kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum her zamn yanımda olduğunuz için.ablamda sürekli birinin gidişi birinin gelişidir diyo.inşallah öyle olur da hepimizin acısı biraz hafifler.bu arada eğer tutmamışsa veya tutmuşsa bunun bir belirtisi var mıdır? arkadşım herkesin farklı olur dedi.onun ikiz tuttu ama hiç bir belirti yoktu dedi.benm ilk günden beri kasıklarımda çok hafif bir ağrı var ve göğüslerim hiç olmadığı kadr şişti.bugün 7. gün pazartesi veya salı yaptırcam testi.
esen laboratuarını biliyoruz güllük caddesinde trafik ışıklarında köşede 3.cü katta.gelip giderken görüyorduk eşimle.bir daha ki sefere orada yaptıralım.bitkisel birşey kullanmıyoruz bakalım şimdilik kullanmak istoyoruz aslında da daha yeni evli sayılırız tam 1 yıl oldu düğün borçları v.s bitmedi daha ekim kasım gibi bitecek.kasım aralık gibi de mikro-tese olacak eşim.eşim ve ben tam 30 yaşındayız.esen laboratuarında yaptıralım bakalım 1 tane bile olsa dünyalar bizim olacak.antalya ıvf de bir keresinde denk geldi kağıdı aldık eve geldik eşim dosyaya koyarken fark etmiş 1 ay önceki tahlil sonucu ile birebir aynı çıktı sadece tarihi değiştirmişler ki eşimde volümü farklı olması gerekir dedi geçen ay sperm az çıkmıştı bu ay bayağı çıktı nasıl oluyorda volümü aynı oluyor demişti.ben güvenmiyorum antalya IVF'ye personelinden tut doktoruna kadar çok yapmacık profosyonel değiller bana göre.her ay azoosperm sonucunu alınca eşim yıkılıyor.
arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce Kaan hocaya m.sureyi sormuştum kullanabilirmiyiz diye evet kullanabilirsiniz demişti ama detaylı bilgi vermemişti.bende Kaan hocaya tekrar email atayım sorayım ama çok pahalı bir ilaç kutusu 400 tl.ee napalım eğer sonuç veriyorsa alıcaz...
gunaydin kader arkadaslarim iyi gunler olsun hepinize rabbim meleklerinizi gondersin biran once amiinn..
kizlar ya bu M SURE HAPI NEDIR NEYE YARIYO..KIZLAR SAGOLUN VALLA SIZIN SAYENIZDE OGRENIYORUM BUNLARI..BANA BILGI VERIRSENIZ SEVINIRIM CANLARIM..OPUYORUM HEPINIZI..
Merhaba arkadaşlar.Biz 11 aydır çocuk düşünüyoruz ve korunmuyoruz.Bunun için doktora gidiyoruz.Bana karşı bütün testler yapıldı ve sonuçlar temiz çıktı.Eşimden sperm testi istendi sperm testi oranı düşük çıktı.5.000.000 sperm sayısı çıktı.doktor oranın düşük olduğunu söledi ve üroloji doktoru tarafından muane oldu.Ultrason sonucunda eşimde damar genişlemesi Varikosel tesşhisi koydu.Şimdi ikinci bir sperm testi istedi bu sperm testi sonucuda sperm sayısı düşük olursa Varikosel ameliyatı olması gerektiğini vurguladı.Eşi Varikosel ameliyatı lolan arkadaşlar bana varikosel ameliyatı hakkında bilgi verirseler çok memnun olurum,birde tavsiye edebileceğiniz iyi bir üroloji uzmanı varmıdır? İstanbul Avrupa yakasındayım.
Avrupa yakasında size prof.dr. bülent alıcı, prof.dr emre akkuşu öneririm. ikiside androlog. bundan başka taksim alman hastanesinde tansel kaplancan var. Bülent hoca emre bakırcıoğlunun da hocasıdır aynı zamandaMerhaba arkadaşlar.Biz 11 aydır çocuk düşünüyoruz ve korunmuyoruz.Bunun için doktora gidiyoruz.Bana karşı bütün testler yapıldı ve sonuçlar temiz çıktı.Eşimden sperm testi istendi sperm testi oranı düşük çıktı.5.000.000 sperm sayısı çıktı.doktor oranın düşük olduğunu söledi ve üroloji doktoru tarafından muane oldu.Ultrason sonucunda eşimde damar genişlemesi Varikosel tesşhisi koydu.Şimdi ikinci bir sperm testi istedi bu sperm testi sonucuda sperm sayısı düşük olursa Varikosel ameliyatı olması gerektiğini vurguladı.Eşi Varikosel ameliyatı lolan arkadaşlar bana varikosel ameliyatı hakkında bilgi verirseler çok memnun olurum,birde tavsiye edebileceğiniz iyi bir üroloji uzmanı varmıdır? İstanbul Avrupa yakasındayım.
Çocuk sahibi olmak isteyenler veya herhangi bir dileği olanlar şunları yapmalıdır:
1İstiğfar okumalı. (Malım çok, ama çocuğum olmuyor. Ne yapayım?) diyen kişiye, bir sahabi istiğfara devam etmesini söyledi. O da günde 700 defa istiğfar okurdu. Nihayet on çocuğu oldu. Hasan-ı Basri hazretlerine, kıtlıktan, fakirlikten, çocuğunun olmadığından şikayette bulunuldu. Hepsine de istiğfar etmesini söyledi. Sebebi sorulunca, Kur’an-ı kerimden üç âyet-i kerime okudu. Meali şöyle:
(Çok affedici olan Rabbinize istiğfar edin ki, gökten bol yağmur indirsin; size, mal ve oğullar ile yardım etsin, sizin için bahçeler, ırmaklar versin.) [Nuh 10-12]
2Çocuklarını idarede sıkıntı çeken bir sahabiye Peygamber efendimiz, (Neden istiğfar etmiyorsun? Ben günde yüz defa istiğfar ederim) buyurdu. İstiğfar edileceği zaman yüz defa (Estağfirullah min külli ma kerihallah, Estağfirullah elazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh) demeli ve manasını düşünerek söylemeli. Manası şöyledir: (Razı olmadığın şeylerden yaptıklarımı affet ve yapmadıklarımı yapmaktan koru. Kendisinden başka ilah bulunmayan hay, kayyum ve azim olan Allah’a istiğfar eder ve günahlarıma pişman olup Ona sığınırım.) [Azim, zatı ve sıfatları kemalde, Hay, ezeli ve ebedi Dileğine kavuşmak için, iki rekat namaz kılıp, sevabını Silsile-i aliyye denilen âlimlerin ruhuna hediye etmeli, bunların hürmeti için diye dua etmeli. Mesela, “Ya Rabbi, hayırlı bir çocuk nasip eyle” diye dua edip, “Bu duamı silsile-i aliyye büyükleri hürmetine kabul eyle” demeli. (Mekatib-i şerife)
Sabah ve yatsı namazından sonra silsile-i aliyyenin isimlerini, sonra Fatiha okuyarak ruhlarına gönderip, onları vesile ederek yapılan dua kabul olur.
3Bir dileği olan aşağıdaki duayı okumalıdır. Kör bir zat gelip, (Ya Resulallah! Allahü teâlâya dua et, gözlerim açılsın) dedi. Peygamber efendimiz de, (Kusursuz bir abdest al! Sonra, ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle! Onun hürmetine duamı kabul et) duasını okumasını söyledi. O da, abdest alıp dua etti. Hemen gözleri açıldı. [Tirmizi]
Kızlar dua ararken bunları buldum.İnşallah Rabbim katında kabul buyurur dualarımızı.Yılıp bıkmadan O'ndan isteyelim.Bu imtihanı da geçmek dileğiyle...
memorial şişli semih özkan ve çapanın hocası nişantaşı muayenehanecisi ateş kadıoğlunu ise hiç önermem.
bülent ve emre hocalar cerrahpaşanın hocalarıdır. özellerdede hasta görüyorlar. emre akkuş international, bülent alıcı ivi ve brüksel tüp bebek
deniz ..arkadasim benim de sorunum azospermi..onun icin oldugunu biliyorum tabiki ama cogaltiyomu spermi disina cikabilme yani normal yoldan sperm elde ediliyormu diye soruyorum sekerim ..burda sikintilarimiz hep ayni..herseyi burdan birbirimizden ogreniyoruz deyilmi..
canim ismarladik c tesi yada pazar elimize gecer insallah ..basliycaz arkadasim rabbim buyuk..onu kullanip sperm testi vericek esim..ayy kiz insallah cikarda teseye herdefasinda gerek kalmaz tatlisimm,,dr unda bir bildiyi vardir be canim..demii kizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?