Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cok gecmis olsun insaalah rabbim o genis eczanesinden sifanizi verir,ben izmiri bilmem ama ankarda kaan aydost var iatanbulda emre bakircioglu.bu konuda ikiside uzmanlar

ne ise yaradigini bilmiyorum bizde hic sperm yoktu,tesede bulunmamisti yani

lamyay canım nebido iğnesini size kaan hoca mı verdi tam olarak neye yarıyor..hiç sperm yoksa yapımını mı destekliyor acaba...
ben de mail attım eğer tıkanıklık yoksa iğneye başlayalım önce muayeneye gelin demiş...onun için sordum o iğne bu iğnemi diye

teşekkür ederim canım güzel dileklerin için inş hepimiz o mutluluğu tadarız... evet sebebi belli öncesinde sperm sayımında bi sorun çıkmamıştı 2. tedaviden sonra azosperm çıktı inş tedavi olumlu sonuç verir... aileme gelince öyle bi kin varki anlamak mümkün değil ben bi bebeğim olsun diye deliriyorum onlar beni mutsuz etmek için elinden geleni yapıyorlar eskiden çok üzülüyordum ama artık ailem için üzmeyeceğim kendimi... 3,5 senedir evliyim asla kabul etmediler evliliğimi ilk defa cesaret edip geçen yaz gittim eve annem kardeşlerim dayanamadılar ama sadece beni kabul ediyorlar eşimi hala istemiyorlar babam hiç konuşmadı bu 1 senede geçen yaz yarıyıl tatili ve bu yaz olmak üzere 3 kere eve gittim üçündede burnumdan getirdiler boşan boşan diye... allahtan bu durumu bilmiyorlar onca tedavi atlattık şimdilik düşünmüyoruz bebeği falan dedim onların diline düşürmemek için eşimi... ama bu durum onlar için hala bi umut oldu bu yaz ipler tekrar koptu bana çocuğun olmadan boşan başka erkek mi yok diyor annem ben de allahın izniyle oda olacak dedim resmen beddua ediyor bebeğimiz olmasın diye... annelik bu değil bence sırf kendi istediği olmadığı için evladını mutsuz etmek doğru değil... onun için onlarla barışmaya bi vesile olur mu bilmiyorum ama inş bebeğimiz dünyaya gelecek ve hepimizin hayatı renklenecek tüm dualarım bunun için inş hepimizin güzel haberlerini en kısa zamanda alırız...

cok gecmis olsun insaalah rabbim o genis eczanesinden sifanizi verir,ben izmiri bilmem ama ankarda kaan aydost var iatanbulda emre bakircioglu.bu konuda ikiside uzmanlar

saol arkadaşım arkadaşlarda bilgilendirdiler saolsunlar sanırım bu konuda en iyi doktorlar bu iki doktor bizde inş bayram sonu kaan aydosa gitmeyi düşünüyorum inş hayırlısı olur hakkımızda...

aile destek olmayınca insanın kolu kanadı kırılıyor biliyor musun canım...benim babam sizi istemiyorum ben hayatımı yaşamak istiyorum deyip çekip gitti..ozaman kardeşlerim çok küçüktü ben de öyle tabi....annem ev hanımıydı..öyle zor zamanlar yaşadık ki...hiç bizi arayıp sormadı yıllarca.benim mezuniyetimde düğünümde yoktu...baban nerde diyorlar ne diyeceksinn...ölü desem değil..sağ diyorsun niye bulmuyosun konuşmuyosun diyolar..
aaaah yaşamayan bilemez.annecim çekti asıl çileyi.genç yaşında ne dertler çekti..ben de ozaman çalışmaya başladım....girdiğim yerde paramı bile vermediler..hasta oldum senelerce çektim...dışardn insanlar babandır der...ben ne diyeyim...annem benim canım, kardeşlerim de öyle..birbirimize destek olduk hep..hamdolsun eşlerimiz iyi ama aile önemli..tek kanatla uçulmaz kardeşim...

haklısın canım insanın ailesi yanında olmayınca tüm mutlulukları yarım kalıyor iyi anında da kötü anında da neden yanında değiller diye kahredip duruyorsun... sen de çok çekmissin canım ya yaşadıkların kolay şeyler değil daha ne zorluklar yaşadın kimbilir... kimse kimsenin ne çektiğini bilmiyor onca zaman yanında olmayana arayıp sormayan insana dışarıdan biri babandır saygı duymalısın der... allahtan birbirinize kenetlenmişsiniz inş birbirinizden hiç ayrı düşmezsiniz bu mutluluğunuza da bi bebek dahil olur... bizdeyse tam tersi bizde çok sıkıntılar atlattık evin en büyüğü benim onca sıkıntıyı ben çektim zor şartlarda okudum öğretmen oldum eğer onların istediği gibi biriyle evlenseydim şimdi herşey farklı olurdu sırf sevdiğimle evlendim onların istemediği bi damat olduğu için beni affetmiyorlar boşanmam için zorluyorlar... ailedir evladının iyi bi evlilik yapmasını ister bunu anlıyorum kendilerince doğru bi evlilik olmayabilir ama kızımız sevmiş onun istediği olsun ileride ne çekerse kendi boynuna demediler onu geçtim evlendim 3,5 sene oldu artık mutlu olduğumu söylediğim halde bu evliliğin bitmesi için elinden geleni yapıyorlar...biçok arkadaşım var baba istemiyor anne kızının yanında olup bişekilde ikna ediyor babayı... bizimki tam tersi en başta babamı bukadar dolduran annemdi...şimdi tek dayanağım kardeşlerim inş onlar benim yaşadıklarımı yaşamazlar...

doğru diyorsun yaşamayan bilemez ki...ben de öğretmenim bak sor bana ne zorluklarla okudum biliyor musun canım..allah biliyor ya ne çocukluğum çocuk gibi geçti ne gençliğim genç gibi...hep birileri bozuyordu annemle ben tamir etmeye çalışıyordum...bizim sülale herşeye müdahale eder.babam da olmayınca herkes herşeye karıştı ne yalan dolanlar ne dedikodular ne bağrış çağrışlar oldu düğünde.. anneme sen dul kadınsın ne bileceksin deyip olayların akışını değiştirmeye kalktılar.annem güçlü durdu tabi ama pek çok şey sorun oldu...düğünümde hüngür hüngür ağladım ben babam,akrabalar hepsi bişey yaptı..bi olay çıkacak diye eşimin tarafı hep düğün salonunun kapısında bekledi.düşünebiliyo musun.... zor yani anlıyorum seni.
hayat boyu hep dişimle kazıya kazıya buralara geldim kardeşim tam hayallerim gerçek oluyor anne olayım bebeğimizlemutlu olalım dedim o da olmadı..umudum Allahtan tabi...fakat herkesin bakışları sana çevriliyor,boynun bükük kalıyor..eşim var annem kardeşlerim var bi de Rabbim başka da kimsem yok herkes arkamızdan iş çevirme derdinde..

ah canım ya o düğün olayı başlı başına bi hüzün zaten bizim düğünde de öyle herkes yanımda tüm akrabalar eş dost herkes var ama asıl olması gerekenler annem babam kardeşlerim yok o öyle bi acı ki anlatılmaz düğünü yaptık ama bide bana sor herkes ben yokken ağlıyor bana belli etmiyorlar ben de öyle kimseye belli etmiyorum acımı kınayı atlattık ama düğün günü arabada dayanamadım artık bıraktım kendimi ağladım ağladım herkes şok oldu onlara okadar güçlü görünmeye çalışırken ne durumda olduğumu görmek herkesi çok üzdü sanra topladım kendimi düğünde yine aynı maskeyi büründüm hep güldüm eğlendim... en acısı da her düğünde geline gidip mutluluklar dilersin ya benim düğünümde yanıma gelen herkes boşver aileni kendini üzme biz yanındayız ya onlar olmasada olur falan dedi... allaha şükür eşlerimizle mutluyum ama bu anlar unutulmuyor... bunca sıkıntıdan sonra inş allah bizimde yüzümüzü güldürecek canım... bebeklerimiz olacak buradaki sohbetlerimiz onların gelişimiyle olacak inş allah bize o günleri gösterecek...

inşallah canım benim.Allah onu bize nasip ettiyse olacak.bazen düşünüyorum Allah inancım olmasa yaşadıklarım sonucu isyan edebilir hatta daha kötü şeyler de yapabilirdim.hamdolsun bugünümüze de...destek oluyoruz bak birbirimize.ben bazen doluyorum bunları düşününce eşime anlatıyorum çok üzülüyo..onları da birbirimize anlatarak üzmüyoruz...onların yanında mutlu olmamız gerek.herşeyin kaynağı psikolojik..kaldı ki senin eşin ciddi hastalık geçirmiş...moral ver ona...bana kim verecek dersen ...tabi ki biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz

ona da söyledim zaten ben kendime dert ortağı buldum diye :)) 26 yaşında ama 2 kere kanseri atlattı çok şükür allahım bundan sonrasınıda hayırlı eder inş hepimiz için...

ona da söyledim zaten ben kendime dert ortağı buldum diye :)) 26 yaşında ama 2 kere kanseri atlattı çok şükür allahım bundan sonrasınıda hayırlı eder inş hepimiz için...

ah canım....bak ben sıfır spermle ne yapabiliriz diye bi topik var orda daha çok takılıyorum....birbirimize dua da ediyoruz 21 meryem suresi okuyoruz isteyenler buyursun....bitki falan da araştırıyoruz..oraya da uğrayın isterseniz...

slm canımcım çakşır suyunu duydunmu hiç gerçekten faydası varmı yaaa...

bu haber süpermiş inşallah çıkarda birde yumurtlarız artık

ne diyim baım insanın boşanası varsada bunları okuyunca boşanmaz
bacılar ilk önce diğer alıntı yapamadıgım ve yorum yazan herkeze teşekkürler boşanma konusunda kararsızım herifl zaten 1 haftadır ayrıydık iş için gitmişti ve yeni gelmişti 1 2 gün falan olmuştu neyse sonuç herif acayip ilgili anlatamam ama çok sürmez en fazla 1 hafta sonra aynı olur gelgörki ben köpekler gibi seviyorum ama anası abası onları yok yere tutup beni atması birde üstüne bebek konusu olunca kafam bazen atıyor herif bana benim senden başka kimsem yok dediy sarılınca zaten bittim ya ben kıyamıyorum ki onun boynunu nasıl bükçem bazende kemiğe dayanıyor yeter diyorum sonra sinince yok diyorum
ama asıl sorum evimi pireler bastı 2 hafta önce firmaya ilaçlattık ama bugün salonda 1 tane daha gördüm eczaneden aldığım ilaçı sıktım ama napcam bilmiyorum çözüm bilen varmı

salı günü umut tüp bebekte gördm kendilerini...ne işi var bilmiyorum kadınlar topiğinde....belki eşinin hesabıdır ama yine de ben görünce tuhafıma gitti. şiddetle kınıyoruuuuuuzzzz
abovvvvv erkişinin ne işi var yoksa bizim topiktemiydi yahu biz burda herşeyden bahsediyoruz rıca ediyoruz yani koçişler girmesin

çok merak ettim nasıl bir ot adı ne nerden buldunuz kadının nesi varmış hikayesi neymiş uzun süre topikte olmayına böyle oluyor işte fransız kalıyorum hem sonra topiği erkişiler basıyor

kızlar aranızda M sure deneyen var mı? biraz araştırdım.azosperm olanlara tavsiye ediliyo.çok pahallı ama denesek mi diye düşünüyorum.olur mu olur.kaan hocaya mail atmıştım eşime vitamin tavsiye edermisiniz toparlanması için diye.sağolsun uzunca bi cvp yzmış.yine umutlandırdı beni.elonge sperm olmadan önceki son evredir demiş bunu ne tetikler ve sperm olu henüz bilinmiyo demiş. dünyada bunlarla gebelik şansı %20miş.tabi bizde olmadı ayrı.ama sizinle iletişimi koparmayalım bu arada proxeed veya m sure kullanbilir eşin demiş.ve 3 ayda birde spermigram yaptırıp göndercekmişiz.her türlü gelişmeyi paylaşalım yazmış.böyle işte ben yine umutlandım.gerçi eşime anlattım ve pek olumlu tepki vermedi.artık yetermiş.daha fazla uğraşmazmış başka çözüm yolları aramalıymışısz.evlatlık istiyo yani.ama benm hemen pes etmeye niyetim yok.yola getrcem inşallah onu:)))az zamn geçsin...

iyim canım ya sabahtan akşama kadr evdeyim.aç aç dışarı da çıkılmıyo.doktorlar dizisini ezberliyorum ben de:))) aslında sık sık giriyorum ama genelde okuyup çıkıyorum.

Aynen canım bende o diziyi ezberledim her ramazanda sahurda ve iftardan önce izliyorum :) Kaan hoca çok güzel şeyler söylemiş. M-sure ilacını bende çok duydum bizde bayramdan sonra gidcez kaan hocaya farklı tedavi uygulayacağını söyledi belki bizede verirmi o ilacı bilmiyorum soracam bende hep aklımda kullanan kişiler var faydası oluyor demekki.

dayanamadım ankalifeyi aradım kulaklarımla duymak istedim zira 2 yıldır kök hücre diye kuduruyoruz konuştum ve aynen rose34 dediklerini dediler ve hücrelim bile coştu farelerde demişler hamile kalmışlar sağlık bakanlıgıda lk onayı vermiş asıl onayı bekliyorlarmış asıl onay konusuda şu insanlarda denenmediği için inlarda denemek konusunda sağlık bakanlıgından onay bekliyorlar yani dedim denekmi olcaz kız şaşırdı ama evet dedi olsun anam kesin çıksında bir kaç ay sonra bizde yaptırırız ya varya zaten böyle bişey çıksa varya ankalife köşeyi döner bakalım sağlık bakanlığı izin vercekmi ayyy aralık sonuna kadar belli olur yani çok heyecanlan dım 30 aralıkta bizim evlilik tarihi 5 yıl olucak ayyy inşallah 5.yılda bu yöntemle 6.yıla bebekle gireriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…