canim senin dedigin gibi bir gun sonra cevap geldi.ilk testisleri uyaralim demis.yarim klomen proxed plus ve m sure kullansin sonra eylulde tahlilinizi yapin gelin goruselim yazmis.emre beyde bize proxeed plus yazmis.
bizde insallah proxeed plus ve mustafa eraslanin onerdigi panaxi kullanicaz.persembe gunu adetim basladi bu ay basliyamicam tedaviye hayirlisiyla bir ay sonra baslariz.esim avrupaya geri gidecek calismaya ben turkiyede beklicem.allah yardimcimiz olsun sperm cikti ya buna sukur.eskisehirde ve ankarada tip hastanelerinde azosperm dediler.sukur olsunki sperm cikti esim dun agzindan kacirdi ben tese filan olmazdim dedi.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...
Mrh Yeşilyaylada oturuyorumcanım öncelilkle ilgin için çok tşk. ederim. bursa nın neresinde oturuyorsunuz. ben kestel de ya siz nerede oturuyorsunuz.
Canım çok şaşırdım valla böyle şey mi olur ...Eşin nasıl öğrenmiş canım Kaan hocanın ameliyata girmediğini ....Peki szi ordayken Kaan hoca ordamıydı yani onuCanim esimin ameliyatini kaan hoca yapmamis baskasi girmis bende duyunca sok olduk kaan hocayla gorusmusduk kendisi girecekdi ama o gun isi varmis guya esime oyle soylemisler o gun esimle birlikte birisi daha oldu ondada cikmadi belki kaan hoca baska birisini yapmisdir ameliyat
Merhaba canım Teseden sonra sadece araba kullanılmasın diyolar. yolculukta bi sakıncası olmaz sanırım ama yinede dr sorun bence belki yatması gerekir oturamayabilrse canı acır sadece. Kromozom testi biizm de normaldi ama sperm çıkacağı anlamına gelmiyormuş sadece genlere bakıyorlar genlerde birşey yok anlamına geliyor. Allah işinizi rast getirsin inşallah canım.
canim peki sizin hormanlar nasildi yuksekmiydi yoksa dusukmuydu benim esimde testestron cok dusuk lh hormonu galiba cok onemliymis sanirim burdan okudugum kadariyla birde fsh galba en onemlisi bu hormanlar degilmi?kizlae bu durumdaki erkeklerden sperm cikiyormu ? bize moskivada doktor onermedigi icin biz turkiyeye gelicez microteseyee bize doktor dedi ki cikmaz falan bilmiyorum ki cok aciz durumdayim
dualarımız seninla canım...Herkese yeniden merhabatatilimiz dün sona erdi.epeydir takip edemedim ne olup bittiğini, ancak birkaç sayfaya bakabildim.sanırım pek güzel haber yok.tedavisi olumsuz geçen arkadaşlar inanın çok üzüldüm ama Allahtan ümit kesilmez yeter ki o istesin herşey bahane olur.dua etmekten vazgeçmeyin.diğer tedavide arkadaşlar Allah yar ve yardımcınız olsun inş.şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim hepimizin yüzünü güldürsün,hasret bırakmasın.dualarım sizlerle.sizde dua etmeyi unutmayın olur mu
Merhaba arkadaşlar bende sizlerdenim
2 yıl önce eşime tese yapıldı fakat sperm bulanamadı şimdi umut tüp bebek merkezinin kapısını çaldık emre bey için
Herkese yeniden merhabatatilimiz dün sona erdi.epeydir takip edemedim ne olup bittiğini, ancak birkaç sayfaya bakabildim.sanırım pek güzel haber yok.tedavisi olumsuz geçen arkadaşlar inanın çok üzüldüm ama Allahtan ümit kesilmez yeter ki o istesin herşey bahane olur.dua etmekten vazgeçmeyin.diğer tedavide arkadaşlar Allah yar ve yardımcınız olsun inş.şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim hepimizin yüzünü güldürsün,hasret bırakmasın.dualarım sizlerle.sizde dua etmeyi unutmayın olur mu
2 yıl önce eşime tese yapıldı fakat sperm bulanamadı şimdi umut tüp bebek merkezinin kapısını çaldık emre bey için
canim peki sizin hormanlar nasildi yuksekmiydi yoksa dusukmuydu benim esimde testestron cok dusuk lh hormonu galiba cok onemliymis sanirim burdan okudugum kadariyla birde fsh galba en onemlisi bu hormanlar degilmi?kizlae bu durumdaki erkeklerden sperm cikiyormu ? bize moskivada doktor onermedigi icin biz turkiyeye gelicez microteseyee bize doktor dedi ki cikmaz falan bilmiyorum ki cok aciz durumdayim
Arkadaşlar merhaba
Hormon sonuçlarımız çıktı.
LH 9.3
E2 29.88
FSH 14.79 Testestoron salı günü çıkacakmış Fsh düşmüş önceki 25,3 dü. Kaan hocaya sonuçları göndermedim daha salı gününü bekleyeceğim hepsini birlikte göndereceğim. aslında şimdilik bunları göndermek istedim ama eşim acele etme dedi hepsini birlikte göndeririz dedi. ama ben meraktan çatlayacam ne diyecek acaba Kaan hoca. Tedaviye aynı şekildemi devam edecez acaba değişecekmi bilmiyorum valla. Ama bekleyeceğiz yapacak birşey yok
Canim esimin ameliyatini kaan hoca yapmamis baskasi girmis bende duyunca sok olduk kaan hocayla gorusmusduk kendisi girecekdi ama o gun isi varmis guya esime oyle soylemisler o gun esimle birlikte birisi daha oldu ondada cikmadi belki kaan hoca baska birisini yapmisdir ameliyat
Kizlar hepinize tek tek tesekkur ediyorum allah razi olsun hepinizden kusura bakmayin devamli takip edemiyorum sizleri arada firsat buldukca telefondan girebiliyorum.aklim hep sizlerde tedavideki arkadaslara rabbim kolaylik versin insallah her sey istedikleri gibi olurda yavrularina kavusurlar...gamzecigim basin sagolsun canim cok uzuldum allah rahmet eylesin babacigina rabbim sabir versin sizlere. kusuruma bakma canim gec oldu biraz..
hep canım sizin neydi azo sebebiniz belki söylemişsindirde ben unutmuşumdur benim bildiğim kadarıyla fsh nin yüksekli spermin yapılmasını etkiliyormuş testesteronda nomal seviyede olması daha iyi ama herzaman hormonlar tek başına bir fikir degil hormonları çok düzgün olupta azo olanda var ay ne bileyim nedir bu hormonladan çektiğimiz benim eşiminde fsh biraz yüksek lh yüksek fsh 23 ıh 16 çıkmıştı 4 ay önce ama eses sebeb bu degil tessisler geç indirildiği içiz azo tabi hormonlarda galiba bu yüzde etkileniyor yani hepsi birbirine baglantılı hormonların düzelmiş olmasıda spermlerin çıkacagı anlama gelmiyormuş birara demmi arkadaş söylemişti.:26:
kader senin şansızlıgın olmuş kaan hocanın oğün işi oluşu keşke gire bilseydi belki sonuçta degişirdi nekadar olsa bu işin uzmanı yanınızdaki başkasınında çıkmayışı yani iki kişininde bulunmayışı acaba acemi birisimiydi ne bileyim offff insan hepsini düşünüyor ..
arkadaşlar merhaba ankalife mail atmıştım buldukları kök hücre yönteminin hangi hstalarda başarı sağlayacağını sormuştum cevap yollamışlar kök hücreyi bekleyen arkadaşlarımız vardır diye sizede aktarayım dedim bize çok umut oldu cevap:Sayin hastamiz,
yontem sertoly cell only hastalrında uygulanacak bir yontem. Kullanmis oldugumuz kok hucreler kisinini kendisinden (yag hucresi) aliniyor ve testislerine enjekte ediliyor. Burada sperm ureten kok hucreye donusturup daha sonrada sperm uretimi basliyor. bu asamalari hayvasnlar uzerinde kanıtlaidk. Kanitledigimiz hayvanlar insanlar ile cok benzertlik gosterdigi icin insan calismasi icin umutlarimiz cok artti. İnsan calismasi icinde bakanlik onayini bekliyoruz. Yapilir yapilmaz calismaya basliyacaghiz.
Saglikli gunler dilegi ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?