Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar herkese selam.ben umut tüp bebekte emriyo transferi yapıldı bana dualarınızı bekliyom.hepinizden ALLAH razı olsun.ALLAH SİZİNDE DUALARINI KABUL ETSİN.
ayy cok sevindim uzun suredir okumuyodum topigi masaalah cok sevindim canim,hayirli olsun

günaydın cnm hayır hiç bulunmadi spermlerin olmaması sadece germ ve sertolinin olmaması değil bir çok nedeni var bizim y delasyonunda problem kaan hocada 2 yıl tedavi olduk cok şükür normal çıkış oldu . canım hormonlarımız teseden önceside sonrasıda hep normal sınırlardaydı fsh6veya7 çıkıyordu ama kaan hoca bunu 11,12 çikarmak istiyor birtürlü çıkmıyor. dilerim allahtan hiç kimseyi evletsız birakmasın SİZİN PROBLEM NEYDİ

kızlar herkese hayırlıs sabahlar,,rabbım tedavıde olanlara hayuırlı guzel sonuclar almayı nasıp etsın ınsaalh bana da.....benım de sanırım haftaya tarnsferım olacak..yarın tekrar gdyrz dr aaaaaa

kızlar merhaba, yarın transferim oluyor, dualarınızı bekliyorum, umarım hayırlı haberlerle dönerim..Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın..sizde dualarımda olacaksınız inşAllah..Allah'a emanet olun..
işallah herşey gönlünce olur....Müjdeli haber verirsin bize
Bugün tedaviye başladım arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin

tedavin hayırlı olsun

Herkese hayırlı sabahlartopikte bayağı hareketlilik var,herkes tedaviye başlamış,rabbim hiçbirinizin emeklerini boşa çıkarmasın.hepiniz hamiş haberleriyle dönün inş.sonrada bu topiği azolu hamişler topiği yapalım:81::81::81:.kızlar tedavileriniz su gibi akıp geçsin inş,rabbim kapısından eli boş çevirmesin inş.dualarımdasınız..

siz de mi genetik test sonucu bekliyorsunuz canım..bizde de bu tarz durumlar oldu.kaan hoca bize iki tane ilaç vermişti.eşim onları kullanınca tinitus vardı eşimde ama geçmişti o tekrar nüksetti ilaçları bırakmak zorunda kaldık.mide sıkıntılarımız başladı.sürekli yorgundu eşim.onu bunu kullanmaktan onların vücudu da artık kaldırmıyor.onların sağlıklı olması daha önemli onlar hastalanacaksa ne anladık bu tedavilerden de mi ama...
canim seni merak etmistim epeydir yazmiyodun.emre bey esinden spermiogram istemedimi?insallah sende guzel haberler verirsin bize.rabbim yuzune gulsun Insallah dualarimdasin.
sağol canım benim..internette sorun olmuştu giremedim.hoş iyi de oldu..çünkü çok üzgündüm internet olsa garanti girer üzücü şeyler yazar sizi de üzerdimbu ara sürekli hamile haberi alıyoruz eşimin ruh hali değişti.çok kafasına takıyor ya kötü çıkarsa diye.o zaman durmayız gideriz buralardan diyor.biz orda spermiogram yaptırdık canım ama değişen bişey yok.aslında ben çok umutluydum biliyo musun yıkama yapılıyor ya belki çıkar az da olsa diye...salı günü gittik emre beye inanır mısın vcudumdan kan çekiliyordu sanki bembeyazdı yüzüm tek kelime edemedim şaşırdım çünkü..genetik temiz çıkmazsa tese bile yapmayız dedi. ozaman bu sayfa kapanır anlayacağın..Rabbim yardım etsin hepimize.
kızlar bana da uğrasın istiyorum bu mucizeler..

amiiiiiiin

sağol canım benim..internette sorun olmuştu giremedim.hoş iyi de oldu..çünkü çok üzgündüm internet olsa garanti girer üzücü şeyler yazar sizi de üzerdimbu ara sürekli hamile haberi alıyoruz eşimin ruh hali değişti.çok kafasına takıyor ya kötü çıkarsa diye.o zaman durmayız gideriz buralardan diyor.biz orda spermiogram yaptırdık canım ama değişen bişey yok.aslında ben çok umutluydum biliyo musun yıkama yapılıyor ya belki çıkar az da olsa diye...salı günü gittik emre beye inanır mısın vcudumdan kan çekiliyordu sanki bembeyazdı yüzüm tek kelime edemedim şaşırdım çünkü..genetik temiz çıkmazsa tese bile yapmayız dedi. ozaman bu sayfa kapanır anlayacağın..Rabbim yardım etsin hepimize

geçmiş olsun canım rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah benim eşiminde y mikrodelesyon sonucu iyi çıktı şükürler olsun şimdide karyotip analizinin sonucunu bekliyoruz inşallah oda güzel çıkar rabbim hiç birimizi korktuklarımıza uğratmasın inşallah. peki sizin azo sebebi nedir neden genetik kötü çıkarsa tese yapmıyor anlamadım burda genetik sorunu olupta mikrotesede sperm bulunan arkadaşlar oldu neden bu kadar kesin konuştu anlamadım rabbim şifasını versin inşallah

kızalar huhu ben geldim kimse yokmu tedavideki arkadaşlar allah hamile haberleriyle gelmenizi nasip etsin tedavisinden iyi sonuç alamayan arkadaşlar demekki bu yolda ilerleyecek adımlarınız varmış rabbim yokuşun inişini sizlere evlatlarınızla göstersin inşallah. bende bu aralar çok zor sınavlardan geçiyorum ama yinede rabbime tevekkül ediyorum biliyorum birgün bizim içinde güzel günler olacak bu dünyada olmasada öbür dünyada yüzümüz gülecek zaten baki olan orası değilmi?ama yinede iki cihanda yüzümüz gülsün inşallah en yakın zamanda bu zorlukları atlatmak ümidiyle herkese kucak dolusu sevgiler

canım emre beyin söylediği bu.bizim henüz sebeple ilgili bi bilgimiz yok herşey normal görünüyor hormonal bir bozukluk veya yapısal bir sorun yok tıkanıklık yok genetik mi onu öğrenicez bakalım Allah korktuklarımıza uğratmasın hiçbirimizi.bir de benim eşimin anne babası kuzen akraba evliliği yani... inan psikolojimiz normal değil müslüman insanlarız Allaha sığınıyoruz yapacak bişey yok.eşim çok hırpalıyor kendini ilk kez onu böyle gördüm salı gittik emre beye bugün sahurda konuştu çok üzgün..ben ondan çok istiyorum bebek ama onun yanında metanetli durmaya çalışıyorum.genelde ben üzgün olurdum eşim beni teselli ederdi.ama eşim de korkuyor olmaz diye.allah'ım bize yardım etsin hepimize.sizin azo sebei ne canım ne durumdasınız

masalcım okadarda üzülme canım eşinede destek ol ğün dogmadan neler dogar hiç belli olmaz seneye bu zaman seninde buraya hamile haberiyle gelmiyecegin ne belli inşallah rabbim biran önce gönlümüzdekileri gösterir inşallah hepimize kısmet olur burda hamileliğimizi müjdelemek .

sağol canım benim inşallah hepimize Rabbim anneliği taddırır şu mübarek ayda dua edelim bol bol

canım çok geçmiş olsun.bitkiseller mi bukar rahatsızlığa neden olmuş?kullanmayın canım iyi olalım derken daha kötü olucak herşey amannn...

Sağol canım.valla tam bilmiyoruz ama büyük ihtimallerle bitkiseller yaptı eşim bal karışımını filan çok yedi şekerinin oyüzden çıkabileceğini söyledi. bide fsh için aslanpençesi yapıyorduk onuda bıraktık. iyileştireceğiz derken hasta etmenin anlamını yok. Onlar sağlıklı olsunda çocuğumuz sonra olsun ne yapalım Allah veriyor herşeyi vardır bir hayır herşeyde.

ZCU ve MELISELA transferiniz olmus insallah 9 ay sonra bebeklerinizi kucaginiza almak nasip olur
rabbbim yardimciniz olsun...

tedavideki diyer arkadaslar allah yardimciniz olsun hepinizin

LEYLAKcim patoloji raporu ciktimi sizin canim aklima geldi merak ettim

(sağol canım benim..internette sorun olmuştu giremedim.hoş iyi de oldu..çünkü çok üzgündüm internet olsa garanti girer üzücü şeyler yazar sizi de üzerdimbu ara sürekli hamile haberi alıyoruz eşimin ruh hali değişti.çok kafasına takıyor ya kötü çıkarsa diye.o zaman durmayız gideriz buralardan diyor.biz orda spermiogram yaptırdık canım ama değişen bişey yok.aslında ben çok umutluydum biliyo musun yıkama yapılıyor ya belki çıkar az da olsa diye...salı günü gittik emre beye inanır mısın vcudumdan kan çekiliyordu sanki bembeyazdı yüzüm tek kelime edemedim şaşırdım çünkü..genetik temiz çıkmazsa tese bile yapmayız dedi. ozaman bu sayfa kapanır anlayacağın..Rabbim yardım etsin hepimize.)
masalcim canim benim sen yine umutlu ol ben inaniyorum seninde hamile olacagina teselli olsun diye yazmiyorum inan icimden geciyo.rabbim ol desin yeter.genetik temiz cikmayipta tesede sperm bulunanda cok.rabbim hepimizin yuzune gulsun evlat hasretiyle yakmasin kimseyi.amin.dualarimdasin canim benim unutma oldu mu ?

sağol canım benim mutlu ettin beni Allah da seni mutlu etsin...Rabbim hepimize anne olmayı nasip eder inşallah.

ıyı geceler kader arkadaslarım...canlarım su aralar herkesın agzında GENETIK TESTI BOZUK CIKARSA MIKROTESE BILE YAPILMAZ SONUC KOTU OLUR dusuncesı var.kızlar ,VCK bılırysnz bızım genetık testtımız cok cok kotu cıktı emre bey bızede olumsuz konustu bız kaan hocada ılac tedavısı grdk.mıkrotesede sperm bulundu genetıkgı bozuk olsa da bulundu....ıclerınde saglam olma oranı sansı da var ama bız o saglıklı olanın uzuerınden deneme yapmaya calısyrz..yanı umıdını kesmeyın evet sonucumuz olumsuz oldu ama sonucta sperm bulundu ..ben umıtsız olmayın derım bız genetık sonucun en kotusunu aldık ama 2.deneme yı yapyrz rabbım herkesın muradını versn ınsallah

bizim fsh yuksekti bizde 1 yildan fazla tedavideyiz kaan aydosta.su an hormonlar normal araliklarda ama normal yoldan cikis olmaadi ne yazikkii,dualarim hep normal yoldan cikmasi diye ama ....
marta mikrotese olucaz insaallah onda bulunur,cok zor imtihan Rabbim sabir versin ,daha zorlariyla imtihan etmesin ,bizi bu dertten kurtarip ferahlik versin

iyi geceler arkadslar dun bayanlarla oturuyorduk biliyorum birisi hamile ama soylemiyor sakliyor daha yani,iki samimi arkadasi biliyor ,cay iciyoruz habire espiri yapiyolar ,aaa sen cokmu yedin karnin sismis,seni beslememiz lazim malum,hahah utandi uatndi birseymi var?bende tam aralarindayim hicbisey diyemedim,gayet bariz hamile ama oyle espirileri bile kaldiramiyorum gulemiyorum kendimi yabanci hissediyorum,anlamamamzliktan geldim bisey sormadim kendisi desin hamileyim diye hayirli olsun derim ama,cok zor ya cok bunaldim Rabbim isteyen herkese hayirli evlatlar versin kucagimizi bos boynumuzu bukuk birakmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…