bizler evlat diye yanıp tutuşurken böyle şey duyunca ağlamak istiyorum evlat kıymeti bilmeyenler o kadar cok kı ahhhh ahhhh bizler onlar için neler yapıyoruz gelsinler dıyeof ya şu mübarek günde nasıl canım sıkıldı... gazete okuyordum delirdim remen haber şu arkadaşlar: mersinin mut ilçesinde bir baba yaramazlık yaptığı iddasıyla 11 yaşındaki oğlunu boynuna astığı 12 kglık ağırlıkla ağaca zincirledi... düşünebiliyor musunuz kızlar ya nasıl bi vahşettir bu allaha havale ediyorum o babayı da söz de bababiz burda çocuk diye yanıyoruz millet bulduğu evladına neler yapıyor...
kızlarrrr.herkesin kandili mübarek olsun.umarım bu hayırlı günde hepimizin duaları kabul olurr...
merhaba arkadaşlar.dün tahlil yaptırdı eşim antalyada.yine azoosperm yazıyordu fakat 15-20 lökosit 1-2 lökosit kümesi görüldü yazıyordu.emre beye faxladık.şöyle bir durumda oldu eşim 3-4 günlük cinsel perhiz gerekiyordu perhiz oldu olmasına ama eşim geceleyin rüyasında boşalmış ( : (hamamcı olmuş) yani cinsel perhiz yarım güne düşmüş oldu.6 eylül umut tüp bebek merkezinde emre bey ile randevumuz var ve aynı zamanda umut tüp bebektede sperm tahlili olacağız.bu ani olay spermi çok etkiler mi kızlar.bu sefer çok umutluyduk.
merhaba arkadaşlar.dün tahlil yaptırdı eşim antalyada.yine azoosperm yazıyordu fakat 15-20 lökosit 1-2 lökosit kümesi görüldü yazıyordu.emre beye faxladık.şöyle bir durumda oldu eşim 3-4 günlük cinsel perhiz gerekiyordu perhiz oldu olmasına ama eşim geceleyin rüyasında boşalmış ( : (hamamcı olmuş) yani cinsel perhiz yarım güne düşmüş oldu.6 eylül umut tüp bebek merkezinde emre bey ile randevumuz var ve aynı zamanda umut tüp bebektede sperm tahlili olacağız.bu ani olay spermi çok etkiler mi kızlar.bu sefer çok umutluyduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?