Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

gördüm canım orayada bakarım bundan sonra...

Ayy hadi inşallah izin verirlerde yüüzmüz güler bizimde. tam o gün belli olursa sana güzel bir evlilik hediyesi olur :)

m-sure biz kullandık ama işe yaramıyor azolarda faydalı değil önceden türkiyede yoktu herifin bir arkadaşı var onun sayı azdı adam yurt dışına çıkınca aldı kullandı ilk geceden karısı hamile kaldı şimdi oglu var yani sayı varsa evet çok etkili ama proxeed daha etkili evlatlık konusundada biraz bekleyin ankalife tüp bebek merkezinin kökhücre çalışmaları var belki çare olur

slm canımcım çakşır suyunu duydunmu hiç gerçekten faydası varmı yaaa...

biz kullanıyoruz.fayda gören çok..hatta çakır yiyen keçiler bile ikiz doğuruyo o kadar yani ben alıp çayını yapacaktım ama hazır suyu var lokman hekimin o daha etkili diye ondan aldık...yemeklerden 20 dk önce içicek bi kahve fincanı...

canım benim birkaç yerde okudum hep aklımda ama tadı acımıdır faydalımıdır diye düşünüp duruyorum.birde ben çok korkuyorum bitkisel şeyler vermekten sonra bişey mişey olur kocadanda oluruz ALLAH korusun.ama çakşır suyuna inanasım geldi napimm.cnm bu çakşır suyunu aktarlarda bulabilirmiyiz.genelde mersinden getirtiyolarmış..

baharr bugün nasılsın canım umarım bişeyler paylaştıkça biraz rahatlamışsındır...

eseslim sen nasılsın canım dün misafirlerin gelecekti nasıl geçti.ben tabi rahattım dün..

eseslim sen nasılsın canım dün misafirlerin gelecekti nasıl geçti.ben tabi rahattım dün..

Valla canım saol dinlenmeye çalışıyorum çok geç kalktım bugün misafirlerim nerdeyse sahura kadar oturdular :) bulaşıklar filan derken çok geç oldu.shaurdada yoktum yiyip yattık çünkü. bende bugün rahatım :)

evet yoktun tahmin ettim kesin koşturuyordur dedim :))eee tabii sahura kadar hizmet edersen bütün gün dinlenirsin böyle.ama ramazanda çok güzel oluyo kalabalıkda iftar yapmak.yani yorulmaya değiyo..

öyle deme bitkiselle hamiş olanlar var...ilaçlar neyden yapılıyo sanki...ballı karışım da kullanın bence..bal şifadır.Kuranda bile geçiyor balda şifa olduğu.ben de eskiden senin gibi düşünüyodum ama okudukça fikrim değişti...şimdi ben vitaminlere geçcem de önce bakalım kan tahliliyle vücut ne alemde..
öyle kendi kendine kullanırsan olmaz kullandıkça tahlil yaptırcaksın ki vücuda yarıyor mu yaramıyor mu anlayacaksın.hormon belli eder de spermiogram altı ay alır.spermler 72 günde bir yenileniyo.biey kullanıp bi ay sonra a bu işe yaramadı deyip bırakmamak lazım.tabi kan değerleri bozulduysa ozaman bırakılır...
hücre yenileyici şeyler yedir.ben geçen üzüm çekirdeği tozu aldım yoğurda karıştırıp veriyorum bi tatlı kaşığı..fındık yiyoruz kabak çekirdeği türk kahvesi..bol yeşillik..eti hayatımızdan çıkardık gibi bişey azolulara önermiyolar.. onun yerine protein ihtiyacmızı tahıl ve baklagilden alıyoruz...arada yiyoruz tabi kaçamak ama olcak o kadar
buarada evet çakşırın tadı berbat ama napalım umut

evet yoktun tahmin ettim kesin koşturuyordur dedim :))eee tabii sahura kadar hizmet edersen bütün gün dinlenirsin böyle.ama ramazanda çok güzel oluyo kalabalıkda iftar yapmak.yani yorulmaya değiyo..

Öyle valla eğlenceli oluyo anlamıyorsun zaten yorulduğunu sonradan çıkıyo :) bu arada benim eşim çakşırdan yapılmış bir tablet kullandı 1 ay kadar ama bişeye yaramadı. belki tam kullamadı ondanda olmuş olabilir.

baharr bugün nasılsın canım umarım bişeyler paylaştıkça biraz rahatlamışsındır...

canım saol valla acayip iyi geldi burası hafiflediğimi hissediyorum kendi kendime kura kura harap olmuşum şimdi çok iyiyim hepinize teşekkürler...

Genelde ilaçları 6 ay kullanmak iyi.Sperme etkisi 3 ayda belli oluyor ya.çakşır sayıyı çoğaltıyor bence.kim ne derse yiyip içiriyorum eşime ama işte Rabbim bilir.

Genelde ilaçları 6 ay kullanmak iyi.Sperme etkisi 3 ayda belli oluyor ya.çakşır sayıyı çoğaltıyor bence.kim ne derse yiyip içiriyorum eşime ama işte Rabbim bilir.

kesinlikle öyle canım istikrarlı kullanması düzenli kullanılması gerekir ama eşim bıraktı herşeyi yapıyorum onuda içmiycem dedi. Birde şu var iyi yapacaz diye hasta oluyorlar benim eşim rahatsızlandı o yüzden iyice araştırmadanda yedirip içirmiyorum. çocuğumuz olsun diye eşimizden olmayalım Allah korusun. Allah ol derse olacak bitkiler bahane olacaktır.

arkadaslar her iftarda oruc acilirken bir dua etmek gerekirmis.ben ediyorum orucumu acarken.bugun duam sizlere insallah rabbim hepinize evlat nasip etsin

nur efsan nasılsın canım hiç karşılaşamıyoruz

masalcim iyiyim sen nasilsin karsilasamiyoruz ama ben senin yazilarini okuyorum.yazilarini okurkende buyuk haz aliyorum.turkiyedeyim hala esim gurbete gitti calismaya.biraz zor geliyo esim olmayinca.iftardan sonra annem hemen tavuk gibi tunuyo babamda gidiyo yanliz kaliyorum sizleri takip ediyorum dularim hep sizlerle sizlerde benden dualarini eksik etmeyin.

dualarım seninle canım Allah biliyor ya hissettim sizde sperm çıkacağını..inşallah tez zamanda hamile de kalırsın...bi başka topik var adını yukarda yazdım...orda sizin durumunuzda olan arkadaşlar var baya bilgililer hem sıkı çalışıyolar normal olsun diyesonuçta bir spermle de olsa normal olabilir...ama bu piyango gibi olur...ateş ölçüyolar bişeyley yapıyolar tabi bizde sayı sıfır olunca benim aklımda kalmamış
ben de eşimi ve ezanı bekliyorum...bu ara susuzluk yoruyor ya olsun Rabbim kabul etsin inşallah.ezan okunana kadar duramadım açtım gene bilgisayarı

Allah'ım şu mübarek günde oruçlu ağzımızla sana yalvarıyoruz bize annelik eşlerimize babalık duygusunu yaşat ..sıkıntılarımızı üstümüzden gider ve bize hayırlı kapılar aç sen açıcıların en hayırlısısın, sen bize merhamet etmezsen bizim halimiz ne olur...kolaylaştır zorlaştırma Rabbim...Darda kalmışken sen yetiş derman ol derdimize, bizi başkasına muhtaç etme,...

Allâhumme leke sumtu ve bike âmentu ve aleyke tevekkeltu ve alâ rızkıke eftartu veli savmi ğadin neveytu fağfir limâ kaddemtu vemâ ahhertu."
Anlamı:
"Allah'ım! Senin için oruç tuttum, sana inandım, sana dayandım, Senin verdiğin rızıkla orucumu açtım. Yarının orucuna da niyet ettim, benim geçmiş ve gelecek günahlarımı bağışla."
amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…