istiyorumbebeyimi ..canim senin adina 1 tane meryem suresi okudum..rabbim gonlundeki bebeyini versin sana ve ..butun arkadaslarimada ve banada insallahhh...
kızlar ne pişiriyorsunuz bu gün iftara aşırı acıktım sahura kalkamadım bu gün midem gurulduyor valla durmadan .
Kızlar nasılsınız bugün bakalım. neler yapıyorsunuz ben bitaraftan çamaşır yıkıyorum bi taraftanda dua okuyroum. Kadir geceniz mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallahhh.
kızlar ne pişiriyorsunuz bu gün iftara aşırı acıktım sahura kalkamadım bu gün midem gurulduyor valla durmadan .
canım ben dün senin verdiğin tarifi yaptım hmmmmellerime sağlık pek güzel oldu yemekten kaldı bu akşama da yeter ama yanına ne yapacağıma karar veremedim hala :26:
ımıı afiyet olsun kızartma yap yogurtla yanına yeya bir çorba türüde olabilir .bende biber dolması mercimek çorbası yapıcam yeter belki üşenmezsem irmik helvasıda yaparım komşularada veririm yaparsam gerçi komşuda yok pek verecek ama .:26:
istiyorumbebeğimi'ye okuyoruz
BAHAR------------------------------------------3 yasin
CEMREM----------------------------------------1 yasin
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------ 1 meryem
ESESLİM---------------------------------------2 meryem 2 yasin
HEP--------------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ----------------------------
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL -----------------------------------------1 meryem 1 yasin
MELAYT---------------------------------------
NUREFSAN--------------------------------------
NURSEN----------------------------------------
TOANA-----------------------------------------1 meryem
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZEYNEP-----------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 3 meryem suresi kaldı...okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))
Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."
Şimdi bunu dikkatbi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakin arkadaşlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?