Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
okuyacaklarımız nasıl toplanacak
canım şimdi herkes ne okursa buraya yazacak ben yada başka gönüllü bir arkadaş bunu liste yapacak hatta yazarır .kimin ne kadar ne okuduğunu belki herkesi teşvik ederiz olmazmı ? Başka fikri olan paylaşabilir önümüzde tam beşgün var dolu dolu geçiririz hem sevap işleriz hemde belki birimizin duası kabul olur .inşallah

canım hoşgeldim rabbim inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin analı babalı büyüt bebeğini inşallah canım bizde bugün bir dua kanpanyası başlattık bizler için dua edersen çok seviniriz allah'a emanet olun bebeğinede kendinede iyi bak.

BAHAR------------------------------------------
CEMREM----------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
DEMMİ-----------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
HARZEM----------------------------------------
HEP--------------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ----------------------------
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL -----------------------------------------
MAVİMENEKŞE----------------------------------
MELİSELA---------------------------------------
NUREFSAN--------------------------------------
SEVGİDOLU-------------------------------------
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZAMAN------------------------------------------
ZCU---------------------------------------------

listede adını unuttuğum varsa kusura bakmasın, hatırlatsın lütfen...okuduğunuz duaları bu msjı alıntı göstererek yazın ki karışıklık olmasın...
siz yazdıkça ben listeye eklerim..peygamber efendimizin buyurduğu gibi günahsız ağızla dua edeceğiz bundan güzel ne olabilir.....

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım gözüm arkada kalmayacak ben şimdi çıkmak zorundayım allah'a emanet olun dua ile

canım ben 5 yasin alıyorum daha fazla okursam haber veririm...

maşallah maşallahh allah nazardan saklasın bize dualrını eksik etme canım bizlerde senin gibi yüzümüz gülsün inşallah Allah hayırlısı ile bebişini kucağına almayı nasip etsin.ismide çok güzelmiş Allaha emanet ol

canım ben yarın yada öbür gün fazlasıyla okurum inşallah olur dimi

kızlar tek tek sırayla isim isim mi okuyalım yoksa hep beraber hepimiz için mi okuyalım ne yapalım....

Son düzenleme:
isterseniz tek tek isim isim okuyalım alfabetik sıraya göre..bahardan başlarız..sırayla okuruz...ama on günden az kaldı ve iz sayı olarak daha çoğuz...bu yüzden günde birden fazla kişiye okunmak durumunda..meryem suresini ya da yasini okuyabiliriz..regl olanlar salavat getirsin boş durmasın

tek tek derken neyı kastettın kım ne kadar okursa lısteye eklenmeyecek mı

tamam canım biz bu gün iftara davetliyiz evde yapacak işim de yok sırayla tek tek herkesin adına yasin okurum... dediğin gibi sayıca fazla olduğumuz için hergün birden fazla kişiye okumalıyız...

sayın KADER ARKADASLARIM,

ekın ve benım buraya ve azoluların topıgıne yazmıs oldugum ılacın reklam amaclı oldugunu yazmıssınız,sımdı bır arkadasın lınk vermesylen butun yorumlarınızı okudum ve kınadım sıddetlennnn hemde....
nasıl buralara cekılır böle bırsey aklım ermıor ve sıze kesınlıkle yakıstramadım.kımze sıze gıdın alın ,demedı eger öle bırsey yazılmıs olsaydı ıste bunun adı rekalam ve hıleye gırerdı
kullanılıp fayda goren varmı dıye soruldu
sız sormuormusunuz her hangı bır ılacı ,yada kuru?
maddı bakımdan bzılerde alamdık,az uz deıl ama kullananlar gerı donus yapan kısıler oldu
faydasını gorende var gormeyende
bızım asıl ogrenmek ıstedıgımız buydu faydasıydı??????
ama sız bunu nereler cekmıssınız.....reklam demıssınız,umut kırılıor demıssınız,bırkac topıkte aynı sey kopyalanıp 2 kısı aynı seyı yapıor demıssınız
ne kadar ayıp yhaaaaaaa

benm esımdede 21 tane cıktı tp bebekte
bnde azoluyum hemen hemen bu cogu zamn sıfırlanıor buyuk ıhtımallen
bnde aynı derdı cekıorum
bnde maddı bakımdan zorluklar yasıorum
kımse kendı kredı cektıgını zorluklar yasadıgını anlatmasın
cunku bzde aynı yollardan gecıoruz
neyın ne oldugunu bılıoruz
kımse kımseye bılıp bılmeden yorum yazma hakkına sahıp deıl
gecmıs sayfalarda oldugu ıcın sımdı okudum ve gercekten uzuldum

benm tasdıgım sorunu tutupta baskasına umut olsun dıye asla yazmam
faydası oldumu kullandınızmı denıldı sadece tekrar dıyorum bunuda......
ayrıca bızım cok farklı sorunlarımızda var belkı esımın testslerı alınacak
belkıde kanser rıskı var
bayramdan sonra bunun ne oldugunu acıga kavustrracaız
o zamn ıste burdakı herkesten daha sansız olacagım
tests olamayan yerde sperm araması hc olmucak

dusunerek yazı yazın...
aynı sorunu yasayan bır ınsan ıcın agır gelıro cunku
bu cumleler
cok ayıp etmıssınız su mubarek gunde .gunah almıssınız......herkese acıl sıfalarrrrrr

tek tek derken neyı kastettın kım ne kadar okursa lısteye eklenmeyecek mı

ortak okuyup birbirimiz için mi dua edelim diyorsunuz..o da olur..tek tek derken ben şu kadar sayı bahara şu kadar sana bu kadar başka arkadaşa sırayla okumayı kastettim...ama çok kalabalığız ramazanda herkese okuyamayız öyle olursa....

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr merhaba sonucumu aldım :))))) Rabbime şükürler olsun ki 367 çıktı... iki gün sonra tekrarlayacakmışım..kızlar dualarınız ve yanımda olduğunuz için çok ama çok teşekkürler..nolur dua edin katlansın değerim..

kızlar ben çarşı pazar yapcam çıkıyorum baya işim var bugün..liste kaba taslak burda...üzerinde kopyala yapıştırla da yeni liste yapabilirsiniz veya girdiğimde ben de yaparım farketmez..öptüm hepinizi canlar

şimdi canım sadece yasin mi okunacak tefriciye filan damı okunacak ? yasin okuyacaklar 3 yasin 5 yasin okuyup sırayla bağışlansın tefriciye 4444 kere okunacak bunuda herkes okuyup sırayla bağışlayalım olmazmı?

çoook sevindim canım hadi inşallahh sende anne olacaksın darsısı başımıza Allah tamamını erdirsin inşallah hayırlısı ile kucağın alamayı nasip etsin

ayrıca son bısı daha sölemek ıstıyorum
bu ılacı kımse kafasına gore cıkarmadı
HEPINIZ HEEMEN HEMEN ^^KAAN AYDOSUN ^^hastalrısınız
bunuda tavsıye eden kaan hocamdı
oda REKLAMCININ onde gıdenı o zamn
proxed plus her yerde soruluyor odamı reklam

neyse rabbım kım ne dusunuyorsa onu versın herkese
ben vcdanen rahatım
bnce su yorumları mubarek gunde yaznlar rahat olmasın
bılıp bılmeden....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…