çift çizgi çıkar canım Allahın mucizeleri çok neden olmasın .bu arada evide almışsınız hayırlı olsun bebişle dolsun krediyi çekediniz o zaman Allah ödeme kolaylığı versin . evi aldınya gerisi yavaş yavaş olur öyle ahizeye başka şeye takılma Rabbim bizide kiralardan kurtarsın ev sahibi yapsın .babamda Allahın izniyle emekli oldu.çiftçi ya emeklilik hakkı doğdu nasıl sevindim bilemessin.
Zaman canım işallah haaaaaaaamilesindir o çizgiler işallah 2 olur ve yeni evinde bebişinle bıcır bıcır yaşarsınız
ay valla insallah hamiledir bizlere umut olur
zamncımmmm....nasılsın canım ne zamndır görüşemiyoruz?
ayyy çok sevindim hadi gözünüz aydın azcık rahatlar babanlarda inşallah
saol bacım sen nasılsın
ben bugün baya kötüydüm mide bulantılarımda yine başladı dr gittik akşam serum taktılar tahlil yapıldı ve hamile değilim tabiki dr açık açık psikolojik dedi hala reglide olmadım kan sonucu kesindir dedi olsaydı çıkardı dedi eger mide bulantıların ve koku hassasiyatin devam ederse bi kaç gün sonra tekrar gebelik testi yaptırın dedi üzüldüm yani herifte çok üzüldü ne bilim hiçde böyle olmamıştım artık nasıl istediysem hamile olmayı baya etkilemişim kendimi baksanıza regli bile olmadım hala hayırlısı bacılar ne diyim bugün ağlatan Rabbim inşallah ilerde yüzümüzü güldürür
çok sağol canım Allah razı olsun.Canım biz doktorda hiç tedavi olmadık yalnız endokrinoloji dr.u hormonlar için ilaç vermişti hatta 2 yıllık raporla verdi bunu ama eşim 1 ay anca kullandı;biz hep bitkisel şeyler kullandık canım ilk başta devalokmandan,sonrası ermiş attardan en son internetten buldu eşim şifa marketten yeşilex isimli bitkisel kapsül,birkaç ay kullandıktan sonra tahlil sonucu olumsuz olunca değiştirdik hep araştırdık en sonki 4 aylık kullanımdan sonra bu sonuç çıktı çok şükür.1 yıl 4 ay oldu biz durumumuzu öğreneli ve o zamandan bu yana da bitkisel kullanıyoruz hiç tese olmadı eşim.Bu kullandıklarımız haricinde keçiboynuzu kürü,nohut kürü,ruşeym,çörek otunu kendim ezim balla karıştırıp yedirdim;bu şekilde yani canım.İnşallah daha da iyi sonuçlar almak nasip olur,sizlere de inşallah canım.Allah hepimizin yüzünü güldürsün.
peki hormon seviyeniz normalmi ?
cunku bende bu bitkiselleri esime kullandirmak istiyorumda ,bizim su an normale indi ,onceden fsh yuksekti ,testesteron da dusuktu.
ruseym ne ise yariyor ,siz tam oarak hangi bitkiseli kullandiniz 4 aydir
teseyi biz onumuzdeki marta olucazda o zamana kadar bitkisel kullanalim diyoruz,su an esim sadece proxeed kullaniyor ilac olarak.
tesekkurler nursen
tam anliyamadim mikrotese olarakmi emre bey daha basarili?benimde adet gunum 29 filan gibi olacagi icin bende senin gibi dusundum adet olmadan once esime randevu aldim.ben ilk emre beyden randevu aldim esimin azosperm nedeni neymis tedavisi varmi yoksa tesemi olacak net belli olsun diye esime randevu aldim.emre beyinde 150 diye biliyorum.tupbebege baslandiginda muane ucreti tedavi ucretinden dusuyolar.kadin dogumcuda adetin 3 uncu gunu muane eder bence tedavi baslarsa.bence sende oyle yap ilk esine randevu al.BIRDE BEN BURDAN KAAN AYDOS HASTALARINA BIRSEY SOYLEMEK ISTIYORUM;kaan hoca cok basarili doktor duyduguma gore;kaan hocada tedavi olan arkadaslar tesenizi kaan hocada olmayin derim ben cunku sonucu 15 ile 20 gun sonra ogreniyolarmis baska bir sitede hep bunu okuyorum; iyi dusunun iyi tasinin eskiye donus bir daha olmuyor.
LEYLAK sizin fsh onceden yuksekmis galiba simdi normale inmismiydi ameliyattan once?
kızlar söylemeden edemiycem eşim daha önce ŞİFA MARKET ten "spermax"diye bir ilaç kullandı 2 ay ve sağ tarafı batmaya başladı hala daha batıyo ve hiçbir faydası olmadı çok dikkatli olun.
en etkin bal hangi bal?safran balimiydi hatirlayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?