Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

nur .sen cim tedaviniz hayırlı olsun canım inşallah sonuç alırsınız dostinex ney acaba kullandıgınız birde 4 ölü sperm oluşuna ne demiş çıkış olabilir falan demişmi sizin hormanlar normalmiydi azonun sebebi neden bellimiydi sebebsizmi çokmu kilolu eşin benimkide şu aralar göbegi çok kötü oldu 9 aylık hamile gibi göbegi oldu yediği incirler bal macunlarıda yaptı ben kiloda zararlıymış dediğimde e ben diyet yaptıgımda sperm çıkcaksada çıkmazsa onu bunu herşeyden kısınca diyor ne bileyim allah hepimizin yardımcısı olsun..

merhaba kızlar,
allahın izniyle tedavinin sonuna geldik sayılır,benim yumurtalarım hazırlanmış durumda.yarın sabah 9'da eşime mikrotese yapılacak.nolur bizden de dualarınızı eksik etmeyin.inşallah buraya güzel haberlerle gelirim.bende senelik izine ayrılıyorum.döndükten sonra görüşmek üzere.allaha emanet olun....

toana canım siz kaan hocanın emalini yazarmısın nerden email atıyorsunuz birde sudafet soguk algınlıgı grib ilacı degilmi .:26:

bonitaaa inşallah allah yardımcınız olsun bol bol spermleriniz bulunsun inşallah sperm bulundu haberini alırız allah yüzünüzü ğüldürsün canım bizleride habersiz bırakma inşallah iyi haberlerinizi bekliyoruz .

canım biz de kaan hocaya geçenlerde mail attık bize de tese dedi yalnız tese olana kadar sudafed ve endol kullanın dedi.sonra sizi buraya kontrole çağırabilirim dedi.biz de istanbuldayız ve ankaraya gitme durumumuz olmayabilir çünkü izin yok eşime iş yerinde.bu ilaçlardan biri reçetesiz verilmiyor dediler bize eczacı vermedi...gidip yazdıralım mı doktora ne yapalım kullanalım mı biz de şaştık.bunları kullanınca sperm çıkışı oluyor mu bilenler yazsın kızlar lütfen....sizce emre beye mi gidelim önce o da çok iyi doktor ve bizim için istanbulda olması avantaj tabi ki.sizden öneri bekliyorum canlarım

Tedavin hayırlı olsun canım..Dualarımız seninle

öncelikle merhaba ben aranıza yeni katıldım ,uzun zamandır takipçiydim,maalesef bizimde azospermi gibi bi derdimiz var. 2 yıllık evliyiz henüz tedaviye başlamadık ,sürekli erteliyoruz nereye kadar bilmiyorum..doktor konusunda da tam emin değiliz ankarada özel tüp bebek merkezine gittik fakat gittiğimiz hekimin azospermi konusunda çok uzman olduğunu zannetmiyorum bana dr tavsiyesi verirmisiniz?bir de mesela üroloğa gittik o sadece sperm bulunana kadar mı tedavi ediyo,yoksa spermi yerleştirme işlemini de yapıyolarmı acaba ..:44:

cvb verdigin icin cok tesekkur ederim allah razi olsun hepimizden allah hepimize evlat nasib etsin insallh allah dediyin gibii bol bol sperimle nasib etsin bizlere caekdigim acilarin mukafatini verir yuce rabim insallah birde bu tetavi nekadara mail oluyor yani tup bebek ve microtese ameliyati falan bahceci tub bebekte allah bizler yadim etsin tum evlat hazreti cekenler yardim etsin yuce rabbimmmmmmmm

Aynı durumdayız arkadaşım.bizde 8 ay önce öğrendik M.tese amaliyatı olduk ve sperm çıkmadı. Ama tedavimiz devam ediyor. Umut işte belki sperm çıkar.sizde tedavi uyguluyormusunuz?

Merhaba canım. 4-5 dikiş oluyo canım1 haftada toparlar kendini. 2 gün ağrısı olur.sonrası biraz daha hafif geçiyor.Tabi bünyesiyle alakasıda var.Bizimle aynı anda M.tese olanlar hemen pantolon filan bile giymişlerdi ama eşim eşofmanı bile zor giydi. Bizimkinin canı Tatlı :) Ama 2-3 güne iyileşiyor emin ol.

Hoşgeldin canım. Ankarada Oturuyorsan keisnlikle Kaan hocaya gitmeni tavsiye ederim.burdaki herkes ona tedavi oluyor. İyi bi dr işin uzmanı.Çok ilgili bir dr. Gidin bir görüşün en azından içinize sinerse tedaviye başlarsınız.

Hoşbulduk canım teşekkür ederim cevap verdiğin için..Ankara da oturmuyoruz ama tedavi için nere olursa gidebiliriz kaan hocayı bende duydum, emre bey ve kaan bey den çok bahsediliyo bakalım hayırlısı Allah hepimizin yardımcısı olsunn peki yerleştirme işlemini de yapıyolar mı acaba..:44:

Sizinde Allah yardımcınız olsun inşallah çok güzel sonuçlar elde edersiniz insan yaşamadan anlayamıyo gerçekten...

istiyorumbebeyimi..canim kaan hoca iyi bir dr ben sana adresini veriyim sen yazarsin sorunlarini senin esin hic tese oldumu bulundumu sperm.. rabbim rast getirsin.. bakalim ilaclari yazdi ama burdan alabilirmiyiz onuda bilmiyorumki neyse adresini yaziyorum kaan hocanin ksaydos@tr.net insallah hersey gonlunce olur tatlim..

bonitacim..insallah esinden bolca sperm cikar yuzunuz guler canim insallah..rabbim yardimciniz olsun bol sanslar arkadasim..

arkadaşlar kaan hoca ya gitsek ne kadar maliyet çıkarırlar acaba bilgisi olan var mı bi de sosyal güvence karşılıyomu acaba bi kısmını???

Biz tedaviye başlayalı 1 ay oldu herhangi bir gelişme olup olmadığını bilmiyoruz. Ama Kaan hocada tedavi, olup olumlu sonuçlar alanlar var burada. Kaan hoca Tedavi uyguluıyor ve M.tese işklemlerini filan yapıyor. Hastaneye yönlendirip Tüp bebek uzmanlarına yönlendiriyor. Kaan hoca sadece erkekle ilgileniyor yani. Kadın için olan işlemleride başka dr lar yapıyor sanırım.

hep arkadaşım 4-5 dikiş oluyo fazla değil dikişler alınmıyo kendiliğinden düşüyo 2-3 gün evde yatar. 4. gün normal yürümeye başlar eşin. ağrı sancı çok hafif olabilir. korkulacak bir durum değil. 1 ay ağır iş yorucu spor yapılması önerilmiyor. ondan sonra her şey serbest.
her şey dahil toplam 6,5-7 bin gibi mal oluyor. sgk raporlu olursa 3500TL (2000 tüp bbek +1500mtese)
arkadaşlar kaan hoca ya gitsek ne kadar maliyet çıkarırlar acaba bilgisi olan var mı bi de sosyal güvence karşılıyomu acaba bi kısmını???

kaan hocanın özel muayenesi 300TL idi yanlış hatırlamıyorsam. üniversite muayenesi 200Tl sgk karşılamıyor. Ürologlar sperm bulunana kadar yerleştirme ve diğer takipleri kadın doğumcular yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…