Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben geldim ta taaaaaaaaaaaaaa
eşim uyudu ben de hemen girdim kızlaray çok komiğim ya sinsirella gibiyimeşim yanımda olunca benle ilgilen diyor ben de adamı uyutup girdim..bi eskilere bakem ben yokken neler olmuş...

Eşine ninnide söyledin mi uyuturken dandini dandini dastanaaa... danalar girmiş bostanaa..... bnede diyordum hiç girmedi bugn masal dedim sen geldin canım

Eşine ninnide söyledin mi uyuturken dandini dandini dastanaaa... danalar girmiş bostanaa..... bnede diyordum hiç girmedi bugn masal dedim sen geldin canım

yok ben dua okuyoken o uyumuş kalmış baktım pireler uçuşuyo sen masal dedin ben de geldim hemen hissettim mi ne

ben geldim ta taaaaaaaaaaaaaa
eşim uyudu ben de hemen girdim kızlaray çok komiğim ya sinsirella gibiyimeşim yanımda olunca benle ilgilen diyor ben de adamı uyutup girdim..bi eskilere bakem ben yokken neler olmuş...

hoşgeldin canım benim bizde zamanı burada geçiriyoruz napalım benimki gelir gelmez yattı çok yorlmuş

bunu okudum ve dedim ki 'ben daha hiç bir şey yapmamışım'...allahın mucizesi,daha başka ne denilebilir ki.içim umut doldu.

hoşgeldin canım benim bizde zamanı burada geçiriyoruz napalım benimki gelir gelmez yattı çok yorlmuş

aynen...bi taraftan uyuyo diye kızıyoruz ama onlar da haklı akşama kadar işte nası yoruluyolar....ben de çalışırken çok uyuyodum davulcu geçti bizimkinde kıpırtı yok çok yorulmuş çoookkkk

bahar doğum günün kutlu olsuuunnnnnn inşallah seneye yeni yaşını ciyak ciyak ağlayan ikizlerinle geçirirsin

çok teşekkür ederim masalım ya inş... ay onlar bi gelsinde ciyaklasınlar viyaklasınlar razıyım canım benim al işte bebek yok ben yine ayaktayım onlar olsun da onlar için uykusuz kalayım bakalım hangimizin bebişi önce gelecek hakkımızda hayırlısı... seneye diğer topikteki gibi bizimde bi sürü hamişimiz olur inş

inşallah....hepimizin olsun ya...hamiş kalıp topiği unutmak yok ha ona göre

aynen...bi taraftan uyuyo diye kızıyoruz ama onlar da haklı akşama kadar işte nası yoruluyolar....ben de çalışırken çok uyuyodum davulcu geçti bizimkinde kıpırtı yok çok yorulmuş çoookkkk

ay benim ki duydu galiba kaltı geldi dün gitti bugün geldi antalyadan kaç saatlik yol yemek bile yemeden yatmıştı şimdi kalmış ben acıktım diye neyse kocişime sofrayı hazıladım yine burdayım

kızlar yarın kadir gecesi iyi değerlendirelim..zira

Bu geceye Kadir gecesi denilmesi şeref ve kıymetinden dolayıdır. Çünkü:

a) Kur’ân-ı Kerim bu gecede inmeye başlamıştır.

b) Bu gecedeki ibadet, içerisinde Kadir gecesi bulunmayan bin ayda yapılan ibadetten daha faziletlidir.

c) Gelecek bir seneye kadar cereyan edecek olan her türlü hadiseler Allah Teâlâ’nın ezelî kaza ve takdiri ile ilgili meleklere bu gece bildirilir

d) Bu gecede yeryüzüne Cebrail ve çok sayıda melek iner.

e) Bu gece tanyerinin ağarmasına kadar esenliktir, her türlü kötülükten uzaktır. Yeryüzüne inen melekler uğradıkları her mü’mine selam verirler.

kızlar çok duyguluyum ya....ay heyecanlandım valla..hepinize dua etcem yarın

[SUB]k[/SUB]
inşallah....hepimizin olsun ya...hamiş kalıp topiği unutmak yok ha ona göre

kesinlikle bebişim hamiş kalıp topiğimizi unutanı şiddetle kınıyoruz biz bebişin doğumunu büyüyüşünü herşeyini bilmek isteriz... yok öyle ben kurtuldum hadi eyvallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…