Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

İnşallahhh canım. Ufacık bi can sana tutanacaktır. Allah o kadar büyük ki. Dualarım seninle canım inşallahh bebeğin sana tututanacak ve seni hiç bırakmayacak.

gamzesezer,tüm kalbimle ve tüm inancımla inş ve inş bebeğin sana tutunur canım.rabbim emeğini boşa çıkarmaz ve bebeğine kavuşursun inşallah canım.allah yar ve yardımcımız olsun.

canım benim içime doğmuştu olucağı bak görüceksin bu embriyo sana tutunucak ve işallah bebeğin olucak....tüm kalbimle diliyorum ...Canım bana da ümit oldun bizdede
oluşmamış hücre bulundu............Rabbim çok büyük hani handeniz vardıya 1-2 spermle hamile kaldı işallah sana da Rabbim bir mucize gönderir gerçi bana sorarsan
bu enbriyonun döllenmesi bile mucize....işallah sonu da çoooooooooooook güzel olur

kızlar çok sağolun.inanın yazdıklarınızı okuyunca tüylerim diken diken oluyo.dualrınızı hissediyorum hep.allahım benm için dilediklerinizden fazlasını size versin inşallah...LEYLAKcım senin inancın bana daha da güç veriyo.aslında dediğin gibi elongeden embriyo oluşması bile bir mucize.artık tek dileğim buraya kadr gelmişken sevincimiz yarım kalmasın...

Gamzesezercim canım çok sevindim Rabbim yüzünüzü güldürür inşallah,inşallah evladınıza kavuşursunuz canım.Allah yardımcınız olsun canım.

gamzeciğim inan senin adına çok sevindim rabbim tamamına erdirsin mucizen gerçeğe dönüşsün inşallah rabbim hepimize en yakın zamanda anne olmayı nasip etsin inşallah

Inssallah hamile kaldigin haberlerinide okurum,allahim yardimcin olsun.benim mucizem 4 aylik oldu.hala bazen inanamiyorum bu benim mi diyorum.allahim isteyen herkese versin kimsenin kucagini bos birakmasin,hic spermimiz yokti,aylar sonra 1-2 sperm cikti ve bir yil sonra normal yolla mucize eseri hamile kaldim,hamileligim cook zor gecti,dusuk tehlikem hamilelik sekerim vs...,erken dogum yapmak zorunda kaldm,cocugum sarilik oldu hastanede yattik,gaz sancilari beni haftalarca uykusuz birakti tabi bebegimide,hala uyku sorunlari vs....cok zor coook zooooor ama herseye deger,bir gulusu butun zorluklari yenmeye yeter.yasadigim butun sikintilari unuttum unutturdu bana.allahimdan tek dilegim sizlere yasadiginiz bu sikintilari unutturacak evlatlar versin.hepinizi opuyorum

duana canı gönülden amin diyorum çektiklerinde bebeğinin nazar boncuğu olsun rabbim sana ve babasına bağışlasın .inşallah en yakın zamanda bizde senin gibi burdan birbirimize bebeklerimiz yüzünden geçirdiğimiz uykusuz gecelerimizi ve bebeklerimizin afacanlıklarını anlatırız

Allahın mucizesi budur işte çok güzel Allah ol dedikten sonra herşekilde oluyor işte.Allah bebeğini sana bağışlasın arkadşım.Birşey sorabilrmiiym.Daha önce herhangi bir tedavi uyguladınızmı? hiç sperm çıkışı yokken nasıl sperm çıkışınız oldu.

Gamze hayırlısı olsun arkadaşım..Ben inanıyorum ama ya olacak bu iş içime doğuyor gerçektennnnnn :)

Son düzenleme:
gamzecigim cok ama cok sevindim canimm benim inaniyorum insallah sonu mutlu bitecek mucizen seni bulucak...dualarim seninle

tatlım çok sevindim inan sonuçta bu seviyeye gelmek bile rabbimin mucizesi inşallah u mucizen sana sımsıkı tutunurda sağlıklı bir şekilde onu dünyaya getirirsin allah yardımcın olsun umudun gerçek olsun

canlarım hepinizin dilekleri o kadr güzelki sadece AMİNNNNNN diyebiliyorum.iyiki varsnız.sayenizde umut dolu ve rahat bi şekilde gidicem ankaraya.hemen yola çıkmıyım diyorum.o yüzden yarın gece kalıcam orda.eşimin durumu hala iyi olmadığı için malesef kendim gidicem.durma göre belki cuma almaya gelicek.garibim o da çok çekti bu kez.öncekiler hiç böyle olmamıştı.ahh ahh ne zormuş bi evlat sahibi olmak.neyse kızlar sabah 6 da yola çıkıyorum 10 30 gibi transferim olcak.dualarınızı esirgemeyin.öpüyorum hepinizii

canım ne güzel senden haber almak bebeğini güle güle büyüt bu yaptıkları da nazar boncuğu olsun ....Hande gamzenin sayesinde senden haber almak güzeldi.AllAH işallah bize de bu mutluğu tattırır.....
canım dualarım seninle

Son düzenleme:
Geçmiş olsun Allah şifa versin canım

İnşallah Allah sana o embriyodan bebek sahibi olmayı nasip eder.Dualarım seninle ve tedavideki arkadaşlarımla.herkese dua ediyorum.Allah sana ve bizlere mucizesini gösterir inşallah
.

Canım inşallah bebeğini sağlıkla büyütürsün sana ve bebeğine Allah sağlık ve esenlik versin.

Son düzenleme:
zcu fiaytın o kadar yüksek olmaması lazım raporla yarıya inmeliydi diye düşünüyorum. yani mtese hariç 2500TL olması gerek ilaçlar dahil.
sizin de tedaviniz su gibi meltem gibi akıp, esip geçsin inşallah

Beni merak edenler. 3. trimestre girmiş bulunuyorum. Herşey yolunda herşey normal seyrinde. sadece plasenta aşağı yerleşimliymiş onada şükür.
İnanır mısınız. Gece uykumdan uyanıp şükürlere şükürlere şükürlere boğuluyorum. aklımda 24 saat şükretmek var. Sizlere ve kendime dua etmek var.
Çok çok dua edin Allah'ım isteyen herkese evlat nasip etsin

kızlar eşi yarım klomen kullanan var mı ?Sonuç alanlar varsa yazsın lütfen birde ne kadar sürede kullandınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…