Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
masalcim inan bugun senin yasadigin duyguyu ben de yasadim ama ben aglayamadim icime akittim goz yasimi.iftara komsu cagirdik kadin bana ne dedi biliyomusun dislerin yok kekec konusuyon dedi.su dogurdu oglu oldu falan filan.gecende anneme birini sordum o dogurdu dedi iki tane dogurdu dedi.ya varya bazen kafayi yicem yemin ediyomda allaha guvencim sabrim var sukur.iftarim burnumdan geldi.ya yasim kac agzimda dis yok psikolojim bozuluyo bazen ya.

allah kabul etsin canım okuduğun duaları... masalcım üzme kendini canım ya eşlerimize bi sürü şey yediriyoruz bi tarafı iyi ederken belki başka biyere yan etkisi oluyordur düzelir bence... bak biz bu azodan kurtulucaz inan bu sıkıntıların hepsi geride kalacak... ben de bu gün dua ederken tutamadım kendimi ağladım eee o gözlerle saatlerdir sure ve dua okuyunca ben de berbat oldum ama inş allah kabul eder... yarın tekrar konuşur moralini düzeltirz inş

Son düzenleme:
5 yasını demmıye okumustum yazdınız mı goremedım

çok teşekkürler cemrem29 ben çalıştığım için okuma fırsatım pek olamıyor ne yazık ki. birer tane belki fırsat bulursam. Ama her namazımdan sonra ve aklıma geldikçe "Allahım bütün kk deki evlat isteyen arkadaşlarıma hayırlı evlatlarını ver. Yinede taktir Senindir. Sen sonsuz kerem sahibi ve lütufkarların en lütufkarısın" diye dua ediyorum hep.

Hoca burda %100 faydalı oladuğunun kanıtı olmadığını söylüyor. Başından savma sözkonusu değil. al deyipte o kadar para verip hiç fayda görmediğinizde doktorluğundan şüphe etmeyeseniz diye böyle söylüyor.

Çok üzüldüm zcu umarım eşinden sperm çıkışı devam eder Fazla bekletmez sizi Yüce Allah'ım

Doktorlaaar doktorlar doktoorlaar. sayılanların 5 tanesiyle biz de görüşmüştük. dualara katılıyorum. çok araştırmak sorgulamak lazım

canım maşallah güle güle büyüt bebeklerini işallah.Bizlerede dua et canım ....

önümüz bayram gelen giden bişey söyler şimdi....Allah yardımcımız olsun.İnsanlar bazen çok insafsız oluyorlar..bize bu kem sözleri söyleyince ne kazanıyorlar acaba...Sen de sıkılma tatlım para kazanılır yaptırırsın dişlerini şöyle en güzel şekilde...Çocuk için nelerden vazgeçiyoruz hayatım allah görüyor.Elalem bilmez yaşadığımızı...Bu yüzden la havle deyip sabretmeli...ama bunu yapmak herzaman mümkün olmuyor maalasef.

değerlerin ne anlama geldiğini bilmiyorum ama internete yazıp aradım kalp krizi riski falan yazdı sinirlendim kapattım.dün bir de atamalar belli oldu.ne oldu biliyo musunuz tercihlerim gelmedi..şok oldum...arkadaşlarım 26yı da açmıştı atanmışlar ben açmadım avcumu yaladım...bunda da vardır bi hayır demek lazım.kaynanamlara gittiğimde komşusu doğurmuş..baktım heryerde bebek...akşam oturuyoruz hep beraber gözlerim kıpkırmızı oldu kendimi sıka sıka... baktım gözümden bi damla yaş akmış herkes bana bakıyor tuhaf tuhaf...canım sıkkın dedim eşim eve getirdi zaten kaltık hemen..eve geldik ben yine şim üzülmesin diye ağlamayacaktım..tam abdest aldım kuran okuyacaktım..birden katıla katıla ağlamaya başladım..eşime çok kızdım kendine dikkat etmiyorsun diye.. sana bişey olsa napıcam ben dedim...eşim zor da olsa sakinleştirdi...

canım benim kıyamam ben sana inşallah önemli bişey yoktur sen dinlen biraz yarın konuşalım..öpt

inşallah ama ne biliyim biriyle uğraşırken diğeri çıkıyor...Allahım yardım etsin....

bilmiyorum ki niye öyle yüksek çıktı değerleri...o kadar dikkat ediyorum ki ama iş yerinde eşim pek umursamıyor....doktora gidelim anlarız..

masalcım üzme kendini atama konusunda... demekki bu daha hayırlıymış 26. tercihi kabul etmemenin sebepleri vardı değil mi belki açsaydın istemediğin bi yer olacaktı eşinden çok uzağa gidecektin belki... bilemezsinki demekki bu daha hayırlıymış öyle düşün... değerler için de eşinle en kısa zamanda bi doktora gidin bakalım o ne diyecek inş ciddi bişeyi yoktur...biz bebek için nelerden vazgeçiyoruz ne sıkıntılar çekiyoruz kimse anlamak istemiyor... bize kötü söz edip acımızı ikiye katlayanları allaha havale ediyorum... hepimizz aynı nurumdayız nerde bi bebek görsek içimiz gidiyor ama yapacağımız bişey yok dua etmekten başka...

eseslim nasılsın canım... ben sabahladığım için geç uyandım bi topiğe bakayım dedim biraz sonra ev işine başlıycam...

bahar dünki hislerimi anlatmam imkansız..sanki dünya yıkılmış ben altında kalmış gibiydim...normal değer 150 eşimin 400 çıkmış...düşünsene...
Doktorumuz ne diyecek bakalım...Pzt gidicez....dün eşime sarıldım bi ağladım bi ağladım bağıra bağıra...onu da üzdüm kıyamam ona ama kendine dikkat etmiyor ben hep peşinde dolanıyorum..ama heran yanında değilim ki...dün dedim beni çok üzüyorsun dikkat etmiyorsun kendine.....söz verdi dikkat edicem diye ama artık bilmem ne derece dikkat edecek....
hala bomb.k durumdayım ama akşama kadar kendimi toparlamam lazımmm

ah canım ya kıyamam... herşeye eşlerimiz için katlanıyoruz tüm hayallerimiz geleceğimiz onlar üzerine... biz ne kadar çabalarsak çabalayalım bazen kendileri boşveriyorlar... seni çok iyi anlıyorum bizimde tedaviden sonra 3 ayda bir kontrollerimiz var kontrollerden birinde şekeri çok yüksek çıkmış zaten kilo vermesi gerekiyor 5 kilo fazlası var bi de şekeri çıkmış doktor "dikkat et, şekerden tatlıdan hamur işlerinden uzak dur" diye... eşim zaten tatlıyı çok sever ama sanki bu uyarıdan sonra daha da abarttı gibime geldi deli oldum senin gibi katıla katıla ağladım "niye kendine dikkat etmiyorsun sana bişey olsa ben naparım bukadar mı zor dikkat etmek zaten hastalığı yeni atlattın daha mı kötü olmak istiyorsun" diye benim halime dayanamadı söz verdi daha da dikkat etmeye başladı... işte erkekler bizim gibi değil herşeyi enine boyuna düşünemiyorlar sonra da olan bize oluyor... siz gidin bakalım doktora ne diyecek inş hemen normale döner değerleride... zor biliyorum ama sen de daha fazla yıpratma kendini...

Son düzenleme:

baharcım önümüz de bayram nası toparlansam bilemiyorum...gelen bişey söyler şimdi...eşim de bayramda çalışıyor.....neyse kendime gelicem inşallah... biraz farkllık iyi gelir galiba....bugün kendime bakıcam kuaföre gidesim var...ya da kendim evde yaparsam iyi olur...havam değişsin ya bu nee

kesinlikle masalcım bi değişiklik yap süslen püslen akşamda güzel bi zaman geçirin eşinle... tüm kötü düşünceleri kafandan atmaya çalış... bayramda da canını sıkmalarına izin verme olur mu tatlım...

inşallah canım...buarada kızlar nerde bugün yaaaaaaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…