meliselacım canım çok sevindim Allahım kolay hamilelik geçirip kuçağına aldığın kokladıgın günleride göstersin.darısı hepimize.
Günaydın herkese proxxed plusı nerden temin ettiniz eczanede ssatılıyormu ve m sureyi hangi siteden aldınız kızlar cevaplarınızı bekliyorum .........Allah sonumuzu hayır etsin
meliselacım canım çok sevindim Allahım kolay hamilelik geçirip kuçağına aldığın kokladıgın günleride göstersin.darısı hepimize.
canımmmm bende seni bekliyordum, inşAllah sende güzel haberle gelmişsindir bitanem..bugün kan testimi tekrarladım ve çok şükür değerim katlanmış ve 700 olmuş..Rabbime binlerce kez şükürler olsun..Dualarınızı eksik etmeyin, benimde dualarım buradaki tüm kardeşlerimle..Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz inşAllah..
canımmmm bende seni bekliyordum, inşAllah sende güzel haberle gelmişsindir bitanem..bugün kan testimi tekrarladım ve çok şükür değerim katlanmış ve 700 olmuş..Rabbime binlerce kez şükürler olsun..Dualarınızı eksik etmeyin, benimde dualarım buradaki tüm kardeşlerimle..Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz inşAllah..
eseslim nasılsın bebekimmm....kader arkadaşım seviyorum seni ya...
Rabbim yüzünü güldürsün canım..inşallah bebişlerin sağlıklı olur..bak bebiş dedim kız belki ikiz olurdarısı başımıza....
Allah hayırlsıı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim.darısı bizlerin başına inşallah dualrımız seninle sende bize dua et canımcım.
Günaydın herkese proxxed plusı nerden temin ettiniz eczanede ssatılıyormu ve m sureyi hangi siteden aldınız kızlar cevaplarınızı bekliyorum .........Allah sonumuzu hayır etsin
canım proxed plusı eczaneden temin ettik tabii her eczanede yok depodan getirtiyorlar.m sure yide internetten sipariş ettik hatta dün ulaştı elimize dün başladı eşim kullanmaya.kaan hocamı istedi kullanmanızı ?
iyim bebişim senden naber yataktayım halakalkasım yok ya bi uyuşuğum sorma. bende seni çok seviyorum kızz... sen neler yapıyorsun
Masalım zaten doktorumda ikiz olabileceğini söyledi bugün :) kısmet bakalım, Rabbim neyi verirse gari..
teşekkürler bitanem, dualarım sizinle..
ben de aynıyım ya uyuşuğum bugün...bi sürü de işim var iyi mi...temizlik yepcam daha çamaşır atıcam makinaya,yemek yapıcam.....
şu evin sessizliğine sinir oluyorum bi bebek olsaydı ne güzel olurdu be o zaman tembellik de yapamazdık
canım sağ ol ama malesef olmadı pazartesi b-hcg sonucum 0.100 çıktı,adetimde geçikti.sanırım ilaçlardan.zcu sonucun ne oldu olumsuzsada üzülme tabi üzülmemek elde degil ama belki vakti saati gelmemiştir birdaki sefere tutar ay böyle konuştum ama inşallah tutmuştur .:26:
canım meliselacım senin adına inan çok sevindim her dua ettiğimde hepimize dua ettim.değerinde katlanmış Allaha şükür. benimki hüsranla sonlandı birdaha ne zaman kendimizi toparlar tedaviye kalkışırız bilmiyorum.kaliteli iki tane embriyomuz oluşmuştu ikiside transfer edildi ,üçünçü gün transferi oldu.fakat benim trasferimin bir gün öncesi sağ kasığımda dayanılmaz sancilar oldu beni hastaneye kaldırdılar serumlar ağrı kesici iğneler sabah beşten akşam beşe kadar hastanedeydim ertesi gün transferim oldu doktor bey transfer edeceği zaman hala kanlı dedi ağrımın sebebi yumurtalığım dönmüş.çok acı cektim belkide bundan tutunmadı sonuç aldığım güne kadar geçeleri uykumdan hep sıçrayarak uyandımne yapalım nasip böyleymiş inşAllah ikinçi denemede gelir bebişimiz birde hala adet olmadım aslında birazda umudum var belkide geç tutunmuştur diyorum yarına kadar adet olmaszsam kan testi yaptırıcam.belkide çifte bayram yaşarız.birde tublerand arkadaşımızda hamileymiş galiba çok sevindim ismini doğrumu yazdım acaba bunada şükür bir ayda iki hamile kızlar ayağınızı sürüyün gerisi gelsin jklm den bir haber yokmu inşAllah ondanda hamiş haberi alırız.canımmmm bende seni bekliyordum, inşAllah sende güzel haberle gelmişsindir bitanem..bugün kan testimi tekrarladım ve çok şükür değerim katlanmış ve 700 olmuş..Rabbime binlerce kez şükürler olsun..Dualarınızı eksik etmeyin, benimde dualarım buradaki tüm kardeşlerimle..Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz inşAllah..
canım sağ ol ama malesef olmadı pazartesi b-hcg sonucum 0.100 çıktı,adetimde geçikti.sanırım ilaçlardan.
canım meliselacım senin adına inan çok sevindim her dua ettiğimde hepimize dua ettim.değerinde katlanmış Allaha şükür. benimki hüsranla sonlandı birdaha ne zaman kendimizi toparlar tedaviye kalkışırız bilmiyorum.kaliteli iki tane embriyomuz oluşmuştu ikiside transfer edildi ,üçünçü gün transferi oldu.fakat benim trasferimin bir gün öncesi sağ kasığımda dayanılmaz sancilar oldu beni hastaneye kaldırdılar serumlar ağrı kesici iğneler sabah beşten akşam beşe kadar hastanedeydim ertesi gün transferim oldu doktor bey transfer edeceği zaman hala kanlı dedi ağrımın sebebi yumurtalığım dönmüş.çok acı cektim belkide bundan tutunmadı sonuç aldığım güne kadar geçeleri uykumdan hep sıçrayarak uyandımne yapalım nasip böyleymiş inşAllah ikinçi denemede gelir bebişimiz birde hala adet olmadım aslında birazda umudum var belkide geç tutunmuştur diyorum yarına kadar adet olmaszsam kan testi yaptırıcam.belkide çifte bayram yaşarız.birde tublerand arkadaşımızda hamileymiş galiba çok sevindim ismini doğrumu yazdım acaba bunada şükür bir ayda iki hamile kızlar ayağınızı sürüyün gerisi gelsin jklm den bir haber yokmu inşAllah ondanda hamiş haberi alırız.
canlarım nasılsınızzz.bi girip bakıyimmm dedimm veee azönce uyandımmm.gerçektende bebiş olmadıkça iyice uyuşuk oluyoruzz.kızlar şimdi ya ALLAH deyip temizliğe başlıycam artık ifrara kadar çıkamam işin içinden hepinizi seviyorum vedeee öpüyorummmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?