ahh ahhh inşallah be canımcım inşallah ogünleride görücez.evt işleri hep erteliyoruz amannn yaparız diye bebişimiz olsa bi dk bile bekletmeyiz işlerimizi uyuşuklukta yapamayız hem. ben her odaya tv açıyorum bazen sırf ses olsun diye
canım sağ ol ama malesef olmadı pazartesi b-hcg sonucum 0.100 çıktı,adetimde geçikti.sanırım ilaçlardan.
canım meliselacım senin adına inan çok sevindim her dua ettiğimde hepimize dua ettim.değerinde katlanmış Allaha şükür. benimki hüsranla sonlandı birdaha ne zaman kendimizi toparlar tedaviye kalkışırız bilmiyorum.kaliteli iki tane embriyomuz oluşmuştu ikiside transfer edildi ,üçünçü gün transferi oldu.fakat benim trasferimin bir gün öncesi sağ kasığımda dayanılmaz sancilar oldu beni hastaneye kaldırdılar serumlar ağrı kesici iğneler sabah beşten akşam beşe kadar hastanedeydim ertesi gün transferim oldu doktor bey transfer edeceği zaman hala kanlı dedi ağrımın sebebi yumurtalığım dönmüş.çok acı cektim belkide bundan tutunmadı sonuç aldığım güne kadar geçeleri uykumdan hep sıçrayarak uyandımne yapalım nasip böyleymiş inşAllah ikinçi denemede gelir bebişimiz birde hala adet olmadım aslında birazda umudum var belkide geç tutunmuştur diyorum yarına kadar adet olmaszsam kan testi yaptırıcam.belkide çifte bayram yaşarız.birde tublerand arkadaşımızda hamileymiş galiba çok sevindim ismini doğrumu yazdım acaba bunada şükür bir ayda iki hamile kızlar ayağınızı sürüyün gerisi gelsin jklm den bir haber yokmu inşAllah ondanda hamiş haberi alırız.
aynen ben de mutfakta müzik salonda tv ve laptopbugün açmadım ama....eseslim ya ne tuhaf hayat değil mi aynı anda biri seviniyor biri üzlüyor biri doğuyor biri ölüyor...hayatın dengesi galiba bu..bazen bu hastalıkla başetmek dayanılmaz oluyor.hayatı çekilir kılmak için bizim eğlenceli şeyler yapmamız lazım aslında biliyo musun...ben saçımı değiştirmek istiyorum ama boya kanserojen diye istemiyorum bi de önceden baya boyattım.erken yaşta yormayalım diye düşünüyorum ama değişiklik istiyorum..depresyondaki kadınlar saçıyla oynarmış ah azo ah
canım sağ ol ama malesef olmadı pazartesi b-hcg sonucum 0.100 çıktı,adetimde geçikti.sanırım ilaçlardan.
canım meliselacım senin adına inan çok sevindim her dua ettiğimde hepimize dua ettim.değerinde katlanmış Allaha şükür. benimki hüsranla sonlandı birdaha ne zaman kendimizi toparlar tedaviye kalkışırız bilmiyorum.kaliteli iki tane embriyomuz oluşmuştu ikiside transfer edildi ,üçünçü gün transferi oldu.fakat benim trasferimin bir gün öncesi sağ kasığımda dayanılmaz sancilar oldu beni hastaneye kaldırdılar serumlar ağrı kesici iğneler sabah beşten akşam beşe kadar hastanedeydim ertesi gün transferim oldu doktor bey transfer edeceği zaman hala kanlı dedi ağrımın sebebi yumurtalığım dönmüş.çok acı cektim belkide bundan tutunmadı sonuç aldığım güne kadar geçeleri uykumdan hep sıçrayarak uyandımne yapalım nasip böyleymiş inşAllah ikinçi denemede gelir bebişimiz birde hala adet olmadım aslında birazda umudum var belkide geç tutunmuştur diyorum yarına kadar adet olmaszsam kan testi yaptırıcam.belkide çifte bayram yaşarız.birde tublerand arkadaşımızda hamileymiş galiba çok sevindim ismini doğrumu yazdım acaba bunada şükür bir ayda iki hamile kızlar ayağınızı sürüyün gerisi gelsin jklm den bir haber yokmu inşAllah ondanda hamiş haberi alırız.
Hayat evt acımasz aslında bazen isyan ediyroum ama sonra kendimi toparlıyorum vardır hayır diyorum. neden bu hastalık bizde diyorum ama rabbim verdi diyip ona sığınıyorum yapacak bişeyimiz yok diyorum. ay canım ben bi kere boyattım yakıştıramadım kendime.sonra eski haline döndürdüm. sonra upzuzun saçımı kestirdim. şimdide uzasın diye gözünün içine bakıyorum. yani alışagelmiş şeylerden mutluyuz aslında değişiklik yapınca biraz mutlu oluyoruz sonra eski halimize geri dönmek istiyoruz.depresyondaki kadınlar alışverişte yaparmış birazda alışveriş yapalım bari
heee ben artık eşimin tahlil sonuçlarını dikip elbise ne biliim tişört şort falan yapcam...alışverişe para mı kaldı kız
bi de aslında doğru diyosun..mesela ben karamele boyatıyodum saçlarımı eskiden...güzel oluyodu..ama iki hafta sonra zırt diye dip boyam geliyodu ay sinir oluyodum...diyodum ki ya bi daha boyatmıcam...gidip kendi saç rengime boyatıyodum..aradan üç beş ay geçince ayy karamel de güzeldi be diyip gene karamel yapıyorumşimdi saçım kendi renginde uçlarında boya var kendi rengime boyatmıştım ondan kaldı..ana rengini de seviyorum ama ne biliiim ya napcamı bilemedim
kızlar eşim aradı elhamdülillah genetik testin diğeri de temiz çıkmış...çok sevindim..Allah sevincimizi yarım bırakmasın..İnşallah kaliteli sperm de bulunur ve tutunurlar annelerine..kuzularım ben onları ne severim biliyo musunuz yaaaa
kızlar eşim aradı elhamdülillah genetik testin diğeri de temiz çıkmış...çok sevindim..Allah sevincimizi yarım bırakmasın..İnşallah kaliteli sperm de bulunur ve tutunurlar annelerine..kuzularım ben onları ne severim biliyo musunuz yaaaa
Ahh canımm çok güzel haber bu çok sevindim inşallahhh bol bol spermleriniz çıkar bebişlerin annesine gelir artık
çiçek cervana okuyoruz liste bikaç sayfa geride var.ama yeni liste yapmayı düşünüyoruz tatlım çünkü bazı arkadaşlar girmiyor artık...yetişmeyecek ramazan bitene kadar...hızlı olmamaız lazım..
KIZLAR KİMLER DUA LİSTESİNE GİRMEK İSTİYORSA LÜTFEN YAZSIN OLUR MU?LÜTFEN KENDİMİZE MÜSLÜMAN OLMAYALIM.BENCİL DEĞİL SENCİL OLALIM(BU DURUMDA BİLE İĞRENÇ ESPİRİ YAPIYORUM YA)
ARKADAŞLARIMIZA DUA EDELİM.KİMİN DUASI KABUL OLACAK RABBİM BİLİR.BANA DUA EDİN DEYİP KÖŞEYE ÇEKİLMEYİN....
çiçek cervana okuyoruz liste bikaç sayfa geride var.ama yeni liste yapmayı düşünüyoruz tatlım çünkü bazı arkadaşlar girmiyor artık...yetişmeyecek ramazan bitene kadar...hızlı olmamaız lazım..
KIZLAR KİMLER DUA LİSTESİNE GİRMEK İSTİYORSA LÜTFEN YAZSIN OLUR MU?LÜTFEN KENDİMİZE MÜSLÜMAN OLMAYALIM.BENCİL DEĞİL SENCİL OLALIM(BU DURUMDA BİLE İĞRENÇ ESPİRİ YAPIYORUM YA)
ARKADAŞLARIMIZA DUA EDELİM.KİMİN DUASI KABUL OLACAK RABBİM BİLİR.BANA DUA EDİN DEYİP KÖŞEYE ÇEKİLMEYİN....
canım bu süper bi haberinş bundan sonrasıda yolunda gider ve kaliteli spermler bulunur... allahım ikizlerin yolda gibi geliyor bana masalcım ben sana daha öncede demiştim zaten en önce senden güzel haberler alcaz öyle hissediyorum diye bak allaha şükürler olsun inş bebiş haberlerinizi de alırız da kutlamalar yaparız burada
artık gelsinler ya çok nazlıymış benim bebeğim...bu kadar naz olmaz ama.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?