Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet ya hareketlensin accık topiğimiz.aaa gerçektenmi şimdi eşime söylesem bi bu eksikti derrr

valla canim bana da komsum demisti.7 senedir cocuklari olmuyordu esinde sperm hic yokmus azoymus yani.gitmedigi doktor kalmadi yazzik sizin cocugunuz olmaz diyodu doktorlar.en son afyonda bir doktor bulmuslar ameliyat etmis bir sene sonra sperm cikisi olmus.normal yolla cocuklari oldu simdi birde korunuyorlarmis.Ben gecen sene doktor ismini bana ver demistim bende yok esimde numarasi dedi.ben esini nerde goruyumki.allahim insallah bizlerin eslerinede care verirde evlatlarimiza kavusuruz

canım ne ameliyatı olmuşki deve etini yiyen onlarmıydı tam anlamadım.eeee doktorun numarasını eşinden alıp verseydi ya sana ..

kızlarr yarın eşim kan vericek inşallah sonuçları iyi çıkar.yaa acaba tedavi nekadar sürecek hoca 6 ay demişti sanki size tedavi süresi ile ilgili bişey söyledimi...

ahhh ahhh bu erkekler aynen ya gözümden uyku akar ama uyuyamam sinir olurum kendime yatakta dön dur uykum var ama uyuyamıyorsun nasıl bişi anlmıyorum zaten. öle öle yanlzı değiliz iyiki varsınız valla

kızlarr yarın eşim kan vericek inşallah sonuçları iyi çıkar.yaa acaba tedavi nekadar sürecek hoca 6 ay demişti sanki size tedavi süresi ile ilgili bişey söyledimi...

Canım bizede 6 ay dedi ama değerler düşünce 1 ay daha kullanıp başka tedavi planlayacağını söyledi. yarın sonuçlarda belli olur canım o. özeldemi yaptıracaksınız sonuçlar hemen çıkacakmı ben çok beklemiştim ya inşallah hemen alırsın sonuçları.bak sabah saat 9-10 arası versin bize bi ürolog söyledi o saatler arasında testosteron daha doğru çıkarmış.

evet canım özelde yaptıracağız.sabah işe giderken kan verir zaten doktor 9 da geliyo o saatte verir.ya canım bizim aynı günün akşamı sonuçlar çıkıyo.ama sizin testesteron geç çıkmıştı.benimde aklıma takıldı acaba tahlilleri iyi yapmıyorlarmı bende eşime bu ay başka yerde yaptıralım diyorum ama üroloji doktoru eşimin arkadaşı hep onda yaptırıyoruz diye yine ona gidelim diyo benimde içime kurt düştü işte acabamı diye....

hosgeldin canim iyiyim ben.herkes gelsin soylede topik canlansin.birde kizlar deve eti yiyenin cocugu olurmus dogrumu ki
deve eti kuş eti nerden çıkmış ki bunlar ya...iyi geliyo diye artık olmadık şey yedircez adamlara
Maslcım nerede kaldın yav kızlar toplaştık seni bekliyoz hadi gel artıkkk

geldim...kocam anca kaltı bilgisayardan....motorsiklet baktı herhalben kaptım şimdi de

canım bizim burdaki hastanelerden kaynaklanıyor olabilir. aklına kötü şey getirme. Allah herşeyin iyisini bilir aklınza neresi yatıyorsa oraya gidin verin. acaba deme doğrudur de ki için ferah olsun canım oldumu şeker

geldim...kocam anca kaltı bilgisayardan....motorsiklet baktı herhalben kaptım şimdi de [/QUOTE]

iyi yaptın bak akşamdan toplaşamadıydık. şimdi hepimiz burdayız bu gece kalabalığız. gece bitmesinnnn

canım şimdide buaralarda tüp bebeği nerde yparız diye düşünüyorum tabiii sperm bulunursa birde ankarada 1 ay kalmam gerekecek püfff..eşim m.tese olmadan önce araştırmıştım biraz ankarada anatolıa tüp bebek merkezi vardı aradım 7 ay önce raporlu altıbuçuk milyar demişlerdi ama çok iyi bi tüp bebek merkezi kızlar hiç tüp bebek merkezi falan araştırdınızmı...

deve eti kuş eti nerden çıkmış ki bunlar ya...iyi geliyo diye artık olmadık şey yedircez adamlara

geldim...kocam anca kaltı bilgisayardan....motorsiklet baktı herhalben kaptım şimdi de

hoşgeldin canım kadro tamamlandı sayılır eee baharr nerede...

ilk denemenizi ordamı yaptırdın sende. bende orda yaptırdım. benim dr da hakan yaralıydı. eşimin ameliyatınıda müfit hoca yapmıştı. o hocada süper bi hoca. Kaan hoca ameliyatın süper olmuş dedi o dr çok başarılıdır demişti. biizm işlem iptal olunca para iadesi yapmışlardı başta bütün parayı vermiştik. ama daha azdı sanki bizim verdiğimiz 4,5-5 geçmemişti sanırım tam hatırlayamdım ama eşime sorarım bakalım

bisürü çikolata yedim:125:eşim yazık ot çöp yiyip içiyo:119: canım yaaaaa bişey de demiyo üzülmiyim diye..tadı iğrenç ama yemem demiyo şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…