cervancım mikrotese olunduğu gün ve ertesi günü öle ağladım öle ağladımki resmen içimde fırtınalar koptu.hastanede yolda evde kendimi 1dk olsun tutamadım gözlerim şişti ağlamaktan.doktorum bile o kadr üzüldi ki o bile iki kelimeyi yan yana getirmekte zorlandı.bugün patoloji sonucu için aradı.sonucun çok kötü olmasına rağmen ağlıyamıorum bile.rabbim derdi verdiği gibi sabrını da veriyor.içimde ii bişiler olucakmış gibi bir his var.inşallah da öle olur.kaan beye ramazandan sonra gitmeyi düşünüoruz.inşallah dediğin gibi hepimizin tedavileri olumlu gider...
inşallah canım.inşallah ALLAH bize hayırlı evlatlar verir.tabii biraz sabır ve emek gerekli.inşallah yapacağınız tahlilden olumlu haberler verirsin...Nedeni belli değil canım aslında. Abisindede sperm azlığı var ama azosperm değil onlarda 5 sene uğraştılar ama sperm vardı onlarda. Eşim bel fıtığı ameliyatı geçirdi ondan şüpheleniyor etkilediğini duymuş ama dr lar bize keisn bişey söylemedi ondan yada bundan olmuştur diye. Allkah vermiş diyoruz bizde. Günahlarımıza kefalet olur inşallah bu yaşadıklarımız. Zor dönemlerden geçiyoruz. İnşallah bu zor günlerin ardından bizde Anne baba olacağız Allahın izniyle.
Kizlar iyi haberle gelmeyi cok istedim ama bu seferde olmadi esim sabah 10:30da microtese oldu ama sonuc yine sifir hic bir sey cikmadi benimde yumurtalarim toplandi cok aci cekdim hepsi bosa gitti cok kotuyduk dun sonucu ben ogrendim aglayarak cikdim esime soyleyemedim yanina gidemedim bile agladigimi gorunce anladi esim oda cok uzuldu agladi annesi sakinlesdirdi ordan ayrildim yeniden doktora bile soylemeden cikdik bidahada gitmeyi dusunmuyorum cok yiprandim anladimki artik bizim cocuk sayfasi kapandi cok zor allahim bu aciyi yasayan herkese sabir versin ..bir kisi daha vardi esimle birlikte ameliyat oldu 3.microtesesiymis onlardada cikmadi nasil bir hastalikdir anlamiyorum allahim sabir versin dusundukce kotu oluyorum
Kizlar iyi haberle gelmeyi cok istedim ama bu seferde olmadi esim sabah 10:30da microtese oldu ama sonuc yine sifir hic bir sey cikmadi benimde yumurtalarim toplandi cok aci cekdim hepsi bosa gitti cok kotuyduk dun sonucu ben ogrendim aglayarak cikdim esime soyleyemedim yanina gidemedim bile agladigimi gorunce anladi esim oda cok uzuldu agladi annesi sakinlesdirdi ordan ayrildim yeniden doktora bile soylemeden cikdik bidahada gitmeyi dusunmuyorum cok yiprandim anladimki artik bizim cocuk sayfasi kapandi cok zor allahim bu aciyi yasayan herkese sabir versin ..bir kisi daha vardi esimle birlikte ameliyat oldu 3.microtesesiymis onlardada cikmadi nasil bir hastalikdir anlamiyorum allahim sabir versin dusundukce kotu oluyorum
istiyorumbebyimi..canim sende umidini kesme gun dogmadan neler dogar tatlim..senin esin tese olmusmuydu diye sormusmuydum kiz inanki bu tedaviler bu gurbetlik aklimida aldi ..herseyi unutur oldum valla..amaliyatla bulundumu sperm yani hic denedinizmi..birtane kadin 65 yasinda 3. denemsinde hamil e kaliyo bak rabbim nekadar buyuktur..o doguruyoda insallah bizlerde dogurcaz yeterki rabbim bol bol sperm vermeyi nasip etsin demi ama..
gamzecim inşAllah hamile haberini kutluycaz sana hep dua ediyorum .bende tedavideyim bu yazıyıda umut tüp bebek mer.bekleme solonundan yazıyorum.tedavisi yarım kalan arkadaşlarda var Allah yardımcınız olsun çok üzgünüm bakalım bizim sonuç ne olacak Allah büyüktür hayırlısı olsun Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın .benimde bu gün iğnelerimin beşinçi günü yumurtalarımın gelişimi iyiymiş ,bakalım eşiminki nasıl olacak benden dualarınızı esirgemeyin gelişmeleri yazıcam.kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum her zamn yanımda olduğunuz için.ablamda sürekli birinin gidişi birinin gelişidir diyo.inşallah öyle olur da hepimizin acısı biraz hafifler.bu arada eğer tutmamışsa veya tutmuşsa bunun bir belirtisi var mıdır? arkadşım herkesin farklı olur dedi.onun ikiz tuttu ama hiç bir belirti yoktu dedi.benm ilk günden beri kasıklarımda çok hafif bir ağrı var ve göğüslerim hiç olmadığı kadr şişti.bugün 7. gün pazartesi veya salı yaptırcam testi.
deniz13 dikkatimi çekiyor sürekli neden bukadar m-sureyi övüyorsunuz böyle tık diye azospermi geçiriyorsa bence önce kendiniz sonuç alın iyi ğelirse öyle övün çok dikkatimi çekiyor birisine geçmiş olsun dedikten sora bile hemen msure diyorsun m-sure hakında başka konulara katılmıyorsun tamam faydalıdır belki ama bu kadar m-sure demenin altında başka bişey var gibi geliyor bana o dediğin siteyi ben okuyorum faydasını görmeyende çok hepsine iyi gelmemiş ben 6 ay kullandım hiç bir degişiklik olmadı diyende kaçtane okudum o sitede ümüt22 diye birisi var ondan başka bana iyi geldi diyen pek yok bana o kişide biraz fazla inandırıcı gelmedi genede sen bilirsin inşallah böyle bir derdiniz varsa faydasını görürsünüz ama çok fazlada bel bagla derim ..
zcu gördüm seni çabuk gir kız naptınız bacım tedaviyi inşallah iyi haber ver.
Çook üzüldüm bonita, çok çok dua edin. testis yetersizliğine bağlı azospermde 3 aşama vardır. 1- hipospermatogenez az miktarda sperm üretimi olması 2-matürasyon arresti: spermlerin olgunlaşmasında duraksama ve 3 certolly cell only (germ hücre aplazisi(yokluğu)) spermin en temel en başlangıç hücrelerinin dahi bulunmayışı. 3 seviye durumundaki hastalarda da elbette iyileşme oluyor. duyduğunuz bitkiselleri kaan hocaya danışarak kullanın. Allah sabır versinmerhaba kızlar,
çok güzel haberlerle geri dönmek isterdim ama malesef olmadı olmadı olmadı bulunamadı bulunamadı bulunamadı((((((((((((((((((((bildiğiniz gibi salı günü sabahı saat 10 da eşimi ameliyata aldılar mikrotese oldu.saat 11 gibi ameliyttan çıktı.ilk aşamalarda sperm bulamadıklarını söylediler.hala araşatırmaya devam edildiğini söylendi.çarşamba sabahı belli olacağını söyledi.çarşamba sabahı bulunma ihtimaline karşılık aç karına gittim ama malesef doktorlar güzel havadis veremediler.bi parçayı patolojiye göndermişler.2 parçanında dondurduğunu söyledi.patoloji sonucu ii bir sonuç gelirse dondurdukları parçalarıda araştıracaklarını söylediler.bugün doktorum aradı patoloji raporu çıkmamış ama sonucunu öğrendiğini söyledi.patoloji sonucu sertoly only cell olduğunu söyledi.ve artık kelimelerin tükendiği,bittiği,hayallerimin yıkıldığı anlar oldu.ağlamaktan gözlerim şişti.hayattaki yaşama sevincimi kaybettim.yumurtalarım çoktu ve toplanmadığı için iki büklüm haldeyim.bundan sonra ne yol izlemem gerektği hakkında hiç bir fikrim yok.zaten hiç bişey düşünebilecek durumda değilim.
sertoly only cell arkadaşlar size sormak istediğim bu durumda olupta kaan beyde tedavi olan varmı.bu durumda tedavi olma şansı varmı veya kaan bey bu durumda olupta tedavi uyguladığı kişiler varmı.nolur cvp bekliyorum sizden.allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.allaha emanet olun....
Kahrolma derecesinde üzüntülüyüm artık arkadaşlar. diyecek bir şey bulamıyorum dua üstüne dua edicem. Çok geçmiş olsun Kadercim. Size de Allah Sabır versin. mucizelerini göstersin.Kizlar iyi haberle gelmeyi cok istedim ama bu seferde olmadi esim sabah 10:30da microtese oldu ama sonuc yine sifir hic bir sey cikmadi benimde yumurtalarim toplandi cok aci cekdim hepsi bosa gitti cok kotuyduk dun sonucu ben ogrendim aglayarak cikdim esime soyleyemedim yanina gidemedim bile agladigimi gorunce anladi esim oda cok uzuldu agladi annesi sakinlesdirdi ordan ayrildim yeniden doktora bile soylemeden cikdik bidahada gitmeyi dusunmuyorum cok yiprandim anladimki artik bizim cocuk sayfasi kapandi cok zor allahim bu aciyi yasayan herkese sabir versin ..bir kisi daha vardi esimle birlikte ameliyat oldu 3.microtesesiymis onlardada cikmadi nasil bir hastalikdir anlamiyorum allahim sabir versin dusundukce kotu oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?