ah canım....bak ben sıfır spermle ne yapabiliriz diye bi topik var orda daha çok takılıyorum....birbirimize dua da ediyoruz 21 meryem suresi okuyoruz isteyenler buyursun....bitki falan da araştırıyoruz..oraya da uğrayın isterseniz...
dayanamadım ankalifeyi aradım kulaklarımla duymak istedim zira 2 yıldır kök hücre diye kuduruyoruz konuştum ve aynen rose34 dediklerini dediler ve hücrelim bile coştu farelerde demişler hamile kalmışlar sağlık bakanlıgıda lk onayı vermiş asıl onayı bekliyorlarmış asıl onay konusuda şu insanlarda denenmediği için inlarda denemek konusunda sağlık bakanlıgından onay bekliyorlar yani dedim denekmi olcaz kız şaşırdı ama evet dedi olsun anam kesin çıksında bir kaç ay sonra bizde yaptırırız ya varya zaten böyle bişey çıksa varya ankalife köşeyi döner bakalım sağlık bakanlığı izin vercekmi ayyy aralık sonuna kadar belli olur yani çok heyecanlan dım 30 aralıkta bizim evlilik tarihi 5 yıl olucak ayyy inşallah 5.yılda bu yöntemle 6.yıla bebekle gireriz
kızlar aranızda M sure deneyen var mı? biraz araştırdım.azosperm olanlara tavsiye ediliyo.çok pahallı ama denesek mi diye düşünüyorum.olur mu olur.kaan hocaya mail atmıştım eşime vitamin tavsiye edermisiniz toparlanması için diye.sağolsun uzunca bi cvp yzmış.yine umutlandırdı beni.elonge sperm olmadan önceki son evredir demiş bunu ne tetikler ve sperm olu henüz bilinmiyo demiş. dünyada bunlarla gebelik şansı %20miş.tabi bizde olmadı ayrı.ama sizinle iletişimi koparmayalım bu arada proxeed veya m sure kullanbilir eşin demiş.ve 3 ayda birde spermigram yaptırıp göndercekmişiz.her türlü gelişmeyi paylaşalım yazmış.böyle işte ben yine umutlandım.gerçi eşime anlattım ve pek olumlu tepki vermedi.artık yetermiş.daha fazla uğraşmazmış başka çözüm yolları aramalıymışısz.evlatlık istiyo yani.ama benm hemen pes etmeye niyetim yok.yola getrcem inşallah onu:)))az zamn geçsin...
slm canımcım çakşır suyunu duydunmu hiç gerçekten faydası varmı yaaa...
Ayy hadi inşallah izin verirlerde yüüzmüz güler bizimde. tam o gün belli olursa sana güzel bir evlilik hediyesi olur :)
biz kullanıyoruz.fayda gören çok..hatta çakır yiyen keçiler bile ikiz doğuruyo o kadar yaniben alıp çayını yapacaktım ama hazır suyu var lokman hekimin o daha etkili diye ondan aldık...yemeklerden 20 dk önce içicek bi kahve fincanı...
eseslim sen nasılsın canım dün misafirlerin gelecekti nasıl geçti.ben tabi rahattım dün..
Valla canım saol dinlenmeye çalışıyorum çok geç kalktım bugün misafirlerim nerdeyse sahura kadar oturdular :) bulaşıklar filan derken çok geç oldu.shaurdada yoktum yiyip yattık çünkü. bende bugün rahatım :)
canım benim birkaç yerde okudum hep aklımda ama tadı acımıdır faydalımıdır diye düşünüp duruyorum.birde ben çok korkuyorum bitkisel şeyler vermekten sonra bişey mişey olur kocadanda oluruz ALLAH korusun.ama çakşır suyuna inanasım geldi napimm.cnm bu çakşır suyunu aktarlarda bulabilirmiyiz.genelde mersinden getirtiyolarmış..
evet yoktun tahmin ettim kesin koşturuyordur dedim :))eee tabii sahura kadar hizmet edersen bütün gün dinlenirsin böyle.ama ramazanda çok güzel oluyo kalabalıkda iftar yapmak.yani yorulmaya değiyo..
baharr bugün nasılsın canım umarım bişeyler paylaştıkça biraz rahatlamışsındır...
Öyle valla eğlenceli oluyo anlamıyorsun zaten yorulduğunu sonradan çıkıyo :) bu arada benim eşim çakşırdan yapılmış bir tablet kullandı 1 ay kadar ama bişeye yaramadı. belki tam kullamadı ondanda olmuş olabilir.
Genelde ilaçları 6 ay kullanmak iyi.Sperme etkisi 3 ayda belli oluyor ya.çakşır sayıyı çoğaltıyor bence.kim ne derse yiyip içiriyorum eşime ama işte Rabbim bilir.
nur efsan nasılsın canım hiç karşılaşamıyoruz
masalcim iyiyim sen nasilsin karsilasamiyoruz ama ben senin yazilarini okuyorum.yazilarini okurkende buyuk haz aliyorum.turkiyedeyim hala esim gurbete gitti calismaya.biraz zor geliyo esim olmayinca.iftardan sonra annem hemen tavuk gibi tunuyo babamda gidiyo yanliz kaliyorum sizleri takip ediyorum dularim hep sizlerle sizlerde benden dualarini eksik etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?