merhaba kızlar,
çok güzel haberlerle geri dönmek isterdim ama malesef olmadı olmadı olmadı bulunamadı bulunamadı bulunamadı((((((((((((((((((((bildiğiniz gibi salı günü sabahı saat 10 da eşimi ameliyata aldılar mikrotese oldu.saat 11 gibi ameliyttan çıktı.ilk aşamalarda sperm bulamadıklarını söylediler.hala araşatırmaya devam edildiğini söylendi.çarşamba sabahı belli olacağını söyledi.çarşamba sabahı bulunma ihtimaline karşılık aç karına gittim ama malesef doktorlar güzel havadis veremediler.bi parçayı patolojiye göndermişler.2 parçanında dondurduğunu söyledi.patoloji sonucu ii bir sonuç gelirse dondurdukları parçalarıda araştıracaklarını söylediler.bugün doktorum aradı patoloji raporu çıkmamış ama sonucunu öğrendiğini söyledi.patoloji sonucu sertoly only cell olduğunu söyledi.ve artık kelimelerin tükendiği,bittiği,hayallerimin yıkıldığı anlar oldu.ağlamaktan gözlerim şişti.hayattaki yaşama sevincimi kaybettim.yumurtalarım çoktu ve toplanmadığı için iki büklüm haldeyim.bundan sonra ne yol izlemem gerektği hakkında hiç bir fikrim yok.zaten hiç bişey düşünebilecek durumda değilim.
sertoly only cell arkadaşlar size sormak istediğim bu durumda olupta kaan beyde tedavi olan varmı.bu durumda tedavi olma şansı varmı veya kaan bey bu durumda olupta tedavi uyguladığı kişiler varmı.nolur cvp bekliyorum sizden.allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.allaha emanet olun....
merhaba kızlar,
çok güzel haberlerle geri dönmek isterdim ama malesef olmadı olmadı olmadı bulunamadı bulunamadı bulunamadı((((((((((((((((((((bildiğiniz gibi salı günü sabahı saat 10 da eşimi ameliyata aldılar mikrotese oldu.saat 11 gibi ameliyttan çıktı.ilk aşamalarda sperm bulamadıklarını söylediler.hala araşatırmaya devam edildiğini söylendi.çarşamba sabahı belli olacağını söyledi.çarşamba sabahı bulunma ihtimaline karşılık aç karına gittim ama malesef doktorlar güzel havadis veremediler.bi parçayı patolojiye göndermişler.2 parçanında dondurduğunu söyledi.patoloji sonucu ii bir sonuç gelirse dondurdukları parçalarıda araştıracaklarını söylediler.bugün doktorum aradı patoloji raporu çıkmamış ama sonucunu öğrendiğini söyledi.patoloji sonucu sertoly only cell olduğunu söyledi.ve artık kelimelerin tükendiği,bittiği,hayallerimin yıkıldığı anlar oldu.ağlamaktan gözlerim şişti.hayattaki yaşama sevincimi kaybettim.yumurtalarım çoktu ve toplanmadığı için iki büklüm haldeyim.bundan sonra ne yol izlemem gerektği hakkında hiç bir fikrim yok.zaten hiç bişey düşünebilecek durumda değilim.
sertoly only cell arkadaşlar size sormak istediğim bu durumda olupta kaan beyde tedavi olan varmı.bu durumda tedavi olma şansı varmı veya kaan bey bu durumda olupta tedavi uyguladığı kişiler varmı.nolur cvp bekliyorum sizden.allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.allaha emanet olun....
merhaba kızlar,
merhaba kızlar,
arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. allah yardımcın olsun. bildiğim bşka bir forumdan bir azosperm hastası var. oda sertoly cell only sendromu tanısı konulmuş.hiç spermi yokken zospermi yenmiş. 8 ay kullandığı bir ilaçla sperm çıkısı olduğunu ıspatlamış. daha sonra spermlerin daha çok çoğalması için prof. Dr.Kaan AYDOOS'a muayeneye gitmiş. doktor önceki ve sonraki spermiogram tahlillerine bakınca şok olmuş. daha sonrada o ilaca devam etmesini önermiş ve FHS hormonu biraz düşük olduğu için bir iğne kullanmasını önermiş. ve sonradan giden hastalarına da o ilacı önermiş. bana özelden mail adresini yaz, sana o adres bilgilerini veriyim değerlendirirsin. ben özelden yazamıyorum, yoksa ben size gönderirdim.
bonita gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorumben de çok üzüldüm.Allah yardımcınız olsun canım.inşallah tedavi şansınız vardır umudunu kaybetme
sizce neye yarıyor olabilir. bu bölüm ne bölümü. herkesin derdi azosperm değilmi? öyleyse sizin azosperm ile ilgili bir sorununuz yok sanırım.
bonitaa arkadaşım çok üzüldüm okuyunca.aynı şeyleri 5 ay önce bende yaşadım.benim eşimin patoloji sonucuda sertoly only cell çıktı.vede şuanda Kaan hocada tedavi görüyo eşim.evet seni iyi anlıyorum ama sakın umutlarını tüketme...
Canım öncellikle çoook geçmiş olsun.Bundan 4,5 ay önce bende senin durumundaydım. Hatta tıpatıp aynısı. Hayata asıl şimdi herzamankinden daha fazla sarılmasın. Eşine destek olmalısın.onun yanında sakkın ağlama. Bizim patoloji sonucumuzda aynısı. Dr Kaan hocaya tedaviye başladık bu durumu öğrendikten yaklaşık 2 ay sonra. Fsh Hormonumuz yüksek testosteronumuzda düşük çıktı.Öncelikle bunları ayarlıyacaz dedi Testojel diye bi jel ilaç verdi bize onu 1 aydır kullanıyoruz. ve yarın tahlil yaptırıp yeni hormon değerlerimizi göreceğiz. bunun yanında yaşam tarzımızı değiştirdik. yemeklerimize özen göstreiyoruz.Özellikle yapraklı yeşillikler yiyoruz. Nohut yiyoruz kerçiboynuzu tozu içiyoruz. Arısütü,polen bal karışımını kullanıyoruz. Kırmızı etten uzak duruyoruz. sigaradan uzak duruyoruz. (o biraz zor oluyo tabi :) ) bunların hepsini Kaan hoca söyledi bize.Tedavisi var yani canım. Böyle çok hastası olduğunu olumlu sonuçlar aldığını söyledi. Bunları uyguladıktan sonrası Yüce rabbime kalmış Allah bize neye nasip ettiyse o olacak. Hakkında hayırlısı olsun canım.eşinin moralini hep yüksek tut.Tabiki sende. olumlu şeyler söyle hep eşine. Bu durumda bak nasıl kişiler varmış de.inan onlara bunları olumlu şeyleri okuması moral oluyo.
cervancım aynı durumda olduğumuza üzüldüm kabullenmesi gerçekten çok zor.biizde kendimizi toparladıktan sonra kaan hocada tedavi görmek istiyoruz inşşallah.nefes aldığım sürece umudumdan vazgeçmeyeceğim allahın izniyle...inşallah sizin tedaviniz olumlu giderde sende bize umut olursun canım inşallah...
bonitaaa çok geçmiş olsun canım keşke sperm bulundu haberi verebilseydin inan aynı şeyleri yaşayan biri olak seni anlıyorum üzülme dicem ama tabi üzülmemek elde degil umudunuzu yitirmeyin kaan aydosa gidin tedavi verir tedavisiz mikrotese çok yanlış diyor bitkisellere filanda kullanın burdaki eski sayfaları okurken görmüştüm sertoly only cell olup tedaviyle sperm bulunmuş o yüzden umudunu bitirme allah büyük bir kapıyı kapatan bir kapıyı açarmış.
Canım öncellikle çoook geçmiş olsun.Bundan 4,5 ay önce bende senin durumundaydım. Hatta tıpatıp aynısı. Hayata asıl şimdi herzamankinden daha fazla sarılmasın. Eşine destek olmalısın.onun yanında sakkın ağlama. Bizim patoloji sonucumuzda aynısı. Dr Kaan hocaya tedaviye başladık bu durumu öğrendikten yaklaşık 2 ay sonra. Fsh Hormonumuz yüksek testosteronumuzda düşük çıktı.Öncelikle bunları ayarlıyacaz dedi Testojel diye bi jel ilaç verdi bize onu 1 aydır kullanıyoruz. ve yarın tahlil yaptırıp yeni hormon değerlerimizi göreceğiz. bunun yanında yaşam tarzımızı değiştirdik. yemeklerimize özen göstreiyoruz.Özellikle yapraklı yeşillikler yiyoruz. Nohut yiyoruz kerçiboynuzu tozu içiyoruz. Arısütü,polen bal karışımını kullanıyoruz. Kırmızı etten uzak duruyoruz. sigaradan uzak duruyoruz. (o biraz zor oluyo tabi :) ) bunların hepsini Kaan hoca söyledi bize.Tedavisi var yani canım. Böyle çok hastası olduğunu olumlu sonuçlar aldığını söyledi. Bunları uyguladıktan sonrası Yüce rabbime kalmış Allah bize neye nasip ettiyse o olacak. Hakkında hayırlısı olsun canım.eşinin moralini hep yüksek tut.Tabiki sende. olumlu şeyler söyle hep eşine. Bu durumda bak nasıl kişiler varmış de.inan onlara bunları olumlu şeyleri okuması moral oluyo.
canım eşinin azospermi olmasındaki neden önceden geçirdiği bir ameliyatmı yoksa nedeni bilinmiyormu
bonitaa bizde Kaan hocaya gidene kadar çok umutsuzduk ama son nefesime kadar diyosun ya işte Kaan hocada aynı şeyleri söylüyo.umudunuzdan vazgeçmeyin.herzaman yanınızda olucam diyo vede çok ilgileniyo.vakit kaybetmeden gidin Kaan hocaya inşallah hepimizin tedavisi olumlu gider...
istiyorumbebegimi07 bende okadar çok okadar çok istedim ki güzel haber vermeyi ama olmadı olmadı.o hastaneden karnım boş döndüm.bende kalan dünya kadar yumurtalarım oldu.onlarda beni öle fena yaptı ki iki büklüm oldum.kasıklarımı tutarak yürüyorum.kendimizi toparlayalım kaan beye gidicez inşallah.
eseslim çok saol canım.bizde kendimizi toparladıktan sonra kaan beye gitmeyi düşünüoruz inşallah.eşime elimden geldiği kadar destek veriyorum.tabiki ilk gün gözyaşlarımı tutmak mümkün olmadı.kabullenilmesi gerçekten çok zordu.ama eşimin ameliyattan çıkınca sedyedeyken gözlerime bir bakışı vardı ki ömrüm boyunca unutmam.o narkozlu haliyle bile kafasını sallayarak çıktımı diye bir bakışı var ya anladımki ozaman dedimki eşim olsun sağlığımız yerinde olsun yeter dedim.rabbim büyük inşallah tedavilerimizden olumlu sonuç alırız.rabbim büyük birgün hepimiz anne baba olacağız inşşallah.
merhaba kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?