Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
şifa olsunnnn bende yiyim bari canım istedi sen diyince aslında hiç yiyemem

çikolata yenmez mi yaaa...hele ramazanda acayip tatlı isteği oluyo bende.... tatlı olsun yeter banaşerbetliyi sevmem ama...bu ara muhallebili kadayıfla mozaik pastaya sardım...durmadan bunları yapıyorumbi süre sonra başka şeye sararım...ama çikolata aşkım bitmez yani

hayır canım ilk denememizi elazığda yaptık yapmaz olaydık.eşimi ameliyat eden doktor prof.du birde.ama eşim mahvoldu yazık ameliyattan sonrada enfeksiyon kaptı doktor hiç ilgilenmedi.ama yinede iyiki ankarada olmamış zaten sperm bulunamadı.ben telde konuşttum ozaman altıbuçuk demişti bilmiyorum artık pahalımı değilmi diğer tüp bebek merkezlerinden haberim yok çünkü.elazığda dörtbuçuk dendi ama eşimde sperm bulunamayınca sadece ilaç parası verdik oda ikibuçuk tutmuştu.hakan yaralı hocanın adını çok duydum ALLAH izin verirse sperm bulunursa orada yaptırmayı düşünüyoruz..

şu tatlı işini bende anlamıyorum banada çay olacak kahve olacak deli gibi çay kahve içiyorum. yemek bile aramam yani onlar olunca eşim tatlıya bayılır onun için hep yaparım ama tadına dahi bakmam

Hakan yaralı çok işinde profesyonel bi dr ama çok serttir. ve çok açıklama yapmayan bi dr. ilk zamnlarda çok iyimiş bu dr ve hastane ama şu aralar sıkıntılı olduğunu duydum. ortağı vardıyanında bülent traş o bile ordan ayrıldı istanbula gitti. ben bidahakini ordamı yaptırım bilmiyorum araştırım aklıma yatan yerde yaparım heralde şuan onları hiç düşünmedim valla ben daha. belki kaan hocanın önereceği yer vardır sonuçta eşlerimiz onun hastası. zamanı gelince araştırırz inşallahh

şu tatlı işini bende anlamıyorum banada çay olacak kahve olacak deli gibi çay kahve içiyorum. yemek bile aramam yani onlar olunca eşim tatlıya bayılır onun için hep yaparım ama tadına dahi bakmam

biz karı koca seviyoruz tatlıyı.....çayı da seviyoruz türk kahvesini de ama granülkahveyi sevmemm...

tatlı demeyin bana şimdide çikolata yiyorum zaten kız şişko olucaz böyle gidersee..

bazısı sürekli yer kilo almaz bazısı az yer tombiştir:26:bünyeye bağlı...benim kilo sorunum yok çok şükür tığ gibiyimama çikolata selülit yapıyor.... o daha fena...

evet canım kaan hoca önerir herhalde bir tüp bebek merkezi... ya kızlarr sahurda ne hazırlıycazz püfff menemenmi yapsam...

evet canım kaan hoca önerir herhalde bir tüp bebek merkezi... ya kızlarr sahurda ne hazırlıycazz püfff menemenmi yapsam...

ben iftarda tektim bi tepsi börek vardı, sahurda börek yicez..rahatım bugün... poğaça yap -1 yumurta,biraz sıvıyağ,yoğurt,un,kabartma tozu ile-o da tok tutuyo...veya fırında yumurtalı ekmek yap süper oluyo...yumurtayı bi iki kaşık sütü ,bi okadar da sıvıyağı,maydanozu,rende beyaz ya da kaşarı çırp çatalla...dilimli ekmeklerin üstüne kaşıkla dök...fırına ver..üstü pembeleşince çıkar ve mideye indir menemen de iyi fikir...ya da ben tostu da severim...kaşarlı....

valla canım tüp bebek tedavisinden sonra kilo aldım 68 kiloyum şimdi boy 1.75 ALLAH dan boy biraz uzunda çok gstermiyosenin kilo?

Maşallahh boyun ne gzüelmiş. benim kilo 45-46 arasında değişiyo boy 1.60 tüp bebekte bende 48 oldum aama adetten sonra hemen verdim. şişkinlikten kilo almıştım. ama biraz kilo alsam iyi olacak bende yerim ağzım boş durmaz abur cubur eksik olmaz ama sabitim almadım evlendiğimden beri aynı kilodayım aslında evlenirken 43 kiloya düşmüştüm kabus gbi kemiklerim sayılıyordu resmen allahtan aldım biraz

Valla sende süper tarifler var yaa ben hiç bilmiyom bunları yumurtalı ekmeği yağda kızartıyordum ben fırındada süper olur börek gibi. ya bizim bide yemek seçme huyumuz var ki eşim herşeyi yemiyo bende öleyim ama denemk istişyorum değişik tarfileri ama yemeyecek diye yapmaya cesaret edemiyorum. yoksa kalıyo sonrada çöpe gidiyo çok üzülüyorum.

Sen kaç kilosun tatlım yiyip kilo almayanlardansın galiba

valla canım tüp bebek tedavisinden sonra kilo aldım 68 kiloyum şimdi boy 1.75 ALLAH dan boy biraz uzunda çok gstermiyosenin kilo?

hepimiz zayıfız ne güzel..zayıf olmayı seviyorum ama cılız olmayı değil..ben de 53 kiloyum 170 boyum.iki kilo bile alınca hareket kabiliyetimin azaldığını hissediyorumama benim yediğimi başkası yese şişko olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…