siteyi nerdese 1 yıldır takip ediyorum aranıza dün katıldım. benim eşimde azospermi bizim en büyük sorunumuz sorunu dilendirememek. biz durumu 2 yıldır biliyoruz. evlenmeden önce biliyorduk. dün dayanamadım araştırma yaptığımı bunu kendisininde istediğini söyledim. kötü bir durum anında sessizleşti. en azından uzman bir doktora gidelim durumumuz neymiş tam olarak hormon değerlerimiz ve de yapılabilecekleri öğrenelim dedim. tamam dedi. umut tüp bebekte emre bakırcıoğlundan bahsettim ona randevu alacağım. allahım sen yardım et...
tam anliyamadim mikrotese olarakmi emre bey daha basarili?
cunku biz kaan beyde tedavi oluyoruz,eger emre bey daha basariliysa teseyi ve tupbebegi onda olunca oluyormu?anliyamadim:44::44:
siteyi nerdese 1 yıldır takip ediyorum aranıza dün katıldım. benim eşimde azospermi bizim en büyük sorunumuz sorunu dilendirememek. biz durumu 2 yıldır biliyoruz. evlenmeden önce biliyorduk. dün dayanamadım araştırma yaptığımı bunu kendisininde istediğini söyledim. kötü bir durum anında sessizleşti. en azından uzman bir doktora gidelim durumumuz neymiş tam olarak hormon değerlerimiz ve de yapılabilecekleri öğrenelim dedim. tamam dedi. umut tüp bebekte emre bakırcıoğlundan bahsettim ona randevu alacağım. allahım sen yardım et...[/QUOTE
öncelikle hoşgeldin canım randevu almakla çok iyi yapmışsın zaman bizler için değerli bazen iki ay önce çıkan sperm çıkmıyor sonrasında..Biz de azospermiz tahlil sonucu beklemekteyiz şu an...Allah yüzümüzü güldürsün hepimizin.İçini ferah tut
evet normaldi canım şü an fsh ama nasşp .birde fsh sı yüksekm olanlar bitkisel kullanmak diğerlerine göre sakıncalı çok çabuK yükselebiliyor.Bizim için yeşil sebzeler
onın dışında hayıt suyu bunları bilişyorum.Hormonları düşük olanlar sakıncası yok bana göre ama bizim daha kritik dikkatli olmak lazım ...yapalım derken bozmayalım
Merufcum hoşgeldin aramıza inşallah da tez zamanda kurtulursunuz bu dertten keşke öğrendiğinizde hemen başlasaydınız tedaviye ama bunda da vardır bir hayır deyip ve bismillah deyip başlayın hayırlı olsun tedaviniz.
canım bu hap kısırlık için.içinde bulunan bitkiler: ginseng,çakşır otu,ısırgan tohumu,çemen tohumu,zencefil,aspir,çörekotu,kuşburnu,havlıcan ve besbase.Her bitkinin karşısında neye iyi geldiğinin açıklaması var,ilaç kutusunda yazıyo bu.İnternetten şifa market diye girip yeşilex ürününü seçersen daha detaylı bilgi bulabilirsin canım.
Obk canım bitkisel ilaçlar gerçekten çok önemli şifa kaynağı söylediğin,aktarın hazırladığı ürünü bence rahatlıkla kullanabilirsin biz de Allahın izniyle bitkisellerin faydasını görmeye başlayanlardanız inşallah hepimiz için herşey daha iyi olur.
kader arkadaslarim nasilsiniz?allah hepimizin eslerine sifa versin.ben bazen cok uzuluyorum evlendim 3 sene oldu.benim ustume gorumcem dogurdu sonra hep doguranlari duyuyorum cevremde.yaslari 40 ustunde.kayinbabamin kizi yasinda esi var.ucuncu evliligi.adam 56 yasinda.3 yasinda cocugu var.EN kucuk gorumcem 3 yasinda.ama oglunda hic sperm yok bu genetikmi oluyo simdi.aman ne zor ya.Rabbim hepimizin yuzunu guldursun elde gorupte boynumuzu bukturmesin rabbim.BURDAKI ARKADASLARIMIN ESLERINE VE BENIM ESIME ALLAH SIFA VERSIN INSALLAH
obk mrb, anlatılanlar çok mantıklı bence. karışımlar neler kaç gr. yapılışı nasıl öğrenin kendimiz yapalım daha ucuza gelir. lütfen bizim için araştırın. 18 çeşit ne olabilir hepsini yazabilir misiniz? lütfen.
nur.sen canım siz hangi bitkileri kullandınız.benim eşimde herşey 0 0 0 0 0 bari 1 olsaydı. bari bi umut ışığı olurdu bize.eşim inanılmaz derecede umutsuz.sizde sperm sayısı arttımı bu bitkilerden sonra çok merak ettim şimdi.
Mrb canım.en iyisi karışımı kendin yapman.Aktarlara ben güvenemiyorum gözünün önünde yaparsa güvenirsin ancak:bİzede öyle karışımlar vermek isteyen aktar çok oldu bende eskişehirliyim bu arada.ama biz güvenip alamadık biz kendimiz bir karışım yaptık.Arısütü, polen,bal,ginseng,çörekotu bunları biz kendimiz karıştırdık.Aldığımız ürünlerden kendimiz karıştırarak yaptık aktarların ne kadar karıştıracağı yada ne karıştıracağını bilemeyiz.gözümüzn önünde yapmadıkça.
nur hepimiz aynı durumdayız inan hamile görünce sinirlerim bozuluyo kıskandığımdan değil ama imreniyorum onlara....az önce dışarı çıkmıştım bi çocuk gördüm ama öyle güzeldi ki maaşallahher an heryerde bu duyguyu yaşıyoruz işte allah boynu bükük bırakmasın hiçbirimizi..
teşekkürler nergis ben 1 yıllık evliyim evlenmeden 1 yıl önce öğrendik durumu varikosel ameliyatı oldu eşim. aslında azosperm olduğunda varikosel ameliyatına gerek yokmuş. en büyük sorunumuz aynı eğitimi alan doktorların tedavileri de farklı olması. doktora güvenmek çok önemli. güvenilemeyecek çok doktorcuk var ortada. ne yazıkki böyle durumlarda durumu kabullenmek çok zor. bakıyorumda çevreye benim eşim baba olabilecek en iyi insanlardan biri ama durum ortada. ben daha çok onun için istiyorum. o daha önce araştırmış tese ameliyatı ilişki kaybına neden olabiliyormuş bu konu hakkında bilgisi olan varmı??
canım yazmayayım dedim ama dayanamadım bu aktar ne koyacakmıişki 750 tl altın tozu filanmı katıyor inanmayın böyle şeylere safran 7.000 bin tl demiş safranın en alası 150 tl kilosu nekadar abartmış 3 kilo olsada kesinlikle bu fiyat tutmaz hadi en fazla hadi dediği balı koysa 40 tlden 2,5 kg bal koysa eder 100 tl hadi 18 tane koyacagı bitkiler onlarda tutsun 50 tl hadi çatla 100 tl pahalı birşeyler koydu diyelim içine koyacagı gramla zaten herşey eee oldu 200 tl hepsi paranıza yazık genede tabi kendiniz bilirsiniz o balla içinin malzemesini alıp kendiniz yapsanız hem daha ucuza getirirsiniz hem daha güzel olur bu işlerin içinde olan biri olarak inanmayın böyle şeylere bizde aktarız ben sana o adamın yapacagı karışımın alasını yaparım 150 ty ama reklama girecegi için yapamam arkadaşlar kendiniz yapın derim paranıza yazık sokaktan toplanmıyor sonuçta ümüt dünyası insan duydugunu acababı diyor ama birazda gerçekçi olmak lazım faydasızdır demiyorum ben kesinlikle faydası vardır fayda görenlerde olmuştur ama fiyat çok acayip aktar birisi olaratan cevapsız kalamadım iyi akşamlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?