aynen ya içim dışım azo oldu...şiştim zatiya ben kk da başka forumlara da bakıyorum bazen sohbet sarmıyo beni makyajla ilgili veya sağlıkla kültürle ilgili bakem diyorum yareppi duramıyom...bigün orda burda farketmez farklı konular konuşalım...havamız değişir...
ben az önce kafam dağılsın diye mario oynadım düşün yani...gerçi o oyunu da pek severimmm
tabi canım yakışanıda o zaten aslında beraber yatıp uyumak benimki stres olur yanında yatılmazsa hadi size iyi muhabbetler ben şimdi koçiçle uyuyorum yarın kısmet olursa görüşürüz bayanlar allah rahatlık versin hepinize canlarrr.
hayirli geceler eseslim nasilsin canim
iyim hayatım sen nasılsın? nasıl geçiyor günler.
bende iyiyim canim benim.iftardan sonra yanliz kaliyorum genelde. bizimkiler hemen uyuyor.aksam kuzenlere iftara gittik sizlere alismisim valla yatiya kalmadim.gunlerim hep monoton
bende iyiyim canim benim.iftardan sonra yanliz kaliyorum genelde. bizimkiler hemen uyuyor.aksam kuzenlere iftara gittik sizlere alismisim valla yatiya kalmadim.gunlerim hep monoton
Valla canım sorma bende hep yanlızları oynuyorum. sabah yanlızım. akşam eşim geliyo uyuyo yine sahura kadar oturuyorum yanlız yanlız. ramazan dolayısıyla böyle oldu eşim uykusuzluğa dayanamıyor hemen uyuyo. bende yanlız oturuyorum napıyım. gerçekten burda bende arkadaşlarla konuşunca yanlız olmadığımı anlıyorum keyfim yerine geliyor.
aynen bende oyle canim ya.zaten bizi bizden daha iyi anlayan olmaz ki.belcikada zaten kimsem yok esim isten gelir yikanir yemegini yer hemen uyur yanliz kalirim;burasi da kucuk yer gecen esim gitmeden eskisehire gitmistik.internette satilik ev ilanlari bulmustum.carsiya yakin dedi aradigimizda bir gittik ki mamuca midir nedir eskisehirin disina goturdu;Almadik.allah izin verirse eskisehirden ev alcaz kisin uygunmus fiyatlar
evet sorma :) Birde 70 milyar istediler.annemin biraz birikmisi var 50 ye kadar aradik pek yoktu ustedigimiz gibi.annemin yigeni var ilk defa tanistik mutahitlik yapiyormus ahh paramiz yetmedi ki nasip.tepebasina Yakin 4 katli villa 110 milyarmis.ama ici bitmemis.esparkmi valla bi alisveris merkezi varmis kocaman o taraftaöyle valla canım bizi bizden başka kimse anlamıyor. ooo mamuca eskişehirin dışı resmen :) siz merkeze çarşıya yakın yerden alın biz merkeze yakın oturuyoz mesela atatürk caddesinde oturyoruz o mevkiler çarşıya yakındır.evimizden çarşı 5 dk.
evet sorma :) Birde 70 milyar istediler.annemin biraz birikmisi var 50 ye kadar aradik pek yoktu ustedigimiz gibi.annemin yigeni var ilk defa tanistik mutahitlik yapiyormus ahh paramiz yetmedi ki nasip.tepebasina Yakin 4 katli villa 110 milyarmis.ama ici bitmemis.esparkmi valla bi alisveris merkezi varmis kocaman o tarafta
slm kızlar ben geldimm nasılsınız..
slm kızlar ben geldimm nasılsınız..
hoşgeldin bebişim gezdin mi güzel güzell kocanla bakimm
hosgeldin canim iyiyim ben.herkes gelsin soylede topik canlansin.birde kizlar deve eti yiyenin cocugu olurmus dogrumu ki
hosgeldin canim iyiyim ben.herkes gelsin soylede topik canlansin.birde kizlar deve eti yiyenin cocugu olurmus dogrumu ki
hoşbulduk canımcım ya dışarda oturduk ama çok üşüdüm hava acayip serinledi iyi oldu ama püfür püfür esiyodu çok oturamadık sen naptın eşinde uyumuş olsun bak biz burdayızzz:80:
Ne güzel serinlemişinizdir gün içinde sıcak oluyordur. üşüyüp üşüyüp yorganın altına girip yatmaya bayılırımvalla ya sorma eşim iftara dışarı gitti iş yemeği vardı geldi yarım saat oturmadı hemen uyuya kaldı. bende yine yanlız kaldım azcık kızdım ama napıyım alıştım artık huyuna :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?