Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

çok teşekkür ederim. allah herkese versin. yemin ediyorum inan ki, her gün diyorum,allahım benden daha çok istiyenlerinkini önce ver ben daha bekleyebilirim diye. ama yine de versin istiyorum

çok teşekkür ederim. allah herkese versin. yemin ediyorum inan ki, her gün diyorum,allahım benden daha çok istiyenlerinkini önce ver ben daha bekleyebilirim diye. ama yine de versin istiyorum

rabbm herkese en hayırlısı ne ıse onu versın tez zmnda

sende sağol canım keşke daha fazla okuyabilsem ama ben çok yavaş okuyorum o yüzden çok fazla okuyamıyorum kısa olan sureler olursa daha çok okurum inşallah ALLAH kabul eder senin dualarında kabul olur inşallah...

Ablalarim ve kardeslerim allah bu mubarek ayin bu mubarek gecenin HZ.MUHAMMED BEGENBERIMIZIN yuzu suyu hurmetine bizlereeee evlat nasib etsin butun evlat diliyenlere evlat versin bugunki arkadaslarimizin sevincini bizlerede yasatsin insallah her gece sadece bizlere degil butun dunyadaki evlat hazreti cekenlere dua ediyorum allah eslerimize sifa versin allah yoxtan var etdi allah eslerimizedeee sifa verir insallah bunu okadar icden diledim kiii inaninn amin insallah en kisa zamananda allah bizede mucize yasadir...hepiniziii opuyorumm HAMILE OLAN ARKADASLARIMIZNDA GOZLERI AYDIN OLSUN INSALLAH KUCAKLARINA ALMAGI NESIB EDER YUCE ALLAHIM ALLAH BIZLEREDE NESIB EDER INSALLAHHHHHHH

twilight, yanlış anladın canım sanırım. daha yok bebek mebek.ilaçlardan günüm geçmiş.ama yine de allah söyletmiş olsun seni

inşallah dediğin gibidir kim bilir belki allah söyletti bana inşallah öyledir en samimi duygularımla dilerim öyle olsun bunun nasıl bir şey olduğunu biliyorum çünkü azo olunca bile insan adeti yaklaştığı gün ister istemez ya acaba varsa diye düşünüyor çok garip ama umudu hiç kayb etmiyoruz bu çok iyi hiç kayb etmeyelim de umut biterse her şey biter çünkü ben bunu yaşadım başka bir şeyde evde deyil allah tam 5 yıl sınadı beni sonra verdi çok şükür sabrımı sınadı sonunda mükafatımızı aldık allaha çok şükür 7 yıldırda bebek istiyoruz biliyorum ki bununda sonu güzel olacaktır inşallah allah dualarımız kabul etsin hepimizin aminnnnnnnnn

baharcim boy abdesti aldim oyle yaptim duami allah kabul etsin.yasin dua kitabi varmis annemlerde icindeki dualarin cogunu okudum.

saol canım benim allah razı olsun inş tüm dualarımız kabul olur da güzel haberlerini aldığımız arkadaşlar gibi bizde en kısa zamanda güzel haberlerimizi paylaşırız burada...

Kizlar bende Meryem suresini okudum allah kabul etsinn allah bebislerimizi tezbirzamnda gonderir bize insallah

yanlış yazdım kusura bakmayım
baharcım diyecektim

BAHAR------------------------------------------
CEMREM----------------------------------------1 meryem
CERVAN----------------------------------------2 meryem
ÇİÇEK------------------------------------------1 meryem
DEMMİ-----------------------------------------
DURUDENİZDERYA------------------------------
ENESLENA-------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
HARZEM----------------------------------------
HEP--------------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ----------------------------1 yasin
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL -----------------------------------------1 meryem 1 yasin
MAVİMENEKŞE----------------------------------
MELAYT---------------------------------------1 meryem
MELİSELA---------------------------------------
NUREFSAN--------------------------------------
NZLYLN----------------------------------------
SEVGİDOLU-------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROUBLED--------------------------------------5 yasin
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZAMAN------------------------------------------
ZCU---------------------------------------------
melaytcım canım saol allah tüm dualarımızı kabul etsin...benim 1 meryem surem kaldı hadi kızlar onu da okuyalım da cemreme geçelim...

Son düzenleme:
ıkıncı meryem suresını okudum okuyabıldıgım kadar okuyacam

canım isim isim gidiyoruz herkese 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz... benim 1 meryem surem kaldı sonra cemreme geçicez... sen meryem suresini benim adıma mı okudun yoksa genel olarak mı??? benim adıma okuduysan benim sureler bitmiş oluyor ve cemreme geçicez de onun için soruyorum...

Bahar canim birtanesini senin adina oxudum birtanesinide orda yazilan butun kizlarin adinaaa...tek tek isime okumak lazimi?oyleyse okurum ben hec usenmem

tamam canım benim için ettiğin tüm dualar seni bulur inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…