istiyorumbebeyimi..canim kaan hoca iyi bir dr ben sana adresini veriyim sen yazarsin sorunlarini senin esin hic tese oldumu bulundumu sperm.. rabbim rast getirsin.. bakalim ilaclari yazdi ama burdan alabilirmiyiz onuda bilmiyorumki neyse adresini yaziyorum kaan hocanin ksaydos@tr.net insallah hersey gonlunce olur tatlim..
canim allah senden razi olsun,cok iyisin gercekten rabbimde senin o temiz kalbinin mukafatini verecektir buna inan.duani ederken ismimi de soyle ama :) (yasemin) olurmu canim.hepimiz insallah bu sene hamile kaliriz evimiz daha da neselenir ins amin
arkadaslar meraba ben turkiyeye geldim.sali gunu belcikadan yola ciktik almanyada esim arabaya dizel yerine dalginlikla benzin koymus araba bozuldu yolda.17 saat sogukta arabanin icinde cekici bekledik.esimin bu hatasi bize 500 euroya batladi.yemedik icmedik elde var sifir hesablar birbirini tutmadi.turkiyeye persembe gece 2 de geldik.
Neyse yolun yorgunlugu gecmeden istanbul umut tupbebege gittik.daha yeni geldim yorgunluktan oluyorum ama hemen yaziyim dedim sizlere,esim emre beyden cok memnun kaldi spermiogram ve kan testi yapildi sonuc pazartesi emre bey aricakmis bizi.esimin kasiginda ameliyat izi vardi hidrosel ameliyati gecirmissin dedi.bu konuda bilgisi olan arkadaslar lutfen bana cevap yazsin. hidrosel ameliyati kisirlik yaparmi ?eger sperm 1 tanede ciksa tekrar spermiogram verip spermleri donduracaklarini soylediler.Eger azosperm varsa ilac tedavisi asla yokmus.emre bey tek care tese dedi ve esimin testisleri normalinden ufakmis.cok korkuyorum ya.
ALLAH yar ve yardimcimiz olsun hamile arkadaslarim guzel hamilelik gecirir insallah bizlere de bu kutsal duyguyu rabbim insallah yasatsin.
merhaba arkadaşlar bende doktordan geldim, yarın iğnelere başlıyorum hayırlısıyla..cuma kontrol var, bakalım Rabbim bize neyi nasip edecek..dualarınızı bekliyorum..
gecmis olsun nurefan insaalah yoluna girer hersey
sanirim tupbebek tedavisi icin gidiyordunuz turkiyeye ,insaallah karninda bebislerinizle donersiniz evinize,Allah yardimcin olsun dualarimdasin canim
kızlar slm.6 gündür neler yaşadım inanamazsınız.perşembe gittim transfer için.biliyosunuz 1 embriyo var dediler.tam transfer sransında 3 tane daha embriyo oluştuğunu öğrendik ve doktorum hepsini tranfer etti.o gece kaldım ankarada ertesi gün eşim gelip aldı.herşey ylundaydı takiii cumartesi akşamına kadar.kötü bir telefon ve babamı kaybettikkkkkkkkkkk(((((((((((((((karnımda daha yeni transfer lmuş bir bebek 3. gününde..hemde 3 yıl uğraşnanın sonucu..ama bir yandan da en sevdiğim insan babamm.anlatılmz bir durum yani.kendimi o kadr sıkmışımki sanki beynim yerinden çıkıcaktı.zaten durumumu bilenler beni odadan çıkarmadılar.çok üzülmiyim diye babamın yanına yaklaştırmadılar.annem benm için sakince ağlayarak yaşadı üzüntüsünü.tabi ne kadr dayanılırki.en sonunda patladım ve hıçkıra hıçkıra ağladım.babam korur beni dedim.çünkü çok istiyodu bebeğimi görmeyi.inşallah şuanda babamda karnımdakilerde çoook iyi durumdadır.sadece bunu dileyebiliyorum artık.....
Selam kizlar nasilsiniz sizleri cok takip edemiyorum onceki sayfalari okuyamadim.tedavideki arkadaslara rabbim yardim etsin insallah tez zamanda hep beraber kavusuruz yavrularimiza.....
Kizlar persembe gunu sabah 9 da benim yumurtalar toplanacak saat 10 dada esim tese olacak kaan hoca yapacak teseyi insallah sperm bulunur bize dua edin kizlar lutfen allahim hepimizi bu dertten kurtarsin insallah....
MASALCIM canim benim okudugun dualari allah kabul etsin allah razi olsun senden ve lamlay arkadasimdan.Yikama sonucu 100 motil sperm yaziyor cok sevindim ama daha anlamadim rapordan emre bey yarin aricakmis insallah guzel seyler soyler.masalcim sende git emre beye esinle.zaten istanbuldasin ben afyondan gittim.senin yerinde olsaydim bir dakka durmaz giderdim.INSALLAH rabbim senden ve sizlerden guzel haberlerde aliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?