Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Harzemcim. çok üzüldüm çok kötüymüş yaşadıkların. adaktan sonra sen de mi hamile olarak değil boşanarak ayrılıyorsun bu topikten ne acı. Ben de sana hep dua edicem.
HAYIRLI CUMALAR..... hepinize kızlar klomen ilacını Kaan hoca nasıl içeceğimizi yazmamış yok karna mı içiliyo acaba birde sabah mı öğlen mi eşleriniz nasıl kullandı ?
benim eşim tok karnına sabahları kullanmıştı
hoşdöndünüz masal. Ben şubattan beri biliyorum hamileliğimi ama sizleri bırakmadım. hep yardımcı olmaya ve dua etmeye devam etmeye çalışıyorum.
Eşi azosperm olupta bir hamile var burada diyebilmek için sizlere ümit aşılayabilmek için Rabbimin mucizesine hep ama hep kesintisiz şükretmek için burada olmaya çalışacağım.

merhaba kızlar,
benim tedavim devam ediyor,lucrinden sonra puregon iğnelerime başladım.puregon 7,iğnemi oldum,bugün kontrolüm vardı.yumoşlarım 12ml olmuşlar doktorum gayet güzel gittiğini yumoşlarıma ii baktığımı rahim yatağınında çok güzel olduğunu söyledi çok şükür.muhtemelen önümüzdeki çarşamba günü yumoşlarım toplanabilirmiş.bendeki tedavi yolunda gidiyor çok şükür.inşallah eşiminde mikrotese ii geçer sperm bulunur ve bebişlerim bana tutunur inşallah.sona yaklaştıkça heyecanlanıyorum.tek korkum mikro tese.eşim ne ilaç kullanıyor ne kür.direk mikrotese olucak.burdaki okuduklarımın etkisiyle malesef çok korkuyorum.gerçi rabbim kaderimde yazmışsa olucağına inanıyorum.şimdilik durumum bundan ibaret,rabbim herşeyin hayırlısını versin.arkadaşlarım nolur sizde beni dualarınızdan eksik etmeyin.rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin inş.amin...

demmi canım benim sağol Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinöncekiler pek girmiyor topiğe.hele hamişler hemen terk ediyo bizihalbuki insan ihtiyaç duyuyor umuda ve hamile arkadaşlar bize umut veriyorlar....demmi var ya nasıl içim ısındı sana şimdi anlatamam..burda olsan öperdim şapşup

hosgeldin masalll

HAYIRLI CUMALAR..... hepinize kızlar klomen ilacını Kaan hoca nasıl içeceğimizi yazmamış yok karna mı içiliyo acaba birde sabah mı öğlen mi eşleriniz nasıl kullandı ?

canim benim esim sabah ac karna iciyor

teşekkür ederim masal5758. Güzel Allah'ım sizlerede en kısa zamanda nasip etsin.

Korkma bonitaa dualarımız seninle ve diğer tedavideki arkadaşlarımızla. Direkt mikrotese olupta bulunanlar da var. Endişelenme ferah tut gönlünü. Rabbim yardım etsin.
Birşey kullanmadan m.tese olmanında avantajları var. Allah göstermesin ama patoloji raporunu isteyin mutlaka ameliyattan sonra kullanılacak kür ve tedavilere daha iyi karar verilebiliyor o rapora göre.. Tabi inşallah gerek kalmaz diyorum.

Son düzenleme:

demmi çok çok teşekkür ederim canım.beni öle olumlu düşünmeme motive ettin ki,allah senden razı olsun.allah gönlüne göre versin inşallah.biz elimizden geleni yapıoruz artık gerisi tevekkül rabbime kalmış.inşallah güzel haber vermek nasip olur.allaha emanet ol...

inşallah sizdende 2 hafta sonra ''kızlaaar hamileyiiiiim'' Diye hayırlı haber alırız...rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.inşallah sizden de alacağiız bu haberi ve hatta burdaki herkesten hamileyim haberini alacağız.

Merhaba Masalcım.Kaan hocanın da yazdığı gibi tıkanıklıktan bazen sperm düzgün çıkmayabiliyor.Teseden önce ilaç vermiş her zamanki gibi.Sen şimdi verdiği ilaçları kullandırt eşine mutlaka aynı saatte olmasına dikkat etsin eşin.Önemli bak bu.daha sonra da test versin inşallah iyi çıkar tabi.sen mail atarsın yine kaanhocaya o artık aşamanızı söyler..Hakkınızda hayırlısı olsun tedaviniz hayırlı olsun şekerim.

Bu arada benim eşim aynı saate akşamları tok karnına içiyor Klomeni..

sağol meliscim.fakat bu ilaçları kullandıktan sonra olur da sperm çıkışı olmazsa eşim teseye yanaşmaz gibi geliyo bana

sağol meliscim.fakat bu ilaçları kullandıktan sonra olur da sperm çıkışı olmazsa eşim teseye yanaşmaz gibi geliyo bana

Buraya yazmışım :))
Canım benim hakkımızda hayırlısı güzelim ya..Ama ben inan kimse yanaşmıyor ama tese nin çok iyi olduğunu düşünüyorum.Yani düşünsene üretilen yeni tazecik kaliteli spermi direkt alıyorlar.Zaten tesenin amacı bu değil mi.İş sende kalıyor eşini ikna etmen..Dr ile konuşun bu konuyu mesela Kaanhocaya mail at bu konuyla ilgili.Güzel bir açıklama elbet yapar sen de eşine okuttur.Sen eşine duygularını direkt anlatınca eminim ki sana kıyamaz , tese o kadar da kötü değil ki..tamam operasyon ama sonuçta mutlu son için neye katlanmıyoruz ki

of offffffffffffffffffffffffffffffffffffff
ne olacak benm halım :((((((((((((((((((((((((((((
su spermler yukselmedı gıttı

merhaba arkadaşlar allah hepimizin yardımcısı olsun. biz de 3 gün önce öğrendik azosperm olduğunu. daha doğrusu bu ilk sperm testi idi ve tüm değerler sıfırdı. doktor 20 gün sonra tekrarlayalım dedi ve proxeed plus, evicap verdi yolladı.
Renkli dopler çekildi bişey çıkmadı, varikosel de görülmedi dedi. Hormonlarımız da iyi çıktı sadece prolaktin hormonu biraz yüksek dedi.
Şimdi bu duruma evinmelimiyiz yani olumsuzluklar pek görülmüyor ya da varikosel falan olsaydı en azından ameliyat sonrası sperm çıkışı olur muydu?
kafam çok karışık keşke sorunumuz tıkanıklık falan olsa.
Nolur arkadaşlar birşey söyleyin ne yapacağımızı şaşırdık.

aramıza hoşgeldin canımkeşke bu sebeple olmasaydı tanışmamızama madem dert var derman da vardır deyip çare arıyacağız.burda birbirimize destek olacağız.sadece bir spermiogramla kesin tanı koymuyor genelde doktorlar tekrar test yaptırın bana kalırsa..azospermin çok sebebi var ve bazen sebepsiz de olabiliyor.ben de ilk öğrenince tıkanıklık olsa bari demiştimçünkü tıkanıklık varsa başarı yüksek...biz de aynı durumdayız biliyor musun..hormonlarda sorun yok varikosel yok ama sperm de hiiç yoken önemlisi iyi doktor bi de Allah nasip edecek.eskileri ya da diğer topikleri okudun mu bilmem ama ben okudum çok hamiş kalan varhem de mucize gibi...ve moral çok önemli umutsuz olma.biz iki doktor değiştirdik maalesefşimdi kaan aydostayız.baktım gittiklerimizden hayır yok kaan hocaya mail attım.tüm mailleri cevaplıyor sağolsun.yönlendirdi bizi ilaca başladık.bitkisel de yapıyoruz.bi ay sonra kontrol var...hemen tese diyorlar genelde biz de hemen daha sebebi biile bilmeden tese istemiyoruz

evet şuan bende dua ediyorum tıkanıklık olsa bari diye. ne kadar zor değil mi allahım sen yardım et bizlere. korkuyorum bizi neler bekliyor evliliğimiz çok şükür mis gibi yuvamıza sallantı verir mi çok ileride bu durum okuyoruz herşeyi görüyoruz burada. Ne biliyim u da bizim sınavımızmış rabbim isterse verir inşallah olur ne diyim çaresizlik gibi bişey ama yine de dediğin gibi allahtan ümit kesilmez.
bana önerdiğin tavsiye ettiğin bir durum var mı doktorumuz bizi nasıl yönlendirmeli mesela. sbebini normal ürolog söyleyebilir mi yoksa tüp bebek merkezleri mi azospermin neye bağlı olduğunu buluyor.

tıkanıklık elle muayenede anlaşılıyormuş amabiz kime gitsek tese dedi hemen sadece spermiograma hormonlara bakıp...ne genetik test istediler ne bişey..araştırmasak nerden bilicez ki..en iyi iki doktor söylüyor herkes kaan aydos ve emre bakırcıoğlu.emre bey istanbulda kaan bey ankarda.emre bey daha tese yanlısı diyorlar benim eşim duydu istemem tese dedi kaan hocaya karar verdik istanbulda olmamıza rağmen..burda eskileri okumuştum bitkisellerle iki üç de olsa sağlıklı sperm çıkışı olan olmuş..belki bizde de olur da teseye gerek kalmaz belkikeşkee...biz şimdi bitkisel kürlere başladık.nohut kürü,bal polen kullanıyoruz.kaan hocanın ilaçlarını bir de...fındık fıstıkla yesin eşin yeşillik bi de.sıcak suyla duş almasın.bi de stresten uzak dursun...bu durumda zor amaartık biz hayatımızı değiştirdik öğrendiğimizden beri...herşeye dikkat etmek zorunda kalıyoruz ve bir tek bile sperm yokinşallah o da olur ben umutluyum.defalarca tese olmuş arkadaşlar var.doktorların artık uğraşmayın dediği.beterin beteri var.hala umudumuz var.şükredelim...Erkek İnfertilitesine iyi gelecek bilimsel araştırmalar,doktor tavsiyeleri,haberler..topiğine bakarsan iyi olur

Son düzenleme:

allah emeklerinizi boşa çıkarmasın bitanem ya... evet ben de ki hocanın ismini buradan duyuyorum. bakalım 10 ağustosta gidicez 2. smermiyograma bi mucize olsa diyorum 1 tane de çıksa umut olur

allah emeklerinizi boşa çıkarmasın bitanem ya... evet ben de ki hocanın ismini buradan duyuyorum. bakalım 10 ağustosta gidicez 2. smermiyograma bi mucize olsa diyorum 1 tane de çıksa umut olur

canım siz hangi doktora gidiyorsunuz...inşallah bi mucize olur ve biz de bebişlerimize kavuşuruz..daha tecrübeli arkadaşlar var onlar da yardım ederler ama bugünlerde kimseler yok:80:

canım ben malesef istanbuldan başka bir şehire gelin geldim burası ufak bir şehir sadece 1-2 tane tüp bebek merkezi var. sanırım tüp bebğei istanbulda yaptırırım allah izin verirse tabi. Eşimle istanbula taşınmak istiyoruz ama şuan sadece düşüncede henüz 1 yıllık evliyiz biraz borcumuz var en az 1-2 yıl daha bu düşüncemizi gerçekleştiremeyiz sanırım. burada hiç desteğim yok kimsem yok çok zorlanıyorum eşimden başka kimsem yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…