Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Aramıza hoşgeldin canım.Burda hepimiz kader arkadaşıyız.Neden dillendirmediniz bu konuyu?hiçbir tedav uygulamadınızmı?2 yılda tedavi ile neler olurdu.Anladığım kadarıyla kendinizde bu konuyu kapatmışınız.bUrda öğrendiklerimizle neler denemiyoruz ki herşey bir umut işte. Allah yardımcınız olsun. Bu yol uzun ve meşaketli bir yol sabırla ve el ele olmak her zaman en güzelidir.

tam anliyamadim mikrotese olarakmi emre bey daha basarili?
cunku biz kaan beyde tedavi oluyoruz,eger emre bey daha basariliysa teseyi ve tupbebegi onda olunca oluyormu?anliyamadim:44::44:

Canim kaan aydos ve emre bakircioglunu cok mehhediyolar bende oyle biliyorum.biz ilk emre beyden randevu aldik derdimiz hemen tese olmak degil tese dusunmuyorum burda okuduklarimdan sonra ilac tedavisi kullanir esim eger cikis olmazsa o zaman tese yaptiririz ben cok korkmaya basladim acikcasi .siz kaan beyde tedavinizi gorun tese olacaksaniz kendinize iyi bir merkez bulun

Merufcum hoşgeldin aramıza inşallah da tez zamanda kurtulursunuz bu dertten keşke öğrendiğinizde hemen başlasaydınız tedaviye ama bunda da vardır bir hayır deyip ve bismillah deyip başlayın hayırlı olsun tedaviniz.

evet haklisin bende sasirdim ne kullanalim diye korkuyorum bisey kullanmaktan .,bekleyerek kullanmadan da olmuyor Allah yardim etsin bize

kader arkadaslarim nasilsiniz?allah hepimizin eslerine sifa versin.ben bazen cok uzuluyorum evlendim 3 sene oldu.benim ustume gorumcem dogurdu sonra hep doguranlari duyuyorum cevremde.yaslari 40 ustunde.kayinbabamin kizi yasinda esi var.ucuncu evliligi.adam 56 yasinda.3 yasinda cocugu var.EN kucuk gorumcem 3 yasinda.ama oglunda hic sperm yok bu genetikmi oluyo simdi.aman ne zor ya.Rabbim hepimizin yuzunu guldursun elde gorupte boynumuzu bukturmesin rabbim.BURDAKI ARKADASLARIMIN ESLERINE VE BENIM ESIME ALLAH SIFA VERSIN INSALLAH

mrh arkadaşlarım nasılsınız?
bende ii olmaya çalışıorum,bugün kontrolüm vardı,doğum kontrol hapını cumartesini günü bırakıorum.bu akşamda lucrin iğnelerime başlıorum allahın izniyle...doktor muhtemelen 1 hafta sonra adet olursun dedi,adetin ikinci günü tekrar kontrole çağırdı,kızlar bişi sorucam doktorum lucrini koldan veya göbekten hiç farketmez dedi,ben koldan yapıcam.bu arada lucrin yumurtayı baskılamak için bildiğim kadarıyla,sonrada yumurta olgunlaştırıcı iğnelere devam edicem,peki yumurta olgunlaştırıcı iğneler nerden vuruluo.lucrinden sonra yaklaşık tedavi daha ne kadar sürüyor.

teşekkürler nergis ben 1 yıllık evliyim evlenmeden 1 yıl önce öğrendik durumu varikosel ameliyatı oldu eşim. aslında azosperm olduğunda varikosel ameliyatına gerek yokmuş. en büyük sorunumuz aynı eğitimi alan doktorların tedavileri de farklı olması. doktora güvenmek çok önemli. güvenilemeyecek çok doktorcuk var ortada. ne yazıkki böyle durumlarda durumu kabullenmek çok zor. bakıyorumda çevreye benim eşim baba olabilecek en iyi insanlardan biri ama durum ortada. ben daha çok onun için istiyorum. o daha önce araştırmış tese ameliyatı ilişki kaybına neden olabiliyormuş bu konu hakkında bilgisi olan varmı??

nur.sen canım siz hangi bitkileri kullandınız.benim eşimde herşey 0 0 0 0 0 bari 1 olsaydı. bari bi umut ışığı olurdu bize.eşim inanılmaz derecede umutsuz.sizde sperm sayısı arttımı bu bitkilerden sonra çok merak ettim şimdi.

nur hepimiz aynı durumdayız inan hamile görünce sinirlerim bozuluyo kıskandığımdan değil ama imreniyorum onlara....az önce dışarı çıkmıştım bi çocuk gördüm ama öyle güzeldi ki maaşallahher an heryerde bu duyguyu yaşıyoruz işte Allah boynu bükük bırakmasın hiçbirimizi..

meruf cum..canim bende esim icin cok istiyorum ..bir yavrumuz olsun insallah baba olsun diye dua ediyorum tabi benimde anne olabilmem icin..valla bilemiyorum tese amaliyatinin bir zarari varmi iliskiye..allaha emanetiz insallah birsey olmaz yani insallah eslerimize bir zarar gelmez ama olmiycak yorma kafani bukadar insan amaliyat oluyo napalim baska caremiz varmi tatlim..mecburennnn..:44:

deniz13 canım mutlaka araştırıcam.aktar benim yanımda dur ben yapıyım dedi.tarifini tam verirmi bilmiyorum.hani sır saklarlarya .ama bir yolunu bulup öğrenirim gramlarını.yanlız başta benim biraz para toplamam gerekli malum.

obk canım sizin azospermin nedeni ne..

eseslim sana memleketlim diyicem .sen de bilirsin yerini karakedi bozacısının karşı köşesinde yasin varya onun yanında,,eskiden yetiş ayakkabıcısı vardı hani onun yerine açılan bir aktar.istersen sende git bi konuş karı koca beraber duruyorlar.iyi insanlara benziyorlar ama şahsen tanımıyorum.bende senin gibi düşündüm dedimki ben sizin ne karıştırıcağınızı nerden biliyim dedim onlarda bizim yanımızda dur beraber yapalım karışımı ,başkaları adi mal kullanıyor dedi.istersen senle baraberde gidebiliriz.hem seninle tanışmak güzel olur,karşılıklı konuşup derleşmek daha iyi ben daha yolun başındayım.bana tecrübelerinle yardımcı olursan sevinirim.

amın arkadasım ınsallah bızlerde o duyguyu yasarız hayırlısıyla.ben ıkı haftadır ruyamda esra erolu goruyorum.en son ruyamda bana sarıldı.hepte mavı elbıseyle goruyorum; allah hayır etsın :)

nur efsan..bizimde kaderimiz boyleymis..bende dun haber aldim gecen sene evlendiler busene cocuklari oldu..esimden sakliyordum dun oda ogrende..caktirmadi ama zorunada gitti..rabbim gorsun nediyim tatlim..bu yolda emek veren arkadaslarimin ve benimde kucaklarimizi doldursunn..insallah..cevreden goruyorum hamileleri bebekli kadinlar babalari cocuklarini parka getiriyo goruyoruz zorumuza gidiyo tabi benden kucukler benle evlenenler coktan baba ,anne oldular zor cok zor bazen zoruma gidiyor agliyorum elimde deyil..bunada sukur diyorum allahimin bir sinavi diyorum siginiyorum ona mucizesini bekliyorum..hepimiz burda ayni dertten yakiniyoruz ama ben biliyorum bizi duyoyor .bizim durumumuzda olupta anne baba olan cok bizlerde onlardan olalim ..eslerimize siki siki sarilip tesseli olalim cok sukur bizi seviyorlar allahima cok sukur sagligimiz yerinde..tabi bu tedavi adamda saglikta koymuyor ama rabbime sigindim biran once gorsun bizlerinde insaaallaah kucaklarimiz dolsun arkadaslarimm insallahhh..

tesede böyle bi risk olsa doktorlar bilgilendirmez mi canım:18: bu konuda heryerde herkes bişey söylüyor biz de neye inanalım şaşırdık yanikimisi umut taciri sırf para için bunca sıkıntıyı çeken evlat diye kıvranan insanları sömürür kimisi var umudunu söndürür iyi bi doktor bulmalı, bulmalı da güvenmeli ama doktor işi de şans kısmet işi.. bilemedim araştırıp yazarım burdan

valla ben bu konunun cahiliyim.daha önce aktara bile gitmemiştim.ama beni bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.daha dikkatli olucam.peki bu bitkilerin çinden gelenleri falan oluyormu.bu doğrumu yani .aktar bana ben yerli malları kullanıcam dedide.

bonitaaa..insallah bu tedavin sana bebeyini getirsin seninde yuzun gulsun insallah butun arkadaslariminda..rabbim bizi evlat hasretiyle tuketmesin sinamasin insallahh..

eseslim obk arkadaslarim size birsey sorcam belki bilirsiniz.esimi gecen sene eskisehir osman gazi universites tupbebek bolumunde spermiogram yaptirdi sonuc azosperm dediler.mesela 1 tane bile sperm varsa bunu yazarlarmiydi.cunku belcikada spermiogram yaptirdik 5 ay filan oluyo 25 cikti 5 canliymis.ama burda esime dedilerki tupbebek yapmak icin yetersizmis en az 100 sperm olmaliymis.hangi sonuc dogru bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…