Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım yok ya ne ortalığı karıştırıcan sen sadece biyerde öyle okudum dedin okadar ben de bilmediğim için iyice araştırıncaya kadar içirmeyeyim dedim herkes fikrini söylesin ona göre karar veririz

canımcım bende eşime alıp içirecektim işte öyle okuyunca vazgeçtim bende belkide hiçbir zararı yoktur aksine çok faydası vardır birde herkesin bünyesi farklı kiminde tam tersi etki yapabilir takip etmek gerek 1 ay kullandıktan sonra tahlil yapıp etkisini görmek gerek faydası varsa devam edip yoksa kesmek gerek öyle değilmiii..

en iyisi vakit kaybetmeden netten ilacların(proxed msure) satıldığı siteye girip sipariş edeyim vakit kaybetmeden...

en iyisi vakit kaybetmeden netten ilacların(proxed msure) satıldığı siteye girip sipariş edeyim vakit kaybetmeden...

cnm m sureyikullanmadım proxeed eczaneden aldım tabi yurtdışına göre yüksekti 6 ay sperm hareketliliğini artırdı bizim problemimiz azo değil morfoloji hareketlilik şu an argimax geçirdi dr

nur efsaaaaaaaaaaaaaannasılsın canım girmiyosun.
bahar avatarına bayıldıııııııııııııııııııııııııııııım
masalcim iyiyim canim benim sen nasilsin?epey ilerlemissiniz gecmisi okuyordum.kuzenim cuma bize geldi bizde kaldi sonra geri onlara gittik orda kaldim iki gun.bugun belcikaya gonderdik iste geldim sonra eve.onlarda gitti iyice yanliz kaldim artik.BU ARADA MUSTAFA ERASLANIN URUNUNU ARASTIRIYORUM ALICAM HEM ESIME HEM ANNEME;FAYDASINI GORENLER OLMUS BAYA.BOYLE CANIM ISTE YA VALLA IYIKI VARSINIZ.

cnm m sureyikullanmadım proxeed eczaneden aldım tabi yurtdışına göre yüksekti 6 ay sperm hareketliliğini artırdı bizim problemimiz azo değil morfoloji hareketlilik şu an argimax geçirdi dr

canım proxed plus oturduğum şehirdeki eczanelere sordum ama yoktu.yinede yarın tekrar arıycam bulamazsan internetten istiycem ama ne proxed nede m surenun sitesindeki verilen numaralara ulaşılamıyor.napıcam bilemiyorum püfff belkide haftasonu diye ulaşamadım inşallah ilaçların faydasını görür bir an önce kavuşursunuz bebişinize öpt

haftasonu nasıl geçti bakalım gezdinizmi kocacığınla

gezdik gezdikde işler bu saate kaldı püff bu saatte çamaşır yıka ser birazdan ütü yapıcamütüyü unutmasan bari eşim işe gidicek yarın eğer bi unutursam kociş yine isyanlara başlar sen neler yaptın canımm..

bizde evde değildik gün içinde bizde gezdik organik pazara gittik biraz doğal şeyler yiyelim deidk ne zamndır gidecez bi türlü kısmet olmadıydı neyse ki bugün gittim reçel domatel polen biber filan aldım. çok güzeller ya kokusu bile farklı. bende şuan çamaşır yıkıyorum. hemde kaçıncı makinayı yarın ve diğer gün misafirlerim var yine iş başa düşltü yemek menüleri araştırıyorum ne yapsam bilemedim :44:

eevet canım iş başa düşmüş iki gün üst üste zor olacak senin için yemek konusunda yarın düşünelim bişeyler belki azda olsa yardımcı olmuş oluruz.evet canım yaaa organik pazara gidince kendimi kaybediyorum bende neredeyse dükkanı toplayıp götüresim geliyoobaharat kokuları süper oluyo içime çekip duruyorum.bende iyice sıkıntıya girdim bu ilaçları nasıl temin edicez ya birde ben çok pimpirikliyim ya sahte olursa diye yiyorum kendime internete çok güven olmuyo ya keşke eczanelerde satılsaydı yaa:97:

Haklısın canım ya herkese heryere güvenimiyor. eczanelerde olsaydı çok iyi olurdu. kullanan arkadaşlar varmış hep int üzerinde sip vermişler başka çare yoksa sende int üzerinden alırsın tatlım. Allaha emanet diyip kullanırsınız.sorun çıkacağını düşünmüyorum bu kadar insan kullanıyor. ters bi tepki yapan olsa mutlaka paylaşırdı. allah korur sizi canım sağlık için sonuçta kullanılacak inşallah Allahın izniyle olumlu sonuçlar alacaksınız.

merhaba demmi senin yorumlarını görünce seviniyorum.yaptığın yorumlar v.s çok yerinde ve çok bilinçli.benim eşimde de tek taraflı inmemiş testis sorunumuz var.15 aydır tedavideyiz son 10 ayını emre beyde tedavi görüyoruz 2011 kasım aralık gibi emre beyde mikrotese olacağız.emre bey çok umutlu idi sperm çıkışından ama hala çıkış yok.testis boyutları sol taraf normal sağ taraf ise normal boyutlara yakın dedi emre bey.hormonlar normal aralıklarda sadece LH hormonu 0,15 - 0,20 arasında gidip geliyor yükselmiyor.emre bey microtese için umutlu konuşmuştu ama kesin % 100 çıkar diyemem demişti.bu hafta semen analizi için eşimle antalyada esen laboratuarına gideceğiz daha detaylı bakıyorlarmış daha önceki semen analizleri antalyada özel bir tüp bebek merkzinde yaptırıyorduk üçkağıtlıklarını resmen şahit olduk.belkide 3-5 tane bile olsa çıkıyordur.adamlar bize 1 ay önceki semen analizini zarfa koyup verdiler daha sonra eşim geç fark etti tekrar gittik eşim durumu anlatıp gerzek gerzek gülerek pardon hemen düzeltiyoruz bekleyin dediler tekrar verdiler sonucu eve vardığımızda eşim 1 ay önceki tahlil sonucuyla aynı olduğunu fark etti sadece tarih değişmiş volüm,renk v.s hepsi aynı.semen analizini ucuz yapıyorlarsa sonucu bu mu olacaktı insanın hayalleriyle oynamak bu kadar kolay mı ? bu hafta gideceğimiz laboratuar bayağı ilgileniyorlarmış.az da olsa çıkış varsa demek ki bugüne kadar yaptırdığımız tahlilleri bir kalemde çizeceğiz.ki emre bey sırf bu tahlil sonuçları için eşime istanbula umut tüp bebekte semen analizi vermesini istemişti başka merkezlerde sıfır çıkıpta bize gelen hastalarda verilen örnekte az da olsa canlı sperm çıkışı çok gördük demişti.15 aydır değişik bir merkezde tahlil yaptırmamıştık. hayırlısı bakalım.demmiciğim bizleri habersiz bırakma.kendine iyi bak.hayırlısıyla doğurmak nasip olur inş.

Son düzenleme:

ya nebileyim işte insan korkuyo yinede sonra geç buldum tez yitirdim olmayayım ALLAH korusun.eseslim canım sizede birdahaki ay büyük ihtimal başlar bize verdiği ialaçların aynısına çünkü sizinde hormonlar normal sınırda sayılır.geçen ay birkaçgün unutmuştu eşin bu ay dikkat edin canımihmale gelmiyo sonra uzadıkça uzuyo tedavi birde istermisin aynı günlere denk gelsin eşlerimizin ameliyatları güzel olur ya destek oluruz orada birbirimize ama inşallah ameliyata bile gerek kalmazda normal çıkış olurr.olurmu dersinn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…