- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
aramıza hoşgeldin canımkeşke bu sebeple olmasaydı tanışmamız ama madem dert var derman da vardır deyip çare arıyacağız.burda birbirimize destek olacağız.sadece bir spermiogramla kesin tanı koymuyor genelde doktorlar tekrar test yaptırın bana kalırsa..azospermin çok sebebi var ve bazen sebepsiz de olabiliyor.ben de ilk öğrenince tıkanıklık olsa bari demiştim çünkü tıkanıklık varsa başarı yüksek...biz de aynı durumdayız biliyor musun..hormonlarda sorun yok varikosel yok ama sperm de hiiç yok en önemlisi iyi doktor bi de Allah nasip edecek.eskileri ya da diğer topikleri okudun mu bilmem ama ben okudum çok hamiş kalan var hem de mucize gibi...ve moral çok önemli umutsuz olma.biz iki doktor değiştirdik maalesef şimdi kaan aydostayız.baktım gittiklerimizden hayır yok kaan hocaya mail attım.tüm mailleri cevaplıyor sağolsun.yönlendirdi bizi ilaca başladık.bitkisel de yapıyoruz.bi ay sonra kontrol var...hemen tese diyorlar genelde biz de hemen daha sebebi biile bilmeden tese istemiyoruz
arkadaslar meraba ben turkiyeye geldim.sali gunu belcikadan yola ciktik almanyada esim arabaya dizel yerine dalginlikla benzin koymus araba bozuldu yolda.17 saat sogukta arabanin icinde cekici bekledik.esimin bu hatasi bize 500 euroya batladi.yemedik icmedik elde var sifir hesablar birbirini tutmadi.turkiyeye persembe gece 2 de geldik.
Neyse yolun yorgunlugu gecmeden istanbul umut tupbebege gittik.daha yeni geldim yorgunluktan oluyorum ama hemen yaziyim dedim sizlere,esim emre beyden cok memnun kaldi spermiogram ve kan testi yapildi sonuc pazartesi emre bey aricakmis bizi.esimin kasiginda ameliyat izi vardi hidrosel ameliyati gecirmissin dedi.bu konuda bilgisi olan arkadaslar lutfen bana cevap yazsin. hidrosel ameliyati kisirlik yaparmi ?eger sperm 1 tanede ciksa tekrar spermiogram verip spermleri donduracaklarini soylediler.Eger azosperm varsa ilac tedavisi asla yokmus dedi emre bey tek care tese dedi ve esimin testisleri normalinden ufakmis.cok korkuyorum ya.
ALLAH yar ve yardimcimiz olsun hamile arkadaslarim guzel hamilelik gecirir insallah bizlere de bu kutsal duyguyu rabbim insallah yasatsin.
allah olumden baska herseyin caresini verdim diyor arastirmaliyiz;Azimli ve guclu olmaliyiz.ilacla tedavi olan ve normal yolla hamile kalanda oluyo;NASIP.Allah yazmissa neden olmasin.
beni eşimde azospermli.8 ay önce öğrendik.çok yıkıldık ve tüp bebek için tedaviye başladık eşim mikro tese ameliyatı oldu ama malesef hiç sperm bulamadılar.yıkıldık neyapacağımızı bilmiyoruz.allah hepimizin yardımcısı olsun.çok zor bir durum şimdilik tıpta yapılack bşey yokmuş dua edin neolur bir mucize olsun evliliğim için çok önemli.
canım ben malesef istanbuldan başka bir şehire gelin geldim burası ufak bir şehir sadece 1-2 tane tüp bebek merkezi var. sanırım tüp bebğei istanbulda yaptırırım allah izin verirse tabi. Eşimle istanbula taşınmak istiyoruz ama şuan sadece düşüncede henüz 1 yıllık evliyiz biraz borcumuz var en az 1-2 yıl daha bu düşüncemizi gerçekleştiremeyiz sanırım. burada hiç desteğim yok kimsem yok çok zorlanıyorum eşimden başka kimsem yok.
arkadaslar meraba ben turkiyeye geldim.sali gunu belcikadan yola ciktik almanyada esim arabaya dizel yerine dalginlikla benzin koymus araba bozuldu yolda.17 saat sogukta arabanin icinde cekici bekledik.esimin bu hatasi bize 500 euroya batladi.yemedik icmedik elde var sifir hesablar birbirini tutmadi.turkiyeye persembe gece 2 de geldik.
Neyse yolun yorgunlugu gecmeden istanbul umut tupbebege gittik.daha yeni geldim yorgunluktan oluyorum ama hemen yaziyim dedim sizlere,esim emre beyden cok memnun kaldi spermiogram ve kan testi yapildi sonuc pazartesi emre bey aricakmis bizi.esimin kasiginda ameliyat izi vardi hidrosel ameliyati gecirmissin dedi.bu konuda bilgisi olan arkadaslar lutfen bana cevap yazsin. hidrosel ameliyati kisirlik yaparmi ?eger sperm 1 tanede ciksa tekrar spermiogram verip spermleri donduracaklarini soylediler.Eger azosperm varsa ilac tedavisi asla yokmus.emre bey tek care tese dedi ve esimin testisleri normalinden ufakmis.cok korkuyorum ya.
ALLAH yar ve yardimcimiz olsun hamile arkadaslarim guzel hamilelik gecirir insallah bizlere de bu kutsal duyguyu rabbim insallah yasatsin.
Aklım sendeydi benim de nurefsan.Tedaviniz hayırlı uğurlu olsun canım.Allah korktuklarınıza uğratmasın.Paraya da üzülme çıkacağı varmış.Yok zamanda koyuyor adama ama ne yaparsın beterin beteri var cana gelmesin...inşallah spermler çıkar yüzün güler arkadaşımm..
masalcim canim insallah sperm cikar teseye filan gerek kalmaz insallah.arkadasim insallah seninde allah yuzune bakar bugunlerde moralim bozuk.salak gibi araba aldi esim ben ayarladim tedavi parasi diye olan parayi araba yedi.allah hayirlisini versin ne diyim.dualarinizi eksik etmeyin benden.
Meraba kızlar..
Slm nur efsan ..canım bunla gecmıs olsun kolay deyıl herseyden kesıp para bırıktır sonrada boyle seyler yasa gurbet elde kolay deyıl..canım herseyde bır hayır oldugunu unutma rabım emeklerınızı bos etmesın arkadasım..
dualarım seninle canım Allah yardımcın olsun.sana yasin okuyayım nur yaptığımız dualar bizi ayakta tutuyor inan.umudunu kaybetme herşey güzel olacak sen çok şeyi başardın bunu da başarırsınhamiş olursun
canim allah senden razi olsun,cok iyisin gercekten rabbimde senin o temiz kalbinin mukafatini verecektir buna inan.duani ederken ismimi de soyle ama :) (yasemin) olurmu canim.hepimiz insallah bu sene hamile kaliriz evimiz daha da neselenir ins amin
kızlar herkese merhaba..bende bugün itibari ile hastalandımAllah nasip ederse pazartesi başlıyoruz bizde, hakkımızda hayırlısı olsun artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?