evet ya hareketlensin accık topiğimiz.aaa gerçektenmi şimdi eşime söylesem bi bu eksikti derrr
valla canim bana da komsum demisti.7 senedir cocuklari olmuyordu esinde sperm hic yokmus azoymus yani.gitmedigi doktor kalmadi yazzik sizin cocugunuz olmaz diyodu doktorlar.en son afyonda bir doktor bulmuslar ameliyat etmis bir sene sonra sperm cikisi olmus.normal yolla cocuklari oldu simdi birde korunuyorlarmis.Ben gecen sene doktor ismini bana ver demistim bende yok esimde numarasi dedi.ben esini nerde goruyumki.allahim insallah bizlerin eslerinede care verirde evlatlarimiza kavusuruz
eseslim insallah o tatli sirin evinde evlatlarinin sesleriyle dolar tasar
benim eşimde uyudu oda hiç dayanamaz uykuya ahh bu erkeklerrr...ben yine çok uykum olsa bile 1 saat dönerim uyuyamam ama eşim maşallah yatağa girer girmez baygın gidiyooamannnn boşver uyusunlar bizde muhabbet ediyoruz işte yanlız değiliz yaa..
kızlarr yarın eşim kan vericek inşallah sonuçları iyi çıkar.yaa acaba tedavi nekadar sürecek hoca 6 ay demişti sanki size tedavi süresi ile ilgili bişey söyledimi...
canım ne ameliyatı olmuşki deve etini yiyen onlarmıydı tam anlamadım.eeee doktorun numarasını eşinden alıp verseydi ya sana ..[/QUOT
evet onlardi canim hatta annem gecen sene haca gidenlere soylemisti deve eti gelmisti ama ben yemedim.valla o zaman soyledim tamam ben sana getiririm alirim numarayi dedi gelmedi biraz uzaga tasindi yoksa ben aksam gider yine alirdim sonra o ara bi tanidigin evine gittik onlarinda 18 senedir olmuyodu cocugu; hamileydi ozaman.simdi ikizleri var.ondanda doktorun adini aldim belki bizede care olur diye.ahmet erdem doktor ankarada.bize tese dedi zaten parada yetismemisti.Kaldi oyle tedavi.KI IYIKI TESE OLMAMIS ESIMDE SPERM CIKISI OLDU;AMA O DOKTORUNDA ADINI NUMARASINI ALIRIM SIZELEDE PAYLASIRIM
Canım bizede 6 ay dedi ama değerler düşünce 1 ay daha kullanıp başka tedavi planlayacağını söyledi. yarın sonuçlarda belli olur canım o. özeldemi yaptıracaksınız sonuçlar hemen çıkacakmı ben çok beklemiştim ya inşallah hemen alırsın sonuçları.bak sabah saat 9-10 arası versin bize bi ürolog söyledi o saatler arasında testosteron daha doğru çıkarmış.
deve eti kuş eti nerden çıkmış ki bunlar ya...iyi geliyo diye artık olmadık şey yedircez adamlarahosgeldin canim iyiyim ben.herkes gelsin soylede topik canlansin.birde kizlar deve eti yiyenin cocugu olurmus dogrumu ki
Maslcım nerede kaldın yav kızlar toplaştık seni bekliyoz hadi gel artıkkk
evet canım özelde yaptıracağız.sabah işe giderken kan verir zaten doktor 9 da geliyo o saatte verir.ya canım bizim aynı günün akşamı sonuçlar çıkıyo.ama sizin testesteron geç çıkmıştı.benimde aklıma takıldı acaba tahlilleri iyi yapmıyorlarmı bende eşime bu ay başka yerde yaptıralım diyorum ama üroloji doktoru eşimin arkadaşı hep onda yaptırıyoruz diye yine ona gidelim diyo benimde içime kurt düştü işte acabamı diye....
canım ne ameliyatı olmuşki deve etini yiyen onlarmıydı tam anlamadım.eeee doktorun numarasını eşinden alıp verseydi ya sana ..[/QUOT
evet onlardi canim hatta annem gecen sene haca gidenlere soylemisti deve eti gelmisti ama ben yemedim.valla o zaman soyledim tamam ben sana getiririm alirim numarayi dedi gelmedi biraz uzaga tasindi yoksa ben aksam gider yine alirdim sonra o ara bi tanidigin evine gittik onlarinda 18 senedir olmuyodu cocugu; hamileydi ozaman.simdi ikizleri var.ondanda doktorun adini aldim belki bizede care olur diye.ahmet erdem doktor ankarada.bize tese dedi zaten parada yetismemisti.Kaldi oyle tedavi.KI IYIKI TESE OLMAMIS ESIMDE SPERM CIKISI OLDU;AMA O DOKTORUNDA ADINI NUMARASINI ALIRIM SIZELEDE PAYLASIRIM
iyi olur canım araştırırızda ama müftü yemeyin demiş galiba kafam karıştı bakkk.aaa canım eşin azomuydu şimdi normal çıkış varmı süperrrr
canım bizim burdaki hastanelerden kaynaklanıyor olabilir. aklına kötü şey getirme. Allah herşeyin iyisini bilir aklınza neresi yatıyorsa oraya gidin verin. acaba deme doğrudur de ki için ferah olsun canım oldumu şeker
deve eti kuş eti nerden çıkmış ki bunlar ya...iyi geliyo diye artık olmadık şey yedircez adamlara
geldim...kocam anca kaltı bilgisayardan....motorsiklet baktı herhalben kaptım şimdi de
canım şimdide buaralarda tüp bebeği nerde yparız diye düşünüyorum tabiii sperm bulunursa birde ankarada 1 ay kalmam gerekecek püfff..eşim m.tese olmadan önce araştırmıştım biraz ankarada anatolıa tüp bebek merkezi vardı aradım 7 ay önce raporlu altıbuçuk milyar demişlerdi ama çok iyi bi tüp bebek merkezi kızlar hiç tüp bebek merkezi falan araştırdınızmı...
VALLA BENDE YEMEDIM ACAYIP GELDI HIC YEMEDIM CUNKU.UC SENELIK EVLIYIM IKI SENEDEN FAZLADIR ESIME AZOSPERM DENDI;AMA CIKIS OLDU ESIM BUNDAN 6 SENE ONCE YAPTIRMIS BIN TANE CIKMIS;SONRA AZOSPERM OLDU.POLEN KULLANINCA OLDU SANIRIM SPERMLER GERI CIKTIiyi olur canım araştırırızda ama müftü yemeyin demiş galiba kafam karıştı bakkk.aaa canım eşin azomuydu şimdi normal çıkış varmı süperrrr
bisürü çikolata yedim:125:eşim yazık ot çöp yiyip içiyo:119: canım yaaaaabişey de demiyo üzülmiyim diye..tadı iğrenç ama yemem demiyo şükür.
VALLA BENDE YEMEDIM ACAYIP GELDI HIC YEMEDIM CUNKU.UC SENELIK EVLIYIM IKI SENEDEN FAZLADIR ESIME AZOSPERM DENDI;AMA CIKIS OLDU ESIM BUNDAN 6 SENE ONCE YAPTIRMIS BIN TANE CIKMIS;SONRA AZOSPERM OLDU.POLEN KULLANINCA OLDU SANIRIM SPERMLER GERI CIKTI
çok iyi canım ya hiç m.tese olmadı değilmi eee şimdi napıyosunuz deneme falan yaptınızmı hiç darısı başımızaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?