Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

volümün normalde 2ml ile 6ml olması gerikir...eğer miktar azsa tıkanıklıktan şüphelenir doktorlar ama onu muayeenede anlarlar.tese önerirler ona sanki....

volümün normalde 2ml ile 6ml olması gerikir...eğer miktar azsa tıkanıklıktan şüphelenir doktorlar ama onu muayeenede anlarlar.tese önerirler ona sanki....

arkadasimin anlatmasi doktor demis ki ben tese yapmadan tikaniklik varmi yokmu birsey diyemem onlarda boyle kalmislar dusunuyorlar durumlarida peki yok ki turkiyedeki doktorlara gelmeye bakalim burda yapacaklar tese insallah iyi olur onlar icin

arkadasimin anlatmasi doktor demis ki ben tese yapmadan tikaniklik varmi yokmu birsey diyemem onlarda boyle kalmislar dusunuyorlar durumlarida peki yok ki turkiyedeki doktorlara gelmeye bakalim burda yapacaklar tese insallah iyi olur onlar icin

Tıkanıklığa bağlı sperm yokluğu (Obstrüktif azoospermia)
Tıkanıklığa bağlı sperm yokluğu ne oranda görülür?

1997 WHO değerlendirmesine göre erkekte infertilite nedenleri arasında tıkanıklığa bağlı sperm yokluğu %1,5 olarak belirtilmiştir.

Tıkanıklık hangi bölgelerde olabilir?

Epididim, vas defens ve ejaculatuar kanallarda tıkanıklık olabilir. Bir de testisten sperm taşıyan vas deferens adı verilen kanalın tek taraflı veya iki taraflı doğuştan olamaması halinde de dışarı sperm çıkışı olmaz. Fıtık operasyonlarından sonrada vas deferens zarar görebilir.

Epididim adı verilen kanallarda tıkanıklık nasıl oluşur?

Geçmişte geçirilmiş olan bir enfeksiyon sonrası (tüberküloz, belsoğukluğu-gonore-) veya bir travma sonrası meydana gelen bir kanama sonrası testisin üst kutbunda bulunan bu çok ince çaplı kanal yapısı içerisinde tıkanıklık ve yapışıklıklar oluşabilir. Epididimde tıkanıklık nasıl teşhis edilir?

Muayenede testisin üst kutbundaki bu yapının şişkin ve dolgun olarak hissedilmesi şüphe edilir. Kesin tanı açık cerrahi yöntemle konur. Bazı şüpheli durumlarda testisten biopsi alınarak sperm yapımı değerlendirilir

Ejakülatuar kanallarda tıkanıklık nasıl oluşur?

Prostat bölgesinde bulunan ejaculatuar kanallar geçirilmiş bir enfeksiyon (Belsoğukluğu, idrar yolu enfeksiyonları, prostatit), prostat kistleri, prostat taşları nedeni ile tıkanabilir.

Ejakülatuar kanal tıkanıkları nasıl teşhis edilir?

Transrektal ultrasonografi ile prostat ve vesikuloseminalisin değerlendirimesi yapılır. Semen analizinde semen miktarının 1 ml den az oluşu ejakulatuar kanallarla ilgili tıkanıklığı düşündürür.

emre beyin sitesinden alıntıdır..inşallah sorunun cevabını bulursun

kızlarr aranızda proxed plus ve m sure kullanan varmı.ya nöbetçi eczaneleri aradım hiçbirinde yok bulamazsınız diyorlar nerden temin edebiliriz..

esim proxeedi kullaniyor internet uzerinden amerikadan geliyo kargoyla

biz proxxedi 1 kere turkiyeden buraya gelirken aldik,sonralari hep internetten aldik daha ucuza geliyor,biz 6 paketini kargoda dahil 310 dolara aliyoruz(540turk lirasi yapiyo).(3 ay sabah aksam yetiyor)

Son düzenleme:

merhabalar arkadaşım. ümitsiz yaşanmaz her zamn biyerde biizide bekleyen bebeklerimiz var onun için çabalıyoruz hep.biz burda bebişlerimizi bekleriyoruz onlarda bzii. inşallah en kısa zamnda kavuşacağız. çok nazlı bizim bebekler napalım.inşallah tedavin olumlu sonuçlanır. hepimiizn yüzü güler inşallahh

benim annemler ve kayınvalidemler 3 ay önce gittiler hacca bi bitki gibi bişey getirmişler kiviye benziyor ama taş gibi sert adının ne olduğunu bilmiyoruz. çocuğu olmayanların kullandığını biliyruz sadece aylardır bende duruyor ama bilmediğimiz için kullanmadık nasıl kullanıcağımızı da bilmiyoruz.

ben fotosunu koydum..kiviye pek benzemiyo galiba ama bilemem tabi....
uuuf bulsam kullancam ya..
yok mu umreye gidecek biri..bize de getirsinler......ben bunu kullanmak istiyorum. eşimle..

ben fotosunu koydum..kiviye pek benzemiyo galiba ama bilemem tabi....
uuuf bulsam kullancam ya..
yok mu umreye gidecek biri..bize de getirsinler......ben bunu kullanmak istiyorum. eşimle..

yok canım benim dediğim farklı bişey seni resmi gördüm. ama benimki farklı durup duruyor du dolapta gördüm aklıma geldiş benimde. unutmuşum onun varlığını bende. ama bende elimde olan şeyin adını filan bilmiyorum nasıl kullanıldığınıda :44:

ben tekim bugün eşim yetişemiyecekkendime de etli pilav ayran yeter çok bile bi de irmik helvası yapcam.....eşim çok sever ben de tabiiii

ne güzel valla kendine yemek haızrlıyorsun ben asla yapamam üşenirim sabah eşim kahvaltı yapar ben o giidnce yaparım diye yapmam ama tek başıma bişi hazırlamak istemem yiyemem o yüzden tek başıma yemek yiyemiyorum yanii

http://www.kadinlarkulubu.com/gebeli...digi-ot-2.html (Hacca gidenlerin hamile kalamayanlar için getirdigi ot?)
burdan bi baksana burdakilerden mii

hoşgeldin arkadaşım aramıza... burası çok güzel bi ortam keşke bu sebeplerle birarada olmasaydık ama naparsın burada birbirimize destek oluyoruz kafamızı dağıtıyoruz sana da iyi gelecek canım kolay bi durum değil yaşadığımız ama sabredip derdimize derman aramaktan başka çaremiz yok... inş en kısa zamanda hepimiz birbirimize beklerimizden bahseder duruma geliriz

kızlar iftarımı yaptım geldim..çayımı içerken eskileri okuyorum bi taraftan..ne mucizeler olmuş ya.....bize de nasip olsa annelikkk

İkiside aynı, yumru gibi olanla , bu fotoğrafı çekilen ot.. Yumru gibi olan bahar mevsiminde toplanan, açık dal gibi olan bahar mevsimi bitiminde toplanan.. İkiside aynı etkiyi yapıyor. Kan dolaşımını hızlandırıyor.. İçinde yoğun miktarda ostrojen hormunu vardır..Ve sperm artırıcıdır..

Hamile kalmayı kolaylaştırmanın nedeni bu.. Yumurtlama takvimi takip ederek bu suyu içirseniz (kaynatmıyorsunuz, temiz klorsuz bir suyun içine koyup sabah içiyorsunuz..Sabah koyunca akşam, akşam koyunca sabah içiyorsunuz.GUNES görmeyen ve sıcak olmayan bir ortamda bekletilecek.Metal kaşık değmeyecek, cam sürahi olacak. ) hamile kalma olasılığı artıyor inşaallah..

Birde bununla birlikte acve hurması isteyin..Sabah namazına kalkanlar sabah namazından sonra , kalkmayanlar çok erken vakitte kalkınca bu acve hurmasından niyet ederek ve her birinde ayrı besmeleyle 7 adet aç karına yesinler , arkasından geceden bıraktıkları bu suyu içsinler..Ve yarım saat başka birşey yenilip içilmesin. Birde günde iki bardağı aşmasın.

Dediğim gibi ilişki süresince yumurtlama takvimine dikkat ederek bunu uygulamaları gerekiyor..

..
NOT : Lutfen güvenilen buyuk ve merkezi baharatçılardan alsınlar..Buyuk çoğunluğu mekke civarında var..Ve lutfen açık ürünleri almasınlar..Onaylı ürünlerin alınması şart..Çünkü son iki yıldır çok rağbet olduğu için işin ticari boyutu düşünülerek , hızlı üretim gerçekleşti..Buda ürünün yanlış şartlarda büyütülüp hemen kimyasal yolla kurutulmasına neden oldu..

kk birsen82 den alıntır...sperme etkisi olduğunu burda okumuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…