Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlarr ben geldim nasılsınız bakemm.ben şuanda ölü gibiyim acayip yoruldumm.birazdan hazırlanıp kayınvalideme gidicem kandil bugün.ama halim yok nasıl gidicem bilmiyorummm püfff

Kizlar kadir geceniz mübarek olsun.
Uzun zamandir girmedim topige dualarim hep sizinle.
Girmeyeli insallah pozitif gelismeler olmustur.
Benim ikizler 2 ayik olacaklar pazar günü.
Yeni arkadaslar var insallah en kisa zamanda kurtulursunuz bu azo derdinden.
Ben anne oldum darisi hepinizin basina.

istiyorumbebeğimi'ye okuyoruz
BAHAR------------------------------------------3 yasin
CEMREM----------------------------------------1 yasin
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------ 1 meryem
ESESLİM---------------------------------------2 meryem 2 yasin
HEP--------------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ----------------------------
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL -----------------------------------------1 meryem 1 yasin
MELAYT---------------------------------------
NUREFSAN--------------------------------------
NURSEN----------------------------------------
TOANA-----------------------------------------1 meryem
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZEYNEP-----------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 2 meryem suresi kaldı...okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Şimdi bunu dikkatbi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....

kızlarr ben geldim nasılsınız bakemm.ben şuanda ölü gibiyim acayip yoruldumm.birazdan hazırlanıp kayınvalideme gidicem kandil bugün.ama halim yok nasıl gidicem bilmiyorummm püfff

ah canım benim ya kıyamam neyse işlerini bitirmişsindir en azından... gayret et git bakalım bizim için de bol bol dua etmeyi unutma olur mu

canım benim vck da okudu 1 meryem böylece 1 meryem suresi kaldı ben son halini tekrar paylaşayımm...

ÇİÇEK------------------------------------------1 meryem
NURSEN----------------------------------------
VCK---------------------------------------------1 meryem 1 cevşen 1 hatim
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 1 meryem suresi kaldı...okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Şimdi bunu dikkatbi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....

kıyamam canım sanaa çokmu yoruldun. bide kayınvalidende yemeklere yardım edersin dinlenemzsin. neyse gece bol bol dinlenirsin inşallahh

ah canım benim ya kıyamam neyse işlerini bitirmişsindir en azından... gayret et git bakalım bizim için de bol bol dua etmeyi unutma olur mu

canım gidicem ama erken dönerim namaz kılıp kuran okurum dua ederim hepimize allah kabul ederse... bitti ama bende bittim ya bayrama kadar yine kirlenirr erken oldu ama mecburen misafirim erken geliyo...

allah anali babali buyutmak nasip etsin canim bebeklerini güle güle büyüt

canım seninde kandilin mübarek olsun aayyyy ikizmiii ALLAH analı babalı büyütsün darısı başımıza inşallah sizin problem neydi canım çok şükür atlatmışsınızz...

canım gidicem ama erken dönerim namaz kılıp kuran okurum dua ederim hepimize allah kabul ederse... bitti ama bende bittim ya bayrama kadar yine kirlenirr erken oldu ama mecburen misafirim erken geliyo...

olsun canım misafilerin erken gelince mecbursun tabi... hem çok kirlenmez merak etme nasıl olsa genel temizliği yaptın kirlenirse o kolay... ohhh sen rahatladın sıra bizde allah kolaylık versin bana da yarın başlıycam bakalım...

Maşallah maşallah canım allah analı babalı büyütsün inşallahh. ikiz çok güzel ya. Allah bizede nasip etsin inşallahh. bizede dua et canım bizde kurtulalım bu azo dan

kıyamam canım sanaa çokmu yoruldun. bide kayınvalidende yemeklere yardım edersin dinlenemzsin. neyse gece bol bol dinlenirsin inşallahh

evet canım ya çok yoruldum oohhhh bebişim sen rahatsın tatil matil derken ramazaan temizliği bayram misafiri yırttın yaniii keyfini çıkar tatlımmm bizi yorucu günler bekliyo çünkü enerji depolayıp gelin bariii....

senin de kandilin mübarek olsun canım... maşallah canım ya darısı bizim başımıza inş senin yaşadığın mutluluğu allah bize de nasip eder...

sende artık yarın başlarsın tatlım temizliğe yavaş yavaş yaparsın senin zamanın var..

Valla canım ya bu bayram rahatım ama bende 15 gün önce yaptım dip köşe halılar filan herşeyi yıkattırdım. tertemiz olduydu eveim amaaaaa. miasiflerim geldi biliyorsun ev yine battı bende üstünden yapıcam biraz dip köşe girmiycem ama yine biraz yaparım yarında benim misafirim geliyor iftara hem onun için yapmam lazım yarın bende çok yorulcam...

canım seninde kandilin mübarek olsun aayyyy ikizmiii ALLAH analı babalı büyütsün darısı başımıza inşallah sizin problem neydi canım çok şükür atlatmışsınızz...

Sagol canim. Bizimde problemimiz azoydu yani esimde 0 sperm ameliyatla bulundu çok sükür ve donduruldu sonrada tüp bebek tedavisine basladik ve simdi Allahima çok sükûr ikiz sahibi olduk.

Maşallah maşallah canım allah analı babalı büyütsün inşallahh. ikiz çok güzel ya. Allah bizede nasip etsin inşallahh. bizede dua et canım bizde kurtulalım bu azo dan

Sagol canim dualarim sizinle insallah sizlerde en kisa zamanda kurtulursunuz.

ÇİÇEK------------------------------------------1 meryem
NURSEN----------------------------------------1 meryem
VCK---------------------------------------------1 meryem 1 cevşen 1 hatim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…