Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım neden sildireyimki ben sana kesinlikle kötü kelime kullanmadım sadece çok dikkatimi çekti hiç bir kimseyle halini derdini hiç bişey paylaşmıyorsun sadece ilk girdiğin günden beri m-süre diyorsun onun için girdiğini algılamaya başladım ilk girdiğin ğünü çok iyi hatırlıyorum m- süreyi söyledin ilk mesajda o formun lingini verdin diye kapsama alanı dışına alındın heralde geri affa ugradın cezan bittikten sonrada buraya ilk girişin m-süre hakkındaydı m-süreden başka hiç birşe yorum yapmayışı beni merak ettirdi o frmda ümüt22 den başkası yok fayda gördük diyen o da sadece senin gibi aynı m-süre diyor herkeze özelden mesaj yazın size temin edeyim falan filan diye yaglandırıp ballandırıyor senin konuşmalarınla onunkini çok benzetiyorum sende özele mesaj yazın filan diyorsun hata aynı kişi oldugunu falan bile düşündüm tamam çok iyi bir ilaç olabilir ama daha faydasını görüp görmediğin bir ilacı çok fazla met ediyorsun inşallaahh gene diyorum faydasını görürsünüz inan kendim kadar isterim ben bilirim evlatsızlıgın acısını herkezden fazla rabbim kimseye bu cezayı vermesin benim eşimde cym plusu kullandı ama kimseye ondada neler söylüyorlar kullanıcı yorumlarında ben kimseye sonucu almadan övmedim pekte faydası olmadı zaten her söylenenler herkeze aynı olmuyor birisine iyi gelen ilaç birisine yaramıyor herkezin bünyesi farklı azo sebebi farklı hormanları farklı ben ondan dedim fazla bel baglama diye burda eski üyelerden -zaman- diye üye var oda dedi onuda kullandık hiç bişeye yaramadı diye yani bu ilaç o kadarda mücize bi ilaç degil keşke olsaydıda burda hepimiz biran önce anne olsaydık ..

kadercim çok üzüldüm canımallah yardımcımız olsun hepimizin bu süreç zor bir süreç fakat nefes aldıkça umut vardır nerden ne çıkacağı belli olmaz madem her hastalığın şifası var bunun da vardır elbet.inşallah hepimize o güzel duyguyu yaşatır Allah'ım.

dokjTE=demmi;20278430]zcu memnun musun süleyman beyden ve merkezden. raporun çok faydası oldumu ne tuttu maliyetler.
Hamile haberlerini bekliyoruz dualarla...[/QUOTE]

evet canm.süleyman beyde ilk muayenemi oldum.süleyman bey izine ayrıldı.iki keredir yumurta takibini ulun bey yapıyor pazartesi süleyman bey gelecek onunla devam edeceğiz.ilaçlarım dokuzyüz küsür tuttu.merkezede ikibin ödeyeceğiz.doktor muayene paraları hariç.eşimde menide bir iki sperm görülüyor.yumurta toplama gününe kadar eşim üç günde bir sprm testi oluyor.donduruyorlar spermler sağlıklı görülürse bunlarla deneyeceğiz.olmassa eşim tese olacak ne olur duanızı eksik etmeyin.ALLAHA emanet olun.

iyi haberlrini bekliyoruz canım.Allah yardımcın olsun.

inşallah sen bize güzel haberler vereceksin canım.dualarım seninle.

dokjTE=demmi;20278430]zcu memnun musun süleyman beyden ve merkezden. raporun çok faydası oldumu ne tuttu maliyetler.
Hamile haberlerini bekliyoruz dualarla...

evet canm.süleyman beyde ilk muayenemi oldum.süleyman bey izine ayrıldı.iki keredir yumurta takibini ulun bey yapıyor pazartesi süleyman bey gelecek onunla devam edeceğiz.ilaçlarım dokuzyüz küsür tuttu.merkezede ikibin ödeyeceğiz.doktor muayene paraları hariç.eşimde menide bir iki sperm görülüyor.yumurta toplama gününe kadar eşim üç günde bir sprm testi oluyor.donduruyorlar spermler sağlıklı görülürse bunlarla deneyeceğiz.olmassa eşim tese olacak ne olur duanızı eksik etmeyin.ALLAHA emanet olun.[/QUOTE]

inşallah zcu teseye gerek kalmadan olur hem acısından hem parasından kurtulursunuz iinşallah ahlah emeklerinizi boşa çıkarmasın o evinde kaldıgınız evdeki kız çocugundan iki tane olsun canım iyi haberlerini bekliyoruz allah yardımcınız olsun..

ben bu foruma o ilacın umuduyla sizlerle paylaşmak için girmiştim.ya sadece çok umutlanmıştım. çok umutlandığım için tavsiye etmiştim. ama bütüm umudum gitti, siz böyle dedikten sonra... hatta bursa da yaşayan varsa adresimi vericem konu başlığı olarak adresimi yazıcam , bu forumda bursa da oturup adresime yakın olan varsa davet edicem. nasıl biri olduğumu sizede anlatırlar.. tamam bu konuyu asla bi daha açmıyorum.ben forma yeni geldiğimde durumunuz ne aşamada diye soran olmadı.. bir ilgi görmedim. ama gerçekten morale ihtiyacım var. sinir bozucu şeylere değil.

canım herşey gönlünce olsun dilerim allahtan o ilacın faydasını görürsünüz görürsünkü inşallah bizlerde umut olursun ilgi görmediysen kimsenin suçu degil siz hep m-süre diye giriyorsun m-süreyi kulnan varmı almak isteyen varmı diye başka hiç bişey yazmıyorsun belki hiç bir amacın yok ama iyi biriside olabilirsin ben zaten kötü bisine benziyorsun demedim sadece senin o frmdali kişiye benzettim ticeret amaçlı genede sen bilirsin m-süre hakkında yorumuna devam edebilirsin benim için no promlem ama ben gene sana aşırı bel baglama derim hayal kırıklıgına ugrarsan daha çok üzülürsün biz cym plusu kullanırken eşimle ben çok umutlanmıştık gitti test yaptırdı gene hüsran gene hüsran diyerek geldi çıksaydı bir ilaçta fayda etseydi şaşardım zaten dedi bitane ölü var dediler dedi bende ee oda bişey öncekilerde oda yoktu ya dedim o bile geri bize morel verdi insan bişeye çok güvenirse güvendiği daglra kar yagdımı çok yıkılır genede herşey gönlünce istediğin gibi olsun herkezin allah yar ve yardımcısı olsun..

İnan canım çok üzüldün ne denirki bu durumda ama kader GÜN DOĞMADAN NELER DOĞAR...........bunu sakın unutma ve hiçbir zaman mücadeleyi bırakma
Rabbim ol dedikten sonra olmiycak hiçbirşey yoktur.Bende yaşadım aynılarını diyeceksin ki demek kolay hayır asla ama hayt devam ediyor....
canım geçmiş olsun Allah sabır versin

Cnım ben bursada oturuyorum.Bu kadar sinirlenme arkadaşta haklı hatta inan ben bile düşündüm aynısını.Yanlış anlaşılma olmuş geçmiş olsun bu arada

eseslim canım merhaba yanlış hatırlamıyorsam bugün tahlil vericektiniz değilmi sonuç bellimi.hadi bakalım iyi sonuçlar bekliyoruz

kızlar çok üzgünüm..bişeyler yazmak istiyorum ama ne yazacaımı bilmiyorum..bilmemekten ziyade aslında kafamı toparlayamıyorum.sanki biri kafama odunla vurmuş da beynim uyuşmuş gibi...ya da uykudan uyanıyormuşum gibi....ya da günlerce uyumamış gibi...anlayacağınız ya da'lar uzar gider.
keyfim yok...enerjim yok...sadece biraz umut tutuyorum avuçlarımda...ama gidiverecek gibi akıp...ya da çok sıkıvecekmişim gibi...umut güzel şey değil mi?kaybolup gitmese hiç...kırılmasa....biz de alıp yapıştırmaya çalışmasak her defasında...daha da çoğalsa keşke.....
kötü rüyalar görürsün ve uyanırsın..iyiki rüyaymış dersin ya ben de diyorum ki keşke rüya olsaydı bunlar..ve uyansaydık pırıl pırıl bir güne.
ama belki rüya gibi maziye gömülür bunlar zamanla...kimbilir......
kimse bilemez,
yani şimdilik...
sözün bittiği yerdeyim.
acizliğimi bir kez daha anladım Rabbim sana sığınıyorum!!!
BİZİ UMUTSUZ BIRAKMA....

AMİNNN umudumuzun bittiği an hayatın bittiği andır inşallah canım koydugun fotaraftaki gibi bir gün kendi karnını gerçekten tutar bebegini seversin allah büyük belkide begi degil bebekleri seversin yani ikiz filan olur .

canım öncelilkle ilgin için çok tşk. ederim. bursa nın neresinde oturuyorsunuz. ben kestel de ya siz nerede oturuyorsunuz.

inşallah canım:Allah hepimize yaşatsın o güzelliği.Senin de güzel kalbine göre versin

eseslim canım merhaba yanlış hatırlamıyorsam bugün tahlil vericektiniz değilmi sonuç bellimi.hadi bakalım iyi sonuçlar bekliyoruz

Canım benim çok teşekkür ederim ilgin için unutmamışsın beni :) vermedik malesef özel labaratuvarda veriyorduk oda çok pahalı bizde özel hastanede verelim dedik ama testosteron hormonunun belli saatleri varmış doğru çıkması için sabah 9-10 arası vermemiz gerekiyormuş yani yarına kaldı.tabi özel hastanede olunca sonuçlar 1 haftayı bulacak çıkması çok uzun beklemeside çok zor olacak ama yapacak bişey yok malesef. Özel labaratuvarlarda baya bi pahalı her ay gerecek bizi.savredicez biraz daha

şu an tedavidemisiniz canım benim.beni mazur gör ama hatırlayamadım ne aşamada olduğunuzu:44:

şu an tedavidemisiniz canım benim.beni mazur gör ama hatırlayamadım ne aşamada olduğunuzu:44:

Evet canım tedavideyiz Hormonlarımızı düzenliyorz. Her ay hormon testi vereceğiz. İlk ay testimizi verecektik bugün ama sabahtan vermemiz gerekiyormuş.onun için yarın vericez.bizim ilk tesemizde sperm çıkmadı. Kaan hocada tedavimiz devam ediyor şuan. Hakkımızda hayırlısı inşallah.bende sana yazacaktım senin yazdığını gördüm :) moralin bozul anladığım kadarıyla. dönem dönem benimde oluyor. bunalıyorum herşey ters gidiyor filan moralim alt üst oluyor. Ama sonra tekrar kendime geliyorum :) Sana tavsiyem seni sıkan şeylerle hiç ilgilenme farklı şeyler yapmaya çalış iyi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…