Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sizde patolojide öyle mi yazıyo canım

canim biz patoloji raporunu alamadik uzak oldumuz icin tekrar 20 gun sonra gitme imkanimiz yoktu
kaan hoca soyle di bize mail de..bizim tesede gorulmedi olgunlasmayan sperm falan patolojide goruldu
sizin tesede gorulmus oda güzel bence..patoloji raparu ne zaman cikacak

ayyy çok sevindim hadi gözünüz aydın azcık rahatlar babanlarda inşallah

Zaman canım işallah haaaaaaaamilesindir o çizgiler işallah 2 olur ve yeni evinde bebişinle bıcır bıcır yaşarsınız

ay valla insallah hamiledir bizlere umut olur

zamncımmmm....nasılsın canım ne zamndır görüşemiyoruz?

saol bacım sen nasılsın
ben bugün baya kötüydüm mide bulantılarımda yine başladı dr gittik akşam serum taktılar tahlil yapıldı ve hamile değilim tabiki dr açık açık psikolojik dedi hala reglide olmadım kan sonucu kesindir dedi olsaydı çıkardı dedi eger mide bulantıların ve koku hassasiyatin devam ederse bi kaç gün sonra tekrar gebelik testi yaptırın dedi üzüldüm yani herifte çok üzüldü ne bilim hiçde böyle olmamıştım artık nasıl istediysem hamile olmayı baya etkilemişim kendimi baksanıza regli bile olmadım hala hayırlısı bacılar ne diyim bugün ağlatan Rabbim inşallah ilerde yüzümüzü güldürür

üzülme canim insallah bir gün gercekten hamile olacaksin

geçmiş olsun zamncım dikkat et kendine.biraz rahatla bu kadr takma kafana canım.psikolojik olabiliyo böyle gecikmeler hatta karın bile hamile gibi şişebiliyomuş.duymuştum.tabi her ay hepimiz yaşıyoruz aynı şeyi acaba mı diye...1 gün gecikse heycanlanıyorum bende..napalım vardır allahın bir bildiği.belkide bizim için uygun zamn şimdi değildir..

tam anliyamadim mikrotese olarakmi emre bey daha basarili?
cunku biz kaan beyde tedavi oluyoruz,eger emre bey daha basariliysa teseyi ve tupbebegi onda olunca oluyormu?anliyamadim:44::44:

keci sutunun cok sifali oldugunu duymustum,sizce azospermi icinde bir faydasi olurmu?

LEYLAK sizin fsh onceden yuksekmis galiba simdi normale inmismiydi ameliyattan once?

en etkin bal hangi bal?safran balimiydi hatirlayamadim

LEYLAK sizin fsh onceden yuksekmis galiba simdi normale inmismiydi ameliyattan once?

evet normaldi canım şü an fsh ama nasşp .birde fsh sı yüksekm olanlar bitkisel kullanmak diğerlerine göre sakıncalı çok çabuK yükselebiliyor.Bizim için yeşil sebzeler
onın dışında hayıt suyu bunları bilişyorum.Hormonları düşük olanlar sakıncası yok bana göre ama bizim daha kritik dikkatli olmak lazım ...yapalım derken bozmayalım

kızlar söylemeden edemiycem eşim daha önce ŞİFA MARKET ten "spermax"diye bir ilaç kullandı 2 ay ve sağ tarafı batmaya başladı hala daha batıyo ve hiçbir faydası olmadı çok dikkatli olun.

peki hormon seviyeniz normalmi ?
cunku bende bu bitkiselleri esime kullandirmak istiyorumda ,bizim su an normale indi ,onceden fsh yuksekti ,testesteron da dusuktu.
ruseym ne ise yariyor ,siz tam oarak hangi bitkiseli kullandiniz 4 aydir
teseyi biz onumuzdeki marta olucazda o zamana kadar bitkisel kullanalim diyoruz,su an esim sadece proxeed kullaniyor ilac olarak.
tesekkurler nursen[/QUOTE]
evet normal canım sadece prolaktini yüksek...canım ruşeym;buğdayın en tepesindeki embriyosudur.Bu madde tohumun üremesini ve çimlenmesini sağlar.Kısırlık tedavisinde de etkin olarak kullanıyomuş.Canım biz son 4 ay yalnızca dediğim yeşilex ürününü kullandık ve tavsiye ederim kullanmanızı.
kızlar söylemeden edemiycem eşim daha önce ŞİFA MARKET ten "spermax"diye bir ilaç kullandı 2 ay ve sağ tarafı batmaya başladı hala daha batıyo ve hiçbir faydası olmadı çok dikkatli olun.

dediğin ürün hakkında bilgi sahibi değilim leylakcım ama eşimin kullandığı yeşilex in faydasını görmeye başladık ve eşim devam ediyo bunu kullanmaya.Ayrıca eşinin bir dr.a görünmesinde fayda var canım belki de ilaçtan değil başka bi sebepten dolayı oldu bu durum en güzeli buna neyin sebep olduğunu öğrenip ona göre davranmak.

kizlarr gunaydinn hepinize..rabbim gonlunuzdeki bebeklerinizi biran once gondersin kucaklarinizi doldursun insallahh..

zaman cim..rabbim buyuk canim insalah hamile olucagin gunleride gorucen stres yapma unutma hayat sprizlerle doludur'..yeterki saglik olsun..

saol bacım sen nasılsın
ben bugün baya kötüydüm mide bulantılarımda yine başladı dr gittik akşam serum taktılar tahlil yapıldı ve hamile değilim tabiki dr açık açık psikolojik dedi hala reglide olmadım kan sonucu kesindir dedi olsaydı çıkardı dedi eger mide bulantıların ve koku hassasiyatin devam ederse bi kaç gün sonra tekrar gebelik testi yaptırın dedi üzüldüm yani herifte çok üzüldü ne bilim hiçde böyle olmamıştım artık nasıl istediysem hamile olmayı baya etkilemişim kendimi baksanıza regli bile olmadım hala hayırlısı bacılar ne diyim bugün ağlatan Rabbim inşallah ilerde yüzümüzü güldürür[/QUOTE]

Geçmiş olsun canım.Dikkat et kendine.Hamile haberlerinide vereceksin mutlaka birgün bize.çok fazla kendini yıpratma. Çünkü mutlaka birgün yüzümüz gülecek.Allah çokkk büyük

siteyi nerdese 1 yıldır takip ediyorum aranıza dün katıldım. benim eşimde azospermi bizim en büyük sorunumuz sorunu dilendirememek. biz durumu 2 yıldır biliyoruz. evlenmeden önce biliyorduk. dün dayanamadım araştırma yaptığımı bunu kendisininde istediğini söyledim. kötü bir durum anında sessizleşti. en azından uzman bir doktora gidelim durumumuz neymiş tam olarak hormon değerlerimiz ve de yapılabilecekleri öğrenelim dedim. tamam dedi. umut tüp bebekte emre bakırcıoğlundan bahsettim ona randevu alacağım. allahım sen yardım et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…