Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eseslim ve demmi çok sağolun çok teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için inşallah bizde başlarız tedaviye en kısa zamanda Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..

teşekkürderim toana benimki ikikere oldu tese birinde çıktı dediler 12 tane biri döllendi tutmadı o gazla ikinciyi yaptırdık gene çıkar gibisinden onda çıkmadı boşuna benden yumurta topladılar herşey bitti iptal busefer olursa mikrotese onda bilmiyorduk burdaki doktorların lafına baktık bu sefer ya istanbula ya ankaraya gidicez burda mikrotese yok sade tese yapılıyor bu arada ben 19 yılı bitirmeye az kaldı yaşım 36 oldu bakalım allahtan ümüt kesilmezmiş benimkide o misal canım.

istiyorumbebeyimi..tatlim insallah rabbim rast getirsin 19 yilmi oldu evliliyiniz hic hap felan kullanmadimi esin yada kurler felan cikiyorsa zaten herzaman cikar diyorlar ama rabbim korktugumuza ugratmasin arkadasim..herzam dualarimda rabbim bu yolda emek verenlerinde benimde kucaklarimizi doldur diye dua ederim..hele bu kaan hocayayi ihmal etme hemen meil at derim sana bir hap bir kur uygular belki canim nediyim hepimiz burda ayni sikkayetten yakiniyoruz rabbim buyuk azm edicez ve sonunda kazanicaz diyorum ben insallahhh..

merhaba arkadaşlar bende doktordan geldim, yarın iğnelere başlıyorum hayırlısıyla..cuma kontrol var, bakalım Rabbim bize neyi nasip edecek..dualarınızı bekliyorum..

gecmis olsun nurefan insaalah yoluna girer hersey
sanirim tupbebek tedavisi icin gidiyordunuz turkiyeye ,insaallah karninda bebislerinizle donersiniz evinize,Allah yardimcin olsun dualarimdasin canim

Kök hücreden diş yaptılar

Japon araştırmacıların izlediği teknikle üretilen dişlerin tanesi 6 bin liraya mal oluyor.

Tokyo Üniversitesi uzmanları, ilk kez laboratuvar ortamında kök hücreden tam diş geliştirdiklerini duyurdu.

Araştırmacılar, laboratuvarda süt dişinin özünde bol miktarda bulunan kök hücrelerini çeşitli kimyasallar ve vitaminlerle karıştırıp beklemeye bıraktı. Beş gün sonra ufak bir diş tomurcuğu oluştu.

Bu tomurcuk daha sonra özel yapılmış plastik bir kaba konarak bir farenin vücuduna yerleştirildi. Bu sayede büyümesi için gerekli vücut sıvılarına ve kimyasallara maruz kalan tomurcuk, 60 gün içinde tam bir dişe dönüştü.

Büyümesi tamamlanan diş, daha sonra farenin çene kemiğine yerleştirildi. 6 hafta sonra dişin çene kemiğine kaynadığı gözlemlendi. Diş minesi, kıkırdak ve sinir hücreleri gibi gerçek bir dişte bulunan bütün özelliklere sahip olan yapay diş, kişinin kendi kök hücresiyle geliştirildiği için son derece doğal bir görünüm sağlıyor. Tanesi 2 bin sterline (6 bin TL) takılacak dişlerin, kişinin ağız yapısına da kolayca uyum sağladığı belirtildi.
KIZLAR OKUYUNCA SIZINLEDE PAYLASMAK ISTEDIM NELER NELER OLUYOR INSALLAH KOK HUCREDEN SPERIMDE URETILIR EN KISA ZAMANDA ALLAHIN IZINIYLEEEEE ALLAH BIZLERE YARDIM ETSIN.KIZLAR EMRE BEYDE MICROTESE OLANLAR VARMI?

herkese meraba bende aranıza yenı katıldım ama azospermle tanısalı 4 yıl oldu 3 tup bebek denedık 3 ude tutmadı tekrar ilac tedavısıne basladık ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

öncelikle hoşgeldin ve geçmiş olsun.arkadaşım hidrosel ameliiyatı kısırlık yapmaz.canım ayrıca bu ameliyatın riski de çok nadir olur.benim eşimde varikosel amelyatı olmuştu fakat doktorun beceriksizliğinden hidrosel nüksetti.ve hidrosel içinde ameliyat oldu.kolayda geçti ancak.herhangi bir olumlu yada olumsuz etkisi olmadı.bizim hüçreler ise yine hareketsiz hayırlısı olsun napalım bizim içinde böylesi hayırlı demekki

ÜZÜLME DER MEVLANA;BİRŞEY OLMUYORSA YA DAHA İYİSİ OLACAĞI İÇİNDİR YADA OLMAMASI GEREKTİĞİ İÇİNDİR...

sabır bizim savunma gücümüzdür sabrımız kalmazsa hayatta yaşayacağımız ufak olumsuzluklara bile dayanamayıp yıkılırız.oysa herzaman ayakta ve güçlü olmalıyız.ve bunun için sabrımızı herzaman korumaya çalımalıyız bu ise tevekkül ile olur.eğer biz insanlar allahın gücünü unutupda kendi sıkıntılarımızı o cüz-i irademizle halletmeye çalışırsak kendi sıkıntılarımızı sırtımıza yüklemiş oluruz ki buda bize ağır gelecek ve taşıyamayıp altında ezileceğiz.
oysa kudreti-şanı yüce gücü sonsuz allaha havale edersek bu yükümüzü allah halladecek ve bizde hafifleyeceğiz...

eğer olmazsa....,eğer olmazsada bizi bizden daha iyi bilen,bizim hayatımızı yatan allah demekki bişey biliyorki bunu takdir buyurmuş.demekki böylesi hayırlıymış deyip sırtımızı herzaman ona dayamalıyız...

rabbimiz bizi tevekkülsüz olanlardan ve kendisinden ümidini kestirip isyan edenlerden etmesin ve sabırsızlığın verdiği eziyetlerden korusun...
sabır ve ümitki bir insanın hayatının yapı taşaları gibidir.
tevekkülsüzlük ise şükürsüzlüğü doğurur şükürsüzlük ise insanın elindeki diğer nimetleri görmesine engel olur.
nimetin farkına varamamak ise haytı zindana çevirir.rabbimiz bizi kötü duygu fırtınalarında boğulmaktan korusun.(amiiin)

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende doktordan geldim, yarın iğnelere başlıyorum hayırlısıyla..cuma kontrol var, bakalım Rabbim bize neyi nasip edecek..dualarınızı bekliyorum..

inşaallah tedavin kolay geçer ve hayırla sonuçlanırcanım rabbim emeğinizi ve emeklerimizi boşa çıkarmasın ve herkes topikten mutlu şekilde ayrılsın:116:.

Son düzenleme:
gecmis olsun nurefan insaalah yoluna girer hersey
sanirim tupbebek tedavisi icin gidiyordunuz turkiyeye ,insaallah karninda bebislerinizle donersiniz evinize,Allah yardimcin olsun dualarimdasin canim

canim allah razi olsun senden ve diger arkadaslarimdan.hepiniz benim dualarimdasiniz.

arkadaslarim bugun tahlil sonuclarini maille aldim fsh yuksek cikmis ve sperm yikama sonucu 100 motil sperm.yaziyor.motil ne anlama geliyor bilmiyorum ama cok sevindim.yarin emre bey aricakmis bizi ilac tedavisi sorucaz insallah cogalir spermler.allahim hepimizin yuzune baksin insallah.hepimizin hayirli evlatlari olsun ins.kaan hocayada mail atsammi sonuclari acaba.sizlerin tecrubesine ihtiyacim var allah yar ve yardimcimiz olsun.

MASALCIM canim benim okudugun dualari allah kabul etsin allah razi olsun senden ve lamlay arkadasimdan.Yikama sonucu 100 motil sperm yaziyor cok sevindim ama daha anlamadim rapordan emre bey yarin aricakmis insallah guzel seyler soyler.masalcim sende git emre beye esinle.zaten istanbuldasin ben afyondan gittim.senin yerinde olsaydim bir dakka durmaz giderdim.INSALLAH rabbim senden ve sizlerden guzel haberlerde aliriz.

Selam kizlar nasilsiniz sizleri cok takip edemiyorum onceki sayfalari okuyamadim.tedavideki arkadaslara rabbim yardim etsin insallah tez zamanda hep beraber kavusuruz yavrularimiza.....
Kizlar persembe gunu sabah 9 da benim yumurtalar toplanacak saat 10 dada esim tese olacak kaan hoca yapacak teseyi insallah sperm bulunur bize dua edin kizlar lutfen allahim hepimizi bu dertten kurtarsin insallah....

kızlar slm.6 gündür neler yaşadım inanamazsınız.perşembe gittim transfer için.biliyosunuz 1 embriyo var dediler.tam transfer sransında 3 tane daha embriyo oluştuğunu öğrendik ve doktorum hepsini tranfer etti.o gece kaldım ankarada ertesi gün eşim gelip aldı.herşey ylundaydı takiii cumartesi akşamına kadar.kötü bir telefon ve babamı kaybettikkkkkkkkkkk(((((((((((((((karnımda daha yeni transfer lmuş bir bebek 3. gününde..hemde 3 yıl uğraşnanın sonucu..ama bir yandan da en sevdiğim insan babamm.anlatılmz bir durum yani.kendimi o kadr sıkmışımki sanki beynim yerinden çıkıcaktı.zaten durumumu bilenler beni odadan çıkarmadılar.çok üzülmiyim diye babamın yanına yaklaştırmadılar.annem benm için sakince ağlayarak yaşadı üzüntüsünü.tabi ne kadr dayanılırki.en sonunda patladım ve hıçkıra hıçkıra ağladım.babam korur beni dedim.çünkü çok istiyodu bebeğimi görmeyi.inşallah şuanda babamda karnımdakilerde çoook iyi durumdadır.sadece bunu dileyebiliyorum artık.....

canım yaaa allah sabır versin başın sagolsun bilirim baba acısını benimö babamda aniden ölmüştü hiç beklemediğimiz anda hayatın gerçegi dogmak ve ölmek mekanı cennet olsun çok büyük şansızlık böyle bir zamana denk gelişi allahım verecekse genede korur inşallah bu çektiğin üzüntülerin mükafatı inşallah test günü
hayırlı haber olur emriyolar 4 tanemi kondu inşallah onların birisi bari tutunmayı başarır kendini sıkma kasma en tehlikelisi sıkıp kasmak dikkat et canım kendini paralasanda öleni ğeri getiremessin en güzeli babana dua et evladın duası herkezinkinden fazla geçiyormuş bebeklerini düşün buda son fırsatın o yüzden bırakma kendini tekrar başın sagolsun mekanı cennet olsun kabrine nur yagsın allah yardımcınız olsun.

kader_nl canım inşallah teseniz iyi ğeçer ve bol bol spermleriniz bulunur allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın sperm bulundu haberini bekliyorum inşallah bebeklerde sana tutunur canım allah yüzünüzü ğüldürsün allahım hepimize versin ..

kader nl..canim rabbim yuzunu guldursun insallah isiniz rast gitsin cok cok spermler bulunsun arkadasim amin rabbim hepimiz bu dertten sikintidan kurtarsin versin birartane evlat bedenlerimizden dilarim allahimdan..canim bolca dua oku insallah cikacak spermler... insallah bilirim o duygulari rabbim yardimcimiz olsun hepimizin..kaan beymi amaliyat edicek bu tese nasil oluyo kizlar karistiriyorum m teseyle teseyi valla ogrenemedim bir turlu..:44:

gamzesezer..canim basin sagolsun kalanlar sagolsun arkadasim..cok zor bilirim bundan 5 ay oncede annemi kaybettim ben rabbim kimsenin basina vrmesin diyoruz ama allahin taktiri ilahisi..allah annene kardeslerin varsa onlara omur versin tatlim uzulme diycem ama imkansiz birsey bu..bak emriyolarin koyulmus ne guzel insallah tutarlar ..nediyim canim allah sabir versin ..

canım benim dualarımdasın..çooooooooook sevindim sperm çıkmış ya onu tedaviye alırlar benceAllah'ım yardım etsin yüzümüzü güldürsün canım ya.biz emre beye gitmek istiyoruz ama şimdi endolle sudafede dün itibariyle başladık aynı zamanda bitkisel de kullanıyoruz çakşır suyu,bal polen ginseng gibi.. beslenmemize de dikkat ediyoruz.kaan hoca çıkış olabilir bunları kullanın dedi.bi kullanalım çıkış olmazsa ona gitcez..umudumuz çıkış olması kuzum inşallah olumlu sonuç alırız hepimiz.aslında biz kaan hocayı tedaviye daha sıcak baktığı için tercih ettik kaan hoca kesin azo ise tese yapıyor çünkü..biz de gittiğimiz her yerden tese cevabı alınca kaan hocanın söylediğine balıklama atladıkhayırlısı olsun inşallah bebişlerimiz bizi bekletmeden gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…