canım yok ya ne ortalığı karıştırıcan sen sadece biyerde öyle okudum dedin okadarben de bilmediğim için iyice araştırıncaya kadar içirmeyeyim dedim herkes fikrini söylesin ona göre karar veririz
en iyisi vakit kaybetmeden netten ilacların(proxed msure) satıldığı siteye girip sipariş edeyim vakit kaybetmeden...
masalcim iyiyim canim benim sen nasilsin?epey ilerlemissiniz gecmisi okuyordum.kuzenim cuma bize geldi bizde kaldi sonra geri onlara gittik orda kaldim iki gun.bugun belcikaya gonderdik iste geldim sonra eve.onlarda gitti iyice yanliz kaldim artik.BU ARADA MUSTAFA ERASLANIN URUNUNU ARASTIRIYORUM ALICAM HEM ESIME HEM ANNEME;FAYDASINI GORENLER OLMUS BAYA.BOYLE CANIM ISTE YA VALLA IYIKI VARSINIZ.nur efsaaaaaaaaaaaaaannasılsın canım girmiyosun.
bahar avatarına bayıldıııııııııııııııııııııııııııııım
kızlarrrr huhuuuuu
napıyorsunuz gece yarsı oldu nerelerdesiniz bakiyimm
cnm m sureyikullanmadım proxeed eczaneden aldım tabi yurtdışına göre yüksekti 6 ay sperm hareketliliğini artırdı bizim problemimiz azo değil morfoloji hareketlilik şu an argimax geçirdi dr
kızlarrrr huhuuuuu
napıyorsunuz gece yarsı oldu nerelerdesiniz bakiyimm
burdayımmm huuuhuuu
haftasonu nasıl geçti bakalım gezdinizmi kocacığınla
gezdik gezdikde işler bu saate kaldı püff bu saatte çamaşır yıka ser birazdan ütü yapıcamütüyü unutmasan bari eşim işe gidicek yarın eğer bi unutursam kociş yine isyanlara başlar sen neler yaptın canımm..
bizde evde değildik gün içinde bizde gezdik organik pazara gittik biraz doğal şeyler yiyelim deidk ne zamndır gidecez bi türlü kısmet olmadıydı neyse ki bugün gittim reçel domatel polen biber filan aldım. çok güzeller ya kokusu bile farklı. bende şuan çamaşır yıkıyorum. hemde kaçıncı makinayıyarın ve diğer gün misafirlerim var yine iş başa düşltü yemek menüleri araştırıyorum ne yapsam bilemedim :44:
eevet canım iş başa düşmüş iki gün üst üste zor olacak senin için yemek konusunda yarın düşünelim bişeyler belki azda olsa yardımcı olmuş oluruz.evet canım yaaa organik pazara gidince kendimi kaybediyorum bende neredeyse dükkanı toplayıp götüresim geliyoobaharat kokuları süper oluyo içime çekip duruyorum.bende iyice sıkıntıya girdim bu ilaçları nasıl temin edicez ya birde ben çok pimpirikliyim ya sahte olursa diye yiyorum kendime internete çok güven olmuyo ya keşke eczanelerde satılsaydı yaa:97:
Amiin Bahar.
bizim sorunumuz çift taraflı inmemiş testisten dolayı azo. şubat 2010 da öğrendik eylül 2010 a kadar ne duyup araştırmalarımızla bulduysak denedik. hiç bir sefer tahlilde bir tanecik olsun sperm göremediğimiz için umut tp bebekde emre bakırcıoğluna mikro tese oldu eşim çok şükür rabbime epey yeteri kadar bulundu. meğer üretim normalmiş. ama çıkış yok bunun da nedeni önceki 5 yaşındaki indirme ameliyatında kanalların bir yerinde bir hasar, kapanma, tıkanma vs olabilmesiymiş emre beye göre. Testisin sol taraftaki kayıp. mercimek boyutunda kasık kanalında sağdaki normale yakın boyutlarda. birinci denememizde eşimle beraber ben de hazırlandım. 5. gün iyi kalite embriyo konmasına rağmen tutunmadı. donmuşlarla 2. denememizde şükürler olsun ki tutundu. 2 adet donmuş testis dokumuz kaldı umutta.
hepinizin başına darısı inşallah.
Haklısın canım ya herkese heryere güvenimiyor. eczanelerde olsaydı çok iyi olurdu. kullanan arkadaşlar varmış hep int üzerinde sip vermişler başka çare yoksa sende int üzerinden alırsın tatlım. Allaha emanet diyip kullanırsınız.sorun çıkacağını düşünmüyorum bu kadar insan kullanıyor. ters bi tepki yapan olsa mutlaka paylaşırdı. allah korur sizi canım sağlık için sonuçta kullanılacak inşallah Allahın izniyle olumlu sonuçlar alacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?