kızlar sabah hastaneden aradılar.sanırım 1 tane embriyo oluşmuş.yarın gidicem transfer için.kimbilir belki alahım ol der ve bu tek embriyodan bebişim olur.yine dualarınıza ihtiyacım var.allah hepimizin yardımcısı olsun
kızlar sabah hastaneden aradılar.sanırım 1 tane embriyo oluşmuş.yarın gidicem transfer için.kimbilir belki alahım ol der ve bu tek embriyodan bebişim olur.yine dualarınıza ihtiyacım var.allah hepimizin yardımcısı olsun
kızlar çok sağolun.inanın yazdıklarınızı okuyunca tüylerim diken diken oluyo.dualrınızı hissediyorum hep.allahım benm için dilediklerinizden fazlasını size versin inşallah...LEYLAKcım senin inancın bana daha da güç veriyo.aslında dediğin gibi elongeden embriyo oluşması bile bir mucize.artık tek dileğim buraya kadr gelmişken sevincimiz yarım kalmasın...
Inssallah hamile kaldigin haberlerinide okurum,allahim yardimcin olsun.benim mucizem 4 aylik oldu.hala bazen inanamiyorum bu benim mi diyorum.allahim isteyen herkese versin kimsenin kucagini bos birakmasin,hic spermimiz yokti,aylar sonra 1-2 sperm cikti ve bir yil sonra normal yolla mucize eseri hamile kaldim,hamileligim cook zor gecti,dusuk tehlikem hamilelik sekerim vs...,erken dogum yapmak zorunda kaldm,cocugum sarilik oldu hastanede yattik,gaz sancilari beni haftalarca uykusuz birakti tabi bebegimide,hala uyku sorunlari vs....cok zor coook zooooor ama herseye deger,bir gulusu butun zorluklari yenmeye yeter.yasadigim butun sikintilari unuttum unutturdu bana.allahimdan tek dilegim sizlere yasadiginiz bu sikintilari unutturacak evlatlar versin.hepinizi opuyorumkızlar çok sağolun.inanın yazdıklarınızı okuyunca tüylerim diken diken oluyo.dualrınızı hissediyorum hep.allahım benm için dilediklerinizden fazlasını size versin inşallah...LEYLAKcım senin inancın bana daha da güç veriyo.aslında dediğin gibi elongeden embriyo oluşması bile bir mucize.artık tek dileğim buraya kadr gelmişken sevincimiz yarım kalmasın...
Inssallah hamile kaldigin haberlerinide okurum,allahim yardimcin olsun.benim mucizem 4 aylik oldu.hala bazen inanamiyorum bu benim mi diyorum.allahim isteyen herkese versin kimsenin kucagini bos birakmasin,hic spermimiz yokti,aylar sonra 1-2 sperm cikti ve bir yil sonra normal yolla mucize eseri hamile kaldim,hamileligim cook zor gecti,dusuk tehlikem hamilelik sekerim vs...,erken dogum yapmak zorunda kaldm,cocugum sarilik oldu hastanede yattik,gaz sancilari beni haftalarca uykusuz birakti tabi bebegimide,hala uyku sorunlari vs....cok zor coook zooooor ama herseye deger,bir gulusu butun zorluklari yenmeye yeter.yasadigim butun sikintilari unuttum unutturdu bana.allahimdan tek dilegim sizlere yasadiginiz bu sikintilari unutturacak evlatlar versin.hepinizi opuyorum
Inssallah hamile kaldigin haberlerinide okurum,allahim yardimcin olsun.benim mucizem 4 aylik oldu.hala bazen inanamiyorum bu benim mi diyorum.allahim isteyen herkese versin kimsenin kucagini bos birakmasin,hic spermimiz yokti,aylar sonra 1-2 sperm cikti ve bir yil sonra normal yolla mucize eseri hamile kaldim,hamileligim cook zor gecti,dusuk tehlikem hamilelik sekerim vs...,erken dogum yapmak zorunda kaldm,cocugum sarilik oldu hastanede yattik,gaz sancilari beni haftalarca uykusuz birakti tabi bebegimide,hala uyku sorunlari vs....cok zor coook zooooor ama herseye deger,bir gulusu butun zorluklari yenmeye yeter.yasadigim butun sikintilari unuttum unutturdu bana.allahimdan tek dilegim sizlere yasadiginiz bu sikintilari unutturacak evlatlar versin.hepinizi opuyorum
canım ne güzel senden haber almak bebeğini güle güle büyüt bu yaptıkları da nazar boncuğu olsun ....Hande gamzenin sayesinde senden haber almak güzeldi.AllAH işallah bize de bu mutluğu tattırır.....Inssallah hamile kaldigin haberlerinide okurum,allahim yardimcin olsun.benim mucizem 4 aylik oldu.hala bazen inanamiyorum bu benim mi diyorum.allahim isteyen herkese versin kimsenin kucagini bos birakmasin,hic spermimiz yokti,aylar sonra 1-2 sperm cikti ve bir yil sonra normal yolla mucize eseri hamile kaldim,hamileligim cook zor gecti,dusuk tehlikem hamilelik sekerim vs...,erken dogum yapmak zorunda kaldm,cocugum sarilik oldu hastanede yattik,gaz sancilari beni haftalarca uykusuz birakti tabi bebegimide,hala uyku sorunlari vs....cok zor coook zooooor ama herseye deger,bir gulusu butun zorluklari yenmeye yeter.yasadigim butun sikintilari unuttum unutturdu bana.allahimdan tek dilegim sizlere yasadiginiz bu sikintilari unutturacak evlatlar versin.hepinizi opuyorum
canım dualarım seninlecanlarım hepinizin dilekleri o kadr güzelki sadece AMİNNNNNN diyebiliyorum.iyiki varsnız.sayenizde umut dolu ve rahat bi şekilde gidicem
ankaraya.hemen yola çıkmıyım diyorum.o yüzden yarın gece kalıcam orda.eşimin durumu hala iyi olmadığı için malesef kendim gidicem.durma göre belki cuma almaya gelicek.garibim o da çok çekti bu kez.öncekiler hiç böyle olmamıştı.ahh ahh ne zormuş bi evlat sahibi olmak.neyse kızlar sabah 6 da yola çıkıyorum 10 30 gibi transferim olcak.dualarınızı esirgemeyin.öpüyorum hepinizii
Geçmiş olsun Allah şifa versin canımmerhaba kızlar nasılsınız 15 gündür giremedim eşim ufak bir kaza atlattı şükürler olsunki ucuz atlattı ablamın kızı ile kayarken kaydıraktan düştü ve evde yattı 15gün belini ağrıttı omuriliğini zedeledi daha yeni yeni iğleşmeye başladı allahıma şükürler olsunki ucuz atlattık çok korktuk ama işte böyle sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?