- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
kızlar herkese selam.ben umut tüp bebekte emriyo transferi yapıldı bana dualarınızı bekliyom.hepinizden ALLAH razı olsun.ALLAH SİZİNDE DUALARINI KABUL ETSİN.
dualarımız seninla canım...
sağol canım
hoşgeldin glyan inşallah tedaviniz hayırlı olur.sizin azo sebebi nedir biliyor musunuz bi de daha önceki doktorunuz kimdi canım?
slm glyan hoş geldin eşine nerde yapılmıştı iki yıl önce tese kaç yıllık evlisin ve kaç yaşındasın azo sebebiniz ney bellimi inşallah bu sefer bulunur spermleriniz ilaç tedavisi filan yapıldımı canım.
Hoşgeldin canım.Azosperm sebebiniz bellimi. daha önceki tesede Pataoloji sonucunda ne çıktı? Allah yardımcın olsun
kızlar herkese selam.ben umut tüp bebekte emriyo transferi yapıldı bana dualarınızı bekliyom.hepinizden ALLAH razı olsun.ALLAH SİZİNDE DUALARINI KABUL ETSİN.
bize önerdi ama hala almadık cok kararsız kaldıkm sure yı kaan hoca önerdımı kızlar...merak ettım
aranıza yeni katıldım umarım dertlerimiz paylaştıkça azalır
bende hafta önce eşimin azospermi olduğunu öğrendim 1 yıllık evliyiz çocuk istiyordum rutin kontrollerde çıktı yerdemi göktemiyim belli dğeil
ben zaten miyom larla boğuşuyorken eşimde sorun çıkması yıktı beni henüz kimseyle paylaşamadım ailemle bile
bu gün 2 kez test yaptırdık sonucu bekliyoruz ama ben umutlu değilim
korkuyorum ne yapacağımı bilemez haldeyim
bende hafta önce eşimin azospermi olduğunu öğrendim 1 yıllık evliyiz çocuk istiyordum rutin kontrollerde çıktı yerdemi göktemiyim belli dğeil
ben zaten miyom larla boğuşuyorken eşimde sorun çıkması yıktı beni henüz kimseyle paylaşamadım ailemle bile
kızlar herkese hayırlı gunler.MELISELA BLUEAVCI CERVAN VCK TROBLED canlarım allah razı olsun saolun kardeslerım ınsaalah olumlu guzel habermı verırıım sıze..BLUE AVCI TROUBLAED hamılelerın duası kabul olurmus ınsaalah bana ozel dua gonderır mısınız canlarım..allah razı olsun...TROUBLED CANIM sen bana umut oldun kızlar ne kadar cok genetık problem lı olan varmıs SELMA CAN VE DIGER ARKADASLARIM genetık ılletınden ınsaaalh hepımız en kısa zmanda guzel haberlerle kurtuluruz...
merhaba ben yeni uyeyim aynı dert bizdeded var azospermi 7 aydır gundemde bu konu artık oylesine bunaldıkki cuma gunu eşim mikroteseye gırıyor cıkarsa dondurcaz 2 gun nasıl gececek cok korkuyorum psikolojim berbat arkadaşlar
hoşgeldin canım.umarım en kısa zamanda güzel sonuçlar alıp aramızdan ayrılırsın.stres yapma desemde biliyorum elinde değil yapacaksın.umudunu hiç kaybetme unutma sana çok iş düşüyo eşine destek olmaya çalış asla pes etme. ?çok geçmiş olsun.aranıza yeni katıldım umarım dertlerimiz paylaştıkça azalır
hoşgeldin canım.umarım en kısa zamanda güzel sonuçlar alıp aramızdan ayrılırsın.stres yapma desemde biliyorum elinde değil yapacaksın.umudunu hiç kaybetme unutma sana çok iş düşüyo eşine destek olmaya çalış asla pes etme. ?çok geçmiş olsun.aranıza yeni katıldım umarım dertlerimiz paylaştıkça azalır
aslında tedaviye birlikte baslayacaktık ne oldugunu bılmediğim için ilk eşim amelyat olcak durua gore bakacaz zaten olup olmaycagını dusunmek delirtiyor ınsanı ya cıkmassa dıyorum nasıl teselli ederim kendimi bide guvenilir bir merkezde yaptırıyorum birincisi cıkmamıstır iyi bir merkeze gideyim deme imkanım yok nasıl bir stres oyalayamıyorum kendimi
aslında tedaviye birlikte baslayacaktık ne oldugunu bılmediğim için ilk eşim amelyat olcak durua gore bakacaz zaten olup olmaycagını dusunmek delirtiyor ınsanı ya cıkmassa dıyorum nasıl teselli ederim kendimi bide guvenilir bir merkezde yaptırıyorum birincisi cıkmamıstır iyi bir merkeze gideyim deme imkanım yok nasıl bir stres oyalayamıyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?