Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

inş canım benim bilirsin insan yalnız kalınca tüm sıkıntıları hortlar benim de öyle oldu neyse ki siz varsınız ya allah hepinizden razı olsun çok seviyorum ben hepinizi ya

seni yazdık zaten canım...teşekkür ederiz düşünmen yeter...dert etme sen de reglin bitince başlarsın..sorun yok datlummm

kızlar önümüz bayram şimdi herkes bebek bebek diye taciz ederaz önce de komşu iki saat konuştu sinir oldummmmmmm
kalabalığa girmekten hoşlanmıyorum artık...herkes bebek soruyor

Valla canım ben bu bayram yırttım bu konuşmalardan tatile gidiyoruz akrabaların tacizine uğramıycamm

bahar eseslim masall..sağolun canlarım inşallah bu ilaçlar fayda sağlebişlerimiz kucağımızda yazışırız bölee.ar.inşallah eşlerimiz tez zamanda şifa bulu.belkide birdahaki ramazanda bebişerimiz kucağımızda yazışırız böyleee ahh ahhh inşallahhh

saol canım benim biliyoruz zaten dün bana okuduğunu allah razı olsun... hatta bu gün özellikle belirtti regli olduğunu bitince okurum yine demiştin...

valla ya bende bir sorun var yada nette şu yazıya bak ya iilkokul öğrencisi gibi karman çorman yapmışımm

canım çok sağoll düşünmen istemen yeter tatlımm.

ne şanslısın bize tatilde yok....ben de kaynanamdayım bi sürü akraba gelir şimdi konuşurlar,üzülürüm amaaaaaaaaan

aynen masall bende bayramda full kaynanamdayım misafirde gelicek artık soru yağmuruna tutulurum.ppek anlatmak istemiyorum kimsete bi yandanda irdeliyorlar püfff

ne şanslısın bize tatilde yok....ben de kaynanamdayım bi sürü akraba gelir şimdi konuşurlar,üzülürüm amaaaaaaaaan

Normal zamnda çıkamıyoruz bizde tatile ama bayram tatilini değrlendirdik.kendi işyerimiz olunca eşim bırakıp gidemiyor. Boşver canım söylenenleri duymazlıktan gel cvp bile verme ben öle yapıyorum bazen sordukları zaman tatlı istermisiniz de ver önlerine ağızları kapansın

aynen masall bende bayramda full kaynanamdayım misafirde gelicek artık soru yağmuruna tutulurum.ppek anlatmak istemiyorum kimsete bi yandanda irdeliyorlar püfff
hee sorma ya...bayramları sevmiyorum artıkın

ay ne komik olur düşünsene....

kızlarr yarın temiliğe başlıyorum cumartesi misafirler geliyo onlar gelmeden 2 günde bitirmem lazımm offff offffff yine çamaşırsuyuna boğarım kendimii

kızlar önümüz bayram şimdi herkes bebek bebek diye taciz ederaz önce de komşu iki saat konuştu sinir oldummmmmmm
kalabalığa girmekten hoşlanmıyorum artık...herkes bebek soruyor

canım hep öle oluyor ya allah yardımcın olsun elinden geliğince kendini üzmemeye çalış boşver allahım hayırlısıyla ikizlerinizi verince hepsinin ağzı açık kalacak allahtan biz gitmiyoruz bu bayram konyaya... ne zaman gitsek herkes nezaman bebek yapcaksınız, daha düşünmüyor musunuz, e yapın artık kaç senelik evlisiniz... gibi nice can sıkıcı şeyler söylüyorlar allahtan gitmiyoruz bu bayramda yırttık izmirde teyzemler var oğlu, kızı evliler hep beraber bubayram bize geliyorlar balıkesire... allah razı olsun onlar durumdan haberdarlarda herzaman destek oluyorlar dualarını eksik etmiyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…