Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hee sorma ya...bayramları sevmiyorum artıkın

ay ne komik olur düşünsene....

Valla bak kız dene bakalım nasıl olacak benim kaynanamla günüm var akraba günü orda benden sonra evlenen bi kız var kaynanamın kardeşinin gelini oluyor bende çok sonra evlendi ve kız şimdi hamile her gördükelrinde beni sende al artık sen niye almıyon yoksa çok ararsınız bak filan diye laflar yiyorum hep bende sorduklarında cvp vermiyorum soran kişiye nasılsınız teyzecim diyorum. evdekiler nasıl filan diyorum başka çay istermisinz yada böyel hep laf karıştırıyorum sürekli ama napıyım her sefreinde ben şuan yok düşünüyoruz dedikçe hadi hadi diyorlar sanki hadi diyince hemen oluveriyor.

şimdi yapalım olmazmı yarım kalanı bitirelim sahura kadar okuyabilirsek okuyalım hem daha rahat okuruz 1 er tane bile okusak kardır
siz bilirsiniz canlar..diğer kızlar yanlış anlamasın diye ben yarın yapalım dedim.benim için farketmez
kızlarr yarın temiliğe başlıyorum cumartesi misafirler geliyo onlar gelmeden 2 günde bitirmem lazımm offff offffff yine çamaşırsuyuna boğarım kendimii

bana çamaşır suyu demeyecektin kuzum valla geçen fayansları ovmuştum ellerimi tahriş etti..aslında hep eldiven takardım bi kere giymedim hale bakuuff temizlik yapmaktan hoşlanmıyorum ama yapmasak da olmuyo....
şu an eşim geldi okudu şu an yazdıklarımı...temizlik yapmaktan hoşlanmıyorum yazmıştım o da "ama eşim hoşlanıyo" yaz dedi gülüp duruyo yazdıklarıma:44: hatta şu an koyduğum ikoncanlara da müdahale ediyo gülen adam koy diyekoyalım bakalım onu mu kırcammmm
sıradaki ikoncan eşime gelsin

ikizi severim ama teke de razıyıminşallah hayırlı olur evlatlarımız canım...

Valla ne biliyim canım sizler bilirinz ortak karar olsun benim için farketmez şuan oturuyoruz ya okuruz diye demiştim bende . farketmez benim için

ben bi temizliğe başladımmı kkendimi kaybediyorum resmen korkuyorum bign farkında olmayıp ilaçları karıştırıcam zehirliycem kendimi annem hergün telefonda uyarırrr kızım dikkat eet bigün paket olucaksın diye ama napiyimm deliriyorum iştee temizlik yaparken kakılmışada benzemiyorum değil yanii

kızlar ben çıkıyorum..eşim geldi ilgisiz kaldım diye şikayet ediyogidip biraz ilgileneyim...yarın görüşürük inşallah..öptüm sizi

kızlar bende kaçtım sahur hazırlıycam..hayırlı sahurlar bebişlerim görüşürüz yine

ben de masal gibi pek hoşlanmıyorum temizlik yapmaktan ama bi başlayınca da kendimi kaybediyorum deli gibi dört dönüyorum evin içinde

Son düzenleme:
bende kaçıyorum canlar hepinize iyi sahurlar... yarın görüşürüz

canım senin okuyacağın meryem surelerini listeye ekledim ayrıca cervan için okuduğun yasin varmıydı 4 tane yaşmıştın ya eğer okuduysan onlarıda yazalım iyice karışmasın...

evet 4 yasını okudum

günaydın arkadaşlar melisela arkadaşimiz nerde tüpbebek yapmiştı acaba birde problem neydi bilen varsa ltf cevaplarmısınız bizde denemeyi düşünüyoruz

Günaydın herkese proxxed plusı nerden temin ettiniz eczanede ssatılıyormu ve m sureyi hangi siteden aldınız kızlar cevaplarınızı bekliyorum .........Allah sonumuzu hayır etsin

günaydın arkadaşlar melisela arkadaşimiz nerde tüpbebek yapmiştı acaba birde problem neydi bilen varsa ltf cevaplarmısınız bizde denemeyi düşünüyoruz

canım Melisella bildiğim kadarıyla Ankarada Kaan hocada tedavi oldu .Onun eşinde sperm çıkışı vardı yani bizim gibi değildi durumu bizlerden çok iyidi.

günaydınlar herkese umarım bugun çok güzel bi gün olur bır sürü hamiş haaberi alalım inşallah

meliselacım canım çok sevindim Allahım kolay hamilelik geçirip kuçağına aldığın kokladıgın günleride göstersin.darısı hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…