- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
İnşallah rabbim bütün herkesin dualarını kabul eder. okudukça tüyleirm diken diken oldu valla çok etkilendim. Allahım inşallah dualrımız kabul eder. bizi bebişleirmize olan hasretimizi dindirir inşallahh
inşallah rabbim bizim de dualarımızı kabul eder...bugün bi hoca çıktı dedi ki melekler dua edenlere karşılık verirmiş..onu nasıl anlarmışız biliyonuz muuuu.. ürperti olurmuş,gözlerimiz dolar ve kalbimiz yumuşarmış..o an ne dilersen kabul olurmuş...ağlamak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuum
inşallah rabbim bizim de dualarımızı kabul eder...bugün bi hoca çıktı dedi ki melekler dua edenlere karşılık verirmiş..onu nasıl anlarmışız biliyonuz muuuu.. ürperti olurmuş,gözlerimiz dolar ve kalbimiz yumuşarmış..o an ne dilersen kabul olurmuş...ağlamak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuum
kızlar çok dua edelim gündüzü de en az gecesi kadar hayırlıymış ve yarın kadir suresini okumak gerekiyomuş...kuran hatmetmiş gibi sevap verilir diyo okuduğum sitede....biz de okuyalım
kızlar çok dua edelim gündüzü de en az gecesi kadar hayırlıymış ve yarın kadir suresini okumak gerekiyomuş...kuran hatmetmiş gibi sevap verilir diyo okuduğum sitede....biz de okuyalım
baharcığım allah hayırlı ömür nasip eder sana inşallah,eşinle, evlatlarınla...
bekarken bi komşumuz vardı, kızkardeşimden öğrenmiş tüp bebeğimizin olmadığını.kendilerinin de olmuyormuş,ama sıkıntı bayandan kaynaklanıyormuş. doktor spermiograma bakmış ve eşinin çok fazla spermi varmış. nasıl bu kadar çok sperm var,siz özel bir şey mi yaıyorsunuz diye sormuş.kadın bıldırcın yumurtasına bal,ceviz vs katıyormuş. ayrıntılarını bayramda memlekete gidince öğrenicem. ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum.size de haber vereceğim. düşünsenize işe yaradığını...
kızlar biliyosunuz bana kalsa saatlerce çıkmıcam da sahur hazırlamam lazım..eşimi de iki saat uyandıramam şimdibi de malum çakşır yemekten 20 dk önce içiliyo yarın yine girerim....sizi seviyorum...dualarım sizinle..yarını iyi değerlendirelim..Rabbim affedilmeyi,duaları kabul olanlardan olmayı nasip etsin....
öptüm şalap şulup
kzılar ben çıkıyorum herkese iyi sahurlar sahur vakti yaklaştı kocişimide uyandırıayım öpüyorum sizi kocamann
kızlar saat 00,00 itibariyle 26 yaşına girdim bugün benim doğum günüminş yeni yaşım bana sağlıklı sıhatli olarak doğacak ikizlerimi getirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?