kızlar hepinize dualarnız için çok çok teşekkür ediyorum.malesef 3. kez de elimiz boş döndük.sayılır yani..bu kez çok umutluyduk.elongeler sperme dönüşmştür diyoduk.ama olmadı yine elonge çıktı.bu ihtmali düşünerek tese öncesi bize sordular.elonge çıkarsa devam edicekmisinz diye biz de evet dedik.bu yüzden dün eşim teseden çıkmadan benm yumurtaları topladılr.çünkü içerden elonge var haberi gelmişti.kaan hoca sağolsun son şansımız olduğunu bildiği için çok parça almış.akşama kadr araştırdılr parçaları ama malesef sperm yok.elongelerle denediler.şimdilik 2 embriyo olşmuş.asıl yarın belli olcakmş.tekrar bölünerek çoğalması gerekiyomş.şansımız düşük biliyorum ama yine de dua ediyorum..en azından onlardan iyi embriyo oluşsun diye.sanki bana transfer yapılırsa elonge de olsa tutunacak gibi geliyo..belki de öyle istediğim içindir..na biliym yaaa...inanın şaşırdım artık..dün ağlamadım bile..alıştım mı, hala umudum mu devam ediyo bilmiyorum ama dondum kaldım.eşim bile şaşırdı halime..gerçi biraz da fırsatım olmadı eşimin çok ağrısı oldu bu kez.çok parça alındığı için samırım..böyle işte..şimdilik bu maceranın sonuna geldik kızlar..
nursencim canım rüyan ne güzelmiş büyük Allahım gerçeğininide nasip etsin sana ve hepimize Rabbim herşeyin hayırlısını hayırlı zamanda versin.
canım benim Allah razı olsun,inşallah sen de güle güle git güle güle gel canım herşey gönlünüzce olsun hayırlı yolculuklar.günaydın kızlar nasılsınız.gamzeden haber yok galiba ne olur Allahım mutluluktan haber vermeyi unutmuş olsun güzel haberlerle gelsin.bende çok heyecanlıyım yarın umutta olucam bana dua edin. elim ayağım tutmuyor heyecandan ne olur bir aksilik çıkmasın herşeyin hayırlısı olsun raporlu gidiyoruz ama ekstradan masraflarda çıkarsa bilmiyorum ne yapıcaz bilen varsa fazladan çıkacak masrafları lütfen bugün içinde cevap yazsın .
inşallah canım kardeşim Rabbim hepimize yaşatsın inşallah bu güzel duyguları,hepinizi çok seviyorum gönlü güzel kardeşlerim.Çok güzel bir rüya canım.İnşallah gerçek olur.bebeğinin bize yaptıklarını bebeğini emzirdiğini bizlere anlatırsın.Rüyası bile çoook güzel.Allah inşallah gerçeğini göstersin canım.
merhaba kızlar nasılsınız 15 gündür giremedim eşim ufak bir kaza atlattı şükürler olsunki ucuz atlattı ablamın kızı ile kayarken kaydıraktan düştü ve evde yattı 15gün belini ağrıttı omuriliğini zedeledi daha yeni yeni iğleşmeye başladı allahıma şükürler olsunki ucuz atlattık çok korktuk ama işte böyle sizler nasılsınız
sağol canım benim.zaten ancak yaşanılarak anlaşılacak bir durum bu..ama allahım kimseye yaşatmasın tabi..GAMZE canım sana bakmaya geldim umudunu yitirme bence o elengolar tutunucak sana içime öyle doğdu ...ama inan kendim kadar üzüldüm insan yaşayınca anlıyo herşeyi Allah sabır versin
canım ya ne diyim sana...çok sağol allahım gönlüne göre versin inşallah..artık senden bekliyoruz iyi haberleri..gamzeçim yasin okudum duada etdim bunu canı gönülden istiyorum inşAllah bu embriyolar seni kuçağında bebek kokusuna küçüçük bir bedene götürür sende duanı eksik etme Allaha sığın o çok büyük elbette gönülden isteneni verecek inşAllah.
zaten hep bitti dedğim anda yeni bir kapı açıldı.yoksa 3. denemeye kadr gelemezdik.artık yeni bir kapı için dua etmekten başka çarem yok..Canım Allah yardımcın olsun. Bende şans bitmemiş daha Allahtan ümit kesilmez.Emriyolar oluşur inşallah. Umudun hiç bitmesin.Bazen bitti değin an belki bişeylerin başlangıcıdır. Hiçbir zamn umudunu yitirme. Allah kesinlikle bir kapı açacaktır. Allah eşinede şifa versin. Dualrımız seninle canım.Umudunu kaybetmek yok
canım olgun sperm çıkmadı elonge hücre çıktı.bu spermin bir önceki evresi gibi bişey.bunlarlada tüp bebek deneniyor.ama şans çok düşük tabi.biz yinede olan şansımızı denemk istedik.2 embriyo oluşuyo dediler bgn.ama tam sonuç yarın belli olcak.yani ebriyo tam olmuşsa bana transfer edicekler.canim sperm cikamassa ; bu yazdigini anlamadim elengo hücreler ve senin yumurtalarin toplanmis ve embriyo olmasini mi bekliyorlar!
slm gaözem ya çok üzüldüm vallaha hayırlısı olsun canım inşallah embriyoların sağlıklı bir şekilde sana tutunurda mucizen gerçek olur allah çok büyük inşallah rabbim yüzünü güldürür
sağ ol canım Allah razı olsun hayırlı bir ayda hayırlı haberlerle dönerim inşAllah. hurmaya bahsettiğin duaları okudum ne zaman yemeliyiz hurmaları sakine ve tahmidiye dualarından başka bir duada okuyayımmı canım cevabını bekliyorum.
BİR TANEM ELİNDE NE KADAR HURMA VAR BİLEMİYORUM O YÜZDEN TEDAVİN BAŞLAMADAN ÖNCE KULLAN İNŞALLAH TRANSFERİN OLUNCADA SANA SIKI SIKI TUTUNMALARI İÇİN O HURMALARDAN BOL BOL YE TEDAVİNDE ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN.
gamzeciğim sana geçmiş olsun demek istemiyorum hayırlı olsun demek istiyorum en azından bir umutta olsa var.rabbim yüzünü güldürsün yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah .sana okumanı tavsiye ediceğim dua var canım HZ ZEKERİYYA'NIN DUASI LÜTFEN BUNU 7000KERE OKU ŞİFA ALLAH'TANDIR.
RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA(YA RABBİ BANA SENİN TARAFINDAN HAYIRLI EVLATLAR İHSAN EYLE)
yüreğine sağlık .bu güzel duanı başka forumdaki arkadaşlarla da paylaşalım..
ne demek canım biz burda birbirimze destek olmak vede yardımcı olmak için varız istediğin yerde paylaşabilirsin ben pek başka forumlara girmiyorum şu anda bilgisayarıda gamze arkadaşımızı merak ettğim için açtım elektirkte bir sorun var allah korusun her an bir patlama olabilir geçen günkü olayın etkisinden halen kurtulamadık
Gamzecim Rabbim sana öncelikle sabırlar versin.Ben de sana dua ediyorum şimdi inşallah güzel yüzün güler arkadaşım.Ben inanıyorum ki Bizi yoktan var eden yüce rabbim senin bebeğini de yaratacaktır.Biz bir imtihandayız.Sen bu imtihanda eşinle birliktesin.Keza biz de böyleyiz.tüm arkadaşlarım da.Ama yılmadan sabırla yola devam edeceğiz.Biz yine de tedaviye devam edip tevekkül edeceğiz.Lütfen gücünü yitirme.Eşin senden daha çok zorda.Ben bazen üzüldüğümde eşimin yanında ona eziyet ettiğimi farketmiyorum.Oysa o benim üzgünlüğümüz altında daha da eziliyor.ve çaresiz..Ama sonra diyorum ki ben bebek için evlenmedim eşimle onu sevdiğim için evlendim.Hemen toplamaya başlıyorum.Tekrar yola devam ediyoruz.GÜç bela böyle ama ben inanıyorum arkadaşım bu hayırlı aylarda ben tüm isteyenlere versin rabbim diyorum bir mucize..Bol bol dua edip dua almak lazım..öpüyorum seni ..
canım arkadaşlarım yarın İstanbuldayım umutta .umarım sizlere güzel haberler veririm bana dua edin karnım boş gittiğim yerden içimde küçüçük bir melekle yada meleklerle dönmek istiyorum. net. bulursam yazışırız sizlere tedavimden aşamalardan bahsederim bulamassam tedaviden sonra Ramazan ayında görüşürüz.Allah hepimizin yardımcısı olsun .ALLAHA EMANET OLUN.
kızlar sabah hastaneden aradılar.sanırım 1 tane embriyo oluşmuş.yarın gidicem transfer için.kimbilir belki alahım ol der ve bu tek embriyodan bebişim olur.yine dualarınıza ihtiyacım var.allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?