canım hiç yaşamadığım için bilemiyorum eşimle 1 gün bile ayrı kalmamışızdır eşim memur olduğu için öyle şehir dışı işleri falan olmuyo ama seni anlayabiliyorum sağlık sorunlarıyla ilgili ayrılık olmasında iş için olana katlanılıyo bir kaç gün.eskiyi sil at kafanda artık güzel sağlıklı günler bekliyordur sizi inşallah.birde bebişiniz olsun ohhh deymeyin ozaman keyfinize...
eselim bende dun okudum ama bugun adet oldum valla allah sahid yoxsa dun bahara okudum meryem suresi birde bem analmamisdim hepimizin adini saydim ve okudummm bugunde okucaktim ama adet oldum yoxsa nevar ki 13 dq meryem suresini bitiriyordum ben yarim turkcemle
kızlar önümüz bayram şimdi herkes bebek bebek diye taciz ederaz önce de komşu iki saat konuştu sinir oldummmmmmm
kalabalığa girmekten hoşlanmıyorum artık...herkes bebek soruyor
inş canım benim bilirsin insan yalnız kalınca tüm sıkıntıları hortlar benim de öyle olduneyse ki siz varsınız ya allah hepinizden razı olsun çok seviyorum ben hepinizi ya
eselim bende dun okudum ama bugun adet oldum valla allah sahid yoxsa dun bahara okudum meryem suresi birde bem analmamisdim hepimizin adini saydim ve okudummm bugunde okucaktim ama adet oldum yoxsa nevar ki 13 dq meryem suresini bitiriyordum ben yarim turkcemle
bahar eseslim masall..sağolun canlarım inşallah bu ilaçlar fayda sağlebişlerimiz kucağımızda yazışırız bölee.ar.inşallah eşlerimiz tez zamanda şifa bulu.belkide birdahaki ramazanda bebişerimiz kucağımızda yazışırız böyleee ahh ahhh inşallahhh
anladım canım sorun deil okukların için allah razı olsun. Allah kabul etsin inşallahhh
biz de seni seviyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuz:118::118::118::118:
valla ya bende bir sorun var yada nette şu yazıya bak ya iilkokul öğrencisi gibi karman çorman yapmışımm
Valla canım ben bu bayram yırttım bu konuşmalardantatile gidiyoruz akrabaların tacizine uğramıycamm
amin simdi adetim bitsin yine okurum vallaaaaa nevarki yeterki allah kabul etsin birer birer bebeklermize kovusalim
ne şanslısın bize tatilde yok....ben de kaynanamdayım bi sürü akraba gelir şimdi konuşurlar,üzülürüm amaaaaaaaaan
ne şanslısın bize tatilde yok....ben de kaynanamdayım bi sürü akraba gelir şimdi konuşurlar,üzülürüm amaaaaaaaaan
hee sorma ya...bayramları sevmiyorum artıkınaynen masall bende bayramda full kaynanamdayım misafirde gelicek artık soru yağmuruna tutulurum.ppek anlatmak istemiyorum kimsete bi yandanda irdeliyorlar püfff
Normal zamnda çıkamıyoruz bizde tatile ama bayram tatilini değrlendirdik.kendi işyerimiz olunca eşim bırakıp gidemiyor. Boşver canım söylenenleri duymazlıktan gel cvp bile verme ben öle yapıyorum bazen sordukları zaman tatlı istermisiniz de ver önlerine ağızları kapansın
yarın yeni liste mi yapyoruz napıyoruz canlarım?
kızlar önümüz bayram şimdi herkes bebek bebek diye taciz ederaz önce de komşu iki saat konuştu sinir oldummmmmmm
kalabalığa girmekten hoşlanmıyorum artık...herkes bebek soruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?