Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canlarım inşallah iyi dilekleriniz gerçek olur.sabah 6 buçukta yola çıkıyoruz.öğlen belli olcak herşey ama size hemen haber veremem.büyük ihtimalle de kalıcaz bir gece.salı günü ancak haber verim.merak etmeyin yani.sizden ricam okuyabilen arkadaşlar bu gece veya yarın öğlen 12 ye kadr bizim için YASİN okulayabilir mi? şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.allahım gülen bir yüzle dönmeyi nasip ederse halayları çekeriz...

Canim rabbim yardimcin olsun insallah ameliyat basarili gecerde bol bol sperler bulunur allahim yuzunu guldursun...canim sabah 8 de bende hastanede olacagim kontrollerim var insallah denk geliriz dualarim seninle canim

Arkadaşlar, iyi geceler...burada yazılanları okuyana kadar benimle aynı sıkıntılara sahip olan pek yok sanıyordum ama ne kadar çokmuş şaştım... benim eşim benden önceki evliliğinde 2 -3 kez tüp bebek yaptırmış. ama bayanda da sorun varmış.ilk yaptırdıklarında spermogramda sperm çıkmış.2. yapılanda çıkmamış o zaman tese yapmışlar ve bulmuşlar, bundan 5 sene önce... biz evleneli 2 yıl olacak.biz izmirde bir tüp bebek merkezine gittik.tesede spermin çıkma ihtimalinin çok yüksek olduğunu söylediler ve bana hormon tedavisine başlandı. tese yapıldı ve ne yazık ki sperm bulunamadı,spermatid bulunduğu ve bununla opu yapılsa bile tutmayacağını söylediler...yani bizde de git gide kötüleyen bir tablo...onca iğne onca ilaç boşa gitti.yani önceden tese yapılıp dondurulabilinir, ona göre bana hormon verilebilirdi ama o zaman da % 5 oranında döllenmede azalma oluyormuş belki de yanlış yönlendirildik. benim eşim doktor olduğu halde bu hataya düştük.kimse kendini suçlamasın.insan hastaneye gidince hiç bir şey anlamayan safa dönüşüyor.bu arada ege ünv.de tüp bebek yaptıran bir kaç bayanla tanıştım hiç memnun değillerdi,özelle aynı parayı ödeyip rezil olduk dediler.

kizlar iyi aksamlar..biraz once kaan hocaya meil attim sagolsun cvp gonderdi..iyi dr deyilmi kizlar bana bilgi verirmisiniz..esimin hormon testi istedi bizde gondeririz dedik ama burdaki dr lar hormonlar iyi dediler ama burdaki dr lara guvenemiyorum..cunki kaan hoca ya tikaniklik yada hormonlarla ilgili olabilir diyo sizin durumunuzdaki hastalarimda dedi bakalim gondericez ..rabbim rast getirsin insallahh..allahim hepimizin yuzunu guldursun insallhh,,

melayt..meraba tatlim insallah rabbim rast getirsin nediyi arkadasim hepimiz burda ayniyiz yani kader arkadaslariyiz yanliz deyilsin canim unutma..senin yasin kac bir mahsuru yoksa..nebilim canim ya yasinda bu durumda etkisi varmis nebilim yaa rabbim rast getirsin insallah.

sevgili toana,benim yaşım 33 eşimin 36.eşim çok sigara içiyor,bırakmaya çalışacak.onun da etkisi çokmuş.bu kaan hoca kim? herkes ondan bahsediyor. bir de... bu teseyi eşim 2 kez yaptırdı demiştim ya... ilkinde ankarada bir klinikteymiş ve orda tese yapılırken bir parça alınıyor bakılıyor yoksa tekrar alınıyor, tekrar bakılıyor en son dikiş atılıyormuş izmirdekinde ise bir kaç yerden parça almışlar,dikiş atmışlar ve daha sonra bakmışlar mesela bence bu yöntem bile çok önemli. diyorum ya biz işin içinde olduğumuz halde körü körüne araştırmadan başladık.

Hadi şimdi sinir olma o bir sperm bile bizim için ne kadar önemli ne yapmaya çalışıyolar anlayan varsa yazsın
arkadaşlar,özelde de devlette de çoğu şeye güvenmiyorum.yapılan her müdahaleden astronomik ücretler kazanıyorlar.biz izmir de özel bir hastanede yaptırdık.mesela anlaşmalı eczaneleri var ilaçları sözümona indirimli getirttiklerini söylüyorlar. ben bir tanıdık aracılığıyla nerdeyse gelişine alıyorum ve arada çok fark var,indirimli haliyle bile.sonuçta o ekipte çalışan hemşire de doktor da bu işten nasibini alıyor. o yüzden sırf para kazanmak için başka sebepleri öne sürerek kullanmamış olabilirler.' kaliteli değildi' bile diyebilirler. neyin doğru neyin yalan olduğunu ancak onlar biliyor.

canim allah yardimcin olsun insallah bol bol sperm bulunur..yasin okudum canim senin icin

Cnaım benim dualarımız seninle.İnşallahh bol bol sperm çıkar.Burda bize sevinçli haberler verirsin.

GAMZE SEZER canım inşAllah eşinden sizi anne baba olmaya yetecek kadar sperm bulunurda gittiğiniz umut kapılarından eli boş dönmezsiniz. duaların sizinle.TROUBLED canım nasıl sevindim bilemezsin Rabbim sağ sağlim kuçağına almayıda nasip etsin.bu halaylar sana VCK canım çok geçmiş olsun Allahım kazalardan belalardan korusun verilmiş sadakalarınız varmış.RUNYACIM , JKLM canım ve diğer tedavideki hatırlıyamadığım arkadaşlarım inşAllah güzel haberlerle döneceksiniz Allah yardımcınız olsun.bizde Allah nasip ederse çarşamba günü Umut tüp bebek merkezindeyiz ve birkaç gün sonra adedimle başlıycaz. biz emek vererek dua edelimde gerisi Allahın emri sizlere ve kendime her zaman dua ediyorum ve edicemde .şimdi çok yorgunum yeni düğünden çıktık daha sonra yazışırız Allaha emanet olun.

zcu inşallah yakındır senin halayını çekeriz içimden öyle geçiyor canım tedavin hayırlı olsun iyi sonuçlar almanız dilekleriyle mikrotesemi yapılacal yada çıkan spermlemi acaba rapor çıkarttınmı nekadar para gidecek orayı benimde canım istiyorda oyüzden sordum cevabın için şimdiden teşekkürler canım sana bol şanslar..

gamzeser inşallah rabbim yüzünüzü güldürmüştür bu sefer inşallaaahhhh iyi haberlerini bekliyoruz ..

canım inşAllah içinden geçirdiğin gibi hamiş olarak dönerimde halayları cekeriz.iyi dileklerin için sağ ol hepimiz birgün anneliği tadalım.canım raporla tüp bebek tese hariç 3500tl.eğer tesede olursa 5000tl.rapor olmadan tüp bebek 4750tl. tesede olursa 6750tl diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam .telden arasanda bilgi veriyorlar.rapor çıkarttık sende çıkartmak istersen küçük şehirlerde üniversiteleri tercih et derim ben izmirdeki üni.lerden alamadım Manisadan aldım.bilseydim günlerce ege üniversitesinde uğraşmazdım.manisa Celal bayar üniversitesinden götürdüğüm tahlil ve tese sonuç raporlarıyla birgünde baş vurduk bir hafta sonra raporu aldık umurım işe yarar .

iyi akşamlar kızlar işten gelir gelmez açtım gamzeyi merak ettim ama hala gelmemiş inşallah yarın bize güzel haberler verir aklıma geldikçe hep dua ettim gamzeciğim eşin için inşallah kabul olmuştur

GAMZEcigim insallah bu gun senin icin cok guzel bir gun olmustur canim
insallah bize güzel haberler verirsin

Son düzenleme:
günaydın canlarım nasılsınız...
Vck canım çok geçmiş olsun Allah korumuş Rabbim yaşatmasın inşallah bir daha böyle kazalar...
Gamzecim inşallah herşey yolunda gitmiştir yüzün güler şekilde verirsin bize mutlu haberi inşallah canım arkadaşım...
Kızlar birden doldum nedense rüyamda da bebiş gördüm böyle emziriyodum göğsümden sütler akıyodu bebişim emdikçe,annecim,kızım diye seviyodum bebeğimi...Allahım ne olur bu güzel duygular yalnızca rüyalarımızda,hayallerimizde kalmasın bizler de tadalım o güzel duyguları ne olur bizleri bu duygulardan mahrum etme bizler aciziz sana sığınıyoruz Allahım derdimizin dermanını lütfeyle bizleri ve hepimizin yüzünü güldür Allahım.

nursencim canım rüyan ne güzelmiş büyük Allahım gerçeğininide nasip etsin sana ve hepimize Rabbim herşeyin hayırlısını hayırlı zamanda versin.

günaydın kızlar nasılsınız.gamzeden haber yok galiba ne olur Allahım mutluluktan haber vermeyi unutmuş olsun güzel haberlerle gelsin.bende çok heyecanlıyım yarın umutta olucam bana dua edin. elim ayağım tutmuyor heyecandan ne olur bir aksilik çıkmasın herşeyin hayırlısı olsun raporlu gidiyoruz ama ekstradan masraflarda çıkarsa bilmiyorum ne yapıcaz bilen varsa fazladan çıkacak masrafları lütfen bugün içinde cevap yazsın .

Son düzenleme:
gamzeciğim sana bol bol dua ettim rabbim inşallah güzel haberlerle gelmeni nasip etsin .jklm seni çok merak ettim canım arada bir uğra tedavinden bizleride haberdar et.zcu canım seninde tedavin şimdiden hayırlı olsun inşallah ramazan ayında seninde hamilelik haberini alırız.hepimizin ramazan ayı kadir ayı olsun nursenciğim rabbim rüyanı gerçek etsin en yakın zamanda. bak rabbim ne büyük bizi bu güzel duygudan en ezanından rüyamızda mahrum etmiyor.bebeğimiz olana kadar rüyalarlada olsa avunuyoruz umut dünyası işte.inşallah umutlarımız mutluluğumuz olur.geçmiş olsun dilekeleriniz içinde çok teşekkür ederim.bu arada adını sayamadığın diğer arkadaşlarım hepiniz gönlümde ve dualarımdasınız unutulmadınız yani sadece kelimeler yetersiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…