Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. allah yardımcın olsun. bildiğim bşka bir forumdan bir azosperm hastası var. oda sertoly cell only sendromu tanısı konulmuş.hiç spermi yokken zospermi yenmiş. 8 ay kullandığı bir ilaçla sperm çıkısı olduğunu ıspatlamış. daha sonra spermlerin daha çok çoğalması için prof. Dr.Kaan AYDOOS'a muayeneye gitmiş. doktor önceki ve sonraki spermiogram tahlillerine bakınca şok olmuş. daha sonrada o ilaca devam etmesini önermiş ve FHS hormonu biraz düşük olduğu için bir iğne kullanmasını önermiş. ve sonradan giden hastalarına da o ilacı önermiş. bana özelden mail adresini yaz, sana o adres bilgilerini veriyim değerlendirirsin. ben özelden yazamıyorum, yoksa ben size gönderirdim.

bonita gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorumben de çok üzüldüm.Allah yardımcınız olsun canım.inşallah tedavi şansınız vardır umudunu kaybetme

bonitaa arkadaşım çok üzüldüm okuyunca.aynı şeyleri 5 ay önce bende yaşadım.benim eşimin patoloji sonucuda sertoly only cell çıktı.vede şuanda Kaan hocada tedavi görüyo eşim.evet seni iyi anlıyorum ama sakın umutlarını tüketme...

Canım öncellikle çoook geçmiş olsun.Bundan 4,5 ay önce bende senin durumundaydım. Hatta tıpatıp aynısı. Hayata asıl şimdi herzamankinden daha fazla sarılmasın. Eşine destek olmalısın.onun yanında sakkın ağlama. Bizim patoloji sonucumuzda aynısı. Dr Kaan hocaya tedaviye başladık bu durumu öğrendikten yaklaşık 2 ay sonra. Fsh Hormonumuz yüksek testosteronumuzda düşük çıktı.Öncelikle bunları ayarlıyacaz dedi Testojel diye bi jel ilaç verdi bize onu 1 aydır kullanıyoruz. ve yarın tahlil yaptırıp yeni hormon değerlerimizi göreceğiz. bunun yanında yaşam tarzımızı değiştirdik. yemeklerimize özen göstreiyoruz.Özellikle yapraklı yeşillikler yiyoruz. Nohut yiyoruz kerçiboynuzu tozu içiyoruz. Arısütü,polen bal karışımını kullanıyoruz. Kırmızı etten uzak duruyoruz. sigaradan uzak duruyoruz. (o biraz zor oluyo tabi :) ) bunların hepsini Kaan hoca söyledi bize.Tedavisi var yani canım. Böyle çok hastası olduğunu olumlu sonuçlar aldığını söyledi. Bunları uyguladıktan sonrası Yüce rabbime kalmış Allah bize neye nasip ettiyse o olacak. Hakkında hayırlısı olsun canım.eşinin moralini hep yüksek tut.Tabiki sende. olumlu şeyler söyle hep eşine. Bu durumda bak nasıl kişiler varmış de.inan onlara bunları olumlu şeyleri okuması moral oluyo.

bonitaaa çok geçmiş olsun canım keşke sperm bulundu haberi verebilseydin inan aynı şeyleri yaşayan biri olak seni anlıyorum üzülme dicem ama tabi üzülmemek elde degil umudunuzu yitirmeyin kaan aydosa gidin tedavi verir tedavisiz mikrotese çok yanlış diyor bitkisellere filanda kullanın burdaki eski sayfaları okurken görmüştüm sertoly only cell olup tedaviyle sperm bulunmuş o yüzden umudunu bitirme allah büyük bir kapıyı kapatan bir kapıyı açarmış.

deniz13 allah hepimizin yardımcısı olsun canım.bonitaaa20@hotmal.com mail adresim canım.yardımların için şimdiden çok teşekkür ederim.

bonita gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorumben de çok üzüldüm.Allah yardımcınız olsun canım.inşallah tedavi şansınız vardır umudunu kaybetme

masal5758 canım böyle bir durumda inanki söylenebilecek hiçbirşey yok.dediğim gibi kelimelirin tükendiği anlardan biri malesef.rabbim büyük diyorum ona sığınıyorum başkada bişey diyemiyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun

sizce neye yarıyor olabilir. bu bölüm ne bölümü. herkesin derdi azosperm değilmi? öyleyse sizin azosperm ile ilgili bir sorununuz yok sanırım.

deniz13 dikkatimi çekiyor sürekli neden bukadar m-sureyi övüyorsunuz böyle tık diye azospermi geçiriyorsa bence önce kendiniz sonuç alın iyi ğelirse öyle övün çok dikkatimi çekiyor birisine geçmiş olsun dedikten sora bile hemen msure diyorsun m-sure hakında başka konulara katılmıyorsun tamam faydalıdır belki ama bu kadar m-sure demenin altında başka bişey var gibi geliyor bana o dediğin siteyi ben okuyorum faydasını görmeyende çok hepsine iyi gelmemiş ben 6 ay kullandım hiç bir degişiklik olmadı diyende kaçtane okudum o sitede ümüt22 diye birisi var ondan başka bana iyi geldi diyen pek yok bana o kişide biraz fazla inandırıcı gelmedi genede sen bilirsin inşallah böyle bir derdiniz varsa faydasını görürsünüz ama çok fazlada bel bagla derim ..

cervancım aynı durumda olduğumuza üzüldüm kabullenmesi gerçekten çok zor.biizde kendimizi toparladıktan sonra kaan hocada tedavi görmek istiyoruz inşşallah.nefes aldığım sürece umudumdan vazgeçmeyeceğim allahın izniyle...inşallah sizin tedaviniz olumlu giderde sende bize umut olursun canım inşallah...

eseslim çok saol canım.bizde kendimizi toparladıktan sonra kaan beye gitmeyi düşünüoruz inşallah.eşime elimden geldiği kadar destek veriyorum.tabiki ilk gün gözyaşlarımı tutmak mümkün olmadı.kabullenilmesi gerçekten çok zordu.ama eşimin ameliyattan çıkınca sedyedeyken gözlerime bir bakışı vardı ki ömrüm boyunca unutmam.o narkozlu haliyle bile kafasını sallayarak çıktımı diye bir bakışı var ya anladımki ozaman dedimki eşim olsun sağlığımız yerinde olsun yeter dedim.rabbim büyük inşallah tedavilerimizden olumlu sonuç alırız.rabbim büyük birgün hepimiz anne baba olacağız inşşallah.

bonitaa bizde Kaan hocaya gidene kadar çok umutsuzduk ama son nefesime kadar diyosun ya işte Kaan hocada aynı şeyleri söylüyo.umudunuzdan vazgeçmeyin.herzaman yanınızda olucam diyo vede çok ilgileniyo.vakit kaybetmeden gidin Kaan hocaya inşallah hepimizin tedavisi olumlu gider...

istiyorumbebegimi07 bende okadar çok okadar çok istedim ki güzel haber vermeyi ama olmadı olmadı.o hastaneden karnım boş döndüm.bende kalan dünya kadar yumurtalarım oldu.onlarda beni öle fena yaptı ki iki büklüm oldum.kasıklarımı tutarak yürüyorum.kendimizi toparlayalım kaan beye gidicez inşallah.

canım eşinin azospermi olmasındaki neden önceden geçirdiği bir ameliyatmı yoksa nedeni bilinmiyormu

canım eşinin azospermi olmasındaki neden önceden geçirdiği bir ameliyatmı yoksa nedeni bilinmiyormu

Nedeni belli değil canım aslında. Abisindede sperm azlığı var ama azosperm değil onlarda 5 sene uğraştılar ama sperm vardı onlarda. Eşim bel fıtığı ameliyatı geçirdi ondan şüpheleniyor etkilediğini duymuş ama dr lar bize keisn bişey söylemedi ondan yada bundan olmuştur diye. Allkah vermiş diyoruz bizde. Günahlarımıza kefalet olur inşallah bu yaşadıklarımız. Zor dönemlerden geçiyoruz. İnşallah bu zor günlerin ardından bizde Anne baba olacağız Allahın izniyle.

cervancım mikrotese olunduğu gün ve ertesi günü öle ağladım öle ağladımki resmen içimde fırtınalar koptu.hastanede yolda evde kendimi 1dk olsun tutamadım gözlerim şişti ağlamaktan.doktorum bile o kadr üzüldi ki o bile iki kelimeyi yan yana getirmekte zorlandı.bugün patoloji sonucu için aradı.sonucun çok kötü olmasına rağmen ağlıyamıorum bile.rabbim derdi verdiği gibi sabrını da veriyor.içimde ii bişiler olucakmış gibi bir his var.inşallah da öle olur.kaan beye ramazandan sonra gitmeyi düşünüoruz.inşallah dediğin gibi hepimizin tedavileri olumlu gider...

canım ya bugünlerde geçer adet olduktan sonra geçiyor diyorlar yumurtalıgın agrısı benimkileri toplamışlardı sperm bulunmadıgı halde sana kist yapar agrı yapar demişlerdi burda ögrendim yumurtalar toplanmayanlar var adetle atılıyormuş sıkıntın olur adet olasıya agrı kesici filan iç canım allah büyük.

Sen bunları söylerken kendini gördüm. Aynı şeyleri aylar önce bende yaşadım. Çok zor gerçekten eşim benden gözyaşlarını saklayarak ağlardı tabi onun ağlaması benide mafederdi. Abisinin kızını akrabalarımızn çocukları biraraya gelip oynarken onlara bakıp uzaklara dalardı eve gelir ağlardı çok zor.Şimdi ise hiç geçmişi hatırlatmıyorum ona. ve Kaan hocanın verdiği moralda çok iyi geldi eşime. Ve o gazla şuan daha azimli sarılıyo tedaviye.

benım beldıgım kadarı ıle var.ben de bu sıteyı uzun zamandır takıp edıyorum ama su bır gercek ki mucıze denılebılecek kadar az ..ıns sızde onlardan bır tanesısınızdır..umut..ve kaan hoca

Arkadaslar, benim esimde de sertoly cell sendromu var, azospermi... ve 2 yasinda bir oglumuz var, sakin vazgecmeyin

formun eski uyesi

zeynosu
biki her zaman yardımcı olmak isterim.Bitkisel ilaçları kullandı eşim,çakşır otu, arı poleni, havuç kürü, L carnitin ve L'arginin(sonra bunu bıraktık.) keçi boynuzu kürü, çok sağlıklı beslendi ve amerikan hastanesinde Ahmet Musaoğlu cok uğraşarak(ameliyat 2 saate yakın sürdü) sperm buldu. Ardından döllenme olmadı, neyse ki.denemede hamile kaldım. Şimdi 2.çocuk icin eşim yeniden ameliyat olacak..
Ha bu arada 2.cocuk için bir kere daha anadolu sağlık merkezinde ameliyat oldu ama 2. ameliyatta sperm bulunamadı...

Şimdi yeniden Ahmet Bey'de bir kere daha şansımızı deneyeceğiz.

Başka her sorunuzu istediğiniz zaman cevaplamaya hazırım.UMUDUNUZU KAYBETMEYİN)))
Sevgiler,

zeynosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…