Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim bizde inmemeis testis degil hormonlar yuksekti

Son düzenleme:

hoşgeldin canımm

hoş buldum .bende sizler gibi eskiden pc nin başından kalkmıyordum şimdi dertlerin peşine düştüm bilgisayarı bile açmıyorum .ama ne olursa olsun bana burda dertleşmek çok iyi geliyor ne olursa olsun direk sizlere yazıp içimi rahatlatıyorum rabbim hepimizi feraha çıkarsın inşallah

kızlarr selamm bu ne enerji süpersiniz ben pc ye bakarken çift görüyorum çok uykum var çokkk.buarada kaan hoca cvp yazmadı bekle bekle bir hal oldumm

kızlarr selamm bu ne enerji süpersiniz ben pc ye bakarken çift görüyorum çok uykum var çokkk.buarada kaan hoca cvp yazmadı bekle bekle bir hal oldumm

benimde gözlerim çok ağrıyor dinlendirici gözlüğüm vardı takmıyordum şimdi zorunlu kaldım pc başındayken çıkarmıyorum bi kaç gündür... gelir canım sıkma kendini bakalım ne diyecek inş iyi haberleri alırız...

kızlar ailenizde ikiz bebekleri olan varmı... biz eşimle teyze çocukları olduğumuz için de ikimizin anne tarafındada olmuş oluyor... anneannemizin ikizleri olmuş... dayılarımızın ve teyzelerimizin ikiz çocukları yok onun için 3. kuşağa aktarılmıştır deniyor... eskiden hiç böyle bi düşüncem yoktu hatta hala tek dileğim en kısa zamanda sağlıklı sıhatli bi bebeğimin olması... ama uzun bi süredir sanki hamile kalırsam ikiz bebeklerim olacakmış gibi hissediyorum... sadece bi his allahım hayırlısını nasip eder inş...

Son düzenleme:

ya benimde gözlerim ağrıyor varya normalde beni hiçbir kuvvet pc nin başında okadar oturtamaz çok çabuk sıkılırım hatta öyle oyun falanda oynayamam ama sohbet güzel birde bişeyler öğrenebilirmiyiz birbirimizden diye kalkamıyorum işte pc den.kaan hoca doktor sitesinede hiç girmemiş dün.haftasonu dinleniyordur adam napsın ama merak ediyorum ne diyeceğini..

aynen canım ya ne kadar sohbet edersek okadar bişeyler öğreniyoruz birbirimizden hem kafamızı dağıtıyoruz iyi geliyor bana dün gece 3e kadar buradaydım sabah 10,30da kalktım yine başındayım dur durak yok inş iyi şeyler söyliyecek canım sabret bence bu gün cevap verecek...

ben de ikiz isteriiiimgerçi teke de razıyım:93:

kendi mail adresini kullan canım..bi günde cevap veriyor o zaman...doktor sitesinden atma...sonra sen de birileri gibi aaa kaan hoca size cevap veriyo bana niye vermiyo dersin

inşallah hissettiklerini en yakın zamanda yaşarsın canım.ikiz olsa süper olur çünkü bizlerin durumu belli iki bebişimiz olur bari.benim halam ikiz bebeğe hamile kalmış ama gebelik ile ilgili problem olmuş aldırmış vede onun oğlunun 4 yaşında ikiz bebekleri var o kadar başka ikiz bebeği olan yok inşallah bizlerin bebişleri ikiz olur..

Evet arkadaşlar sizlerin yorumuna katılıyorum ama işte ümit dünyası ya tutarsa diye bizlerde aklımızdan geçirmiyor değiliz acaba alsakmı acaba faydası olurmu kendimizi biraz kısalımda çocuk için 400 değil daha çoğunu verelim diye düşünüyoruz.biz bir ara selçuk kaya diye bir herbalist var bilenler bilir onun yanına gittik adam direk at hırsızı gibi geldi bana .radyo kanalında çıkmış baya bir kendini övmüş görümcemde telefonunu almış .onun yanına gidin şöyle iyi böyle iyi dedi bizde gittik beş dakikada 500tl gitti hatta vereceği ilaçları bile almadan geldik paramız yetmedi.şimdide duyuyorum adam yeni ilaçlar geliştirmişte süpermişte .adam insanlrı nasıl soyacağını çok iyi biliyor bence .evet bizim durumumuz tamda bu tür insanlar için bulunmaz kaftan. Bebek için herşeyi yaparız onlarda bizim durumumuzdan faydalanıyor.bu arada selçuk kayada tedaviye başlayan bir arkadaşım tam 15 bilezik parası verdiğini fakat hiç bir işe yaramadığını söylüyor.keşke ona gideceğime doktora gitseydim diye ağlıyordu geçen gün. O yüzden bizlerin çok uyanık vede bilgili olmamız gerektiğini düşünüyorum

masalcım sağlıklı olsunda da dediğin gibi teke de razıyım... ama bi his işte sanki ikiz olacaklarmış gibi... eskiden hiç böyle düşünmezdim ama heralde bu kadar özlemle beklediğimiz için belkide öyle hissediyorum istiyorumda galiba allahım hepimize hayırlısını versin sağlıklı sıhatli bebişlerimize biran evvel kavuşuruz inş

Son düzenleme:
ben de ikiz isteriiiimgerçi teke de razıyım:93:

kendi mail adresini kullan canım..bi günde cevap veriyor o zaman...doktor sitesinden atma...sonra sen de birileri gibi aaa kaan hoca size cevap veriyo bana niye vermiyo dersin

kendi mail adresine attım canım.doktor sitesindende takip ediyorum ya ordan anlıyorum girip girmediğini.kim dedi kıss onu heee bize ayrıcalık yapıyo ya...

benim kaynamda olmuş ikizi yani teyzemde ikiside oglan ama çok yaşamamışlar birisi 5 yaşında birisi 18 yaşında ölmüş kaynanamın suçu durmamışlar karanlık odaya atmış korkmuşlar birisi hemen hasta olmuş ölmüş birisi felç kalmış kaynanam 13 sene bakmış kendisine ceza sonra ölmüş görümceminde ilk bebekleri ikz olmuş dogduktan sonra ölmüşler baba tarafından amcamın kızının var ikizi ilk çocukları şimdi 16 yaşındalar biri kız birisi oğlan maşallah onlar büyüdüler klomenle hamile kalmıştı evlendikten 6 ay filan sonra olmayınca doktora gittiler yumuta tembelliği var demiş klomen vermiş ilk ayda ikize hamile kaldı o ilaç iki üç yumurta geliştirebiliyor yani ikiz üçüz olma şeysi var zaten inşallah seninde olur ikizin bende isterim valla bir taşla iki kuş valla gül gibide bakarım olsada nerdeeee .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…