Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hayırlı sahurlarrrr

sımdıden kadır gecenız mubarek olsun
rabbm kımın gonlunde ne varsa avuc acıpta ıstedıgı hayırlı kılıp hayırlı zamnda o kuluna nasp eylesın
dularda bulusmak dılegıylennnnnn

“Kim Kadir gecesini, faziletine inanarak ve alacağı sevabı Allah’tan bekleyerek ibadet ve taatla geçirirse geçmiş günahları bağışlanır” (Buhârî, Kadir, 1).

Kadir gecesinde neler yapılabilir:

Kadir gecesini, namaz kılarak, Kur’ân-ı Kerim okuyarak, tevbe, istiğfâr ederek ve dua yaparak değerlendirmeli.

Üzerinde namaz borcu olanların nafile namazı kılmadan önce hiç değilse beş vakit kaza namazı kılmaları daha faziletlidir. Kazası yoksa nafile kılar.

Süfyan-ı Sevrî: “Kadir gecesi dua ve istiğfar etmek namazdan sevimlidir. Kur’ân okuyup sonra dua etmek daha güzeldir.” (Tecrid-i Sarih Tercemesi, VI, 313) demiştir.

Hz. Aişe validemiz demiştir ki; Rasûlüllah (s.a.s)’e:

“- Ey Allah’ın Rasûlü! Kadir gecesine rastlarsam nasıl dua edeyim?” diye sordum. Rasûlüllah (s.a.s):

“- Allahümme inneke afüvvün tühıbbü’l-afve fa’fu annî: Allah’ım sen çok affedicisin, affi seversin, beni affet.” diye dua et, buyurdu (Tecrîd-i Sarih Tercemesi, VI, 314).

Bu gecenin öyle bir anı vardır ki o anda yapılan ibadet ve dualar mutlaka makbul olur. Bu önemli anı yakalamak için gecenin bütününü tevbe ve istiğfar ile geçirmek gerekir. Bu da kişinin imanını tazeler. Gecenin bütününü ibadetle geçiremeyenler en azından teravihten sonra bir miktar oturup dua etmelidirler.
ALINTI:)

Ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Âlemlere rahmet olarak gönderdiğin Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi! Bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle! Onun hürmetine duamı kabul et!)

dıye dua etmek lazımmıs

İnşallah rabbim bütün herkesin dualarını kabul eder. okudukça tüyleirm diken diken oldu valla çok etkilendim. Allahım inşallah dualrımız kabul eder. bizi bebişleirmize olan hasretimizi dindirir inşallahh

inşallah rabbim bizim de dualarımızı kabul eder...bugün bi hoca çıktı dedi ki melekler dua edenlere karşılık verirmiş..onu nasıl anlarmışız biliyonuz muuuu.. ürperti olurmuş,gözlerimiz dolar ve kalbimiz yumuşarmış..o an ne dilersen kabul olurmuş...ağlamak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuum

Son düzenleme:

hiç duymamıştım duyduğum iyi oldu canım çok büyük nimetler var elimizde vallahi kullanmak bizim elimizde boşa geçirmekte. inşallahh en iyi şekilde değerlendirirz

aglama
evet hocanın dedıgını bugun bnde yazmıstım
rabbm duası kabul olanlardan eylesın
aglama vaktı deıl bugun bılıorsun masalcıgım
kalben bırlesme vaktı
bugun agladıgın o gozyasları san ayakında sevnc yasları olarak doner ınsallahhhhhhhhhhhhh

kızlar çok dua edelim gündüzü de en az gecesi kadar hayırlıymış ve yarın kadir suresini okumak gerekiyomuş...kuran hatmetmiş gibi sevap verilir diyo okuduğum sitede....biz de okuyalım

kızlar çok dua edelim gündüzü de en az gecesi kadar hayırlıymış ve yarın kadir suresini okumak gerekiyomuş...kuran hatmetmiş gibi sevap verilir diyo okuduğum sitede....biz de okuyalım

evet canım hiç boş geçirmeyelim yarını allahım inş kabul eder...

evt canım çok haklısın boş geçirmemek lazım dolu dolu bir kadir gecesi geçirelim inşallahh

kızlar bısı daha paylasmak ıstıyorum sızınlen
az once arkadasımada bırı sölemıs
nettende baktım cogu kısı yapms
rabbımın ıznıylen duanın kabul olması herhangı bır dılegın gerceklesmesı ıcın yapılıorms
belkı vesıle olur dıe yazmak ıstıyorum

2 rekat namaz kılınıor hacet namazı
sonra tesbıhı elınıze alıorsunuz
1 tane elham okuyorsunuz
tesbıhı gerı cevırp basa donup yanı
2 tane okuyorsunuz gene basa donup hıc okumamıssın gıbı 3 tane okuyorsun
yanı sureklı basa donup donup butun sayıları okuyorsun
toplamda 4850 elham oluyor
boncuk bıtene kadar
buna dön elham denılıormus
bnde bugun baslayacagım
szde yapın ınsallah faydası olacaktırrrrr

baharcığım allah hayırlı ömür nasip eder sana inşallah,eşinle, evlatlarınla...
bekarken bi komşumuz vardı, kızkardeşimden öğrenmiş tüp bebeğimizin olmadığını.kendilerinin de olmuyormuş,ama sıkıntı bayandan kaynaklanıyormuş. doktor spermiograma bakmış ve eşinin çok fazla spermi varmış. nasıl bu kadar çok sperm var,siz özel bir şey mi yaıyorsunuz diye sormuş.kadın bıldırcın yumurtasına bal,ceviz vs katıyormuş. ayrıntılarını bayramda memlekete gidince öğrenicem. ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum.size de haber vereceğim. düşünsenize işe yaradığını...

kızlar biliyosunuz bana kalsa saatlerce çıkmıcam da sahur hazırlamam lazım..eşimi de iki saat uyandıramam şimdi bi de malum çakşır yemekten 20 dk önce içiliyo yarın yine girerim....sizi seviyorum...dualarım sizinle..yarını iyi değerlendirelim..Rabbim affedilmeyi,duaları kabul olanlardan olmayı nasip etsin....
öptüm şalap şulup

kenzül ars duasınıda tavsıye dıorum kaıdr gecesınde
butun dualrı kapsıyor yha o dua cok makbul

saol canım benim güzel dileklerin için tabi ne duysak birbirimizle paylaşmalıyız iyi ettin canım saol... öğrenince yazmayı unutma...

hayırlı sahurlar canım... ben de çıkıyorum yatıcam yarın erken kalkalım ki bol bol dua edelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…