Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bügün giremedim kizlar KADER gelmemis esi bugun m tese olacakti insallah sperm bulunmustur

bonita cok gecmis olsun alllah sabir versin hepimize

kizlar bu gun bir yakinim dogum yapti bebegi görmeliydiniz kücücük o kadar tatliki
bebegi gorunce icim costu hickira hickira aglayasim geldi cok duygulandim aglasam herkes kiskandi diyecekti
oysaki hic kiskanmadim hamileliginin basindan beri
cok büyük bir sinavmis arkadaslar bu bu gün dahada cok anladim
rabbim hepimize bu sinavdan anlimizin akiyla cikmayi nasip etsin cok zor
su mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine eslerimize sifa versin

canım sen sakın kendini üzme eşine destek olmaya çalış.sen üzüldükçe o daha çok üzülecek onun için daha zor bir durum.herşey iyi olacak inşallah.zaman herşeyin ilacı.tabii şuanda üzgün olman çok normal.ama bisüre sonra hafifliyo.yumurtalıklar toplanmadığı için tabii biraz sıkıntı çekeceksin ama adet olunca geçiyo.sanada eşinede ALLAH dan acil şifalar diliyorum.inşallah ramazandan sonra Kaan hocada tedavinize başlar olumlu neticeler alırsınız.

inşallah canım.inşallah ALLAH bize hayırlı evlatlar verir.tabii biraz sabır ve emek gerekli.inşallah yapacağınız tahlilden olumlu haberler verirsin...

BONİTAA öncelikle geçmiş olsun canım.hiç üzülme.sanırım ilk kez m tese oldu eşin.benm eşime de üretim yok dendi ilk tesede.daha sonra kaan beyle tedavi gördü.sperm çıkışı olmadı ama 2. tesede elonge hücre bulundu.sperme yakın bişey yani.kaan bey bununla deneyebiliriz tüp bebek dedi ama ben hazrlanmamıştım.o yüzden 3. m teseyi oldu eşim ve çıkan elonge hücreyle tüp bebk yaptık.döllenme oldu ve bugün transferimn 8. günü.salı günü yapıcam hamilelik testimi ve inş hepinize halay çektircem.kısacası ümitleri tüketmek ve pes etmek için çok erken.biraz kendinize gelin sonrada kaan beyle devam edin canım.eminim iyi gelişmeler olacaktır...

bonita canim rabbim esine sifa versin insallah.baska forumda bende okudum o sendromdan kurtulan;Tipo kadar ilerliyorki adam kalbini cantada tasiyor.allah buyuktur.BURDAKI TUM KARDESLERIME RABBIM HAYIRLI EVLAT VERSIN AMIN

Bonitaa canım gecmıs olsun oncelıklee allah acıl sıfalar versın esıne allah hepımıze evlat nasıb etsın en kısa zamanda sakın uzulee dıyecem ama nekadarda desek herkes ıcındekı acısını bılırr ama senı anlıya bılıyorum tek soyluyecegım sey allah bundan sonrakı tetavınde yuzunuzu guldursun amın.sızın doktorunuz kımdı?mrk etdım kızlar cok korkuyorum benımde esım mıkrotesse olucak onumuzdekı ay gelıcez turkıyeye ınsallah allah yuzumuzu guldururrrrrrr allahdan tek dıleyım evvlat hasretı cekenlere gercekten evlat ıstıyenlere allah evlat nasıb etsınnn bonitaa canım bırde senın esıvın forman degerlerı nasıldı genetık test yapılmısmıydı sızde?allah en kısa zamada hepmızın yuzunu guldursun ınsallahhh

Kizlar iyi haberle gelmeyi cok istedim ama bu seferde olmadi esim sabah 10:30da microtese oldu ama sonuc yine sifir hic bir sey cikmadi benimde yumurtalarim toplandi cok aci cekdim hepsi bosa gitti cok kotuyduk dun sonucu ben ogrendim aglayarak cikdim esime soyleyemedim yanina gidemedim bile agladigimi gorunce anladi esim oda cok uzuldu agladi annesi sakinlesdirdi ordan ayrildim yeniden doktora bile soylemeden cikdik bidahada gitmeyi dusunmuyorum cok yiprandim anladimki artik bizim cocuk sayfasi kapandi cok zor allahim bu aciyi yasayan herkese sabir versin ..bir kisi daha vardi esimle birlikte ameliyat oldu 3.microtesesiymis onlardada cikmadi nasil bir hastalikdir anlamiyorum allahim sabir versin dusundukce kotu oluyorum

Çok üzüldüm canım. Allah sabır versin. herşeyde vardır bir hayır. Biraz dinlenenin kendinize gelin düşünmeyin bu durumu sonradan Devam edersiniz. Belki normal yolla olur Allah büyüktür. Verecekse herşekilde verir. Umudunu kaybetme. Bu kapı kapanmışsa Her zaman Açık bi kapı vardır.Allah yardımcın olsun canım

ayyy arkadaş allah sabır versin keşke bulunsaydı kurban oldugum allahım şu mubarek günde allah hepimizin yüzünü ğüldürsün bonitaadan sonra sen belki kader den iyi haber gelir inşallah demiştim dün çok geçmiş olsun belli olmaz son diye bişey yoktur hayatta biraz zaman geçsin belki bir tedavi çıkar kök hücre filan yakın diyorlar yaşınız genç belli, olmaz gün dogmadan neler dogarmış allah yadımcınız olsun çok içime oturdu dünden beri 2 olumsuz haber zaten korkuyorum bizimde son teseden iyce kokrmaya başladım insan birilerinden sperm bulundu diye duydumu kendide hevesleniyor bulunmadı diye duydukça korku sarıyor allah hepimizin yardımcısı olsun benim bu yolda 19 yılım gitti dahada kaç yıl kaç beklerim belli degil belkide hiç birzaman amannnn gene geldiler..

bonitaaam...canim benim gecmis olsun cok uzuldum inanki ama rabbimden umutkesilmez biliyosun gencsin canim bak tip gelismis insallah olucak birseyler..guzel allahim bir kapiyi kaparsa cok kapilar acarmis tatlim uzulme diyorum biliyorum uzulursun napalim kader diycez ve sabredicez ..

kader nl..canim sanada gecmis olsun diyicek birsey bulamiyorum ..ilac felan aliyormu ein hele bitkisel ilaclar felan deneyin rabbim buyuk arkadasim rabbim buyuk uzulme esinede destek cik cunki onlar bizden daha cok uzuluyor ahh ahhh kader sen bize nazik davranmadin..derim herzaman neyse tatlim zor biliyorum

istiyorumbebyimi..canim sende umidini kesme gun dogmadan neler dogar tatlim..senin esin tese olmusmuydu diye sormusmuydum kiz inanki bu tedaviler bu gurbetlik aklimida aldi ..herseyi unutur oldum valla..amaliyatla bulundumu sperm yani hic denedinizmi..birtane kadin 65 yasinda 3. denemsinde hamil e kaliyo bak rabbim nekadar buyuktur..o doguruyoda insallah bizlerde dogurcaz yeterki rabbim bol bol sperm vermeyi nasip etsin demi ama..

cok uzuldum anlatamamm sizee allah sabir versin insallah bundan sonra allah sizi evlat sevinciyle sevindirirr sizin esinizde azo sebebi neydi? amelyatinizi kim yapti emre beymi,kaab beymi?

toana gene söyleyeyim belki görmemiş unutmuş olabilirsin ilk 1 yıllık evliyken eşim bebek olmayınca tahlil yaptırdıydı o ilk tahlilde her sahada 1000 sperme raslanmıştır yazıyordu onda azda olsa bulunmuştu onda biz antepte oturuyorduk ordaki üroloji doktoruna göründü bu ilaçlarla çogalta biliriz falan diye ilaç tedavisi olmuştu ilaçtan 3 ay sonra ki testde herşey 0 di azosperm oldu busefer doktor varikosel var amaliyat edelim dediler onuda yaptırdık amaliyatla beraber tessislerden birer parça alıp biyopsiye gönderilmişti ondada çıkmamıştı bişey arkasından prinni ne diye bir iğne var buseferde onu verdiler 3 ay kullandı testte gene bişey çıkmadı azo doktor olmaz artık bırakın kaderinize razı olun dedi biz bunun üstüne 13 yıl hiç birşey yapmadık 4 yıllık evli olduktan sonra antalyaya taşındık teseyle parça alıp baktıklarını bulurlarsa tüp bebek yapacaklarını ögrendik burdaki anadolu tüp bebek merkezine gittik olabilir teseyle bulunabilir başlayalım dediler ve başladık vede buldular 12 tane bulduk dediler bendende 18 yumurta toplamışlardı ama sadece birisi döllendi o da tutmadı tutmadıgının sebebini spermler çok kalitesizdi dediler neyse bende onda nur ertürkün programına aret kamar diye bir tüp bebek doktoru vardı onu aradım başımızdan geçeni anlattım bize gelin anadoluda 12 sperm bulunduysa biz daha çok buluruz labarutuvarlarından döllenmemiştir dedi oraya gitmek istedim ama durumumuz okadar musayit degildi yol parası fila daha çok tutacaktı geri dedik burda başlayalım merkez degiştirdik antalya tüp bebege başladık onlarda önceki yeri arattılar busefer bulunamadı artık yeter birdaha yaptırmam dedim vede hiç düşünmüyorduk 4 yıldır hiç bişey yapmıyorduk son 7- aya kadar bitkiseller kullandırıyorum doktorlar ümütli konuşuyor birkere bulunduysa birdaha bulabiliriz diyorlar busene hertürlü tedaviyi olup busefer iyi biryerde mikrotese olacak onlarda tese yapılmıştı burda mikrotese yok salaklıgımızın kurbanı olduk birazda gerçi herşey kısmet nasip çekecek çile oldumu napsak boş allah hepimize yardım etsin..

gamzecim inşAllah hamile haberini kutluycaz sana hep dua ediyorum .bende tedavideyim bu yazıyıda umut tüp bebek mer.bekleme solonundan yazıyorum.tedavisi yarım kalan arkadaşlarda var Allah yardımcınız olsun çok üzgünüm bakalım bizim sonuç ne olacak Allah büyüktür hayırlısı olsun Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın .benimde bu gün iğnelerimin beşinçi günü yumurtalarımın gelişimi iyiymiş ,bakalım eşiminki nasıl olacak benden dualarınızı esirgemeyin gelişmeleri yazıcam.

lütfen düzgün konuşun. benim hakkımda da olmadık şeyler yazmanızı istemiyorum. bizler burada birbirimizin derdine derman bulmak için çalışmıyormuyuz. herkes bir fikir söyler 100 fikirden 1 fikir yaratılılır. eşim yaklaşık 14 yıldır azosperm hastasıdır. 14 yıldır mücadele ediyoruz. ben yaklaşık 2 aydan beri o forum sayfasını okuyorum. herkes alıp kullanıyor ve çok kişi o ilacı övüyor. belki 10 kişi kullanır 5 kişi düzelir. yoksa benim m-sureyi övmem neyi ifade edebilir ki? burada zaten herkezin derdi kendine yeter. gelmiş ab. su. şeyler konuşuyorsun. lütfen bir daha başkasının hakkında o şekil konuşmanıza müsade edemem. ve lütfen benim hakkımda yazılanları sildirmenizi istiyorum, çok rahatsız oluyorumm.

zcu gördüm seni çabuk gir kız naptınız bacım tedaviyi inşallah iyi haber ver.

canlarım nasılsınız bende sizleri merak etdim .iğnelere başladım çok heyecanlıyım sadece sizlerin duasına ihtiyacım var on gündür istanbuldayız eviiş yerini kapattık geldik.bir akrabanın yanında kalıyoruz daha onları ne kadar rahatsız edicez bilmiyorum birde vbu sıkıntı var .onlarında bir buçuk yaşında bir kız çoçukları var bir görsenz çok sevimli onu severken içime şıcak birşeyler akıyor sanki onu o kadaR SEVİYORUNKİ ANNELİK DAHADA GÜZELDİR HERHALDE RABBİM DUYUDAN MAHRUM BIRAKMASIN HİÇBİRİMİZİ.

istiyorumbebyimi..canim allah yardimciniz olsun gercekten cok buyuk sabir isteyen seyler bizim olayimiz nediyim arkadasim bu defa insallah cok cok sperm bulunsun ,,insallah burdaki tum arkadaslariminda icinde benimde kucaklarimiz dolsun sekerim.. rabbim buyuk..

Çook üzüldüm bonita, çok çok dua edin. testis yetersizliğine bağlı azospermde 3 aşama vardır. 1- hipospermatogenez az miktarda sperm üretimi olması 2-matürasyon arresti: spermlerin olgunlaşmasında duraksama ve 3 certolly cell only (germ hücre aplazisi(yokluğu)) spermin en temel en başlangıç hücrelerinin dahi bulunmayışı. 3 seviye durumundaki hastalarda da elbette iyileşme oluyor. duyduğunuz bitkiselleri kaan hocaya danışarak kullanın. Allah sabır versin
Kahrolma derecesinde üzüntülüyüm artık arkadaşlar. diyecek bir şey bulamıyorum dua üstüne dua edicem. Çok geçmiş olsun Kadercim. Size de Allah Sabır versin. mucizelerini göstersin.

zcu memnun musun süleyman beyden ve merkezden. raporun çok faydası oldumu ne tuttu maliyetler.
Hamile haberlerini bekliyoruz dualarla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…