Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar iftarımı yaptım geldim..çayımı içerken eskileri okuyorum bi taraftan..ne mucizeler olmuş ya.....bize de nasip olsa annelikkk

inş masalcım tüm dualarımız bunun için... gerçektende mucize denilecek durumlar var...normal yolla hamile kalmanız mümkün değil dedikleri kişiler bebek sahibi olmuşlar... darısı başımıza artık...

canım bu bitkiyi nasıl bulcaz ya umreye gidecek biride yok başka şekilde temin edemiyor muyuz ??? valla bulsam eşimde bende kullanırız...

amiin.bahar şu meryem eli otunu bulsak diyorum ya hamiş kalan çokkkkk....

bahar bidenem hacca umreye gidecek birini bulsakkkkk....
ben bulsam isteyene gönderirim...ama nasıl bulcammmmm

canım eşime söyledim de buradan umreye gidecek kişiler varmış tanıdığımız biri yok ama tanıdıklara bi danışıcaz... eğer birini bulursak bende fazla getirtirim birbirimize yollarız inş gidecek birini buluruz ya...

bahar benim eşimin abisi yurt dışında çalışmıştı baya bi...heryerde arkadaşı var ona bi sorsun eşim bakalım.şimdi aklıma geldi amerikada ingilterede miamide filan çalışmıştı internettei yazıyodu hristiyanlar önem veriyomuş ya ne bilimm ben sadece hac tarafını düşünmüştüm...bizden gidecek de yok hacca uuff herkes toplaşıp geçen yıl gittiii..arkadaşım da yeni umreden döndü bi ay bile olmadııııı

canım haklısın hristiyanlar bu ota önem veriyorlarsa muhakkak orada da vardır bi sor bakalım belki bulabilir... daha önceden haberdar olsaydın bu bitkiden ailene yada arkadaşına getirtirdin ama ne yapalım daha yeni duyduk inş başka şekilde temin edebiliriz...

ben bunu arıyodum da adını falan bilmiyodum..diyorum ya ben herşeye güvenip almam..bunu almak istiyorum..bayadır arıyodum...diğer topikte kızlar buldular sağolsunlar...önce haberim olsa onlara aldırırdım...pahalı bişey değilmiş zaten 5 riyadmış...bol bol getirtirdim.tühhh

demmi hamilelik nasıl gidiyor canım.....
gayet iyi gidiyor masalcım 32. haftaya geldik herşey yolunda bir tek yan duruyor bebiş baş aşağı gelmedi. inşallah miada kadar gelir.
arkadaşlar bu arada tekrar sorayım hepinize eşinize bitkisel olarak neler yediriyorsunuz??? daha önce beni bu konuda bilgilendirmiştinz ama tekrar sorayım dedim...

keçiboynuzu, çakşır suyu, nohut suyu, zeytin yağda kuru incir. badem ceviz, tarçın çörekotu, ısırgan tohumu

arkadaşım hayırlı olsun allah kucağınıza sağa salim almayı nasip etsin darısı başımıza artık ben de aranıza katılalı çok olmadı onun için bazılarınızın hikayesini bilmiyorum canım sizin sorununuz neydi nasıl tedavi gördünüz???? ya cervan çakşır suyu fshı yükseltiyormuş öyle duydum falan dedi bizde yeni başlamıştık korkumdan vermedim bugün ne olur ne olmaz diye siz ne düşünüyorsunuz çakşır suyuyla ilgili :97:

nur efsaaaaaaaaaaaaaannasılsın canım girmiyosun.
bahar avatarına bayıldıııııııııııııııııııııııııııııım

nur efsaaaaaaaaaaaaaannasılsın canım girmiyosun.
bahar avatarına bayıldıııııııııııııııııııııııııııııım

saol canım bu resim uzun zamandır vardı bende senin gibi görür görmez bayılmıştım yeni olduğum için avatar nasıl ekleniyor daha anca buldum allahım nasip eder inş resimdeki gibi ben de elimde patiklerle ikizlerimi beklerim

kizlar merabalar..vala masalahiniz var.. herseyi arastiriyorsunuz rabbim bu emeklerinizin mukafatini vericek insallah ..anlayamadim bu otun adi neymis bir ayrintili yazin hele birde nekadar ..icmemiz lazim ..nekadar sure icicez nekadar getirtmemiz lazim bil;emiyorumki,,birde hurma demissiniz ondan nekadar gettirmemiz lazim..kizlar valla allahtantan umit kesilmez allahim mucizelerimizi gondersin insallah..kime diyelim bilemiyorumki heleki ben yurt disindayim..buralarda varmidirki ..otun adini iyi yazin bakalim arastiralim bir belki giden olur hacc dan getirtelim insallah allah rast getirsin..

sağol canım.evet çakşır otu fsh ı yükseltiyormuş galiba dün öyle okudum ama nekadar doğru bilemem tabii. öpt
bizde öyle bir etki olmadı fsh hep normal kaldı ama çakşırla testosteron yükseldi

olabilir. bizde de inmemiş testis operasyonu sonrasında kanal hasarı olduğu anlaşıldı hacmi azdı. boyut genetik hormon normaldi

otun adı meryem eli otu,ya da fatma ana eli otu da deniyor...hala araştırıyorum...çocuk olması ve doğumun kolay geçmesi için içiyorsun yazdım önceki sayfalarda ayrıntılarını okursun tatlıımm

biz proxxedi 1 kere turkiyeden buraya gelirken aldik,sonralari hep internetten aldik daha ucuza geliyor,biz 6 paketini kargoda dahil 310 dolara aliyoruz(540turk lirasi yapiyo).(3 ay sabah aksam yetiyor)

canım bugün malatyada bir eczaneyi aradım orada varmış.internetten halledemezsem malatyaya gidicem artık.birde nekadar süre kullanacağımız belli değil şimdilik 1 ay kullanıp tahlil yaptırın dedi hoca.internetteki fiyatı 107 lira m.sureyide internetten halledicez artık hoca eczanedende alabilirsi
niz demiş ama eczanelerde msure yok öpt

Amiin Bahar.
bizim sorunumuz çift taraflı inmemiş testisten dolayı azo. şubat 2010 da öğrendik eylül 2010 a kadar ne duyup araştırmalarımızla bulduysak denedik. hiç bir sefer tahlilde bir tanecik olsun sperm göremediğimiz için umut tp bebekde emre bakırcıoğluna mikro tese oldu eşim çok şükür rabbime epey yeteri kadar bulundu. meğer üretim normalmiş. ama çıkış yok bunun da nedeni önceki 5 yaşındaki indirme ameliyatında kanalların bir yerinde bir hasar, kapanma, tıkanma vs olabilmesiymiş emre beye göre. Testisin sol taraftaki kayıp. mercimek boyutunda kasık kanalında sağdaki normale yakın boyutlarda. birinci denememizde eşimle beraber ben de hazırlandım. 5. gün iyi kalite embriyo konmasına rağmen tutunmadı. donmuşlarla 2. denememizde şükürler olsun ki tutundu. 2 adet donmuş testis dokumuz kaldı umutta.
hepinizin başına darısı inşallah.

canımmmbak sen ortalığı karıştırdım yaaa benimde bir bilgim yok sadece topikde okudum fsh ı yükseltiyormuş diye fsh ı düşük olanlar kullanıyormuş canım benim şimdi takma bu kafana içir eşine içirmek istiyorsan ama biryandanda araştır tatlımm

çok sevindim canım inş senin mutluluğunu bizlerde yaşarız...

canım yok ya ne ortalığı karıştırıcan sen sadece biyerde öyle okudum dedin okadar ben de bilmediğim için iyice araştırıncaya kadar içirmeyeyim dedim herkes fikrini söylesin ona göre karar veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…