saol masalcım bende kendi adresine attım artık öbür türlü olmuyordu deli oldumneyse maili gönderdim bakalım cevap nezamn gelecek
inş canım ya o günleri hepimiz görürüz... önceden ameliyat öncesi ilaçla tedavi olduğunu bilmediğimden ya ameliyatlarda çıkmazsa diye çok korkuyordum ama şimdi umutluyum öncesinde herşey normaldi kemoterapi kök hücre nakli ışın tedavisi hepsi çok ağır tedaviler bunlar sonucunda oldu sebebi belli inş ilaç tedavisinde sorunlar giderilebilir inş sonrasında sperm bulunur bakalım artık herşeyin hayırlısı... cevap gelir gelmez haber veririm zaten...
Uyumayan kızlar el kaldırsın :)
:79: burdayımmm
Yine sabahlıycaz bu gece :)
Yine sabahlıycaz bu gece :)
evettt herzamanki gibi nasılsın canım..
:80:burdayım ama çok yorgunum.üstelik topikten ayrılamıyorum iyi mi:44:
bacılar malum akşam ankalayf ı aramış sevinmiştim daha sonra nette araştırdım ve tamamen hikaye oldugunu gördüm 2009 yılında başka bir topiktede bu konudan bahsediliyor hatta ankalayf insanları ila verip çalışmaya hazırlıcaz diye hemde 30 kişilik kontejyan var diye topluyor oraya gidince tabiki böyle bişey yok sadece hasta bilgileri alıp gönderiyorlar ozamande dedikleri şey aynı ilk onayı aldık ikinci onayı 3 ay içinde bekliyoruz diyorlar yani aynı söylemler ozamanda işte yağ dokusu alıp içinden kök hücre alıp testise enjekte edicez diyorlar aynı senaryo kaan hocada bununla ilgili şunu söylüyor 2009da dünyanın bulamadığını onlarmı yapmış falan gibi şeyler diyor sadece hasta port föyü oluşturuyorlarmış ve umut tacirigibi şeyler diyor sonrada 1 yıl içinde kök hücrede gelişmeler olcak diyor nitekim sperm yapıldı şimdide bekleyin 1 yıla insanlarda uygulanır diyor yani akşamdan beri ankalayfı araştırıyorum 2009da da aynı söylemleri varmış baya sevinmiştim ama neyse ya hayırlısı
iyi valla canım ne olsun işte misafirlikteydik geç geldik benimki yattı uyudu hemen ben yine yanlızlardayım her zamnki gibi sabah akşam yanlızımsen nasılsın
iyi valla canım ne olsun işte misafirlikteydik geç geldik benimki yattı uyudu hemen ben yine yanlızlardayım her zamnki gibi sabah akşam yanlızımsen nasılsın
aynen canım benimkide uyuyoo yine yanlızları oynuyoruz iyimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?