Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet canım aşırı uzun değilde işte eşim benden uzun ama topuklu giyinmemem lazım ALLAH dan spor giyiniyorumda sorun olmuyo..

ben de spor giyimi severim...bi kot bi tişört hadi yallahbu ara saçımı da hep dolayarak topuz yapıyorum..salmıyorum onla da uğraşmıyorum....eşim kızıyo saçını aç diye..sıcakta açmam töbe...

Aynen katılıyorum canım.

ben de spor giyimi severim...bi kot bi tişört hadi yallahbu ara saçımı da hep dolayarak topuz yapıyorum..salmıyorum onla da uğraşmıyorum....eşim kızıyo saçını aç diye..sıcakta açmam töbe...

sıcakta saçmı açılırmış yahuu ensemiş pişiyoo onlar rahat tabii ben saçımı toplamayayım diye kestrdim ilk defa kısa kestrdim bide ama yine dayanamadım küçücük saçımı gene topluyorum

benim eşim sıcak yemek tezgahta dursun tabağa koyup yemez...çıkar dışarda yer parası yoksa aç uyur..ciddi söylüyorum...tabi alıştırmaya çalışıyorum ama zor...kızıyorum bu huyuna..temizlikten de anlamaz..yani anlamaz deiğim kendi yapmaz...ama titizdir...herşeyi ütülü ve kalıp gibi olsun ister...bunu yap demez ama öyle alışmış öyle ister..ben de çok para kazanalım da yardımcı tutalım diyorum temizle temizle nereye kadar de mi ama

kızlarrr size doyum olmaz ama ben kaçtım sahur hazırlıycam kendinize iyi bakın hayırlı sahurlar görüşürüz yarınn öpüyorumm:80: byy

ben hırs yaptım uzatıyorum..bide sinamekili karışım var ya bayadır onu yapıyorum uzattı..avonun spreyinden de ucuna sıkıyorum kırılmıyo...ama salmıyorum sıcakta...kışın hep düzleştirdim saçım biiiip gibi oldu dalgalı saçlarım ama ben düz seviyorum...

aa hiç duymamıştım kendinmi karışım yaptın hazırmı aldın. bende uzatmak istiyorum ama çoook dökülüyo benim saçlarım yaa

aa hiç duymamıştım kendinmi karışım yaptın hazırmı aldın. bende uzatmak istiyorum ama çoook dökülüyo benim saçlarım yaa

yok kendin yapıyosun...süper uzatıyo...bi tutam sinamekiyi bi çay bardağı suda kaynatıp bi tatlı kaşığı badem yağı ve bi tane bemiks ampülle karıştırıp saçına sürüp 2 veya 3 saat bekletip yıkıyorsun..bemiks ampül eczanede satılıyo vitamin ucuz bişey içinde beş tane mi ne var 4 liraydı en son ben 2 ay önce aldığımda...sonra kafanı sarıyorsun sterçle ya da boneyle havlu dolayıp oturuyosun..yıkayınca baya fark oluyo zaten..ama biraz bemiks kötü kokuyo ona da dayanıyorum..uzayınca saçlar üç dört ayda omzuma değmeyen saçlar sırtıma geldi ki normalde saçım hiç uzamaz...bi karış uzadı sanki..daha da uzatma niyetindeyim..gözüm gibi bakıyorum valla

bi de ben boya kabını ve fırçasını kullanıyorum kolay oluyo sürmek...
ve sıcak zeytinyağı da iyi ama pek yapmıyorum...kuru taramamak lazım ben o hataya düşüyorum ve saçlar dalgalı yolunuyo hep
bi de ben doğal şampuan aldım bişeye yaramadı kıtır kıtır oldu güzelim yumuşacık saçlarım...bıraktım ben de onu...hatta şampuan uzun süre bekledi sonra ben de bitsin diye balkonu falan yıkadım onla

çok iyimiş ya bende deneyeyim dökülmeyide önler mi ki acaba benim saçlarım uzadıkça inceliyo o yüzdn hep kesitriyorum eskiden çok uzundu saçlarım ama şimdi malesf küçücükk

süpersin ya şampuanla balkon yıkamak harika fikir

çok iyimiş ya bende deneyeyim dökülmeyide önler mi ki acaba benim saçlarım uzadıkça inceliyo o yüzdn hep kesitriyorum eskiden çok uzundu saçlarım ama şimdi malesf küçücükk

benimki de çok dökülüyo avuç avuç resmen..ama bu karışım azalttı. dökülme için ben doktora dahi gittim stresten diyo...sıkılma falan...çok da lülü.. nasıl sıkılma.....

benimki de çok dökülüyo avuç avuç resmen..ama bu karışım azalttı. dökülme için ben doktora dahi gittim stresten diyo...sıkılma falan...çok da lülü.. nasıl sıkılma.....

zaten hangi dr gidersin git herşeyi stesten diyolar başın ağrısa stresten miden ağrısa stresten çok kolay bişi heralde stres yapmamak alla allaa

nihat hatipoğlu hz. meryemi hz isayı anlatıyo..meryemin annesinin de çocuğu olmuyomuş eseslim Allah verdi mi veriyooo.....
bebekim ben de eşimi uyandırayım iki saat naz yapar şimdi yarım saatte uyanmaz yarım saatte de yemek yeriz...ben de tefriciye okuyacaktım sohbete daldım iyi mi..neyse namaza kadar okuyum biraz bari...
gene görüşürüz inşallah kuzum ya iyiki varsınız....çıkıyorum ben ok..öptüm seni şap şup

Evt bende açtım şimdi Allah çook büyük bizede verecek inşallahh. tamm canım bende bi taraftan hazırlıyorum sofrayı sende iyi varsın bebişim öptüm bende byy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…