kizlar iyi gunel sizden birsey sorucam benim arkadasiminda esinde azosperim cikti doktora getmisler detayli bilgi icin testis boyutu normalmis hormonlarda testron haric normal genetik tesde normal gelmis semen tahlili ise 1ml burdaki rus prof demis ki sende tikaniklik olabilir ama testestron yukseltmek icin ilac vermis kullanmis 2 ml olmus cikmamis sperim yine sizin bu konuyla ilgili bilginiz varmi?her hormonlari normal ve genetik tesdi normal gelen ve sperim miktari 1ml olanda tikaniklik olurmu ki?tesekkur ediyorum hepinizi opuyorum...
hoş geldin canım üzülme olur inşallah allah büyük spermler daha önce göründüyse gene çıkabilir tedaviyle kaan hocanın dediklerini uygulayın iyi bir doktor bitkisellerde uygula 11 yıl uzun ama ben senden daha kıdemliyim 19 yıl oldu allah büyük derdini veren sabrınıda veriyor inşallah bu sınavı savaşı kazananlardan olalım bir yıl üç yıl oluşunun önemi yok hepimizin aynı şekil istegi ve arzusu degişen bişey yok allah hepimizin yardımcısı olsun sende antalyadaymışsın bende istersen tanışırız dert ortagıyız nede olsa damdan düşenin hali,nden damdan düşen anlar ...[/QUistiyorum bebeğimi07 hoşbulduk inş .dediğin gibi olur. sen en kıdemliymişsin ilk sevinen sen olursun inşaallah.evet antalya merkez konuksever mahallesinde yiz tanışmak isterim siz hangi mahalle veya semttesiniz
hoş geldin canım üzülme olur inşallah allah büyük spermler daha önce göründüyse gene çıkabilir tedaviyle kaan hocanın dediklerini uygulayın iyi bir doktor bitkisellerde uygula 11 yıl uzun ama ben senden daha kıdemliyim 19 yıl oldu allah büyük derdini veren sabrınıda veriyor inşallah bu sınavı savaşı kazananlardan olalım bir yıl üç yıl oluşunun önemi yok hepimizin aynı şekil istegi ve arzusu degişen bişey yok allah hepimizin yardımcısı olsun sende antalyadaymışsın bende istersen tanışırız dert ortagıyız nede olsa damdan düşenin hali,nden damdan düşen anlar ...[/QUistiyorum bebeğimi07 hoşbulduk inş .dediğin gibi olur. sen en kıdemliymişsin ilk sevinen sen olursun inşaallah.evet antalya merkez konuksever mahallesinde yiz tanışmak isterim siz hangi mahalle veya semttesiniz
konuk severde kardeşimgil oturuyor yeni ev aldılar ordaki yeni binalardan daha önce orayı bilmezdim onların sayesinde ögrendim biraz ben ışıklarda oturuyorum kara oglan parkına yakın bizim aktar dükkanıda var evimize çok yakın sedat baharat kara oglan parkına girmeden çok basit yeri eğer istesen orayada gelebilirsin ben ögleden sonra genelde ordayım .
volümün normalde 2ml ile 6ml olması gerikir...eğer miktar azsa tıkanıklıktan şüphelenir doktorlar ama onu muayeenede anlarlar.tese önerirler ona sanki....
konuk severde kardeşimgil oturuyor yeni ev aldılar ordaki yeni binalardan daha önce orayı bilmezdim onların sayesinde ögrendim biraz ben ışıklarda oturuyorum kara oglan parkına yakın bizim aktar dükkanıda var evimize çok yakın sedat baharat kara oglan parkına girmeden çok basit yeri eğer istesen orayada gelebilirsin ben ögleden sonra genelde ordayım .
anladım canım bu aralar çıkacak halim yok ama ramazan sonrası olabilir. sen buraya gelirsen konuksever ilköğretim okuluna çok yakınım istersen telefonumu verebilirim.
arkadasimin anlatmasi doktor demis ki ben tese yapmadan tikaniklik varmi yokmu birsey diyemem onlarda boyle kalmislar dusunuyorlar durumlarida peki yok ki turkiyedeki doktorlara gelmeye bakalim burda yapacaklar tese insallah iyi olur onlar icin
kızlarr aranızda proxed plus ve m sure kullanan varmı.ya nöbetçi eczaneleri aradım hiçbirinde yok bulamazsınız diyorlar nerden temin edebiliriz..
canım internetten baktım verdikleri numaraları arıyorum cvp yok pazar belkide kapalıdır.birde korkuyorum sahte ürün falan olmasın ilaçlarda bayaa pahalıymış ya msure 400 proxed plus 110 ALLAH yardımcımız olsun..
hayırlı ramazanlar hanımlar.epeydir takip ediyorum ama üyelliğim yeni onaylanmış.bende 11 yıllık evliyim bizim sorun da AZO.şimdiye kadar mutlu sona ulaşamadık ama ALLAH ımdan asla ümit kesmiyorum zira Onun herşeye gücü yeter.hepimiz için DUALAR edelim şu mübarek günlerde gecelerde. [RABBİMİZ bize göz aydınlığı olacak eşler ve çocuklar bağışla ve bizi takva sahiplerine önder yap FURKAN SURESİ 74] antalyadan sevgiler
çok iyiyim valladün eşim bana jest yaptı,yemek yedik.bebek ortaköy istinye gezdik,bol bol birbirimize baktık,konuştuk,güldük.. bu gaz bana bi süre yeter
valla o kadar çok sayfa okudum ki nerde bulursam kopyalarım o sayfayı..bi de ingilizceleri de çeviriliyorum translateden.hem erkek hem kadın içmeliymiş...hristiyanlar için çok önemli bi bitki galiba bu...yeniden dirilişi sembollüyor.bu bitki 1000-2000 yıl kalabiliyomuş bozulmadan.
kurumuş bu dal suda tekrar açılıp yeşeriyor...suya koyup içiyorsun...da nerden bulcaz kiii
eseslimmmmmmm
iftara ne yaptııın
benim annemler ve kayınvalidemler 3 ay önce gittiler hacca bi bitki gibi bişey getirmişler kiviye benziyor ama taş gibi sert adının ne olduğunu bilmiyoruz. çocuğu olmayanların kullandığını biliyruz sadece aylardır bende duruyor ama bilmediğimiz için kullanmadık nasıl kullanıcağımızı da bilmiyoruz.
bugün yine yapmadım bişeyannemler çağırdı oraya gidicez sen ne yaptın
ben fotosunu koydum..kiviye pek benzemiyo galiba ama bilemem tabi....
uuuf bulsam kullancam ya..
yok mu umreye gidecek biri..bize de getirsinler......ben bunu kullanmak istiyorum. eşimle..
ben tekim bugün eşim yetişemiyecekkendime de etli pilav ayran yeter çok bile bi de irmik helvası yapcam.....eşim çok sever ben de tabiiii
yok canım benim dediğim farklı bişey seni resmi gördüm. ama benimki farklı durup duruyor du dolapta gördüm aklıma geldiş benimde. unutmuşum onun varlığını bende. ama bende elimde olan şeyin adını filan bilmiyorum nasıl kullanıldığınıda :44:
hayırlı ramazanlar hanımlar.epeydir takip ediyorum ama üyelliğim yeni onaylanmış.bende 11 yıllık evliyim bizim sorun da AZO.şimdiye kadar mutlu sona ulaşamadık ama ALLAH ımdan asla ümit kesmiyorum zira Onun herşeye gücü yeter.hepimiz için DUALAR edelim şu mübarek günlerde gecelerde. [RABBİMİZ bize göz aydınlığı olacak eşler ve çocuklar bağışla ve bizi takva sahiplerine önder yap FURKAN SURESİ 74] antalyadan sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?