evet canım ya çok güzel şeyler yazmış moralimi yerine getirdi... tamam eşimin hastalığı en riskli grupmuş ama sperm çıkışı olabiliyormuş tedaviden en az 2 yıl sonra hatta 4 seneye kadar olabilirmiş ki testislerin sperm üretimini sağlamak için bazı destek tedavilerine başlıycaz demiş... umarım çare olur derdimize... çok garip bi durum ama ben nedense çok mutluyuminş hayal kırıklığına uğramam...
börek yapıyorum bi taraftan,bitaraftan da size yazıyorumçok komiğim ya moralim biraz düzeldi sayenizde canlar gelin iftarda börek yiyeliiiiiimmmmm
börek yapıyorum bi taraftan,bitaraftan da size yazıyorumçok komiğim ya moralim biraz düzeldi sayenizde canlar gelin iftarda börek yiyeliiiiiimmmmm
aynen canım ya ben de börek yaptım bugündediğin gibi hem yapıyorum hem buraya yetişiyorum sizlerle birarada olmak bana iyi geliyor iyi ki hepiniz varsınız allah güzel haberlerimizi de birbirimize vereceğimiz anlar nasıp eder inş...
Neli börek yaptın ona göre gelelim
patatesli kol böreği...ben çok severim de...anne usulü olmasa da hazır yufkadan çaktırma
ooo süpermiş bende bayılırım :)
yakın olsak beraber yerdik
bahar neli yaptı ki böreği...bahaaaaar sen nasıl yaptın canım..
ya azo sayfasını yemekteyize çevirdik
valla ya olsun arada da böyle olsun. hep azo hep azo olmuyo ama dimii
aynen ya içim dışım azo oldu...şiştim zatiya ben kk da başka forumlara da bakıyorum bazen sohbet sarmıyo beni makyajla ilgili veya sağlıkla kültürle ilgili bakem diyorum yareppi duramıyom...bigün orda burda farketmez farklı konular konuşalım misal güzellik misal hayat misal güncel.... biz baya tanıyoz birbirimizi görmesek de...
Hakketen çok iyi tanıyoruz. birbirimizi anlayabiliyoruz. ömrümüz bu azo yu konuşmakla geçmesin zaten yoksa valla patlarız.
doğru diyosun valla...ağzın bal yesinozaman bugün akşam iftardan sonra millet yemeğini yesin namazını kılsın gelsin....olur mu...başka gün de olur..
Evet evet çok iyi olur ben zaten bu akşam yanlızım yemeğimide yedim sayılır. herkes gelsin bekleyelim bu gece sabah olmasın
ben de eşim geç gelecekezan okundu orucumu açmadan size de dua ettim...börek de harika olmuş bee..kendim yaptım diye demiyorum kaynar kaynar yiyorum midemi ağrıtmasa iyidir ben şunu yiyim namazımı kılıp geliyim ok bebek
masalcim emre BEY dalinda iyi bir doktor yanliz bana oyle geliyor ki adam para doktoru.cunku biz sperm sonuclarini aldik bizi aramasiyla kapatmasi bir oldu ilac ismi bile vermedi zorla aradik kac kerede bize proxeed plus onermis.ben emre beyin sitesine girdigimde orda hastalari mektup yazmis.HASTANIN BIRI DEMISKI;SPERM SAYISI SIFIRMIS EMRE BEY ILAC VERMIS 6 ay sonra sperm 1000 tane olmus.sonra tupbebek yapmislar cocuklari olmus.bizde sperm cikmasina ragmen bize ilac bile yazmadi adam.dedigim gibi adam cok basarili isine gelmiyo adamin ilac yazip hastalarini duzeltmeye.
gecenlerde faceden bahceciye soru sordum.100 motilLE tup deneyebilirmiyiz diye.bana cevab su;bu sayiyla tup bebek yapilabilir ancak spermler neden dusuyor bunun arastirilmasi yapilmasi gerekir demis.
madem bizim sperm dusus sebebleri arastirilmaliysa neden geri donus yapmadin bize;ama ben kaan hocayi cok takdir ettim karsilik beklemeden ilac ismi filan veriyo allah razi olsun.
masalcim emre BEY dalinda iyi bir doktor yanliz bana oyle geliyor ki adam para doktoru.cunku biz sperm sonuclarini aldik bizi aramasiyla kapatmasi bir oldu ilac ismi bile vermedi zorla aradik kac kerede bize proxeed plus onermis.ben emre beyin sitesine girdigimde orda hastalari mektup yazmis.HASTANIN BIRI DEMISKI;SPERM SAYISI SIFIRMIS EMRE BEY ILAC VERMIS 6 ay sonra sperm 1000 tane olmus.sonra tupbebek yapmislar cocuklari olmus.bizde sperm cikmasina ragmen bize ilac bile yazmadi adam.dedigim gibi adam cok basarili isine gelmiyo adamin ilac yazip hastalarini duzeltmeye.
gecenlerde faceden bahceciye soru sordum.100 motilLE tup deneyebilirmiyiz diye.bana cevab su;bu sayiyla tup bebek yapilabilir ancak spermler neden dusuyor bunun arastirilmasi yapilmasi gerekir demis.
madem bizim sperm dusus sebebleri arastirilmaliysa neden geri donus yapmadin bize;ama ben kaan hocayi cok takdir ettim karsilik beklemeden ilac ismi filan veriyo allah razi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?