hee sorma ya...bayramları sevmiyorum artıkın
ay ne komik olur düşünsene....
siz bilirsiniz canlar..diğer kızlar yanlış anlamasın diye ben yarın yapalım dedim.benim için farketmezşimdi yapalım olmazmı yarım kalanı bitirelim sahura kadar okuyabilirsek okuyalım hem daha rahat okuruz 1 er tane bile okusak kardır
kızlarr yarın temiliğe başlıyorum cumartesi misafirler geliyo onlar gelmeden 2 günde bitirmem lazımm offff offffff yine çamaşırsuyuna boğarım kendimii
canım hep öle oluyor ya allah yardımcın olsun elinden geliğince kendini üzmemeye çalış boşver allahım hayırlısıyla ikizlerinizi verince hepsinin ağzı açık kalacakallahtan biz gitmiyoruz bu bayram konyaya... ne zaman gitsek herkes nezaman bebek yapcaksınız, daha düşünmüyor musunuz, e yapın artık kaç senelik evlisiniz... gibi nice can sıkıcı şeyler söylüyorlar allahtan gitmiyoruz bu bayramda yırttık izmirde teyzemler var oğlu, kızı evliler hep beraber bubayram bize geliyorlar balıkesire... allah razı olsun onlar durumdan haberdarlarda herzaman destek oluyorlar dualarını eksik etmiyorlar...
siz bilirsiniz canlar..diğer kızlar yanlış anlamasın diye ben yarın yapalım dedim.benim için farketmez
bana çamaşır suyu demeyecektin kuzumvalla geçen fayansları ovmuştum ellerimi tahriş etti..aslında hep eldiven takardım bi kere giymedim hale bak uuff temizlik yapmaktan hoşlanmıyorum ama yapmasak da olmuyo....
şu an eşim geldi okudu şu an yazdıklarımı...temizlik yapmaktan hoşlanmıyorum yazmıştım o da "ama eşim hoşlanıyo" yaz dedigülüp duruyo yazdıklarıma:44: hatta şu an koyduğum ikoncanlara da müdahale ediyo gülen adam koy diye koyalım bakalım onu mu kırcammmm
sıradaki ikoncan eşime gelsin
siz bilirsiniz canlar..diğer kızlar yanlış anlamasın diye ben yarın yapalım dedim.benim için farketmez
bana çamaşır suyu demeyecektin kuzumvalla geçen fayansları ovmuştum ellerimi tahriş etti..aslında hep eldiven takardım bi kere giymedim hale bak uuff temizlik yapmaktan hoşlanmıyorum ama yapmasak da olmuyo....
şu an eşim geldi okudu şu an yazdıklarımı...temizlik yapmaktan hoşlanmıyorum yazmıştım o da "ama eşim hoşlanıyo" yaz dedigülüp duruyo yazdıklarıma:44: hatta şu an koyduğum ikoncanlara da müdahale ediyo gülen adam koy diye koyalım bakalım onu mu kırcammmm
sıradaki ikoncan eşime gelsin
kızlar ben çıkıyorum..eşim geldi ilgisiz kaldım diye şikayet ediyogidip biraz ilgileneyim...yarın görüşürük inşallah..öptüm sizi
ben bi temizliğe başladımmı kkendimi kaybediyorum resmen korkuyorum bign farkında olmayıp ilaçları karıştırıcam zehirliycem kendimi annem hergün telefonda uyarırrr kızım dikkat eet bigün paket olucaksın diye ama napiyimm deliriyorum iştee temizlik yaparken kakılmışada benzemiyorum değil yanii
kızlar ben çıkıyorum..eşim geldi ilgisiz kaldım diye şikayet ediyogidip biraz ilgileneyim...yarın görüşürük inşallah..öptüm sizi
kızlar bende kaçtım sahur hazırlıycam..hayırlı sahurlar bebişlerim görüşürüz yine
bende kaçıyorum canlar hepinize iyi sahurlar... yarın görüşürüz
canım senin okuyacağın meryem surelerini listeye ekledim ayrıca cervan için okuduğun yasin varmıydı 4 tane yaşmıştın ya eğer okuduysan onlarıda yazalım iyice karışmasın...
günaydın arkadaşlar melisela arkadaşimiz nerde tüpbebek yapmiştı acaba birde problem neydi bilen varsa ltf cevaplarmısınız bizde denemeyi düşünüyoruz
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr merhaba sonucumu aldım :))))) Rabbime şükürler olsun ki 367 çıktı... iki gün sonra tekrarlayacakmışım..kızlar dualarınız ve yanımda olduğunuz için çok ama çok teşekkürler..nolur dua edin katlansın değerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?