Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

yaaa bak canım poğaça istedi ama yetiştiremem artık başka zamana kalsın.hımm tostta iyi fikir aslında..

benim eşim kadar DÜNYA ÜZERİNDE kimse yemek seçemez...deneye deneye buldum ne yediğini..yemem dediği şeyleri farklı şekillere sokup yediriyorum..o zaman anlamıyo yumurtalı ekmeği kızartma çok ağır oluyo...bi de onun içine kekik tuz ve pul biber de at yapacaksan unutmuşum onları...

ya canım uzun boyun neresi güzel düğünümde topuklu ayakkabı bile giyemedim düz taban ayakkabı bulana kadar canım çıktı çünkü topuklu giyisem eşimden uzun oluyodum canım ben tüp bebek tedavisinden sonra 6 kilo aldım 4 kiloyou verdim hala 2 kilo duruyo.ne güzel canım ya sen çıtı pıtı bişeymişsin.hiç yaşlanmazsın işte ne güzel.masalcım sende tam fitmişsin boy kilo süper orantııı...

ben biraz daha uzn olmayı isterdim aslında bu halimide seviyorum ama bazen sinir oluyorum. mesela evimin kapısına satıcılar geliyor bi keresinde anneni çağırırmısın kızım dediler yok annem evinde dedim bende hee diyolar burda yaşamıyormu ayrılarmı babanla diyolar gülermisin ağlarmısın. hayır dedim o kendi evinde ben kendi evinde burası benim evim dedim. bi keresindede evin hanımı ile görüşebilirmiyiz dediler buyurn benim deidm daha büyük hanım yokmu deidler çok komik anlar oluyo yani

aşırı uzun değilsin ki..gayet iyi bence...bi de bu arada biz eşimle aynı boydayız.ben de topuklu giyemiyorum onunlayken işte giyiyorum bazen ama beni almaya gelince yanyana tuhaf duruyo sanki..ya da bana öyle geliyodüğünümde ben de zorlandım ayakkabı bulurken..bi tane bulmuştum.o da pahalı diye kaynanam aldırmadı...sonra baktı hiç bi yerde topuksuz yok gidip onu aldık yine
gerçi ben rahatıa düşkünüm...babet ya da spor ayakkabı bence daha iyi ama bi özel günde amele gibi topuksuz giyilmiyo ya ayakkabı şık olsa da topuksuz olmuyo..

hımmm ben şanslıyım ozaman eşim asla yemek seçmez ben öyle sıkıntıya gelemem bekarken hep derdim inşallah eşim yemek seçmez diye çok şükür öylede oldu..

daha büyük hanım mı?? o ne ya.... güldürdün beni bebekim

hımmm ben şanslıyım ozaman eşim asla yemek seçmez ben öyle sıkıntıya gelemem bekarken hep derdim inşallah eşim yemek seçmez diye çok şükür öylede oldu..

valla çok şanslısın o zamn benim eşim çok seçer iftarlarda o kadar zorlanıyoruz ki anlatamam. yemesen ayıp oluyo yesen yiyemiyorsun karşı tarafa ayıp oluyor .

alemssin kızgerçektende komik ya.ama bence boyun ve kilon çok güzel.ayy sen çıtı pıtı bir annemi olacaksın ne güzel...

oh ne güzel ya..ne şanslısın...benim eşim çok tingozdur..herşeye pimpiriklenir...kaynanam öyle alıştırmış sağolsun

daha büyük hanım mı?? o ne ya.... güldürdün beni bebekim

valla canım ya o insanların halini görsen direk anneni çağır diyolar. bende soruyorum hangi annemi istiyorsunuz diyorum bazen dalga geçiyorum bende onlarla Daha kilolu daha yaşlı insan bekliyorlar heralde ev hanımlarını beni karşılarında görünce beğenmiyorlar yani anne versiyonu istiyorlar sanırım

evet canım aşırı uzun değilde işte eşim benden uzun ama topuklu giyinmemem lazım ALLAH dan spor giyiniyorumda sorun olmuyo..

bana da oluyo bu tarz şeyler ama kimse daha büyük hanım yok mu demedi genelde okuyo musun diyolar..heeee okuyom24 yaşındayım deyince de atma diyolar...heee atıyomben manyağım sanki...bazen biraz büyük göstersem diyorum herkes sinir sinir şeyler söylüyo:26:ilerde iyi olabilir de bu yaşlarda küçük göstermek hiç iyi değil bence

oh ne güzel ya..ne şanslısın...benim eşim çok tingozdur..herşeye pimpiriklenir...kaynanam öyle alıştırmış sağolsun

evet canım çok şükür yemek seçmez.evet hep anneler böyle alıştırıyo sonra eşleri uğraşıp duruyo.benim kayınvalidem öyle değil alıştırmamış eşimin kardeşleride yemek seçmez nasıl alıştırırsan öyle gidiyo...

evet canım benide hep öğrenci sanıyolar hatta eşimle yemeğe falan gitsek bize sormadan öğrenci menüsü getiriyolar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…