dayanamadım ankalifeyi aradım kulaklarımla duymak istedim zira 2 yıldır kök hücre diye kuduruyoruz konuştum ve aynen rose34 dediklerini dediler ve hücrelim bile coştu farelerde demişler hamile kalmışlar sağlık bakanlıgıda lk onayı vermiş asıl onayı bekliyorlarmış asıl onay konusuda şu insanlarda denenmediği için inlarda denemek konusunda sağlık bakanlıgından onay bekliyorlar yani dedim denekmi olcaz kız şaşırdı ama evet dedi olsun anam kesin çıksında bir kaç ay sonra bizde yaptırırız ya varya zaten böyle bişey çıksa varya ankalife köşeyi döner bakalım sağlık bakanlığı izin vercekmi ayyy aralık sonuna kadar belli olur yani çok heyecanlan dım 30 aralıkta bizim evlilik tarihi 5 yıl olucak ayyy inşallah 5.yılda bu yöntemle 6.yıla bebekle gireriz
mrb arkadaşlar ben de 3,5 yıllık evliyim eşim biz evlenmeden önce lenf kanserine yakalanmıştı 1 sene kemoterapi gördü ve hastalığı atlattı daha sonra biz evlendik kemoterapi tedavisinin azosperme yol açtığını bildiğimizden evlendikten sonra eşim üroloğa gitti ve her şey yolundaydı kemoterapi etkilememişti evlendikten bikaç ay sonra hastalığı tekrarladı ilk tedavisini konyada yaptırmıştı ben öğretmenim balıkesire atanmıştım bu yüzden tedavisini ege üniversitesine aldırdık ve tedaviye başladık kemoterapi kök hücre nakli ışın tedavisi hepsini yaptırdık aslında böyle hastaları doktoru en başta sperm dondurma işlemi için uyarıyormuş ama ne yazıkki bizim hocamız en iyisi olmasına rağmen bizi uyarmadı tedaviden sonra sperm sayımı yaptırdığımızda eşimde azosperm çıktı doktorlar bu ciddi tedaviden sonra vücudun etkilendiğini ancak 1 sene sonra kendini toparlayacağını söyledi bu kış tam 1 sene oldu ve ne yazıkki sperm çıkmadı ve ikimizde yıkıldık okadar inandırmıştım ki kendimi 1 sene sonra herşey yoluna girer diye ama düşündüğüm gibi olmadı sonra internetten araştırmaya başladım ve burayı buldum bizim gibi biçok çiftin aynı sorunu yaşadığını hamile kalanları duyunca tekrar ümitlendim... bu bambaşka bi olay ben öğretmenim herkes nekadar bilgili dolu bi insan olduğumu söyler ama ben kendi içimde çıkmazlardayım ne yapacağımı kestiremiyorum sanki kafam durmuş gibi onun için size danışmak istedim... bende adet düzensizliğ vardı kontrolde yumurta tembelliği olduğunu söyledi doktor ayrıca tiroidimde az çalışıyormuş adet düzensizliğine bu da sebep oluyormuş şimdi ikisinden de ilaç kullanıyorum... bana yol göstermenizi istiyorum şimdi tedaviye nereden başlamalıyız önce tüp bebek merkezine gidip onlar mı bizi yönlendirmeli yoksa önce bi üroloğa mı gitmeliyiz neolur yardımcı olun arkadaşlar gerçekten ne yapmam gerektiği konusunda hiç bi fikrim yok beynim boşalmış gibi beni yönlendirirseniz çok sevinirim... ayrıca tedaviyi izmirde yaptıracağız tavsiye edeceğin doktorlarda varsa çok sevinirim... allah isteyen herkesi çocuk sahibi yapar inş gerçekten çok zor bi durum yaşamayan bilemez...
daha almadık bekliyoruz......kötü bişey çıkacak diye ödüm kopuyor:18: emre bey bitkisel kullanmayın hiçbişey yapmayın sadece bunun sonucunu bekleyin dedi...e kötü çıkarsa tese de yapmam dedi...
kaan bey de daha öncesinde endol ve sudafed vermişti belki çıkış olur diye ...sonra spermiogram yaptırın dedi.biz spermiogram yaptırmışken bi de emre beye muayene olalım dedik...şaştık ne yapcamızı anlıcanemre beyle devam etmeyi düşünüyoruz da ben az önce mail attım kaan beye ne diyecek bilmiyorum.
emre bey daha garantici gibi geldi bana heveslendirmek istemiyor bu hoşuma gitti.kobay gibi kullanmıyor adamı...
kaan bey de bitkiseliyle beslenmesiyle bütün olarak ilgileniyor ve daha yapıcı galiba...tabi bilmiyorum ne dicek şimdi..
umut biter mi...
kötü çıkarsa umut etme dedi emre bey..
anaaam dünya başıma yıkıldı..
bi de benim eşimin anne babası akraba
düşün halimi.
nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
Iyizzz sen nasilsin??????????????
hamd olsun canm bıldıgın gıbı
umut dunyasında umudumuzu beklıoruz
allah tez vakite bebklerimizi kucagimiza alma nasibi eder! bizde esimle iki kere amaliyat gecirdikilkini almanyada ikincisinide tr de , ne yazikki sperm bulunamadi ! Biz umut tüp de yaptirdik emre bakircioglu bizim doktordu!Ama bence sen kaan aydos la irtibata gec derim sana cünki burda kizlarin yazdina dayanarak o doktor daha da arastirici emre bey öyle degil ! O sadece amaliyatini yapiyor sansina cikarsa cikar cikmazsa yapcak bir sey yok!! ama kaan bey daha da farkli .ama sen yinede farkli yerleri arastir bence ,yani kemo dan ve sonra ile ilgili arastirici doktorlarla konus mail at ! allah yardimcin olsun!
saol canım herkes kaan beyi öneriyor zaten biz de ona gitmeyi düşünüyoruz... sizede geçmiş olsun şimdi tedaviniz ne durumda inş bundan sonrası hepimiz için hayırlı olur...
Insallah canim!
suan macun yaptirdik aktarcidan ,onu kulaniyoruz ! herseyi oluruna biraktik yani ücüncü kez saten amaliyat düsünmüyoruz.olursa olur ! yada kök hücre olayini bekliyoruz!
ALLAH hepimizin orucunu kabul etsin insallah.masalcim inan bende senin anne olacagina inaniyorum boyle hissediyorum sen bana yasin okumustun allah razi olsun bende sana yasin okuyacagim insallah.bende almistim derece yumurtlama gununde ama pek ise yaramadi.zaten biz pekte calismadikdualarım seninle canım Allah biliyor ya hissettim sizde sperm çıkacağını..inşallah tez zamanda hamile de kalırsın...bi başka topik var adını yukarda yazdım...orda sizin durumunuzda olan arkadaşlar var baya bilgililer hem sıkı çalışıyolar normal olsun diyesonuçta bir spermle de olsa normal olabilir...ama bu piyango gibi olur...ateş ölçüyolar bişeyley yapıyolar tabi bizde sayı sıfır olunca benim aklımda kalmamış
ben de eşimi ve ezanı bekliyorum...bu ara susuzluk yoruyor ya olsun Rabbim kabul etsin inşallah.ezan okunana kadar duramadım açtım gene bilgisayarı
baharcim kaan hocaya mesaj atacaksan hotmailden(msn) atarsan ulasirsin. adresi;ksaydos@tr.net
hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım... ameliyat nasıl zor mu geçiyor siz üçüncüyü düşünmüyoruz demişsin yani bu ameliyatlar kaç kere yapılabiliyor... inş bu kök hücre olayı biran önce hepimizin durumuna çare olur...
kaan hocaya maili gönderdim hadi hayırlısı artık içimde acayip bi heyecan var sanki herşey yoluna girecekmiş gibi bi his... inş gerçektende böyle olur bayram sonu hemen gitmeyi düşünüyoruz bakalım nezaman kısmet olacak... allahım hepimize o güzel duyguyu yaşatır inş...
kendi mail adresinden at canım...ben de başta öyle denedim olmamıştıya arkadaşlar ben kaan beye ulaşmak için mail atmaya çalışıyorum kendi sitesinden mail atmaya çalıştım ama olmuyor denetim kutusundan postaya girin ve profil oluşturun diye bi yazı çıkıyor dediğini yapmaya çalışıyorum ama bi türlü maili göndermiyor... bi de doktorlar sitesi var oradan mail atsam geri döner mi ne diyorsunuz bi akıl verin mail adresi falan varsa yardımcı olun lütfen :44: ben bu hocaya nasıl ulaşacağım ???
sağol düşünmen yeter canım...ben onu karşılık bekleyerek okumadım ki ayrıca kuzumALLAH hepimizin orucunu kabul etsin insallah.masalcim inan bende senin anne olacagina inaniyorum boyle hissediyorum sen bana yasin okumustun allah razi olsun bende sana yasin okuyacagim insallah.bende almistim derece yumurtlama gununde ama pek ise yaramadi.zaten biz pekte calismadik
canim insallah emre bey size hayirli gelir ,bir vesile olur !
canim akraba evliligi tamam da.......ama okadar kisi akraba evliligi yapiyorki .yani üzülme hersey iyi cikar !
canim hepimizin hakkinda hayirlisi! yani ben burda okudugum kadar 4 amaliyat bile gecirenler var ama doktorlar okadarda tavsiye etmiyorlar aslinda sürekli bir erkegin orasi acilip amaliyat altinda kalmasi! yani mantikkende cok dogru da gelmiyor bana ! Ama kökhücre icinde acilirmi amaliyat ederlermi onu zaman gösterir!
umarim iyi haberler gelir doktor kaan beyden sana !
canım merhaba evet herşey yoluna girecek sen canını sıkma içimdeki his bebeğinizin olacağını söylüyor enazından azonun sebebi belli vede daha önce sperm üretmi varmış inşallah tez zamanda olumlu sonuçlar alırsınız.hoca en geç yarın cvp yazar.gerçi doktor sitesinede çok sık girmiyo son zamanlarda yoğun galiba.hadi bakalım bende merakla bekliycem cevabını...:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?