canlarım inşallah iyi dilekleriniz gerçek olur.sabah 6 buçukta yola çıkıyoruz.öğlen belli olcak herşey ama size hemen haber veremem.büyük ihtimalle de kalıcaz bir gece.salı günü ancak haber verim.merak etmeyin yani.sizden ricam okuyabilen arkadaşlar bu gece veya yarın öğlen 12 ye kadr bizim için YASİN okulayabilir mi? şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.allahım gülen bir yüzle dönmeyi nasip ederse halayları çekeriz...
arkadaşlar,özelde de devlette de çoğu şeye güvenmiyorum.yapılan her müdahaleden astronomik ücretler kazanıyorlar.biz izmir de özel bir hastanede yaptırdık.mesela anlaşmalı eczaneleri var ilaçları sözümona indirimli getirttiklerini söylüyorlar. ben bir tanıdık aracılığıyla nerdeyse gelişine alıyorum ve arada çok fark var,indirimli haliyle bile.sonuçta o ekipte çalışan hemşire de doktor da bu işten nasibini alıyor. o yüzden sırf para kazanmak için başka sebepleri öne sürerek kullanmamış olabilirler.' kaliteli değildi' bile diyebilirler. neyin doğru neyin yalan olduğunu ancak onlar biliyor.Hadi şimdi sinir olmao bir sperm bile bizim için ne kadar önemli ne yapmaya çalışıyolar anlayan varsa yazsın
canlarım inşallah iyi dilekleriniz gerçek olur.sabah 6 buçukta yola çıkıyoruz.öğlen belli olcak herşey ama size hemen haber veremem.büyük ihtimalle de kalıcaz bir gece.salı günü ancak haber verim.merak etmeyin yani.sizden ricam okuyabilen arkadaşlar bu gece veya yarın öğlen 12 ye kadr bizim için YASİN okulayabilir mi? şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.allahım gülen bir yüzle dönmeyi nasip ederse halayları çekeriz...
GAMZE SEZER canım inşAllah eşinden sizi anne baba olmaya yetecek kadar sperm bulunurda gittiğiniz umut kapılarından eli boş dönmezsiniz. duaların sizinle.TROUBLED canım nasıl sevindim bilemezsin Rabbim sağ sağlim kuçağına almayıda nasip etsin.bu halaylar sanaVCK canım çok geçmiş olsun Allahım kazalardan belalardan korusun verilmiş sadakalarınız varmış.RUNYACIM , JKLM canım ve diğer tedavideki hatırlıyamadığım arkadaşlarım inşAllah güzel haberlerle döneceksiniz Allah yardımcınız olsun.bizde Allah nasip ederse çarşamba günü Umut tüp bebek merkezindeyiz ve birkaç gün sonra adedimle başlıycaz. biz emek vererek dua edelimde gerisi Allahın emri sizlere ve kendime her zaman dua ediyorum ve edicemde .şimdi çok yorgunum yeni düğünden çıktık daha sonra yazışırız Allaha emanet olun.
zcu inşallah yakındır senin halayını çekeriz içimden öyle geçiyor canım tedavin hayırlı olsun iyi sonuçlar almanız dilekleriylemikrotesemi yapılacal yada çıkan spermlemi acaba rapor çıkarttınmı nekadar para gidecek orayı benimde canım istiyorda oyüzden sordum cevabın için şimdiden teşekkürler canım sana bol şanslar..
nursencim canım rüyan ne güzelmiş büyük Allahım gerçeğininide nasip etsin sana ve hepimize Rabbim herşeyin hayırlısını hayırlı zamanda versin.günaydın canlarım nasılsınız...
Vck canım çok geçmiş olsun Allah korumuş Rabbim yaşatmasın inşallah bir daha böyle kazalar...
Gamzecim inşallah herşey yolunda gitmiştir yüzün güler şekilde verirsin bize mutlu haberi inşallah canım arkadaşım...
Kızlar birden doldum nedense rüyamda da bebiş gördüm böyle emziriyodum göğsümden sütler akıyodu bebişim emdikçe,annecim,kızım diye seviyodum bebeğimi...Allahım ne olur bu güzel duygular yalnızca rüyalarımızda,hayallerimizde kalmasın bizler de tadalım o güzel duyguları ne olur bizleri bu duygulardan mahrum etme bizler aciziz sana sığınıyoruz Allahım derdimizin dermanını lütfeyle bizleri ve hepimizin yüzünü güldür Allahım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?