ben iftarda tektim bi tepsi börek vardı, sahurda börek yicez..rahatım bugün... poğaça yap -1 yumurta,biraz sıvıyağ,yoğurt,un,kabartma tozu ile-o da tok tutuyo...veya fırında yumurtalı ekmek yap süper oluyo...yumurtayı bi iki kaşık sütü ,bi okadar da sıvıyağı,maydanozu,rende beyaz ya da kaşarı çırp çatalla...dilimli ekmeklerin üstüne kaşıkla dök...fırına ver..üstü pembeleşince çıkar ve mideye indir menemen de iyi fikir...ya da ben tostu da severim...kaşarlı....
bende menemen yapayım hımmm sigara böreğidemi kızartsan fena olmaz aslında...
hepimiz zayıfız ne güzel..zayıf olmayı seviyorum ama cılız olmayı değil..ben de 53 kiloyum 170 boyum.iki kilo bile alınca hareket kabiliyetimin azaldığını hissediyorumama benim yediğimi başkası yese şişko olur
Valla sende süper tarifler var yaa ben hiç bilmiyom bunları yumurtalı ekmeği yağda kızartıyordum ben fırındada süper olur börek gibi. ya bizim bide yemek seçme huyumuz var ki eşim herşeyi yemiyo bende öleyim ama denemk istişyorum değişik tarfileri ama yemeyecek diye yapmaya cesaret edemiyorum. yoksa kalıyo sonrada çöpe gidiyo çok üzülüyorum.
Maşallahh boyun ne gzüelmiş. benim kilo 45-46 arasında değişiyo boy 1.60 tüp bebekte bende 48 oldum aama adetten sonra hemen verdim. şişkinlikten kilo almıştım. ama biraz kilo alsam iyi olacak bende yerim ağzım boş durmaz abur cubur eksik olmaz ama sabitim almadım evlendiğimden beri aynı kilodayım aslında evlenirken 43 kiloya düşmüştüm kabus gbi kemiklerim sayılıyordu resmen allahtan aldım biraz
ben cılızım galiba
ya canım uzun boyun neresi güzel düğünümde topuklu ayakkabı bile giyemedim düz taban ayakkabı bulana kadar canım çıktı çünkü topuklu giyisem eşimden uzun oluyodumcanım ben tüp bebek tedavisinden sonra 6 kilo aldım 4 kiloyou verdim hala 2 kilo duruyo.ne güzel canım ya sen çıtı pıtı bişeymişsin.hiç yaşlanmazsın işte ne güzel.masalcım sende tam fitmişsin boy kilo süper orantııı...
ya canım uzun boyun neresi güzel düğünümde topuklu ayakkabı bile giyemedim düz taban ayakkabı bulana kadar canım çıktı çünkü topuklu giyisem eşimden uzun oluyodumcanım ben tüp bebek tedavisinden sonra 6 kilo aldım 4 kiloyou verdim hala 2 kilo duruyo.ne güzel canım ya sen çıtı pıtı bişeymişsin.hiç yaşlanmazsın işte ne güzel.masalcım sende tam fitmişsin boy kilo süper orantııı...
boyuna göre iyi bence... genetik bişey bence kilo...bizim sülalede herkes zayıf ve çok uzun...tabi büyükler saymıyorum onlar tombiş fakat bebişlerden sonra öyle olmuşlarpardon balık etli diyecektim
ben biraz daha uzn olmayı isterdim aslında bu halimide seviyorum ama bazen sinir oluyorum. mesela evimin kapısına satıcılar geliyor bi keresinde anneni çağırırmısın kızım dediler yok annem evinde dedim bende hee diyolar burda yaşamıyormu ayrılarmı babanla diyolargülermisin ağlarmısın. hayır dedim o kendi evinde ben kendi evinde burası benim evim dedim. bi keresindede evin hanımı ile görüşebilirmiyiz dediler buyurn benim deidm daha büyük hanım yokmu deidler çok komik anlar oluyo yani
hımmm ben şanslıyım ozaman eşim asla yemek seçmez ben öyle sıkıntıya gelemem bekarken hep derdim inşallah eşim yemek seçmez diye çok şükür öylede oldu..
ben biraz daha uzn olmayı isterdim aslında bu halimide seviyorum ama bazen sinir oluyorum. mesela evimin kapısına satıcılar geliyor bi keresinde anneni çağırırmısın kızım dediler yok annem evinde dedim bende hee diyolar burda yaşamıyormu ayrılarmı babanla diyolargülermisin ağlarmısın. hayır dedim o kendi evinde ben kendi evinde burası benim evim dedim. bi keresindede evin hanımı ile görüşebilirmiyiz dediler buyurn benim deidm daha büyük hanım yokmu deidler çok komik anlar oluyo yani
hımmm ben şanslıyım ozaman eşim asla yemek seçmez ben öyle sıkıntıya gelemem bekarken hep derdim inşallah eşim yemek seçmez diye çok şükür öylede oldu..
daha büyük hanım mı?? o ne ya.... güldürdün beni bebekim
aşırı uzun değilsin ki..gayet iyi bence...bi de bu arada biz eşimle aynı boydayız.ben de topuklu giyemiyorum onunlaykenişte giyiyorum bazen ama beni almaya gelince yanyana tuhaf duruyo sanki..ya da bana öyle geliyo düğünümde ben de zorlandım ayakkabı bulurken..bi tane bulmuştum.o da pahalı diye kaynanam aldırmadı...sonra baktı hiç bi yerde topuksuz yok gidip onu aldık yine
gerçi ben rahatıa düşkünüm...babet ya da spor ayakkabı bence daha iyi ama bi özel günde amele gibi topuksuz giyilmiyo ya ayakkabı şık olsa da topuksuz olmuyo..
alemssin kızgerçektende komik ya.ama bence boyun ve kilon çok güzel.ayy sen çıtı pıtı bir annemi olacaksın ne güzel...
valla canım ya o insanların halini görsen direk anneni çağır diyolar. bende soruyorum hangi annemi istiyorsunuz diyorum bazen dalga geçiyorum bende onlarlaDaha kilolu daha yaşlı insan bekliyorlar heralde ev hanımlarını beni karşılarında görünce beğenmiyorlar yani anne versiyonu istiyorlar sanırım
oh ne güzel ya..ne şanslısın...benim eşim çok tingozdur..herşeye pimpiriklenir...kaynanam öyle alıştırmış sağolsun
bana da oluyo bu tarz şeyler ama kimse daha büyük hanım yok mu demedigenelde okuyo musun diyolar..heeee okuyom 24 yaşındayım deyince de atma diyolar...heee atıyom ben manyağım sanki...bazen biraz büyük göstersem diyorum herkes sinir sinir şeyler söylüyo:26:ilerde iyi olabilir de bu yaşlarda küçük göstermek hiç iyi değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?