Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ağlatan bayram
Bugün bayram
herkes koşuşuyordu
bayram ziyaretlerine
bayram geldi sevinmem mi
ağlamam mı gerekiyor bilemedim.

biran hüzünlendim
keşke yanımda
keşke evimizde olsaydık
bu bayram yüzüme gülmedi
bayram geldi hasret biter
gözyaşım diner
bu ayrılık
bu burukluk biter sanmıştım.

neden,
sebep yokken ayrıldık
ben sensiz
sen bensiz kaldın
bensiz geçen bu bayramda
mutlu, mesut musun?
ben üzgün ve yalnızım
sensiz geçen bu bayramda

Hidayet Doğan Şiirleri : 46/152 Sonraki Şiir >>
Çocuksuz yıllar

Çocuk ne güzel nimet evin neşesi,
Çocuk sesiyle gider,babanın kederi,
Çocuklar ülkemin aydınlık geleceği,
Allahım ne olur bize de ver bu neşeyi.

Ne güzel oynuyor kırda çocuklar,
Şimdi olsaydı benimde oynayacaklar,
On altı,onyedi geçiyor yıllar,
Allahım yetmez mi çocuksuz yıllar.

Hani ilk yıl olmadı,sabrettik o gün,
Şükrümüz eksilmedi, sabırlıyız hergün,
Bir umutla bekliyoruz,nice yıl,nice gün,
Allahım ver artık,gülelim hergün.

Dünyada bundan büyük dert var mı?
Her sıkıntı aşılır böylesi var mı?
Her işten netice alınır,bun da varmı?
Allahım ver artık gülelim gayrı.

Gitmedik doktor,tabib kalmadı,
Hoca,türbe,yatır,cinci kalmadı,
İnandık Mevlam ilaç,tabib sensin,kalmadı,
Allahım ver artık,çare kalmadı.

Yaşım oldu kırkbir,ömrümün yarısı gitti,
Yaşıtlarım dede oldu,oğlan kızı everdi,
Şükür Ya Rabbi sen bilirsin yeter,
Allahım ne olur,bu nimeti artık bize de ver.

Helal olsun,hoş olsun bize yardım edene,
Bayram sabahı hastanede bizi kontrol edene,
Muratları olsun diye bize dua edene,
Allahım,değiştir kaderi,ver artık bize de.

Gelecekten korkum yok,sen her şeye yetersin,
Bizi de gözetir,himaye edersin,
Hani olsaydı yine de,arkamızdan bir fatiha okuyan,
Allahım ne olur,ver artık bize de bir fatiha okuyan.

Yalnızlık sana,zatına mahsustur elbet,
Kibirliler dünyada cezasını bulur elbet,
Kibir yok,isyan yok,nedendir bunca dert,
Sen bilirsin Allahım,ne diyelim sen emret.

Gece olunca kabir geliyor aklıma her gün,
Korkuyorum senden,ilahi cezandan bütün bütün,
Ne olur orda yardım et bari,burda verdin hüzün,
Allahım kahrında hoş,lutfunda hoş,ne güzel.

Hüdai,kaderdir,Allah'tandır bütün emirler,
Seninde çekecek çilen varmış bunca ay,bunca yıl,
Dünya boş,ahiret baki,Allah diye ver canı,
Allah severse bir kulunu yalnız kormu orda hani.

inşallah canım...buarada kızlar nerde bugün yaaaaaaaa.

evet canım ya ben hem temizlik yapıyorum hem dayanamayıp giriyorum ama bizden başka kimse girmiyor galiba bayram tatiline girdi galiba arkadaşlar ama ben onları özledim

Son düzenleme:
masal canım çok geçmiş olsun rabbim eşlerimize şifa versin onları başımızdan eksik etmesin .korkma canım şekeri düzenlemek için doktor iğne yada ilaç verir.birde benim bildiğim kadarıylada cinsel sorunlarda oluyor .şeker her hastalığın başı o yüzden yolun başındayken tedavinize bakın tekrar geçmiş olsun

arkadaşlar y mikrodelesyon konusunda bilgisi olan varmı?

biz bu testi dün yaptırdık. eşimin üvey amcasının kızlarının çocuğu olmuyor çok korkuyorum genetik olmasından. bgn bir doktorun sitesinden soru yolladım cevap: "evet büyük ihtimal genetik" diye cevap geldi yıkıldım ağlamaktan helak oldum daha sonucu almadan bile... bütün sitelerde genetik kısırlığı olan babanın çocuğu erkek olursa ona da geçebilir diyor kıza geçebilir demiyor ki.

ne olur bilgisi olan varsa söylesin içim çok yanıyo Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın kimseyi düşmanına vermesin bu derdi...

baharcığım ben 2 tane daha meryem okudum sıradaki arkadaş kim kime okunuyor canım

canım sen kim için okudun en son jklm de kalmıştık 2 meryem suresi kaldı eğer sen onun için okuduysan diğer arkadaşa geçebiliriz...

canım bu konuda bi bilgim yok ama kendini koyverme böyle... dur bakalım test sonucu ne çıkacak hem herşey allahtan neyin nezaman olacağını kimse bilmez...

canım sen kim için okudun en son jklm de kalmıştık 2 meryem suresi kaldı eğer sen onun için okuduysan diğer arkadaşa geçebiliriz...

canım ben kimde kaldığını bilmiyordum .ama jklm nin eksikse onun olsun şimdi sıradakine okuyalım.bana herhalde sıra gelmeyecek gibi geliyor neyse şaka yaptım

BAHAR------------------------------------------2 yasin
CEMREM----------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------2 yasin
ESESLİM---------------------------------------2 yasin 2 meryem
HEP--------------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ----------------------------1 yasin
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL -----------------------------------------1 meryem
MELAYT---------------------------------------
NUREFSAN--------------------------------------
NURSEN----------------------------------------1 meryem
NZLN-------------------------------------------1 meryem
TOANA-----------------------------------------
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------2 meryem
ZCU--------------------------------------------
ZEYNEP-----------------------------------------
arkadaşlar sureler tamamlandı allah kabul etsin... şimdi lamyay'a geçiyoruz...

BAHAR------------------------------------------1 yasin
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ----------------------------
MASAL -----------------------------------------
NURSEN----------------------------------------
NZLN-------------------------------------------
VCK---------------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 6 yasin 7 meryem suresi kaldı...okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Şimdi bunu dikkatbi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....

yok canım şeker yok eşimde...trigliserid yüksek çıkmış.internette baktım biraz ama doktordan duymak lazım yine....

mikroledalsyon için genetik test yaptırıyorsun canım..dna hasarı var mı diye...ya da genetik yolla mı geliyor kısırlık bu anlaşılıyor...bazı erkeklerde de xxy kromozom oluyor...bunları anlıyorlar...genetik test yapılmadan anlaşılmaz canım öyle...hemen genetik test yaptırsınlar ordan anlaşılır..

canım ben kimde kaldığını bilmiyordum .ama jklm nin eksikse onun olsun şimdi sıradakine okuyalım.bana herhalde sıra gelmeyecek gibi geliyor neyse şaka yaptım

canım 5 günde 8 kişinin surelerini okundu aslında daha hızlı okusak yetişir ama pek giren yok herkes temizlik falan yapıyor son günler tabi onun için kimseye bişey diyemeyiz ben de bi bakıp tekrar çıkıyorum yapacak bi sürü işim var :97:

zakkum canım neden bu kadar üzülüyorsun ki eşinde azosperm mi var?burda eşi azolu olup genetik sorunu olduğu halde sperm bulunup tedavi gören arkadaşlar var önemli olan ALLAH'A sığınıp tevekkül etmek inşallah güzel sonuçlar alırsın rabbimin hazinesi çok geniş .üzülüp ağlayarak bir yere varamazsın zaman dua zamanı takıl bize sende dua kervanımıza katıl .inşallah birimizden birimizin duası kabul olur bizlerde en yakın zamanda anne oluruz hemde ikiz anneleri

BAHAR------------------------------------------1 yasin
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ----------------------------
MASAL ----------------------------------------1 meryem
NURSEN----------------------------------------
NZLN-------------------------------------------
VCK---------------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 6 yasin 6 meryem suresi kaldı...okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Şimdi bunu dikkatbi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....

ben de aynen bi taraftan işlerimi hallediyorum bi taraftan buraya bakıyorum herkes dua ederim dedi de hareket yok...bu gidişle bitmez ramazanda..zaten kaç gün kaldı şurda....1 2 tane de olsa herkes okusa bitecek ama bayram öncesi herkes meşgul galiba

dün yaptırdık bi test kan aldılar y kromozomunu inceleyeceklermiş genetik testi bu değil mi başka da mı var? elbette tesin sonucuna göre anlaşılacak ama o doktorun cevabı yıktı beni "evet büyük ihtimalle genetik"! aylardır genetik problemlerin tedavisinin daha zor olduğunu okuyorum. yüreğim ağzımda cevap beklerken bu beni mahvetti işte. daha ortada sonuç bile yok ben dağılmışım ..

evet vck eşim azopermi ne yazık ki. Rabbimin iznyle bizde bu mutluluğu yaşarız inşalah Mevlamdan başka sığınacak hiç bir şeyim yok zaten. Bu sureleri ramazan bitene kadar mı yetiştiricez eğer zaman kısıtlaması yoksa nasıl oluyor anlatırsan katılırım tabi.

bunu amca kızın içinmi soruyorsun eşin için mi canım...bayan için bilmiyorum ama erkeklerde 2 tane yapılıyor...biri senin dediğin biri de dna hasar silinme var mı o...biz de genetikten çok korkmuştuk çünkü eşimin anne babası akraba evliliği.ama elhamdülillah temiz çıktı...sen de içini ferah tut sıkılma bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…