Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çicek canım kader arkadaşım ne olacak bilmiyorum siz şü an ne kullanıyorsunuz size ne demişti hoca ?birde bu tese sonraası dikişler var ya onları naptınız?

Zaman canım işallah haaaaaaaamilesindir o çizgiler işallah 2 olur ve yeni evinde bebişinle bıcır bıcır yaşarsınız

çicek canım kader arkadaşım ne olacak bilmiyorum siz şü an ne kullanıyorsunuz size ne demişti hoca ?birde bu tese sonraası dikişler var ya onları naptınız?

bende bilmiyorum canim o kadar üzgünümki su an...rabbim yardimcimiz olsun sifa versin eslerimize
klomen ve proxeed kullaniyor canim ayni ilaclara devam dedi gecen haftada yarim klomeni tam ic dedi
canim dikislere bisey yapmadik kendisi duzeldi....siz hangi hastanede oldunuz ameliyeti size ne soyledi kaan hoca..onceki tesede ne cikmisti canim sizin ne zman olmustu

canım biz Genartta ameliyat olduk Kaan hoca aslında ameliyatın aslında iyi geçtiğini söyledi bundan sonra tedaviye 6 ay daha devam ediceğimizi ve beni de hazırlıycaklarını söyledi .canım biz geçen cuma olduk tese ameliyatı bizimle birlikte bir çift daha vardı birde canım inanırmısın adımız soyadımız aynı daha önce onlarda tesa olmuşlar bizde kaderlerimiz aynı çok şaşırdım ikimizde ağladık orda

bizede birdahaki sefere sende hazirlanirsin demisti...tesadufe bak peki onlarda bulundumu canim
artik hep ameliyatlari genarttami yapiyor? üzülme canim biz gine elizden gelen cabayi gosterelim hakkimizda hayirlisi neyse o olsun
onceki teseyi sormustum canim ben ne kadar ardan sonra tekrar oldunuz diye

biz TESA olmuştuk canım normal bir hastanede 2 yıl oldu bize ne patoloji raporu verdiler ne de bilgi .Canım genartta mı yapıyor bilmiyorum biz özel hastane istemiştik oda burasını söyledi.Yok onlarda da bulunmadı malesef onlarda da olgunlaşmamış sprerm bulundu bizim gibi .Canım siz tekrardan new zaman ameliyat olcaksınız sen hazırlanıcakmısın?Birde o gün beklerken geçen kadınlara baktım kaderde ordaydıya ama nerden bileceksin hangisi olduğunu

canim daha 4 ay oldu ameliyat olali birdahakini ne zaman oluruz bilmiyorum...zor bir karar biliyorsun cok korkuyorum artik...
evet kaderde orda simdik keske tanisma firsatin olmus olsaydi ama nerden bilecen...insallah kader güzel haberler verir bizlere

hatirliyormusun espoir diye bir arkadas vardi baska formda okudum dogum yapmis ikizleri olmus

LEYLAKcigim bizim olgunlasmayan spermin sebebi masturasyon duraklamasiylis...size bisey soyledilermi

evet canım korkuyoruz artık ama işallah bizimde yüzümüz güler .canım o dikişler kendiliğinden gidiyor değilmi ?espoir hatırladım fransadan yazıyordu ne güzel Allah işallah bize de gösterir o günleri canımarkadaşım Kader bari iiii haber verse

LEYLAK cım üzülme canım.gelişmemiş lsa da bir sürü sperm çıkmış.gerisi gelir bunun.bizimde 2. tesede biraz elengo hücre çıkmıştı.3 aydır menagon kullanıyo eşim.birkaç güne kadr adet olucam ve önce ben tedaviye başlıcam.sonrada eşime 3. m tese yapılcak.allah hepimize yardım etsin.sakın umudunu yitirme...

bizim kendiliginden gitmisti canim...insallah bizimde yüzümüz güler canim...insallah güzel haber aliriz canim kader ve diyer arkadaslardan

canım sağol işallah GAMZE bu defa yüzün gülsün en çok hakeden arkadaşlardan bir tanesi sensin canım arkadaşım tüp bebeğe başlıyosun hadi hayırlısı .Umudum var canım herzaman da olucak Allah izin verirse bizimde olucak Allahım yeter ki istesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…