evet canım aşırı uzun değilde işte eşim benden uzun ama topuklu giyinmemem lazım ALLAH dan spor giyiniyorumda sorun olmuyo..
bana da oluyo bu tarz şeyler ama kimse daha büyük hanım yok mu demedigenelde okuyo musun diyolar..heeee okuyom 24 yaşındayım deyince de atma diyolar...heee atıyom ben manyağım sanki...bazen biraz büyük göstersem diyorum herkes sinir sinir şeyler söylüyo:26:ilerde iyi olabilir de bu yaşlarda küçük göstermek hiç iyi değil bence
ben de spor giyimi severim...bi kot bi tişört hadi yallahbu ara saçımı da hep dolayarak topuz yapıyorum..salmıyorum onla da uğraşmıyorum....eşim kızıyo saçını aç diye..sıcakta açmam töbe...
evet canım çok şükür yemek seçmez.evet hep anneler böyle alıştırıyo sonra eşleri uğraşıp duruyo.benim kayınvalidem öyle değil alıştırmamış eşimin kardeşleride yemek seçmez nasıl alıştırırsan öyle gidiyo...
sıcakta saçmı açılırmış yahuu ensemiş pişiyoo onlar rahat tabiiben saçımı toplamayayım diye kestrdim ilk defa kısa kestrdim bide ama yine dayanamadım küçücük saçımı gene topluyorum
kızlarrr size doyum olmaz ama ben kaçtım sahur hazırlıycam kendinize iyi bakın hayırlı sahurlar görüşürüz yarınn öpüyorumm:80: byy
ben hırs yaptım uzatıyorum..bide sinamekili karışım var ya bayadır onu yapıyorum uzattı..avonun spreyinden de ucuna sıkıyorum kırılmıyo...ama salmıyorum sıcakta...kışın hep düzleştirdim saçım biiiip gibi oldudalgalı saçlarım ama ben düz seviyorum...
kızlarrr size doyum olmaz ama ben kaçtım sahur hazırlıycam kendinize iyi bakın hayırlı sahurlar görüşürüz yarınn öpüyorumm:80: byy
aa hiç duymamıştım kendinmi karışım yaptın hazırmı aldın. bende uzatmak istiyorum ama çoook dökülüyo benim saçlarım yaa
yok kendin yapıyosun...süper uzatıyo...bi tutam sinamekiyi bi çay bardağı suda kaynatıp bi tatlı kaşığı badem yağı ve bi tane bemiks ampülle karıştırıp saçına sürüp 2 veya 3 saat bekletip yıkıyorsun..bemiks ampül eczanede satılıyo vitamin ucuz bişey içinde beş tane mi ne var 4 liraydı en son ben 2 ay önce aldığımda...sonra kafanı sarıyorsun sterçle ya da boneyle havlu dolayıp oturuyosun..yıkayınca baya fark oluyo zaten..ama biraz bemiks kötü kokuyo ona da dayanıyorum..uzayınca saçlarüç dört ayda omzuma değmeyen saçlar sırtıma geldi ki normalde saçım hiç uzamaz...bi karış uzadı sanki..daha da uzatma niyetindeyim..gözüm gibi bakıyorum valla
bi de ben boya kabını ve fırçasını kullanıyorum kolay oluyo sürmek...
ve sıcak zeytinyağı da iyi ama pek yapmıyorum...kuru taramamak lazım ben o hataya düşüyorum ve saçlar dalgalı yolunuyo hep
bi de ben doğal şampuan aldım bişeye yaramadı kıtır kıtır oldu güzelim yumuşacık saçlarım...bıraktım ben de onu...hatta şampuan uzun süre bekledi sonra ben de bitsin diye balkonu falan yıkadım onla
çok iyimiş ya bende deneyeyim dökülmeyide önler mi ki acaba benim saçlarım uzadıkça inceliyo o yüzdn hep kesitriyorum eskiden çok uzundu saçlarım ama şimdi malesf küçücükk
süpersin ya şampuanla balkon yıkamak harika fikir
benimki de çok dökülüyo avuç avuç resmen..ama bu karışım azalttı. dökülme için ben doktora dahi gittim stresten diyo...sıkılma falan...çok da lülü.. nasıl sıkılma.....
nihat hatipoğlu hz. meryemi hz isayı anlatıyo..meryemin annesinin de çocuğu olmuyomuş eseslim Allah verdi mi veriyooo.....
bebekim ben de eşimi uyandırayım iki saat naz yapar şimdi yarım saatte uyanmazyarım saatte de yemek yeriz...ben de tefriciye okuyacaktım sohbete daldım iyi mi..neyse namaza kadar okuyum biraz bari...an h
gene görüşürüz inşallah kuzum ya iyiki varsınız....çıkıyorum ben ok..öptüm seni şap şup
eşim nazlanmadan uyandıadamın hakkını yedim ben kaçtım canım...öpüldün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?