Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar herkese merhaba..bende bugün itibari ile hastalandım Allah nasip ederse pazartesi başlıyoruz bizde, hakkımızda hayırlısı olsun artık..

bzdede vaıkosel hafıf var denıldı yok denıldı
renklı duplorde cıkmadı
hrmanlar ıı ama sperm yok
tupte 21 tane cıktı

arkadaslar meraba ben turkiyeye geldim.sali gunu belcikadan yola ciktik almanyada esim arabaya dizel yerine dalginlikla benzin koymus araba bozuldu yolda.17 saat sogukta arabanin icinde cekici bekledik.esimin bu hatasi bize 500 euroya batladi.yemedik icmedik elde var sifir hesablar birbirini tutmadi.turkiyeye persembe gece 2 de geldik.
Neyse yolun yorgunlugu gecmeden istanbul umut tupbebege gittik.daha yeni geldim yorgunluktan oluyorum ama hemen yaziyim dedim sizlere,esim emre beyden cok memnun kaldi spermiogram ve kan testi yapildi sonuc pazartesi emre bey aricakmis bizi.esimin kasiginda ameliyat izi vardi hidrosel ameliyati gecirmissin dedi.bu konuda bilgisi olan arkadaslar lutfen bana cevap yazsin. hidrosel ameliyati kisirlik yaparmi ?eger sperm 1 tanede ciksa tekrar spermiogram verip spermleri donduracaklarini soylediler.Eger azosperm varsa ilac tedavisi asla yokmus.emre bey tek care tese dedi ve esimin testisleri normalinden ufakmis.cok korkuyorum ya.
ALLAH yar ve yardimcimiz olsun hamile arkadaslarim guzel hamilelik gecirir insallah bizlere de bu kutsal duyguyu rabbim insallah yasatsin.

Son düzenleme:

keske bır ılac cıksada herkes kurtulsa ((((((((

allah olumden baska herseyin caresini verdim diyor arastirmaliyiz;Azimli ve guclu olmaliyiz.ilacla tedavi olan ve normal yolla hamile kalanda oluyo;NASIP.Allah yazmissa neden olmasin.

beni eşimde azospermli.8 ay önce öğrendik.çok yıkıldık ve tüp bebek için tedaviye başladık eşim mikro tese ameliyatı oldu ama malesef hiç sperm bulamadılar.yıkıldık neyapacağımızı bilmiyoruz.allah hepimizin yardımcısı olsun.çok zor bir durum şimdilik tıpta yapılack bşey yokmuş dua edin neolur bir mucize olsun evliliğim için çok önemli.

ne kadar zor
rabbm senın ve hepımızın yar vede yardımcısı olsun ınsallah

o da olur inşallah kardeşim ben e istanbula gelin geldim aslında buralı değilim egeliyiz bizgerçi biz kaan hocaya gitmek istiyoruz ankaraya çünkü istanbulda emre bey iyi sadece o da hemen tese yapıyo biz de tedaviyi deneyip son şans olarak tese düşünüyoruz.Allah yardımcımız olsun.zamanlla herşey olur yeter ki eşlerimize destek olalımmmm

Aklım sendeydi benim de nurefsan.Tedaviniz hayırlı uğurlu olsun canım.Allah korktuklarınıza uğratmasın.Paraya da üzülme çıkacağı varmış.Yok zamanda koyuyor adama ama ne yaparsın beterin beteri var cana gelmesin...inşallah spermler çıkar yüzün güler arkadaşımm..

masalcim canim insallah sperm cikar teseye filan gerek kalmaz insallah.arkadasim insallah seninde allah yuzune bakar bugunlerde moralim bozuk.salak gibi araba aldi esim ben ayarladim tedavi parasi diye olan parayi araba yedi.allah hayirlisini versin ne diyim.dualarinizi eksik etmeyin benden.

Meraba kızlar..

Slm nur efsan ..canım bunla gecmıs olsun kolay deyıl herseyden kesıp para bırıktır sonrada boyle seyler yasa gurbet elde kolay deyıl..canım herseyde bır hayır oldugunu unutma rabım emeklerınızı bos etmesın arkadasım..

dualarım seninle canım Allah yardımcın olsun.sana yasin okuyayım nur yaptığımız dualar bizi ayakta tutuyor inan.umudunu kaybetme herşey güzel olacak sen çok şeyi başardın bunu da başarırsınhamiş olursun

toanacim bende oyle dusunuyorum vardir bir hayir insallah.amin hepimizin emeklerimizin karsiligi hayirli evlatlar olsun.

canim allah senden razi olsun,cok iyisin gercekten rabbimde senin o temiz kalbinin mukafatini verecektir buna inan.duani ederken ismimi de soyle ama :) (yasemin) olurmu canim.hepimiz insallah bu sene hamile kaliriz evimiz daha da neselenir ins amin

kuzum okudum rabbim kabul buyurursa şayet.fakat son yazdığını şimdi okudum ama nurefsan rumuzlu arkadaşıma diyerek dua ettim sen kim olduğunu benden iyi bilirsin rabbim dedim adını yeni okudum çünkü:44:dua ettim sen anne olasın diye rabbim boş bırakmasın kucağını tedavin su gibi aksın diye... yine okurum inşallah o zaman adını da söylerim canım.Allah'ım yüreğimizde yanan ateşi söndürsün bizi evlatlarımız kavuştursunkorktuklarımıza uğratmasın bizi Rabbim.İçini ferah tut eşine destek ol kuzum..öptüm çok

iyi aksamlar kizlar sizden birsey sormak isterim esleri micro tese ameliyati olduktan sonra kac gun icersinde toparlandilar bana bunula ilgili bilgi verirseniz sevinirim birde kac dikis falan oluyo bizde micro tese dusunuyoruz fakat korkuyoruz esim isden izin alicak o yuzden sizden bilgi istiyorum simdiden tesekkur edrim hepinize allah butun arkadaslarimiza icinde bana yardim etsin insallah kizlara bu surecde bizi neler bekliyor yazarsaniz sevinirim

kızlar herkese merhaba..bende bugün itibari ile hastalandım Allah nasip ederse pazartesi başlıyoruz bizde, hakkımızda hayırlısı olsun artık..

canım benim herşey gönlünüzce olsun inşallah güzel haberlerini almak nasip olur canım.

Kızlar biz de başladık hayırlısıyla kaan hocanın tedavisine;yarım klomen ve endol vermiş,dostinex'i kullan demiş zaten raporumuz vardı bunun için,muayene etmiş ve testislerde bir problem olmadığını söylemiş.Bunların haricinde kesinlikle kilo verecek,kırmızı et yemeyecek,yeşil sebze ağırlıklı beslenecek,nohut yemesini söylemiş,kuru kayısının içine badem koyup ye demiş,yeşilex'e devam et demiş,işte istedikleri bunlar ayrıca 1 ay sonraya yeniden hormon testi istemiş işte böyle kızlar başladık biz de bakalım doğrusunu söylemek gerekirse doktor kontrolünde olmak güven verici.Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah tedaviye başlayan ve başlayacak olan buradaki bütün arkadaşlarıma duacıyım.Rabbim kabul etsin.

kizlar gunaydin hersey gonlunuzce olsun..

biliyorsunuz ben yurt disindayim bundan bir kac gun once kaan hocaya emeil atmistim sagolsun herdefasinda cvp yazdi..aksamda esim icin ENDOL VE SUDAFED 60 MG LIK HAP VERDI..burda olmaya bilirmis ayni haplardan degisik isimlerde varmisdir dedi ama ban tr den getirtmeye calisacagim..kizlar benim merak ettiyim bu ilaclari kullanipta sonuc alan varmi,bu ilaclar sperm kanallarini kasip spermleri cikartiyormus duydunuzmu hic..bana yazarsaniz bigilerinizi sevinirim,,rabbim isimizi rast getirsin dolu dolu spermler ciksin insallahh

hep..canim benim oncelikle rabbim sabir versin insallah bol bol sperm ciksin..canim benim esimde 2 defa oldu tabi biraz acisi oluyo ama cok degil 2 3 tane dikis oluyo fazla olmuyo korkmayin tabi yinede dr lara sorun,insallah hersey yolunda gider canim rabbim yar ve yardimcimiz olsun..hepimizin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…