Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aaaaaaaaaaaaaa cok iyi en azindan bir gelisme var ! Sende aradin sorduysan!
yani insallah hemen birseyler olurda!
bizde sabah aksam kökhücre arastirmalar yapiyorum .ne yok ne var diye ! allah dan hayirlisi!!!

allah tez vakite bebklerimizi kucagimiza alma nasibi eder! bizde esimle iki kere amaliyat gecirdikilkini almanyada ikincisinide tr de , ne yazikki sperm bulunamadi ! Biz umut tüp de yaptirdik emre bakircioglu bizim doktordu!Ama bence sen kaan aydos la irtibata gec derim sana cünki burda kizlarin yazdina dayanarak o doktor daha da arastirici emre bey öyle degil ! O sadece amaliyatini yapiyor sansina cikarsa cikar cikmazsa yapcak bir sey yok!! ama kaan bey daha da farkli .ama sen yinede farkli yerleri arastir bence ,yani kemo dan ve sonra ile ilgili arastirici doktorlarla konus mail at ! allah yardimcin olsun!

canim insallah emre bey size hayirli gelir ,bir vesile olur !
canim akraba evliligi tamam da.......ama okadar kisi akraba evliligi yapiyorki .yani üzülme hersey iyi cikar !

saol canım herkes kaan beyi öneriyor zaten biz de ona gitmeyi düşünüyoruz... sizede geçmiş olsun şimdi tedaviniz ne durumda inş bundan sonrası hepimiz için hayırlı olur...

saol canım herkes kaan beyi öneriyor zaten biz de ona gitmeyi düşünüyoruz... sizede geçmiş olsun şimdi tedaviniz ne durumda inş bundan sonrası hepimiz için hayırlı olur...

Insallah canim!
suan macun yaptirdik aktarcidan ,onu kulaniyoruz ! herseyi oluruna biraktik yani ücüncü kez saten amaliyat düsünmüyoruz.olursa olur ! yada kök hücre olayini bekliyoruz!

ya arkadaşlar ben kaan beye ulaşmak için mail atmaya çalışıyorum kendi sitesinden mail atmaya çalıştım ama olmuyor denetim kutusundan postaya girin ve profil oluşturun diye bi yazı çıkıyor dediğini yapmaya çalışıyorum ama bi türlü maili göndermiyor... bi de doktorlar sitesi var oradan mail atsam geri döner mi ne diyorsunuz bi akıl verin mail adresi falan varsa yardımcı olun lütfen :44: ben bu hocaya nasıl ulaşacağım ???

Insallah canim!
suan macun yaptirdik aktarcidan ,onu kulaniyoruz ! herseyi oluruna biraktik yani ücüncü kez saten amaliyat düsünmüyoruz.olursa olur ! yada kök hücre olayini bekliyoruz!

hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım... ameliyat nasıl zor mu geçiyor siz üçüncüyü düşünmüyoruz demişsin yani bu ameliyatlar kaç kere yapılabiliyor... inş bu kök hücre olayı biran önce hepimizin durumuna çare olur...

ALLAH hepimizin orucunu kabul etsin insallah.masalcim inan bende senin anne olacagina inaniyorum boyle hissediyorum sen bana yasin okumustun allah razi olsun bende sana yasin okuyacagim insallah.bende almistim derece yumurtlama gununde ama pek ise yaramadi.zaten biz pekte calismadik

kaan hocaya maili gönderdim hadi hayırlısı artık içimde acayip bi heyecan var sanki herşey yoluna girecekmiş gibi bi his... inş gerçektende böyle olur bayram sonu hemen gitmeyi düşünüyoruz bakalım nezaman kısmet olacak... allahım hepimize o güzel duyguyu yaşatır inş...

canim hepimizin hakkinda hayirlisi! yani ben burda okudugum kadar 4 amaliyat bile gecirenler var ama doktorlar okadarda tavsiye etmiyorlar aslinda sürekli bir erkegin orasi acilip amaliyat altinda kalmasi! yani mantikkende cok dogru da gelmiyor bana ! Ama kökhücre icinde acilirmi amaliyat ederlermi onu zaman gösterir!
umarim iyi haberler gelir doktor kaan beyden sana !

canım merhaba evet herşey yoluna girecek sen canını sıkma içimdeki his bebeğinizin olacağını söylüyor enazından azonun sebebi belli vede daha önce sperm üretmi varmış inşallah tez zamanda olumlu sonuçlar alırsınız.hoca en geç yarın cvp yazar.gerçi doktor sitesinede çok sık girmiyo son zamanlarda yoğun galiba.hadi bakalım bende merakla bekliycem cevabını...:80:

kendi mail adresinden at canım...ben de başta öyle denedim olmamıştı
sağol düşünmen yeter canım...ben onu karşılık bekleyerek okumadım ki ayrıca kuzum
canim insallah emre bey size hayirli gelir ,bir vesile olur !
canim akraba evliligi tamam da.......ama okadar kisi akraba evliligi yapiyorki .yani üzülme hersey iyi cikar !

inşallah dediğin gibi olur canım sağol.....sizin de yüzünüzü güldürsün mevlam

anladım canım bakalım daha ne tedavi yöntemleri çıkacak inş en kısa zamanda derdimize hepimiz çare buluruz...

inş canım ya o günleri hepimiz görürüz... önceden ameliyat öncesi ilaçla tedavi olduğunu bilmediğimden ya ameliyatlarda çıkmazsa diye çok korkuyordum ama şimdi umutluyum öncesinde herşey normaldi kemoterapi kök hücre nakli ışın tedavisi hepsi çok ağır tedaviler bunlar sonucunda oldu sebebi belli inş ilaç tedavisinde sorunlar giderilebilir inş sonrasında sperm bulunur bakalım artık herşeyin hayırlısı... cevap gelir gelmez haber veririm zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…