- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
inşallah canım...buarada kızlar nerde bugün yaaaaaaaa.
Ağlatan bayram
Bugün bayram
herkes koşuşuyordu
bayram ziyaretlerine
bayram geldi sevinmem mi
ağlamam mı gerekiyor bilemedim.
biran hüzünlendim
keşke yanımda
keşke evimizde olsaydık
bu bayram yüzüme gülmedi
bayram geldi hasret biter
gözyaşım diner
bu ayrılık
bu burukluk biter sanmıştım.
neden,
sebep yokken ayrıldık
ben sensiz
sen bensiz kaldın
bensiz geçen bu bayramda
mutlu, mesut musun?
ben üzgün ve yalnızım
sensiz geçen bu bayramda
inşallah canım...buarada kızlar nerde bugün yaaaaaaaa.
baharcığım ben 2 tane daha meryem okudum sıradaki arkadaş kim kime okunuyor canım
arkadaşlar y mikrodelesyon konusunda bilgisi olan varmı?
biz bu testi dün yaptırdık. eşimin üvey amcasının kızlarının çocuğu olmuyor çok korkuyorum genetik olmasından. bgn bir doktorun sitesinden soru yolladım cevap: "evet büyük ihtimal genetik" diye cevap geldi yıkıldım ağlamaktan helak oldum daha sonucu almadan bile... bütün sitelerde genetik kısırlığı olan babanın çocuğu erkek olursa ona da geçebilir diyor kıza geçebilir demiyor ki.
ne olur bilgisi olan varsa söylesin içim çok yanıyo Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın kimseyi düşmanına vermesin bu derdi...
canım sen kim için okudun en son jklm de kalmıştık 2 meryem suresi kaldı eğer sen onun için okuduysan diğer arkadaşa geçebiliriz...
yok canım şeker yok eşimde...trigliserid yüksek çıkmış.internette baktım biraz ama doktordan duymak lazım yine....masal canım çok geçmiş olsun rabbim eşlerimize şifa versin onları başımızdan eksik etmesin .korkma canım şekeri düzenlemek için doktor iğne yada ilaç verir.birde benim bildiğim kadarıylada cinsel sorunlarda oluyor .şeker her hastalığın başı o yüzden yolun başındayken tedavinize bakın tekrar geçmiş olsun
arkadaşlar y mikrodelesyon konusunda bilgisi olan varmı?
biz bu testi dün yaptırdık. eşimin üvey amcasının kızlarının çocuğu olmuyor çok korkuyorum genetik olmasından. bgn bir doktorun sitesinden soru yolladım cevap: "evet büyük ihtimal genetik" diye cevap geldi yıkıldım ağlamaktan helak oldum daha sonucu almadan bile... bütün sitelerde genetik kısırlığı olan babanın çocuğu erkek olursa ona da geçebilir diyor kıza geçebilir demiyor ki.
ne olur bilgisi olan varsa söylesin içim çok yanıyo Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın kimseyi düşmanına vermesin bu derdi...
canım ben kimde kaldığını bilmiyordum .ama jklm nin eksikse onun olsun şimdi sıradakine okuyalım.bana herhalde sıra gelmeyecek gibi geliyor neyse şaka yaptım
canım 5 günde 8 kişinin surelerini okundu aslında daha hızlı okusak yetişir ama pek giren yok herkes temizlik falan yapıyor son günler tabi onun için kimseye bişey diyemeyiz ben de bi bakıp tekrar çıkıyorum yapacak bi sürü işim var :97:
mikroledalsyon için genetik test yaptırıyorsun canım..dna hasarı var mı diye...ya da genetik yolla mı geliyor kısırlık bu anlaşılıyor...bazı erkeklerde de xxy kromozom oluyor...bunları anlıyorlar...genetik test yapılmadan anlaşılmaz canım öyle...hemen genetik test yaptırsınlar ordan anlaşılır..
zakkum canım neden bu kadar üzülüyorsun ki eşinde azosperm mi var?burda eşi azolu olup genetik sorunu olduğu halde sperm bulunup tedavi gören arkadaşlar var önemli olan ALLAH'A sığınıp tevekkül etmek inşallah güzel sonuçlar alırsın rabbimin hazinesi çok geniş .üzülüp ağlayarak bir yere varamazsın zaman dua zamanı takıl bize sende dua kervanımıza katıl .inşallah birimizden birimizin duası kabul olur bizlerde en yakın zamanda anne oluruz hemde ikiz anneleri
dün yaptırdık bi test kan aldılar y kromozomunu inceleyeceklermiş genetik testi bu değil mi başka da mı var? elbette tesin sonucuna göre anlaşılacak ama o doktorun cevabı yıktı beni "evet büyük ihtimalle genetik"! aylardır genetik problemlerin tedavisinin daha zor olduğunu okuyorum. yüreğim ağzımda cevap beklerken bu beni mahvetti işte. daha ortada sonuç bile yok ben dağılmışım..
evet vck eşim azopermi ne yazık ki. Rabbimin iznyle bizde bu mutluluğu yaşarız inşalah Mevlamdan başka sığınacak hiç bir şeyim yok zaten. Bu sureleri ramazan bitene kadar mı yetiştiricez eğer zaman kısıtlaması yoksa nasıl oluyor anlatırsan katılırım tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?