Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Çok güzel bir rüya canım.İnşallah gerçek olur.bebeğinin bize yaptıklarını bebeğini emzirdiğini bizlere anlatırsın.Rüyası bile çoook güzel.Allah inşallah gerçeğini göstersin canım.

Dualarımız seninle canım.Güzel haberlerle gel inşallah. Bize güzel hayırlı haberler ver inşallah

meraba kizlarr..nasilsiniz umarim iyisinizdir allah hepinizin gonlundeki bebeislerini versin..ammiinn..

nur sen nehaber tatlim..gitmedinmi tr ye ye hala ..bende gecen gece kaan hocaya meil attim herseyimizi yazdim oda esinin hormon tahlilerini istedi..sizin gibi durumda olanlar ya tikaniklik vardir yada hormonlarinda bozukluk vardir dei bakalim bizde gonderiocez biliyosun burda hemen cikmiyo kan tahlilleri..bilemiyorum artik kaan hoca ankaradaydi deyilmi..nasil bir dr iyimi acaba..dah emre beyede cekicem bakalim ..canim sen hangi dr gidicektin unuttum kiz rabim rast getirsin insallah..

sağ ol canım Allah razı olsun hayırlı bir ayda hayırlı haberlerle dönerim inşAllah. hurmaya bahsettiğin duaları okudum ne zaman yemeliyiz hurmaları sakine ve tahmidiye dualarından başka bir duada okuyayımmı canım cevabını bekliyorum.
Dualarımız seninle canım.Güzel haberlerle gel inşallah. Bize güzel hayırlı haberler ver inşallah

sağ ol tatlım Allah razı olsun Rabbim hepimize ol desinde hayırlı ,sağlıklı bebişlerimiz olsun daha fazla bekletmesin bizleri

canim benim insallah hersey güzel gecer bebeginle dönersin allah yardimcin olsun canim benim, umut olursun bizlere insallah

Gamzem gelmemis daha yaaa

canim benim insallah hersey güzel gecer bebeginle dönersin allah yardimcin olsun canim benim, umut olursun bizlere insallah

Gamzem gelmemis daha yaaa

sağ ol çiçeğim sağ ol tatlım Allah razı olsun.yarın oradayız Allah mahçup etmesin hayırla gidelim hayırla gelelim.

kızlar hepinize dualarnız için çok çok teşekkür ediyorum.malesef 3. kez de elimiz boş döndük.sayılır yani..bu kez çok umutluyduk.elongeler sperme dönüşmştür diyoduk.ama olmadı yine elonge çıktı.bu ihtmali düşünerek tese öncesi bize sordular.elonge çıkarsa devam edicekmisinz diye biz de evet dedik.bu yüzden dün eşim teseden çıkmadan benm yumurtaları topladılr.çünkü içerden elonge var haberi gelmişti.kaan hoca sağolsun son şansımız olduğunu bildiği için çok parça almış.akşama kadr araştırdılr parçaları ama malesef sperm yok.elongelerle denediler.şimdilik 2 embriyo olşmuş.asıl yarın belli olcakmş.tekrar bölünerek çoğalması gerekiyomş.şansımız düşük biliyorum ama yine de dua ediyorum..en azından onlardan iyi embriyo oluşsun diye.sanki bana transfer yapılırsa elonge de olsa tutunacak gibi geliyo..belki de öyle istediğim içindir..na biliym yaaa...inanın şaşırdım artık..dün ağlamadım bile..alıştım mı, hala umudum mu devam ediyo bilmiyorum ama dondum kaldım.eşim bile şaşırdı halime..gerçi biraz da fırsatım olmadı eşimin çok ağrısı oldu bu kez.çok parça alındığı için samırım..böyle işte..şimdilik bu maceranın sonuna geldik kızlar..

gamzecim öyle düşünme belki bu embriyolarla bile hamile olabilirsin.Allah büyüktür o ol dedikten sonra hepsi boş dualarım seninle az önce dedimki gamzeden iyi haber gelirse yasin okuycam diye bunuda iyi haber sayıyorum inşAllah embriyolar gelişirde sizi yarı yolda bırakmaz şimdi yasin okuyayım görüşürüz.

Son düzenleme:

canim benim insallah o embriyolar cogalirlar ve sana tutunurlar allahim sen yardim et allah yardimcin olsun allah tan umut kesilmez canim benim dua edelim

Son düzenleme:

yapma ya arkadaş çok üzüldüm inşallah olengayla bari olsun alhım mucizesini göstersin inşallah geçmiş olsun allahım yardım etsin inşallah emriyoların herkezinkinden kaliteli olsun hep dualarımdasın inşallahh yarapbim yardım et bebekler olsun ..

GAMZE canım sana bakmaya geldim umudunu yitirme bence o elengolar tutunucak sana içime öyle doğdu ...ama inan kendim kadar üzüldüm insan yaşayınca anlıyo herşeyi Allah sabır versin

canım benm çok sağol allah razı olsun senden....hala bi umut yarın gelecek haberi bekliyorum zaten.neden olmasın diyorum..sonuçta imkansız değil sadece şansım az..hayırlısı artık takdir allahtan..
canim benim insallah o embriyolar cogalirlar ve sana tutunurlar allahim sen yardim et allah yardimcin olsun allah tan umut kesilmez canim benim dua edelim
ben de kesmedim henüz umudumu çiçekcimm.biliyosun şimdiye kadr neler yaşadık..inşallah bunu da atlatıcaz güzel bir şekilde..

aminnn inşallah canımm...

gamzecigim tabiki atlatacagiz hayirlisiyla sonu güzel olacak insallah...

gamzeçim yasin okudum duada etdim bunu canı gönülden istiyorum inşAllah bu embriyolar seni kuçağında bebek kokusuna küçüçük bir bedene götürür sende duanı eksik etme Allaha sığın o çok büyük elbette gönülden isteneni verecek inşAllah.

canım arkadaşlarım yarın İstanbuldayım umutta .umarım sizlere güzel haberler veririm bana dua edin karnım boş gittiğim yerden içimde küçüçük bir melekle yada meleklerle dönmek istiyorum. net. bulursam yazışırız sizlere tedavimden aşamalardan bahsederim bulamassam tedaviden sonra Ramazan ayında görüşürüz.Allah hepimizin yardımcısı olsun .ALLAHA EMANET OLUN.

Son düzenleme:

Canım Allah yardımcın olsun. Bende şans bitmemiş daha Allahtan ümit kesilmez.Emriyolar oluşur inşallah. Umudun hiç bitmesin.Bazen bitti değin an belki bişeylerin başlangıcıdır. Hiçbir zamn umudunu yitirme. Allah kesinlikle bir kapı açacaktır. Allah eşinede şifa versin. Dualrımız seninle canım.Umudunu kaybetmek yok

İnşallahhh meleklerle gel canım.Bizi mutlu et dualarım seninle canım arkadaşım. Allaha emanet ol kendine dikkat et.

gamze arkadaşım son durumunu çok merak ettim bana bilgi verirmisin ya da haberi olan varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…