Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

darısı başımıza nur ya inşallah bizde de çıkış olur kuzum....hayırlı olsun tedaviniz inşallah

canım öncelilkle ilgin için çok tşk. ederim. bursa nın neresinde oturuyorsunuz. ben kestel de ya siz nerede oturuyorsunuz.
Mrh Yeşilyaylada oturuyorum
Canım çok şaşırdım valla böyle şey mi olur ...Eşin nasıl öğrenmiş canım Kaan hocanın ameliyata girmediğini ....Peki szi ordayken Kaan hoca ordamıydı yani onu
hastaneye girerken gördünüzmü?

canim peki sizin hormanlar nasildi yuksekmiydi yoksa dusukmuydu benim esimde testestron cok dusuk lh hormonu galiba cok onemliymis sanirim burdan okudugum kadariyla birde fsh galba en onemlisi bu hormanlar degilmi?kizlae bu durumdaki erkeklerden sperm cikiyormu ? bize moskivada doktor onermedigi icin biz turkiyeye gelicez microteseyee bize doktor dedi ki cikmaz falan bilmiyorum ki cok aciz durumdayim

Canım benim eşimin Fsh yüksek testosteronu düşük ama fsh aşırı yüksek değil sonucunu bekliyoruz tahlil yaptırdık. belki işte hormonlar düzelirse sperm çıkışı olabilir diye hormonları düzenliyorlar yani bizim öyle en azından. ama tek başına etken değil tabiki sadece hormıonları düzenlemek sperm çıkmasını sağlamıyor bildiğim kadarıyla ama kişiye görede değişiyordur tabiki sorunun sebebine bağlı olabilir.

Herkese yeniden merhabatatilimiz dün sona erdi.epeydir takip edemedim ne olup bittiğini, ancak birkaç sayfaya bakabildim.sanırım pek güzel haber yok.tedavisi olumsuz geçen arkadaşlar inanın çok üzüldüm ama Allahtan ümit kesilmez yeter ki o istesin herşey bahane olur.dua etmekten vazgeçmeyin.diğer tedavide arkadaşlar Allah yar ve yardımcınız olsun inş.şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim hepimizin yüzünü güldürsün,hasret bırakmasın.dualarım sizlerle.sizde dua etmeyi unutmayın olur mu

dualarımız seninla canım...
Merhaba arkadaşlar bende sizlerdenim

2 yıl önce eşime tese yapıldı fakat sperm bulanamadı şimdi umut tüp bebek merkezinin kapısını çaldık emre bey için

hoşgeldin glyan inşallah tedaviniz hayırlı olur.sizin azo sebebi nedir biliyor musunuz bi de daha önceki doktorunuz kimdi canım?

dualarımız seninle trublet inşallah bebeginle iyisindir evett yaa bu hafta üzücü geçti inşallah tedavisi devam eden arkadaşlardan iyi haberler gelir..

2 yıl önce eşime tese yapıldı fakat sperm bulanamadı şimdi umut tüp bebek merkezinin kapısını çaldık emre bey için

slm glyan hoş geldin eşine nerde yapılmıştı iki yıl önce tese kaç yıllık evlisin ve kaç yaşındasın azo sebebiniz ney bellimi inşallah bu sefer bulunur spermleriniz ilaç tedavisi filan yapıldımı canım.

Arkadaşlar merhaba
Hormon sonuçlarımız çıktı.
LH 9.3
E2 29.88
FSH 14.79 Testestoron salı günü çıkacakmış Fsh düşmüş önceki 25,3 dü. Kaan hocaya sonuçları göndermedim daha salı gününü bekleyeceğim hepsini birlikte göndereceğim. aslında şimdilik bunları göndermek istedim ama eşim acele etme dedi hepsini birlikte göndeririz dedi. ama ben meraktan çatlayacam ne diyecek acaba Kaan hoca. Tedaviye aynı şekildemi devam edecez acaba değişecekmi bilmiyorum valla. Ama bekleyeceğiz yapacak birşey yok

hep canım sizin neydi azo sebebiniz belki söylemişsindirde ben unutmuşumdur benim bildiğim kadarıyla fsh nin yüksekli spermin yapılmasını etkiliyormuş testesteronda nomal seviyede olması daha iyi ama herzaman hormonlar tek başına bir fikir degil hormonları çok düzgün olupta azo olanda var ay ne bileyim nedir bu hormonladan çektiğimiz benim eşiminde fsh biraz yüksek lh yüksek fsh 23 ıh 16 çıkmıştı 4 ay önce ama eses sebeb bu degil tessisler geç indirildiği içiz azo tabi hormonlarda galiba bu yüzde etkileniyor yani hepsi birbirine baglantılı hormonların düzelmiş olmasıda spermlerin çıkacagı anlama gelmiyormuş birara demmi arkadaş söylemişti.:26:

iyi ğözün aydın eseslim baya normal görünüyor fsh lh e2 neymiş onu yeni gördüm benimkide bu pazartesi yaptıracak hormon testi kaan hoca istedi meil attık cevap olarak hiç endişe etmeyin tedaviniz için elimden geleni yapıcam dedi yeni hormonlara baktırıp yollayın ona göre tedaviye başlayalım dedi allah razı olsun bu doktordan ilgilenmese ilgilenmez bize e2 diye bişey yazmamış fsh lh testesterona baktırın dedi bu e2 yede baktırsak gitmişken bide bu testesteron sizin hepsi aynı bakılıp kagıda yazılmıyormu eşim devlet hastanesine gitti yaptırdıydı en son fsh lh testesteron alt alta hepsi yazıyordu sonocu sabah verdiydi kanı öglen sonrası aldıydı sonucu sizin orda daha farklı heralde bu işler.

canim niye boyle birsey yapmis kaan hoca anlamadim...giremeyecegini ameliyata onceden size soylemedimi
üzüldüm gercekten....bize giremeye bilirim demisti ama sonra girdi ameliyata

kader senin şansızlıgın olmuş kaan hocanın oğün işi oluşu keşke gire bilseydi belki sonuçta degişirdi nekadar olsa bu işin uzmanı yanınızdaki başkasınında çıkmayışı yani iki kişininde bulunmayışı acaba acemi birisimiydi ne bileyim offff insan hepsini düşünüyor ..

canim bize azonun sebebini soylemediler burda benim esimin meni miktarida az burda doktor bakti hicbirsey onermedi fakat testisleri normal doktorun dedigi testislerin normal olmasi sperim uretiyor anlamina gelmiyor arkadasim nediyim napiyim bilmiyorum ki bizde moskivadan emre beye gelicez insallah sizlerin sayesinde tanimis oldum ama kaan beylede gorusmek isterdim acikcasiii sizde tel nosu varmi?allah hepimize evlat nasib etsin insallahh eslerimize sifa versin yuce rabim hergun her dakka duva ediyorum inanin buna

canim babanizin rahmete getigini simdi gorunce anladim allah rahmet etsin mekani cenet oolsun allah topragi kadar size omur versin basiniz sag olsun insallah uzuldugun kadarda rabim seni evlatla sevindirsinnn

arkadaşlar merhaba ankalife mail atmıştım buldukları kök hücre yönteminin hangi hstalarda başarı sağlayacağını sormuştum cevap yollamışlar kök hücreyi bekleyen arkadaşlarımız vardır diye sizede aktarayım dedim bize çok umut oldu cevap:Sayin hastamiz,

yontem sertoly cell only hastalrında uygulanacak bir yontem. Kullanmis oldugumuz kok hucreler kisinini kendisinden (yag hucresi) aliniyor ve testislerine enjekte ediliyor. Burada sperm ureten kok hucreye donusturup daha sonrada sperm uretimi basliyor. bu asamalari hayvasnlar uzerinde kanıtlaidk. Kanitledigimiz hayvanlar insanlar ile cok benzertlik gosterdigi icin insan calismasi icin umutlarimiz cok artti. İnsan calismasi icinde bakanlik onayini bekliyoruz. Yapilir yapilmaz calismaya basliyacaghiz.

Saglikli gunler dilegi ile.

insallah en kisa zamanda bakanlik onay verirde biranonce uygulanir insallahh paylasdigin icin tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…