canım benim herşey gönlünüzce olsun inşallah güzel haberlerini almak nasip olur canım.
Kızlar biz de başladık hayırlısıyla kaan hocanın tedavisine;yarım klomen ve endol vermiş,dostinex'i kullan demiş zaten raporumuz vardı bunun için,muayene etmiş ve testislerde bir problem olmadığını söylemiş.Bunların haricinde kesinlikle kilo verecek,kırmızı et yemeyecek,yeşil sebze ağırlıklı beslenecek,nohut yemesini söylemiş,kuru kayısının içine badem koyup ye demiş,yeşilex'e devam et demiş,işte istedikleri bunlar ayrıca 1 ay sonraya yeniden hormon testi istemiş işte böyle kızlar başladık biz de bakalım doğrusunu söylemek gerekirse doktor kontrolünde olmak güven verici.Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah tedaviye başlayan ve başlayacak olan buradaki bütün arkadaşlarıma duacıyım.Rabbim kabul etsin.
kizlar gunaydin hersey gonlunuzce olsun..
biliyorsunuz ben yurt disindayim bundan bir kac gun once kaan hocaya emeil atmistim sagolsun herdefasinda cvp yazdi..aksamda esim icin ENDOL VE SUDAFED 60 MG LIK HAP VERDI..burda olmaya bilirmis ayni haplardan degisik isimlerde varmisdir dedi ama ban tr den getirtmeye calisacagim..kizlar benim merak ettiyim bu ilaclari kullanipta sonuc alan varmi,bu ilaclar sperm kanallarini kasip spermleri cikartiyormus duydunuzmu hic..bana yazarsaniz bigilerinizi sevinirim,,rabbim isimizi rast getirsin dolu dolu spermler ciksin insallahh
merhaba kızlar,
allahın izniyle tedavinin sonuna geldik sayılır,benim yumurtalarım hazırlanmış durumda.yarın sabah 9'da eşime mikrotese yapılacak.nolur bizden de dualarınızı eksik etmeyin.inşallah buraya güzel haberlerle gelirim.bende senelik izine ayrılıyorum.döndükten sonra görüşmek üzere.allaha emanet olun....
kizlar gunaydin hersey gonlunuzce olsun..
biliyorsunuz ben yurt disindayim bundan bir kac gun once kaan hocaya emeil atmistim sagolsun herdefasinda cvp yazdi..aksamda esim icin ENDOL VE SUDAFED 60 MG LIK HAP VERDI..burda olmaya bilirmis ayni haplardan degisik isimlerde varmisdir dedi ama ban tr den getirtmeye calisacagim..kizlar benim merak ettiyim bu ilaclari kullanipta sonuc alan varmi,bu ilaclar sperm kanallarini kasip spermleri cikartiyormus duydunuzmu hic..bana yazarsaniz bigilerinizi sevinirim,,rabbim isimizi rast getirsin dolu dolu spermler ciksin insallahh
merhaba kızlar,
allahın izniyle tedavinin sonuna geldik sayılır,benim yumurtalarım hazırlanmış durumda.yarın sabah 9'da eşime mikrotese yapılacak.nolur bizden de dualarınızı eksik etmeyin.inşallah buraya güzel haberlerle gelirim.bende senelik izine ayrılıyorum.döndükten sonra görüşmek üzere.allaha emanet olun....
hep..canim benim oncelikle rabbim sabir versin insallah bol bol sperm ciksin..canim benim esimde 2 defa oldu tabi biraz acisi oluyo ama cok degil 2 3 tane dikis oluyo fazla olmuyo korkmayin tabi yinede dr lara sorun,insallah hersey yolunda gider canim rabbim yar ve yardimcimiz olsun..hepimizin..
beni eşimde azospermli.8 ay önce öğrendik.çok yıkıldık ve tüp bebek için tedaviye başladık eşim mikro tese ameliyatı oldu ama malesef hiç sperm bulamadılar.yıkıldık neyapacağımızı bilmiyoruz.allah hepimizin yardımcısı olsun.çok zor bir durum şimdilik tıpta yapılack bşey yokmuş dua edin neolur bir mucize olsun evliliğim için çok önemli.
iyi aksamlar kizlar sizden birsey sormak isterim esleri micro tese ameliyati olduktan sonra kac gun icersinde toparlandilar bana bunula ilgili bilgi verirseniz sevinirim birde kac dikis falan oluyo bizde micro tese dusunuyoruz fakat korkuyoruz esim isden izin alicak o yuzden sizden bilgi istiyorum simdiden tesekkur edrim hepinize allah butun arkadaslarimiza icinde bana yardim etsin insallah kizlara bu surecde bizi neler bekliyor yazarsaniz sevinirim
öncelikle merhaba ben aranıza yeni katıldım ,uzun zamandır takipçiydim,maalesef bizimde azospermi gibi bi derdimiz var. 2 yıllık evliyiz henüz tedaviye başlamadık ,sürekli erteliyoruz nereye kadar bilmiyorum..doktor konusunda da tam emin değiliz ankarada özel tüp bebek merkezine gittik fakat gittiğimiz hekimin azospermi konusunda çok uzman olduğunu zannetmiyorum bana dr tavsiyesi verirmisiniz?bir de mesela üroloğa gittik o sadece sperm bulunana kadar mı tedavi ediyo,yoksa spermi yerleştirme işlemini de yapıyolarmı acaba ..:44:
Hoşbulduk canım teşekkür ederim cevap verdiğin için..Ankara da oturmuyoruz ama tedavi için nere olursa gidebiliriz kaan hocayı bende duydum, emre bey ve kaan bey den çok bahsediliyo bakalım hayırlısı Allah hepimizin yardımcısı olsunn peki yerleştirme işlemini de yapıyolar mı acaba..:44:Hoşgeldin canım. Ankarada Oturuyorsan keisnlikle Kaan hocaya gitmeni tavsiye ederim.burdaki herkes ona tedavi oluyor. İyi bi dr işin uzmanı.Çok ilgili bir dr. Gidin bir görüşün en azından içinize sinerse tedaviye başlarsınız.
Sizinde Allah yardımcınız olsun inşallah çok güzel sonuçlar elde edersiniz insan yaşamadan anlayamıyo gerçekten...merhaba kızlar,
Hoşbulduk canım teşekkür ederim cevap verdiğin için..Ankara da oturmuyoruz ama tedavi için nere olursa gidebiliriz kaan hocayı bende duydum, emre bey ve kaan bey den çok bahsediliyo bakalım hayırlısı Allah hepimizin yardımcısı olsunn peki yerleştirme işlemini de yapıyolar mı acaba..:44:
arkadaşlar kaan hoca ya gitsek ne kadar maliyet çıkarırlar acaba bilgisi olan var mı bi de sosyal güvence karşılıyomu acaba bi kısmını???
hep arkadaşım 4-5 dikiş oluyo fazla değil dikişler alınmıyo kendiliğinden düşüyo 2-3 gün evde yatar. 4. gün normal yürümeye başlar eşin. ağrı sancı çok hafif olabilir. korkulacak bir durum değil. 1 ay ağır iş yorucu spor yapılması önerilmiyor. ondan sonra her şey serbest.iyi aksamlar kizlar sizden birsey sormak isterim esleri micro tese ameliyati olduktan sonra kac gun icersinde toparlandilar bana bunula ilgili bilgi verirseniz sevinirim birde kac dikis falan oluyo bizde micro tese dusunuyoruz fakat korkuyoruz esim isden izin alicak o yuzden sizden bilgi istiyorum simdiden tesekkur edrim hepinize allah butun arkadaslarimiza icinde bana yardim etsin insallah kizlara bu surecde bizi neler bekliyor yazarsaniz sevinirim
her şey dahil toplam 6,5-7 bin gibi mal oluyor. sgk raporlu olursa 3500TL (2000 tüp bbek +1500mtese)cvb verdigin icin cok tesekkur ederim allah razi olsun hepimizden allah hepimize evlat nasib etsin insallh allah dediyin gibii bol bol sperimle nasib etsin bizlere caekdigim acilarin mukafatini verir yuce rabim insallah birde bu tetavi nekadara mail oluyor yani tup bebek ve microtese ameliyati falan bahceci tub bebekte allah bizler yadim etsin tum evlat hazreti cekenler yardim etsin yuce rabbimmmmmmmm
arkadaşlar kaan hoca ya gitsek ne kadar maliyet çıkarırlar acaba bilgisi olan var mı bi de sosyal güvence karşılıyomu acaba bi kısmını???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?