Allah onları nasıl biliyorsa öyle yapsın...şeytan sevindiriyorlar mübarek günde...böyleleri oldukça insan güvenini kaybediyor hastanelere doktorlara.....bacılar malum akşam ankalayf ı aramış sevinmiştim daha sonra nette araştırdım ve tamamen hikaye oldugunu gördüm 2009 yılında başka bir topiktede bu konudan bahsediliyor hatta ankalayf insanları ila verip çalışmaya hazırlıcaz diye hemde 30 kişilik kontejyan var diye topluyor oraya gidince tabiki böyle bişey yok sadece hasta bilgileri alıp gönderiyorlar ozamande dedikleri şey aynı ilk onayı aldık ikinci onayı 3 ay içinde bekliyoruz diyorlar yani aynı söylemler ozamanda işte yağ dokusu alıp içinden kök hücre alıp testise enjekte edicez diyorlar aynı senaryo kaan hocada bununla ilgili şunu söylüyor 2009da dünyanın bulamadığını onlarmı yapmış falan gibi şeyler diyor sadece hasta port föyü oluşturuyorlarmış ve umut tacirigibi şeyler diyor sonrada 1 yıl içinde kök hücrede gelişmeler olcak diyor nitekim sperm yapıldı şimdide bekleyin 1 yıla insanlarda uygulanır diyor yani akşamdan beri ankalayfı araştırıyorum 2009da da aynı söylemleri varmış baya sevinmiştim ama neyse ya hayırlısı
aynı şeyi dün yürüyüşe çıkmıştık ben düşündüm..bi arkadaşımızın bebeği olacaktı aradı cinsiyeti belli olmuş erkekmiş.nasıl mutlu...eşim bozuldu ona da siz de yapın falan dediler...yolboyu konuşamadık...Allah biliyor ya kıskanmadım hatta içimden kaç kez maşallah tebareallah dedim Allah analı babalı büyütür inşallah sağlıkla kucaklarına alırlar dedimm...ama kendime üzüldüm...bizim de olsa diye...bi an hiç bebeğim olmayacak gibi geldi...yolda çocuklara baktım anne babalarına...engelli bi çocuk vardı..dedim Rabbim diyorsun ki bana kulum bu da var...şükrettim o an...ama gel kalbime dinlet...takdiri ilahi amenna diyoruz sabrediyoruz vardır bunda da bir hayır diyoruz..karşı gelecek değiliz haşa...lakin gönül şte kendi canından istiyor....kızlar herkese iyi geceler,iyi sahurlar... geçenlerde eşimle tatile gitmiştik,tabi benim aklım hep çocukta. benim eşim de 2. tesesini 1,5 ay önce yaptırmıştı.olmadı.bir de sigara kullanıyor çok fazla. stresten ona kızacağım derken ben de başladım . hani battı balık yan gider der gibi.neyse... tatilde aileleri görüyorum çocuklarıyla acayip imreniyorum derken... bir aile geldi çocukları bir garipti.spastik sanırım . sonra dedim kendi kendime. bak sen çocuk istiyordun böylesi de var diye.allah kimseye vermesin. çok etkilendim .çok üzüldüm . her şeyim hayırlısı diyor dilim ama gönlüm istiyor.ne garip bir hastalık ya rabbim....bu sahurda da hepimiz için dua ediyorum .allah hepimize hayırlı evlatlar versin.
toana noldu ilaçlar kullanıyo musunuz..tedaviniz ne aşamada canım..kizlarr gunaydinn..umarim hepiniz iyisinizdir..ne guzel sohbet ediyorsunuz..hep okuyorum ama yazamiyorum..kader arkadaslarim allah gonlunuzdeki bebeislerinizi gondersin cikmadik candan umut kesilmezmis...sizler oruc tutuyorsunuz ne guzel sahurlar iftarlar konusuyorsunuz..allah muhabbetinizi arttirsin tabiki insan yazarsa arkadasiyla paylasirsa valla rahatliyo..ben malesef tutamiyorum orucumu..cunki bu ay tedavim var ilac aliyorum..ayrica adetimi bekliyorum..ignelerim beni bekliyor..16 sinda adet olucaktim ama daha olmadim..budefa olsun diye dua cok ediyorum bu yolda emek veren herkesin hepimizin emeklerimizi bos etmesin versin o cok istediyimiz bebeklerimizi evlatlarimizi insallahh..dualariniza ihtiyacim var kizlarr..opuyorum hepinizi rabbim yormasin sizleride hepimizide insallahh....
kizlarr gunaydinn..umarim hepiniz iyisinizdir..ne guzel sohbet ediyorsunuz..hep okuyorum ama yazamiyorum..kader arkadaslarim allah gonlunuzdeki bebeislerinizi gondersin cikmadik candan umut kesilmezmis...sizler oruc tutuyorsunuz ne guzel sahurlar iftarlar konusuyorsunuz..allah muhabbetinizi arttirsin tabiki insan yazarsa arkadasiyla paylasirsa valla rahatliyo..ben malesef tutamiyorum orucumu..cunki bu ay tedavim var ilac aliyorum..ayrica adetimi bekliyorum..ignelerim beni bekliyor..16 sinda adet olucaktim ama daha olmadim..budefa olsun diye dua cok ediyorum bu yolda emek veren herkesin hepimizin emeklerimizi bos etmesin versin o cok istediyimiz bebeklerimizi evlatlarimizi insallahh..dualariniza ihtiyacim var kizlarr..opuyorum hepinizi rabbim yormasin sizleride hepimizide insallahh....
kızlar herkese iyi geceler,iyi sahurlar... geçenlerde eşimle tatile gitmiştik,tabi benim aklım hep çocukta. benim eşim de 2. tesesini 1,5 ay önce yaptırmıştı.olmadı.bir de sigara kullanıyor çok fazla. stresten ona kızacağım derken ben de başladım . hani battı balık yan gider der gibi.neyse... tatilde aileleri görüyorum çocuklarıyla acayip imreniyorum derken... bir aile geldi çocukları bir garipti.spastik sanırım . sonra dedim kendi kendime. bak sen çocuk istiyordun böylesi de var diye.allah kimseye vermesin. çok etkilendim .çok üzüldüm . her şeyim hayırlısı diyor dilim ama gönlüm istiyor.ne garip bir hastalık ya rabbim....bu sahurda da hepimiz için dua ediyorum .allah hepimize hayırlı evlatlar versin.
uzun sure derken ?ne kadar
bu ocak ayında satısa sunuldu daha
uzun sure derken ?ne kadar
bu ocak ayında satısa sunuldu daha
günaydın kızlar
gece baya kaynatmış sınız bacılar evimi pire bastı bizim blok girişinde pire var ve evime sıçradı 2 hafta olmadı firmaya ilaçlattırdık ama dünden beri salonda 1 balkonda 1 ve yatak odasının girişinde 1 adet olamak üzere toplam 3 pire gördüm ve tarafımdan öldürüldü sonra eczaneden alınan ilaçla ilaçlanıldı ama çare değilki hafta sonuna kadar blok ilaçlancak ama ilaçlana kadar napıcam kızlar bilginiz varmı pire nasıl kavulur hangi ilaçlar etkiliidir nette araştırmaktan bi hal oldum :126: varmı fikri olan
uuuuuuuuzunnnnnnnnn süre kullandık ama işe yaramıyor hatta bir önceki versiyonu l cartin diye bilinir m sure onun geliştirilmiş hali günde 2 kere sütle içilir kırmızı bir hap gerci sizde işe yarar belkibizde yaramadı
canım sevindim geri kafandakileri attın galiba amann ho de gitsin hiç bişeyi kafaya çok takma sende gez toz keyfine bak hayatını yaşa kök hücreyide çok takma belli olmaz ya kök hücreye gerek kalmaz bakarsın başka bişey sebeb olur yada yaşınız genç bize yetişmez ama size yaşınız geçmeden yetişir biraz sabır pireyede hiç bi bilgim yok eveli ahırda falan oldumu kireç serperlerdi ölürdü apartmanın çevresine serfin olmazsa yakınlarınızda ahır filanmı var pire öyle yerde olur ne bileyim kolay gelsin size canım bayyy.:26:
biraz daha rahatım tabii kök hücre konusunda 2 yıla çıkar galiba işte umut dünyası ot çöp işini zaten bıraktık kullanmadık şey kalmadı sizin yaş kaç ben 26 yım 6 ay sonra 27 olcam yaş gidiyor gercekten ah ah kucagıma almak nasip olsa hayırlı imanlı sağlıklı sıhhatli pireler blogun girişinde başlıyor katlara doğru çıkıyor bizim site 10 bloklu 11 katlı her katta 4 daire var yani büyük bir site etrafta ahır falanda yok ama pire var uf uf pirelerden kurtulsak ay nasıl kötü bişey anlatamam Allah kimseyi pireyle imtahan etmesin
kaan hocadan cevap geldi.....emre beyin söylediklerinin tam tersini söylüyor....aman yarabbi kime inanalım?
emre bey herşey genetik teste bağlı diyor..kaan bey de ona gerek yok iğnelere başlayalım diyor...ben genetik testi alıp emre beyi bi dinleyeyim sonra kaan beye gideriz diye düşünyorum....
tahlil sonucu beklemekten yaşlandıııııııııııııııııııııım.şu genetik test verem etti beni
sağol canım...gerçekten emre beye gittik gideli ölü balık gibiyimcanım bence kaan hocanın dediğini yap ben emre beyi pek iyi bulmadım tamam tesede başarılı bir doktor teccübeli ama tedavi konusunda pek başarılı degil genetiği kötü çıkanlar hamile olanlar var size neden kötü çıkarsa yapmam diyor belli olmaz en imkansız vakalardan ikiz bebekler oluyor insanın ümüdünü kırması bana hiç şey gelmedi testiniin sonucu ne gelirse gelsin siz genede tedavinizi olun kaan hocada belli olmaz ya çıkış olur ya teseyle olur allah hangisi hayırlıysa ona yönlendirsin..
hayırlı olsun şimdiden canım inşallah tutunurlar bunca sıkıntıya değer....Allah yüzünü güldürsünmasalcim..istiyorumbebeyimi.. sagolun kizlar..insalah bu defa yuzum gulsun istiyorum yeni kurandan kalktim namaz kilicamm..canimciklarim bizim dondurulmuslar varya onla 5.tup bebek denemesine hazirlaniyoruz 16 sina adet olucaktim adetimin 3.gunu ultrasyonla birlikte ignelerime basliycaktim..ondan sonra 12 gun felan kadar igne yedikten sonra yumos toplanmasi sonrada transfer ama dah olmadim bunda da vardir bir hayir gec olsunda guc olmasin diyoruz ama gec kaliyoruz zaman su gibi geciyo..buda bizim sinavimiz olsa gerek..bir tutsa kizlar simdi diyorsunuz ciksin ciksin sperm insallah herkesten bizdende cok cok ciksinda..ahh ahh..birde tutsa budefada tutunmasi gecikiyo veletim tutunmuyo ..simdi biraz heycan biraz uzuntu biraz sevinc birazda goz yasi var bende ..korkuyorum tekrar ayni seyleri yasamaktan korkuyorum rabbim korktugumuza ugratmasi insallah...evet kaan hocanin verdiyi ilaclari aliyo esim..15 gun felan sonra test olucak bakalim ahh bir disina ciksa..dunyalar benim olucak enazindan..adamim herdefasinda amaliyat olmasin istiyorum ..bakalim esim test olduktan sonra kaan hocaya bildiricem..ondan sonra ilac onerirmi kizlar sizce..budefada tutmazsa ki insalllllahh tutar rabbim bizide sizleride yormadan versin bebislerimizi..yoksa mecburen kaan hocaya gitmeyi dusunuyoruzz hatta hindistana bile gitmeyi dusunuyoruz valla....:26:
kaan hocadan cevap geldi.....emre beyin söylediklerinin tam tersini söylüyor....aman yarabbi kime inanalım?
emre bey herşey genetik teste bağlı diyor..kaan bey de ona gerek yok iğnelere başlayalım diyor...ben genetik testi alıp emre beyi bi dinleyeyim sonra kaan beye gideriz diye düşünyorum....
tahlil sonucu beklemekten yaşlandıııııııııııııııııııııım.şu genetik test verem etti beni
kızlar aranızda M sure deneyen var mı? biraz araştırdım.azosperm olanlara tavsiye ediliyo.çok pahallı ama denesek mi diye düşünüyorum.olur mu olur.kaan hocaya mail atmıştım eşime vitamin tavsiye edermisiniz toparlanması için diye.sağolsun uzunca bi cvp yzmış.yine umutlandırdı beni.elonge sperm olmadan önceki son evredir demiş bunu ne tetikler ve sperm olu henüz bilinmiyo demiş. dünyada bunlarla gebelik şansı %20miş.tabi bizde olmadı ayrı.ama sizinle iletişimi koparmayalım bu arada proxeed veya m sure kullanbilir eşin demiş.ve 3 ayda birde spermigram yaptırıp göndercekmişiz.her türlü gelişmeyi paylaşalım yazmış.böyle işte ben yine umutlandım.gerçi eşime anlattım ve pek olumlu tepki vermedi.artık yetermiş.daha fazla uğraşmazmış başka çözüm yolları aramalıymışısz.evlatlık istiyo yani.ama benm hemen pes etmeye niyetim yok.yola getrcem inşallah onu:)))az zamn geçsin...
m-sure biz kullandık ama işe yaramıyor azolarda faydalı değil önceden türkiyede yoktu herifin bir arkadaşı var onun sayı azdı adam yurt dışına çıkınca aldı kullandı ilk geceden karısı hamile kaldı şimdi oglu var yani sayı varsa evet çok etkili ama proxeed daha etkili evlatlık konusundada biraz bekleyin ankalife tüp bebek merkezinin kökhücre çalışmaları var belki çare olur
canım bence kaann hocayı dinle iğnelerine başla.tedavini tamamla.emre hoca ameliyatta iyi ama herşeyi genet,iğe bağlıyor.ama kaan hoca öyle değil çünkü kaan hocanın birçok hastası var genetikte problem olup sperm bulunan..
Zaten bu ikilemler insanı yaşlandırıyor valla. bi dr başka diyor biri başka Ne bileyim sanki Kaan hocayımı dinlesen. biraz daha tedavi edici özelliği olan bir doktor ya. emre beyi tanımıyorum ama burda okuduğuma göre direk tese yapan bir dr. Sen şu tahlil sonuçları al bakalım da ona göre düşünüp karar verirsin.şimdi hiç düşünme bunları canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?