Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
börek yapıyorum bi taraftan,bitaraftan da size yazıyorum çok komiğim ya moralim biraz düzeldi sayenizde canlar gelin iftarda börek yiyeliiiiiimmmmm

İnsanın içinde umut olmazsa olmaz zaten. ama gerçekten birgün olacak ben buna çok inanıyorum. çünkü sperm denilen şey çok farklı bişeymiş hiç çıkmayanda biranda çıkabiliyormuş.çıkandada biranda kesiliyormuş. bunu bize bi laborant arkadaşımız söylemişti. o yüzden umudunuzu asla yitirmeyin demişti. bizde o günden beri bekliyoruz Allah verecek bize inşallah bebişlerimizi.

börek yapıyorum bi taraftan,bitaraftan da size yazıyorum çok komiğim ya moralim biraz düzeldi sayenizde canlar gelin iftarda börek yiyeliiiiiimmmmm

aynen canım ya ben de börek yaptım bugün dediğin gibi hem yapıyorum hem buraya yetişiyorum sizlerle birarada olmak bana iyi geliyor iyi ki hepiniz varsınız allah güzel haberlerimizi de birbirimize vereceğimiz anlar nasıp eder inş...

Son düzenleme:

inşallah....ben böreği yni fırına verdimmm..yetişir inşallah zira kurt gibi açım tesadüfe bak bahar ikimiz de aynı şeyi yapıyoruz

valla ya olsun arada da böyle olsun. hep azo hep azo olmuyo ama dimii

aynen ya içim dışım azo oldu...şiştim zatiya ben kk da başka forumlara da bakıyorum bazen sohbet sarmıyo beni makyajla ilgili veya sağlıkla kültürle ilgili bakem diyorum yareppi duramıyom...bigün orda burda farketmez farklı konular konuşalım...havamız değişir...
ben az önce kafam dağılsın diye mario oynadım düşün yani...gerçi o oyunu da pek severimmm

Son düzenleme:

Hakketen çok iyi tanıyoruz. birbirimizi anlayabiliyoruz. ömrümüz bu azo yu konuşmakla geçmesin zaten yoksa valla patlarız.

Hakketen çok iyi tanıyoruz. birbirimizi anlayabiliyoruz. ömrümüz bu azo yu konuşmakla geçmesin zaten yoksa valla patlarız.

doğru diyosun valla...ağzın bal yesinozaman bugün akşam iftardan sonra millet yemeğini yesin namazını kılsın gelsin....olur mu...başka gün de olur..

doğru diyosun valla...ağzın bal yesinozaman bugün akşam iftardan sonra millet yemeğini yesin namazını kılsın gelsin....olur mu...başka gün de olur..

Evet evet çok iyi olur ben zaten bu akşam yanlızım yemeğimide yedim sayılır. herkes gelsin bekleyelim bu gece sabah olmasın

Evet evet çok iyi olur ben zaten bu akşam yanlızım yemeğimide yedim sayılır. herkes gelsin bekleyelim bu gece sabah olmasın

ben de eşim geç gelecekezan okundu orucumu açmadan size de dua ettim...börek de harika olmuş bee..kendim yaptım diye demiyorumkaynar kaynar yiyorum midemi ağrıtmasa iyidirben şunu yiyim namazımı kılıp geliyim ok bebek

Ohhh eline sağlık canımcım afiyet bal şeker olsun yarasınn Allah kabul etsin canım bende dua ettim Allah kabul etsin inşallahhhh tamm canım burdayım ben bekliyorum

sanki haklisin gibi geldi bana bizde bakin emre beyde amaliyat gecirdik ,yani adam üzgünpm bulamadik dedi ve gitti yani !Nebilim insan bir pataloji raporu der bir sey der yok. yani bir pataloji raporu bile vermediler bize!
Yani anladimki urulogie degil andralogie doktorlara gitmek lagzim herhalde yani arastirici doktorlara ! ben kendi adima diyorum bagzen pismanlik duyuyorum keskede kaan aydosa gitseydik diye ! yinede arkadaslar iciniz kime isiniyorsa ona gidin ama arastirin...............arastirin !!!!!

sanki haklisin gibi geldi bana bizde bakin emre beyde amaliyat gecirdik ,yani adam üzgünpm bulamadik dedi ve gitti yani !Nebilim insan bir pataloji raporu der bir sey der yok. yani bir pataloji raporu bile vermediler bize!
Yani anladimki uruloji degil andraloji doktorlara gitmek lagzim herhalde yani arastirici doktorlara ! ben kendi adima diyorum bagzen pismanlik duyuyorum keskede kaan aydosa gitseydik diye ! yinede arkadaslar iciniz kime isiniyorsa ona gidin ama arastirin...............arastirin !!!!!

vayyy kızlar ben yokken neler kaynatmışsınız börekler çörekler ohhhh tabii davet eden yok aşkolsun olsun canlarım size afiyet olsun burada ezan erken okunuyo ya çayları bile içtik siz hala yemektesinizdir.gece buluşalım tenhalarda menhalarda öpüldünüz

hu huuuuuu:79:ben geldim....hepimize dua ettim..içim rahatladı....geceye kalmayalım benimki 11de falan gelir..muhabbet başlasın mı gızlar

kızlar sevdiğim müzikleri de koydum ohhhh değmeyin keyfime şu an....... ne dinliyosunuz buarada canlarım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…