Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Son düzenleme:
dualarımız seninla canım...

sağol canım

hoşgeldin glyan inşallah tedaviniz hayırlı olur.sizin azo sebebi nedir biliyor musunuz bi de daha önceki doktorunuz kimdi canım?

semih bey

30yaşındayım 5 yıllık evliyim sebebi inmemistestis
Hoşgeldin canım.Azosperm sebebiniz bellimi. daha önceki tesede Pataoloji sonucunda ne çıktı? Allah yardımcın olsun

Son düzenleme:
kızlar herkese selam.ben umut tüp bebekte emriyo transferi yapıldı bana dualarınızı bekliyom.hepinizden ALLAH razı olsun.ALLAH SİZİNDE DUALARINI KABUL ETSİN.

canım ben inanıyorum olcağına.allahım inşallah güldürcek yüzünü.çok dikkat et kendine..

aranıza yeni katıldım umarım dertlerimiz paylaştıkça azalır
bende hafta önce eşimin azospermi olduğunu öğrendim 1 yıllık evliyiz çocuk istiyordum rutin kontrollerde çıktı yerdemi göktemiyim belli dğeil
ben zaten miyom larla boğuşuyorken eşimde sorun çıkması yıktı beni henüz kimseyle paylaşamadım ailemle bile
bu gün 2 kez test yaptırdık sonucu bekliyoruz ama ben umutlu değilim
korkuyorum ne yapacağımı bilemez haldeyim

kızlar herkese selam.ben umut tüp bebekte emriyo transferi yapıldı bana dualarınızı bekliyom.hepinizden ALLAH razı olsun.ALLAH SİZİNDE DUALARINI KABUL ETSİN.

Hakkınıza hayırlısı olsun inş canım,12 gün sonra güzel haberlerini bekliyoruz.kaç embriyo yerleştirildi?merak ettim.dualarımızdasın canım.Allah yardımcın olsun..

aramızdan en kısa zamanda ayrılman dileğiyle hoş geldin canım.emin ol azalır,çünkü burda herkes aynı dertten muzdarip.herkes birbirini anlayabiliyor,soruyor,hatta merak ediyor.sen erken bulmuşsun bu siteyi,çok şanslısın.çünkü çok şey öğreniyor insan tecrübelilerle konuşurken.umarım sana da faydası olur.bence ailene söyleme konusunda çok acele etme,erkekler bu konuda çok hassas.hatta ilk zamanlar eşlerinin konuşmasını bile istemiyorlar.2,5 ay sonra 4 yıl olacak evliliğimiz,benim annemler daha 3-4 ay önce öğrendi tüp bebek için tedaviye gittiğimizi,tabi ablam hariç.ama eşimin ailesi ilk günden beri biliyordu görümcem söylediği için aslında onların bilmesi daha iyi oluyor.

İnş en yakın zamanda sen de eşin de şifa bulursunuz canım.ne testi yaptınız bir günde 2 kez?azo sebebiniz neymiş?umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer.Allah yardımcınız olsun..

Son düzenleme:

elbette ki dua ediyorum canım sana da ,melisalaya,zcuya ve diğer bütün arkadaşlara da (özellikle sabah namazında).bluavcı canım rabbim size de hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inş.kaç aylık oldu?ikiz mi?Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Aramıza hoşgeldin canım.Ne testi yaptırdınız 2 test. herşey kesinleştikten sonra ailelere söylemeniz iyi olur. çünkü en yakınlarımız onlar. Zaten başkalarından bişeyler saklamak çok zor. en azından ailelerin bi,lmesinde fayda var bu yüzden bence. doktorunuz kim ?

merhaba ben yeni uyeyim aynı dert bizdeded var azospermi 7 aydır gundemde bu konu artık oylesine bunaldıkki cuma gunu eşim mikroteseye gırıyor cıkarsa dondurcaz 2 gun nasıl gececek cok korkuyorum psikolojim berbat arkadaşlar

hoşgeldin canım umarım sperm çıkar.moralini yüksek tut inşallah olumlu sonuçlar verirsin bizlere.geçmiş olsun.

hoşgeldin canım.umarım en kısa zamanda güzel sonuçlar alıp aramızdan ayrılırsın.stres yapma desemde biliyorum elinde değil yapacaksın.umudunu hiç kaybetme unutma sana çok iş düşüyo eşine destek olmaya çalış asla pes etme. ?çok geçmiş olsun.

aslında tedaviye birlikte baslayacaktık ne oldugunu bılmediğim için ilk eşim amelyat olcak durua gore bakacaz zaten olup olmaycagını dusunmek delirtiyor ınsanı ya cıkmassa dıyorum nasıl teselli ederim kendimi bide guvenilir bir merkezde yaptırıyorum birincisi cıkmamıstır iyi bir merkeze gideyim deme imkanım yok nasıl bir stres oyalayamıyorum kendimi

hoşgeldin canım.umarım en kısa zamanda güzel sonuçlar alıp aramızdan ayrılırsın.stres yapma desemde biliyorum elinde değil yapacaksın.umudunu hiç kaybetme unutma sana çok iş düşüyo eşine destek olmaya çalış asla pes etme. ?çok geçmiş olsun.

aslında tedaviye birlikte baslayacaktık ne oldugunu bılmediğim için ilk eşim amelyat olcak durua gore bakacaz zaten olup olmaycagını dusunmek delirtiyor ınsanı ya cıkmassa dıyorum nasıl teselli ederim kendimi bide guvenilir bir merkezde yaptırıyorum birincisi cıkmamıstır iyi bir merkeze gideyim deme imkanım yok nasıl bir stres oyalayamıyorum kendimi

canım m.tesemi olacak eşin

canım m.tesemi olacak eşin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…