yeterkı rabbm ol desın bılıorsun
burda nelerı okuduk bız
kesınlıkle olmaz dıyenlerın oldu
hc yumurtası olmayanların
hc spermı olmayanların cocugu oldu
ınsallah mucızen dogal yollan senınledır
keske yapsan bır test
fazla umutlanma ama cunku ılacların etkısı dedıgım gıbı hala vucutta
rabbm yuzune baksın ınsallahhhhhhhhhhhhhhh
çok teşekkür ederim. allah herkese versin. yemin ediyorum inan ki, her gün diyorum,allahım benden daha çok istiyenlerinkini önce ver ben daha bekleyebilirim diye. ama yine de versin istiyorum
çok teşekkür ederim. allah herkese versin. yemin ediyorum inan ki, her gün diyorum,allahım benden daha çok istiyenlerinkini önce ver ben daha bekleyebilirim diye. ama yine de versin istiyorum
saol canım benim okuyan dua eden herkesten allah razı olsun... bana ettiğiniz duaların bin katı sizi bulsun inş... durmak yok okumaya devamben de 9 yasin okudum 9 arkadaşa birer tane yasin okudum ve çok çoooookkk dua ettim... hadi kızlar benim meryem surelerini bitirelim de cemreme geçelim... bu mübarek günlerde hepimize dua etmemiz için bol bol okumamız lazım...
melayt inşallah sağlıkla büyür bebeğin allah analı babalı büyütsün inşallah aminnnnnnnn darısı başımıza
twilight, yanlış anladın canım sanırım. daha yok bebek mebek.ilaçlardan günüm geçmiş.ama yine de allah söyletmiş olsun seni
baharcim boy abdesti aldim oyle yaptim duami allah kabul etsin.yasin dua kitabi varmis annemlerde icindeki dualarin cogunu okudum.
esracım, 1 tane meryem suresi okuyabildim senin için ,allah kabul etsin inşallah
yanlış yazdım kusura bakmayım
baharcım diyecektim
Kizlar bende Meryem suresini okudum allah kabul etsinn allah bebislerimizi tezbirzamnda gonderir bize insallah
canım benim adıma mı okudun meryem suresini???
ıkıncı meryem suresını okudum okuyabıldıgım kadar okuyacam
Bahar canim birtanesini senin adina oxudum birtanesinide orda yazilan butun kizlarin adinaaa...tek tek isime okumak lazimi?oyleyse okurum ben hec usenmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?