senin de kandilin mübarek olsun canım... maşallah canım ya darısı bizim başımıza inş senin yaşadığın mutluluğu allah bize de nasip eder...
cok sagol canim darisi size.
Nasilsin görûsmeyeli ? Gelisme var mi esinde.
BAHAR------------------------------------------2 yasin
CEMREM----------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------2 yasin
ESESLİM---------------------------------------
HEP--------------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ----------------------------
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL -----------------------------------------
MELAYT---------------------------------------
NUREFSAN--------------------------------------
NURSEN----------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZEYNEP-----------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 5 yasin 7 meryem suresi kaldı...okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))
Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."
Şimdi bunu dikkatbi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....
bir yasin alıyorum benim için kimler okuduysa allah hepsinden razı olsun allah ne muradızın varsa versin.
bir yasin alıyorum benim için kimler okuduysa allah hepsinden razı olsun allah ne muradızın varsa versin.
kızlar maşallah ne güzel okumuşsunuz.jklm ye geçilmiş.ben dün hastalanmıştım,bitince söz hepimize okuyacağım. bu arada ben bu akşam ne gibi ibadetler yepebilirim? yani namaz kılamam,kuran okuyamam,ne yapayım?[/ Bu geceyi bolca dua, tesbih,salavat, zikir esmaül hüsna ALLAHın güzel isimleriyle değerlendirebilirsin.kadir geceniz mübarek olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?