Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
saol masalcım bende kendi adresine attım artık öbür türlü olmuyordu deli oldum neyse maili gönderdim bakalım cevap nezamn gelecek

saol masalcım bende kendi adresine attım artık öbür türlü olmuyordu deli oldum neyse maili gönderdim bakalım cevap nezamn gelecek

yarın gelir.bir gün sonra atıyor hep...gerçekten çok ilgili bi doktor ben emre beye gidiyorum istanbulda olduğum için ama kaan beyle daha çok görüşüyoruz nedense ben ona daha bi güveniyorum...

canım benim bizde önceden tedaavi görüldüğünü bilmiyorduk.buradaki doktorlar hemen tüp bebek yapın ameliyat olun dediler.düşünmeye araştırmaya vakit kalmadan hemen eşim ameliyat oldu.tabii bende tüp bebek tedavisi gördüm sonra eşimde sperm bulunamayınca yumurtalıklar toplanmadı maddi manevi çok sıkıntı çektik.kaan hocada keşke ameliyat olmadan gelseydiniz dedi birdahaki ameliyatta sperm bulunursa sende tedavi görürsün sıkıntı çekmezsin dedi.eşim 2 aydır tedavi görüyo artık nekadar sürer tedavi bilemiyoruz eşim jel kullanıyo şimdi cuma günü tahlil yapıcaz bizde inşallah değerleri iyi çıkar.canım ameliyatta çok zor değil taabii 2 3 gün biraz sıkıntı çekiliyor ama öyle büyük ağrılar olmuyor.2 3 gün sonra işine gidip gelebiliyor.rabbim yardımcımız olsun herşeyin hayırlısını nasip etsin...

hayırlı geceler topik bu ara ne kadar hızlı ilerliyor,sabah akşam açıp bakıyorum yinede yetişmesi zor.umarım en kısa zamanda güzel haberler gelmeye başlarzamancım galiba herşey yolunda artık,çok sevindim.baharcım inş kaan hoca güzel haberler verir sana.neyse sanırım artık uyuyucam,bugün ilaçlarımı yazdırmak için hastaneye gittim sanırım çok yorulmuşum.sahura kadar kestireyim.bye bye..:79::79::79:

bacılar malum akşam ankalayf ı aramış sevinmiştim daha sonra nette araştırdım ve tamamen hikaye oldugunu gördüm 2009 yılında başka bir topiktede bu konudan bahsediliyor hatta ankalayf insanları ila verip çalışmaya hazırlıcaz diye hemde 30 kişilik kontejyan var diye topluyor oraya gidince tabiki böyle bişey yok sadece hasta bilgileri alıp gönderiyorlar ozamande dedikleri şey aynı ilk onayı aldık ikinci onayı 3 ay içinde bekliyoruz diyorlar yani aynı söylemler ozamanda işte yağ dokusu alıp içinden kök hücre alıp testise enjekte edicez diyorlar aynı senaryo kaan hocada bununla ilgili şunu söylüyor 2009da dünyanın bulamadığını onlarmı yapmış falan gibi şeyler diyor sadece hasta port föyü oluşturuyorlarmış ve umut tacirigibi şeyler diyor sonrada 1 yıl içinde kök hücrede gelişmeler olcak diyor nitekim sperm yapıldı şimdide bekleyin 1 yıla insanlarda uygulanır diyor yani akşamdan beri ankalayfı araştırıyorum 2009da da aynı söylemleri varmış baya sevinmiştim ama neyse ya hayırlısı

kızlar sizlere iyi geyikler ben koçişin yanına gidiyorum uykum var sabah bakarım topiğe

çok yazık umut taciri bunlar yaaa bende sevinmiştim bayaaa püffff

iyi valla canım ne olsun işte misafirlikteydik geç geldik benimki yattı uyudu hemen ben yine yanlızlardayım her zamnki gibi sabah akşam yanlızım sen nasılsın

bizde bugün misafirlikteydik geziyorum pasoo gerçi ramazanda evinde iftar yapmak en güzeliii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…